Ben hep denemek istedim ama erteledm şimdi hamilelikten dolayı azldı zaten aslında çoğalmasına fırsat vermeden deneyebilirz doğumdan sonraŞimdi aktarlarda yağı satılıyomuş.. Biraz araştrdımda ağdadan sonra süren herkesn azalması olmş bizde mi denesek
Teşekkürler canimÇok şirin olmuş Canım ellerine sağlık
Sağol canim instagramda görmüştüm modeli kece falan siparis ettim deneme yanilma yoluyla yapiverdimÇok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık. Nasıl yaptin
69 liraydi..uygundu ama arkadas almis begenmemis bilemedim bende.duz pembe sabahligim var oglumda almistim onunla uyumlu olucakti bida sabahlikli pijama almiim demistim.yeterince masrafim var zaten..Güzel canım.. Şık , dantel detayi hep hoşuma gider benim. Fiyatı nedir,?
Insallah bekler kuzucukk canimKızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Kumasini mi begenmedin nesi vardi ince gibi duruyo ..bana fiyati uygun geldi kis sezonu diyor ama..firsat bulup gezemiyorum burasi kucuk yer hersey pahali ki yoktur bileBende bunun geceligini aldim o siteden pek beğenmedim cnm
cnm ins gelmez melegin henuz... dualarimiz seninle stres yapma... Allah`im ins 36. haftayi tamamlamayi nasip eder hepimize...Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Ay kuzum yaa çok geçmiş olsun, İnşallah bir sorun olmaz.. bebek biraz daha sabret kuzum yaKızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Güzelmiş şeker ama ben daha spor tiplere bakıyorum ama maalesef bulamadım, defactoda çok cici pijamalar var birde geceliklerde olsaydı istediğim gibi hemen alırdım..kızlar bu pıjama nasıl..ay ben çok kararsızım lohusa sepetinden bakınıyorum ama alamadım bişey
İnşallah gelmez daha canım vaktini bekler ocak anneleri topiginde 5 cm açıklıkla 2 hafta bekleyen olmuş seninkide acele etmez umarim ha bide moral olsun diye söyleyeyim 3 kişi dogum yapmış 29. 31 ve 34. haftalarında hiç birinin bebeği küvözde kalmamış hepsi sağlıkla almışlar kucaklarinaKızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
tuzlama olayında bizimkiler suya biraz tuz atar ve onunla yıkarlar.kızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
dün kv lerdeydim. eskiden bebekleri tuzlarlarmış kokmasın terlemesin pişik olmasın vs. diye..
benim bebeğimi de tuzlayacağının sinyallerini verdi. ben zararlıymış dedim ama olur mu öyle şey dedi. zararlı diye biliyorum, sizden yapan oldumu yada benmle aynı durumu yaşayan.
sizce ne yapmalıyım. bu bebek tuzlama olayıı beni ürkütüyorr
Allah korusun sorun olduğu zaman keşke dememek için düşünüyorum. sabancı üniversitesine ait onkim diye bir yer var. orası 2500/3000 arası imiş. bir de yıllık ücret alınıyormuş.arkadaslar... kok hucre hakkinda ne dusunuyorsunuz... ben yaptirayim diyorum... ilerde bu kordon kani ile bircok seye care bulunacak diyorlar...
inşallaj erken doğum olmaz.Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Cnm bisey olmaz insallah..icini ferah tut..Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişleriniz nasıl
Bizde çok şükür iyiz canım :)) artık ağrılar fazlalaştı. Ben uykuya doyamıyorum bu aralar canım. Bende Şubat bir an önce gelsene kucağıma alsam diyorum eşyaları geldikçe içim içime sığmıyor inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim aminnnnGünaydın canımmm iyiyiyz nolsun işteyim çalışıyorum uykum var bebek de iyi çok şükür. ağrılarım var biraz her yerim tutulmuş gibi kramplar giriyor ara sıra ayyy şu şubat gelse de doğursam diyorum bazen :/
Sen naslsın bebeğin nasıl nakiim =)
nasil mi anlatayim :)) hergun farkli bir yerim agriyor... uyandigimda ki uyuyamiyorum da zaten vucudumda yeni bi agri... her gecen gun bi onceki gune gore daha yavas yuruyorum... uykum daha sik bolunuyor yere egilememek cok kotu... donerken bile nirine ihtiyacim var... 59 ile basladim artik 70 kiloyum... surekli midem huzursuz... bazen karnimda o kadar baski oluyor ki sanki bebekler derimi yirtip cikcak gibi...sallana sallana bazende topallayarak yurumeler.... ama bir de hareketleri var o zaman onlari hissettigim zaman sukurler olsun diyorum... herseyi unutuyorum... Sukurler olsun yaradana bize bu duyguyu tattirdigi icin... tum agriya tum siziya deger... ins onlari saglikla aliriz hepimiz... Allah her isteyene nasip etsin.. kimseyi arattirmasin...Günaydın güzel anneler nasılsınız bebişleriniz nasıl
Canım inşallah bebeğin vaktinde gelir.Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?