Yani geç mi kaldım sence anlamadım kafam çok karışık ya bugünBenimki de ayni marka canim. Bana da dr son ay kullanma dedi ama benim hem ikiz hem 2. Sez.olacagindan en gec 38de olacak dogum o yuzden yine nerdeyse son 2aya denk gelmis oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani geç mi kaldım sence anlamadım kafam çok karışık ya bugünBenimki de ayni marka canim. Bana da dr son ay kullanma dedi ama benim hem ikiz hem 2. Sez.olacagindan en gec 38de olacak dogum o yuzden yine nerdeyse son 2aya denk gelmis oluyor
Evet canım aynı markaBende aynı markayı kullanıyorum canım ocean plus demi.doktor özellikle önerdi kendi çocuğumada bunu kullanıyorm dedi biraz pahalı ama
bana diyeti diyetisyen verdi. ileri aylar olunca insan endişeleniyor. bende toplamda 4 kilo aldım. herkes cok zayıfamışsın diyor. üzülüyorum.hemen söyliyim, hamılelık boyunca aşermelerim yüzünden 4 ayda 7 kilo verdim.5. aydan itibaren 1 er kılo aldım, suan 8. ayımdayım toplam 3 kılo aldım.ama bebegımın kılo alısı herseyı normal,etımı sutumu peynırımı balıgımı meyvemı herseyımı tuketıyorum.hıc sorun yok. kılolu olmama ragmen seker yuklemesınde sekerım cıkmadı.
ama ablamın cıkmıstı. bebegın senden beslendıgı ıcın herhangı bır sorun olmaz sen hıc merak etme.
yalnız sana dıyetı kım verdı o cok onemlı.kadın dogumcu dıyet vermemelı dıyetısyenle ortak harket etmelı dıye bılıyorum.dedıgım gıbı bebek senden beslenır sakın beslenemezmı acaba dıye uzulme.ama senın kendı saglıgın acısından dıyet yaparken sen eksık kalma.
Canım peki şu haftaya kadar kullanacaksın şu haftadan sonra kullanma falan dedi miBen 4. Aydan beri kullanıyorum ocean plus kullandım memnundum sonra krill oil diye başka bi tane kullandım bitirmeden ocean plus A döndüm aynen devam şimdi.. Lohusalıkta da kullanmak gerekiyor her bebek için hemde lohusalık depresyonunu önlüyor
yok yok kesinlikle öyle birsey demedi ki ben kendim biliyorum psikolojiyi cok etkiliyor özellikle son aylada kullanmak gerekli ve lohusalıktada 1200 mg lık kullanıyorum.. dediğim gibi krill oil daha iyi dedi dr buda cok iyi dedi bende bi deneyim die aldım iki katı fiyatı.. sabah aksam içiliyor ama bildiğin balık kokuyor kapsüller içemedim bıraktım ... içeriğine baktım balıktan da değil kabuklu deniz hayvanlarında üretiliyormus.. bıraktığım dönemde resmen depresyondaydım bir haftaCanım peki şu haftaya kadar kullanacaksın şu haftadan sonra kullanma falan dedi mi
Evet canım ben bu markayı araştırdm güvenilir sanırm bide doktor kendi çocuğumada bunu kullanıyorum deyince parayı pek önemsemedm dediğin gibi piyasada sahte olan cıva içeren pekçok ilaç varCanim sadece parayla anlasilmaz tabi ama ucuz olanlarin cogu gercek balik yagi degilmis pahali olanlarin icinde de sahteleri vardir belki ama ucuz olanlarin cogu sahteymis
Anladm canım o zaman bol bol alayım hem lohusa hem düz.tozludada %50 indirim var sipariş etcm beğenmezsem aynen iade :) 3 pijama takımı 1 gecelik yeter sanırmCanim emzirme acisindan onden dugmeli yada fermuarli pijama yada gecelik sart. Sadece hastanede degil evde de uzun sure gece emzirmeleri surecek o yuzden normalde pijamaya cok para vermeyen ben lohusa pijamalarina bi ton para veriyorum![]()
Sponsor derken nasil bir sponsormus o canim merak ettim :))Çok mutluyum o kadar liste yaptım alışveriş için bir sponsor halleder dedim, Allah bana acıdı sanırım.. Bu hafta eksiklerimi bitiririm İnşallah.. Bir tek bebek arabası kalıyor geriye onada biri el atsa bu iş tamam :))
Zeytin mi hiç duymamıştm canım yeşil siyah farkediyor mu
Eşimin okul müdüresi bana hediyeler yollamış ^_^ en çokta emzirme yastığına sevindim![]()
Ben bugün english homedan şapkalı havlu aldım.. Bebek ürünlerinde %50 indirim var.. Tavsiye ederimarkadaslar bebekler ıcın havlu mu aldınız yoksa bornoz mu artık son eksıkler... tamamlayayım dıyorum... bır de hangı marka havlu bornoz aldınız...
