2016 Şubat Anneleri

arkadaslar kalcam da cok agrim var acile gitsem igne vururlar mi yani mudahale edilir mi
Minoset in plus olmayanından veya parol verirler. Ya da Ağrı'n için merhem verirler Can'ım. Ciddi bir müdahale yapamazlar zaten. Acil şifalar diliyorum ben sıcak havluyla ısıtıyordum umarım çabuk geçer canım

Doktorunun hareketlerini hayretle okuyorum.en azindan acil bisey olursa acildeki doktorlar ilgilenir banada ulasirlar diye anlatabilir seni rahatlatmak icin.ben ilk gebeligimde erken dogum yaptim.aksam cok kotu bi agriyla gitmistim doktorumu aradim ulasamadim o an hastaneye gittik doktorum ankaradaymis.acildeki doktor ilgilendi o an ama her 20 dkikada bir doktorumla telde gorusuyordum surekli benimle ilgilendi inan ayni yanimdaymis gibi rahatlatti konusmalariyla ve gece gelecegini soyledi ve geldi beni doguma aldi.suan oglum 6 yasinda ve ben simdide ona gidiyorum.kontrolume gec kalmistim hemen asistanina arartti beni neden gelmedigimi soruyo. Allah hepimize hayirli saglikli ve zamaninda dogumlar nasip etsin tatli annisler:KK200:

Ne güzel canm bu doktor işi biraz şans galıba :) .. Anladıgım kadarıyla ondan gelmesini vs beklememem için önden duvarı koyuyor çok yogun bir dr zaten bu çizgileri koymuş ki zırt pırt rahatsız edılmeyeyım.. Kafam Allak bullak annemle eşime de belli etmiyorum ki onlarında kafaları bulanmasın.

çok cabuk yorumlarla hastahane ve dr dan soğuyorum ankarada ki akropole gidecektim çok olumsuz yorumlar ve yeni doğan ünitesinin olmaması beni geri çektirdi, lokman hekim çok itici , kocam da umursamıyor aklı devlette :KK67: artık sıkıldım kocama patladım herseyı ben araştırıyorum bari bunu da sen araştır bul diye yalancıktan iki yer baktı kem küm etti :(

Ne güzel bu doktor işi biraz şans galıba :) .. Anladıgım kadarıyla ondan gelmesini vs beklememem için önden duvarı koyuyor çok yogun bir dr zaten bu çizgileri koymuş ki zırt pırt rahatsız edılmeyeyım.. Kafam Allak bullak annemle eşime de belli etmiyorum ki onlarında kafaları bulanmasın.
Beni dusunduren norml dogum yapcaksan hadi gece sancin tuttu gittin ne olcak.gelmeyecekmi ? Sonucta ozelin amaci ne sana ozel doktor olmasi.yoksa devlete gideriz hepimiz.yogun olmasi senin sorunun degil normal dogumda doktorun o kadar onemliki yasayan biri olarak bunu iyi ogrenmen lazim canim.boyle olmazsa degistir bence dogumuna gelmicekse.

Canim bizde 3-4 ay once Sancaktepe ye tasindik. Zor oluyor gercekten :KK43:

Kanamanin oluo ilgilenmemeleride ayri bir gariplikmis gercekten. Gecmis olsun cok
Evet canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Kanama cumartesi olduğu için VİA HASPİTALDA 1 NÖBETÇİ DOKTOR VARMIŞ ODA DOĞUMDA VE 2 DOĞUM BEKLIYORMUS BANA BEKLEME GİT BAŞKA HASTANEYE DEDİLER. BÖLGEYE GİTTİM ORDA DA DOKTOR AMELİYATTA DEDİLER. OGLEDEN SONRA GEL DEDİLER. ACABA BEN HATA Mİ YAPTIM ACILE Mİ GİTSEYDİM BİLMİYORUM SONRADAN AKLIMA GELDİ ACİL. BAŞKA BİLDİĞİMİZ HASTANE DE YOKTU .

Beni dusunduren norml dogum yapcaksan hadi gece sancin tuttu gittin ne olcak.gelmeyecekmi ? Sonucta ozelin amaci ne sana ozel doktor olmasi.yoksa devlete gideriz hepimiz.yogun olmasi senin sorunun degil normal dogumda doktorun o kadar onemliki yasayan biri olarak bunu iyi ogrenmen lazim canim.boyle olmazsa degistir bence dogumuna gelmicekse.

Doguma gelıyormus ama işte 10 cm acıklık oldugunda yani ha dogurdun ha doğurucan o anda teşrif ediyor cnm doktorum :))) ay gülüyorum artık

çok cabuk yorumlarla hastahane ve dr dan soğuyorum ankarada ki akropole gidecektim çok olumsuz yorumlar ve yeni doğan ünitesinin olmaması beni geri çektirdi, lokman hekim çok itici , kocam da umursamıyor aklı devlette :KK67: artık sıkıldım kocama patladım herseyı ben araştırıyorum bari bunu da sen araştır bul diye yalancıktan iki yer baktı kem küm etti :KK43:

Bende Can'ım bende ama bizim durumumuzda olup umursamayan olamaz zaten hormonlar tavan bide ilgisizlik kötü yorum insan cok etkılenıyor

Kalcan neden agriyor ki canim. İdarar yolu enfeks. Kalca agrisi yapar. Midende bulanti yada agri gibi bisey varmi? Dayanlmiyck gibiyse git bi baksinlar cnm
cnm gittim acile 34 mm iyi dedi vajinal muayene yapti... bebeklerde iyi dedi... nst girdim ilk kez sancin yok dedi idrara bakti normal dedi... parol kullanabilirsin ama hamilelikte cok da etkisi olmaz dedi... ikiz oldugu icin bu agriyi son 6-7 hafta yasayacaksin dedi... yani boyle artik son haftalar yorcak baya... dinlen dedi...

