Evet canim kaburgam belim cok agri oluyor bi de su tualete sik cikmalar illallah dedirtdiİyi şükür canım geceleri hareketli olunca biraz ağrım oluyor o kadar.
Doğuma yakın gideceğm zaten doğumda ordaym daha önce gtmeye niyetm yok.. Sağol canm :)Canım insan en rahat kendi evinde ediyor yardımcı olmak isteyen buyursun gelsin basımın üstüne de. Evinde kendi duzenın işin gücün bosver hem ne olur ne olmaz sen yerinden şaşma
Cok cevap verme canim simdilik orda yeterince kalinca toplarsiniz bavullari dr.um degismesin gibi bahanelerle cikar gelirsin evine. O da senin iyiligini dusunuyor tabi ki ama insan kv kp yaninda rahat edemiyor anne baba yaninda daha rahat oluyorKızlar Aralık 16.da memlekete gidip 10 gün kalacağız.. Kv tuttu sen geri gitme son ayında ağırlaşırsın burda kal ben sana bakarım diyeAma daha doğuma çok var okadar uzun süre orda kalmakta istemiyorum.. Daha çok var doğuma diyorum bi Ocak kalıyo diye ısrar edip durdu.. Orda durmak istemediğim için çok streslendim şimdi hadi hayırlısı
Ewet canım gece çok geliyor hatta baya sıkışık olunca bn kalkamıyorumEvet canim kaburgam belim cok agri oluyor bi de su tualete sik cikmalar illallah dedirtdi
Aynen canm el üstünde tutsalarda asla rahat edemiyosun.. oraya gittiğimde 31 haftalık olacağm nasl bekleyim doğumu yaniCok cevap verme canim simdilik orda yeterince kalinca toplarsiniz bavullari dr.um degismesin gibi bahanelerle cikar gelirsin evine. O da senin iyiligini dusunuyor tabi ki ama insan kv kp yaninda rahat edemiyor anne baba yaninda daha rahat oluyor
Ya olurmu hiç çocuklar büyüyünce dek arabanın içindeler. Bir yere gittiğinizde,yada yuruyuse ciktiginzda yazlari araba lazim bence.onlar bizim kadar yürüyemez ki.kucakta bi müddet sonra taşınmazlar agirlasiyorlar sonuçta.
casual cadillac air travel sistem
teyzeleri biz bu arabayı aldık. şu toker bebeden. indirim günü 1200 den 900 tl ye düşmüştü. bunu alan var mı ? niye çok para ödediniz arabaya zaten çok kullanılmıyor diyor arkadaşlar. öyle mi ya çok kullanmıcak mıyız ?
aynı ruh hali içindeyiz 9 da kalktım tekrar yattim☺10:30 da tekrar kalktim.işler var bi yerden başlamak lazım ama uyuzum bugün bende canimNe kadar halsizlik var bende bugunnsabah kalktm erken 11 de tekrar yattm yarim yamalak uyumusum simdi yatakta doneniyorum..kalkiyorum evi geziyrm yapilcaklar var kuafor e gidecektm dondum dolastim tekrar yattm bu ne bolee cooook halsizim
aksine en çok kullanacağımız ürünlerden biri.ilk zamanlar bende ucuz bişeyler bakıyordm ama fikrimi değiştirdm 3 sene rahat kullanılıyor elin kolun oluyo içine sindiyse durumunda müsaitse boşver.çok güzelmiş iyi günlerde kullanın :)
teyzeleri biz bu arabayı aldık. şu toker bebeden. indirim günü 1200 den 900 tl ye düşmüştü. bunu alan var mı ? niye çok para ödediniz arabaya zaten çok kullanılmıyor diyor arkadaşlar. öyle mi ya çok kullanmıcak mıyız ?
Ay evet agrili oluyo bi de subat gelse de insan hep bogle kalicagini zann ediyorEwet canım gece çok geliyor hatta baya sıkışık olunca bn kalkamıyorum
İnsanlar heves kaçırmaya ne meraklınyaa :)
bondigo ormandaki müzisyen arkadaşım. İndirim çekiyle 25 tl ye almıştım. Renkleri çok güzel ve çok güzel müzik çalıyor yanaklarında ışıklar yanıyor, diş kaşıyıcısı da var çok beğendim ben.Kızlar bebeğinize oyuncak aldınız mı aldıysanız nasıl birşey aldınız
Nasıl bu bahsettiğiniz oyuncaklar bende alayım kızıma varsa resim yada link paylasirmisin canımrenjkli olması zeka gelişimi ve onu çekmeye çalışması kol gelişimi için iyiymiş canım. zaten 3-6 ay arası oyuncak yok başka oyalanacakları. onlar güzel müzikli olanıda var ama uçmuş fiyatlar :)
Ben aldım ablamin kiziyla deneme sürüşü yaptık hem çok konforlu güzel bir araba hemde çok iyi fiyata almışsın canım
Dişlik ve cingirak tarzı aldım şimdilikKızlar bebeğinize oyuncak aldınız mı aldıysanız nasıl birşey aldınız
Canim ben tam alicaktim ki magazada oyuncak almak istediyim adam bana kizim benden satmasi bana kar ediyor tabii dedi ama Allah yukardan bakiyor ben soyleyeyim de sen alip almayacagina kendin karar ver dedi tamam amca sogle dedim yatagin ustune asilan oyuncak bebeklerin gozunde sasilik yaratiyor dedi e ben de vazgectim tabiiKızlar bebeğinize oyuncak aldınız mı aldıysanız nasıl birşey aldınız
Emzirirkende anneyle gözgöZe gelmemesi için gözünü bağlayalım madem :)Canim ben tam alicaktim ki magazada oyuncak almak istediyim adam bana kizim benden satmasi bana kar ediyor tabii dedi ama Allah yukardan bakiyor ben soyleyeyim de sen alip almayacagina kendin karar ver dedi tamam amca sogle dedim yatagin ustune asilan oyuncak bebeklerin gozunde sasilik yaratiyor dedi e ben de vazgectim tabii
Yok donuyor ya onlar herhalde ondan:)Emzirirkende anneyle gözgöZe gelmemesi için gözünü bağlayalım madem :)
Uygun mesafeye asıldıktan sonra neden şaşılık yapsın ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?