Amin canımmmm aminnnn.nasil mi anlatayim :)) hergun farkli bir yerim agriyor... uyandigimda ki uyuyamiyorum da zaten vucudumda yeni bi agri... her gecen gun bi onceki gune gore daha yavas yuruyorum... uykum daha sik bolunuyor yere egilememek cok kotu... donerken bile nirine ihtiyacim var... 59 ile basladim artik 70 kiloyum... surekli midem huzursuz... bazen karnimda o kadar baski oluyor ki sanki bebekler derimi yirtip cikcak gibi...sallana sallana bazende topallayarak yurumeler.... ama bir de hareketleri var o zaman onlari hissettigim zaman sukurler olsun diyorum... herseyi unutuyorum... Sukurler olsun yaradana bize bu duyguyu tattirdigi icin... tum agriya tum siziya deger... ins onlari saglikla aliriz hepimiz... Allah her isteyene nasip etsin.. kimseyi arattirmasin...
Bizde çok şükür iyiz canım :)) artık ağrılar fazlalaştı. Ben uykuya doyamıyorum bu aralar canım. Bende Şubat bir an önce gelsene kucağıma alsam diyorum eşyaları geldikçe içim içime sığmıyor inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim aminnnn
Ben sadece maltofer fol kullanıyorum canım başka birşey vermediAmiin canım inşallahh... hakkaten bende öyleyim sabahları uyanamıyorum. Dün işten ewe gittim nasıl uykum var . dedim bi duş alayım açılırım belki yok açılamadım yine uykum vardı oturduğum yerde uyuyorum ayyy nasıl bişey bu anlamadım yanii... haliyle çalışmak da zor oluyor artık... her sabah keşke bugün işe gitmesem diyorum ama nafile :/
Allah yardımcımız olsun... Geceleri kaçç kere uyanıyorum kramp giriyor bacaklarıma artık eşimi de uyutmuyorum dolayısıyla o da masaj yapa yapa bi hal oldu banayapcak bişey yok napalım =))
Doktorum bana decavit ve efa daily omega 3 yanında geçen cuma günü osteocare kalsiyum ilacı ve
gyno ferro sanol kan ilacını verdi.. sen hangi ilaçları kullanıorsun??
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Bende baya baktım cnm uygun ve şık geldi gözüme aldım.sonra hee galiba kumasindanmi bilmiyorum içime bi türlü sanmıyorum dikiş hataları var.kolları çok geniş zarif durmuyorKumasini mi begenmedin nesi vardi ince gibi duruyo ..bana fiyati uygun geldi kis sezonu diyor ama..firsat bulup gezemiyorum burasi kucuk yer hersey pahali ki yoktur bile
Biraz erken açılma başlamış ama korkma canım inş. gelmez. Ki gelse bile 31 i geçmişsin . İnş sapasaglam saglıklı olur. Bendede kasılmalar çoğaldı bel agrım da var Şubatı bekleyemeyecek herhalde kontrolumde pzrts sen ne şikayetle gitmiştin doktora??Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Insallah zamaninda gelecek canim içini ferah tutmaya çalış, yat sürekliKızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
canım ne zamandır girmiyordum yeni gördüm kusura bakmamorincim canım sende bizim doktorun numarası varmı ?
canım ulaşabildin mi sonradan :/Kızlar karnımın durumu için sabah hastaneyi aradım doktorumla görusebilirmiyim diye doktor odasına telefon kabul etmıyor dediler bende numarası da olmadığı için mail atayım dedim mail attım ama doktordan hala tık yok..? Ben acil bir durumda bu dr a Nasıl ulaşıcam bu durum normal mi?
Aynisinin kirmizisini aldım.. ben beğendim.. çok rahat.. kullanıyorumkızlar bu pıjama nasıl..ay ben çok kararsızım lohusa sepetinden bakınıyorum ama alamadım bişey
canım merhabaArkadaşlar maxi cosy ana kucağını satışa koydum.
concord almayı düşünüyordum, ama son anda başka bir araba alınca ve içinden çıkınca fazlalık oldu evde...
ilgilenen olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cosy-ana-kucagi-travel-sistem-uyumlu.884145/
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Merhaba ben h.sonu izmirdn aldim kemeraltindan camasir toptancilarinin oldugu yerden 20tl ye bi gecelik aldim cok guzl bskabilirsin oralaraArkadaşlarla selam,
Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?