2016 Şubat Anneleri

Bende çok duydum hatta bi komşumuz tüm kızlarına sürmüş kızların hiç ağda derdi yok kızım olsaydı yuvasını bile kazardm heralde ilerde lazer epilasona para harcamasn diye
Nasl sürmüş acaba.. Genelde 40ı çıkana kadar hergün çıktıktan sonra bikaç günde bir masaj yaparak sürün falan yazıyo ama :)

Nasl sürmüş acaba.. Genelde 40ı çıkana kadar hergün çıktıktan sonra bikaç günde bir masaj yaparak sürün falan yazıyo ama :)
Yok canım o zamanlar köyde doğurmuş kızlarını karıncanın yuvasından alıp bi kere sürmüş yani öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam

Yok canım o zamanlar köyde doğurmuş kızlarını karıncanın yuvasından alıp bi kere sürmüş yani öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam
Şimdi aktarlarda yağı satılıyomuş.. Biraz araştrdımda ağdadan sonra süren herkesn azalması olmş bizde mi denesek

Amin
Amin cumlemizin))))

Catlagim yok diye seviniyordum.. ben meger karnimin altini goremedigimden oranin halinden haberim yokmus...

Kipkirmizi yollar olmus resmen... sok oldum...ya da daha yeni basliyoruz sanirimm...

Allahim sag saglim kucagimizda gostersin ama hamilelik hormonlariyla da birlestiginde.. kafamda deliii sorular ve yuzumde mahkeme duvari beliriyor...
Esimde tum bu olanlardan habersiz garibim bu suratinin hali ne boyle diyor..

Tarihe not : Kizim bi gel hepsini unutacagim

Merhaba Can'lar
Ben de bugün üye oldum. Aranızda bel fıtığı olan ya da tanıdığı bel fıtığı olup normal doğum yapabilen var mı? Doktorum henüz net bir şey diyemem diyor da bilgi edinmek istedim
Benim halam bel fitigi canim hem de ilwri derecede 3 cocugu var 3unu de normal dogum yapmis.

bol su ıcmekten ve ıse pek yaramasa da gavıscondan baskıa care yok gibi. Bır de yatmaya yakın yemek yemeyı kesmek lazım ama tabı yıne de oluyor.

Kizlar bu alisverislerin ardi arkasi gelmio yaa her hafta yeni biseyler aliyoruz...cokda keyif aliyorum almaktan.. biraz bana biraz bebege yapilio alisversler..babalarin boynu bukuk kaldi...

Ay aynen ya bırakın terlesin oda çok normal birşey, ter kokusuna göre sağlık durumu bile saptanıyor.. Tüyler, ter vs bırakın doğal kalsın yavrucuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…