Eşimin okul müdüresi bana hediyeler yollamış ^_^ en çokta emzirme yastığına sevindim![]()
Canım tedirgin olmakta çok haklısın,demekki Allah korusun acil bir durumda doktoruna ulaşana kadar başına gelen gelecek yani. Benim doktorumda çok yoğun hatta her kontrol muayenemde en az 1 saat geçer randevu saatim ama ne zaman istersem ulaşıyorum en başından dosyama cep telefonu numarasını zımbalayıp verdi en ufak bir endişende ara,önemsiz olarak görebildiğin bişey belki de ciddi bir durumun habercisi olabilir dedi şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadım ama içim rahat biliyorum ki doktorum telefonun ucunda,muayene sırasında cep telefonu hep asistanında kendi cevap veremediği durumda asistanı açıyor o iletiyor kendisine cevabı da karşı tarafa iletiyor. Senin doktorun sanki yoğunluğun arkasına sığınmış rahatını bozmuyor,rahatsız edilmek istemiyor. Bence haftan dahada ilerlemeden bi düşün derim doktor değişikliğini
canım şuanda şoktayım resmen :O
bukadar zorladığına ve bukadar olumsuz şeyler yaşadığına inanamıyorum. ben sadece birdefa acil durum yaşadım ondada işim hastaneye çok yakın direkt taksiye atlayıp hastaneye uçtum ve daldım fatmanur hn odasına çokta yoğundu ama ben bayağı ağlıyordum lütfen hemen bakın falan dedim direkt ilgilendi . ama onun dışında acil bir durum yaşamadım yada aramam mail atmam gereken bir durum yaşamadım o yüzden bu yönlerini bilmiyorum sanırım .:/ ama cidden çok üzüldüm hem senin adına yaşadığın zorluk için hemde kızdım fatmanur hanıma bu ilgisizliği için sonuçta orası özel hastane laf olsun diye para verip özele gitmiyoruz biraz daha fazla ilgi ve bilgi beklediğimiz için herşey . bugün gittiğinde ne konuştunuz banada söyler misin canım. şuan ben bile soğudum hiçbir sorun yaşamamış olmama rağmen doktorumdan. he sorun tek sorun telefonunu vermemesi aslında
Doktorunun hareketlerini hayretle okuyorum.en azindan acil bisey olursa acildeki doktorlar ilgilenir banada ulasirlar diye anlatabilir seni rahatlatmak icin.ben ilk gebeligimde erken dogum yaptim.aksam cok kotu bi agriyla gitmistim doktorumu aradim ulasamadim o an hastaneye gittik doktorum ankaradaymis.acildeki doktor ilgilendi o an ama her 20 dkikada bir doktorumla telde gorusuyordum surekli benimle ilgilendi inan ayni yanimdaymis gibi rahatlatti konusmalariyla ve gece gelecegini soyledi ve geldi beni doguma aldi.suan oglum 6 yasinda ve ben simdide ona gidiyorum.kontrolume gec kalmistim hemen asistanina arartti beni neden gelmedigimi soruyo. Allah hepimize hayirli saglikli ve zamaninda dogumlar nasip etsin tatli annislerCanım bugun biraz endişelendirmek istedim dr u kasılmalarımı ve şeffaf akıntımı söyledim hiç öyle diğer kızların doktorları gibi hemen gelseydın falan demedi gayet rahattı tüm olumsuzluklarımı söyledim alttan ultrasonla baktı rahmi uzunluğuna 39 mm cıktı cok iyi dedı erken dogum riskim suan yokmus. Ben acil bir durumda ne yapıcam dedim direk hastaneye gel dedi gece olursa dedim nöbetçi doktorlar ilgilenıyor dedi hastaneyi kıtlemıyoruz deyip bide espri yaptı :) ben bilemiyordum sanki. Yani benim demek istedgm ' sen gelecekmisin gece vakti ' di o anladı işine gelmedi.. Peki dogum dedim yine hastaneye geliyormusum 8-10 cm açıklık olup beni doğumhaneye aldıklarında arıyorlarmış öyle gelıyomus. annem de geldi benimle bazı konularda annemle zıtlastı falan pek hos tepkiler vermedi bu sordugum sorulara verdiği cevaplarda ki hali pek hoşuma gitmedi. Yani muayneye gittiginde bir dene hoşlanmayacağı birşey sorarsan ne demek istedgmı anlarsn o ne derse o yani :/ asistanını bir kere gülümsetmek için tahlıllerimi kaybetmıs olmasına ve o rahat tavrına ragmen , pek uğraştım ama kız heryere negatif elektrik saçıyor insan bi özürdiler dimi kusura bakmayın der tırnaklarını çıkaracaksın ki işin görülsün bunu anladım . ne yapacağımı bilmıyorum normalde acil bir durumda gece doktorun hemen gelmesi gerekırmı yoksa nöbetcı dr mu ilgilenir dogumhane sürecine kadar gelmemesi normalmi bunları bilmıyorum ve tecrubeli anneler bilenler aydınlatırsa benımde bizimde içimiz rahatlasın.
Bence de çok güzel bir davranış.aynen öyle vallahi,bırak hediyeyi,insan olup işimizi kolaylaştırsalar o da yeter yaniAy sadece o yastık 45 lira :)
Maddi açıdan bakılmaz ama insanın can ciğer arkadaşı 15 20liralık zıbın alıp getiriyorgayet hoş bir jest olmuş
![]()
aa ne güzel güle güle kullan
Ay sadece o yastık 45 lira :)
Maddi açıdan bakılmaz ama insanın can ciğer arkadaşı 15 20liralık zıbın alıp getiriyorgayet hoş bir jest olmuş
![]()
Kalcan neden agriyor ki canim. İdarar yolu enfeks. Kalca agrisi yapar. Midende bulanti yada agri gibi bisey varmi? Dayanlmiyck gibiyse git bi baksinlar cnmarkadaslar kalcam da cok agrim var acile gitsem igne vururlar mi yani mudahale edilir mi