Minoset in plus olmayanından veya parol verirler. Ya da Ağrı'n için merhem verirler Can'ım. Ciddi bir müdahale yapamazlar zaten. Acil şifalar diliyorum ben sıcak havluyla ısıtıyordum umarım çabuk geçer canım

cnm gittim acile 34 mm iyi dedi vajinal muayene yapti... bebeklerde iyi dedi... nst girdim ilk kez sancin yok dedi idrara bakti normal dedi... parol kullanabilirsin ama hamilelikte cok da etkisi olmaz dedi... ikiz oldugu icin bu agriyi son 6-7 hafta yasayacaksin dedi... yani boyle artik son haftalar yorcak baya... dinlen dedi...
Geçmiş olsun canım dikkatli ol için rahatladı en azından.. Ben tekte bile zorlanıyorum Allah yardımcın olsun..

Geçmiş olsun Canım 2 can taşıyorsun kolay değil Allah yardımcın olsun.

Slm canlar dün gece celestone iğnemi 2 doz yaptırdım akciğer gelişimi için 24 saat sonra 2 doz daha yapılması lazımdı ama sağolsun eczacım ilacı depodan getirtip acile bnm adıma bırakacaktı bütün hastane personeline ilacı sorduk nerdeyse herkes aradı ilaç ortada yok tam 24 saat sonra yapılması lazım gece 11 olmuş ilaç yok ortada bırakmamış gerizekalı ki kendi ilacın nekadar önemli olduğunu bana anlattı ve bu nasıl bir ihmal onun salaklığı yüzünden iğnemi mecburen yarın sabah yapıcam okadar sinir oldumki anlatamam yani sbah olsun diye dört gözle bekliyorum eczaneye gidip burnundan getirmezsem görür günü nü ay hala aklıma geldimi çıldırıyorum ki erken doğum riski olduğunu biliyo :KK67:salak kadın ya

bana diyeti diyetisyen verdi. ileri aylar olunca insan endişeleniyor. bende toplamda 4 kilo aldım. herkes cok zayıfamışsın diyor. üzülüyorum.
Canim bebisin gelisimi iyiyse hic uzulme. Kiloyu cok almak anne icin de bebek icin de iyi bi sey degil tahlillerinde degerlerin iyi cikiyorsa kimseyi takma kafana rahat ol:KK51:

Canım bugun biraz endişelendirmek istedim dr u kasılmalarımı ve şeffaf akıntımı söyledim hiç öyle diğer kızların doktorları gibi hemen gelseydın falan demedi gayet rahattı tüm olumsuzluklarımı söyledim alttan ultrasonla baktı rahmi uzunluğuna 39 mm cıktı cok iyi dedı erken dogum riskim suan yokmus. Ben acil bir durumda ne yapıcam dedim direk hastaneye gel dedi gece olursa dedim nöbetçi doktorlar ilgilenıyor dedi hastaneyi kıtlemıyoruz deyip bide espri yaptı :) ben bilemiyordum sanki. Yani benim demek istedgm ' sen gelecekmisin gece vakti ' di o anladı işine gelmedi.. Peki dogum dedim yine hastaneye geliyormusum 8-10 cm açıklık olup beni doğumhaneye aldıklarında arıyorlarmış öyle gelıyomus. annem de geldi benimle bazı konularda annemle zıtlastı falan pek hos tepkiler vermedi bu sordugum sorulara verdiği cevaplarda ki hali pek hoşuma gitmedi. Yani muayneye gittiginde bir dene hoşlanmayacağı birşey sorarsan ne demek istedgmı anlarsn o ne derse o yani :/ asistanını bir kere gülümsetmek için tahlıllerimi kaybetmıs olmasına ve o rahat tavrına ragmen , pek uğraştım ama kız heryere negatif elektrik saçıyor insan bi özürdiler dimi kusura bakmayın der tırnaklarını çıkaracaksın ki işin görülsün bunu anladım . ne yapacağımı bilmıyorum normalde acil bir durumda gece doktorun hemen gelmesi gerekırmı yoksa nöbetcı dr mu ilgilenir dogumhane sürecine kadar gelmemesi normalmi bunları bilmıyorum ve tecrubeli anneler bilenler aydınlatırsa benımde bizimde içimiz rahatlasın.
Canim normal dogumda dr.dan cok ebenin iyi olmasi gerekiyor daha cok onlar ilgileniyor zaten bi sure sanci cekeceksin acilman artacak dr en bastan gelse de yapacak bi seyi yok ama acil bi durum olur da sez.yapilmasi gerekirse dr.dan dr.a degisiyor o durum. Benim ilk kizimdaki dr.umun her zaman gittigini duymustum ayni hastanede ark.im baska bi dr.a gitti acil sez.a aldilar ve dr.u gelmedi baska bi dr yapti ameliyati. Tabi insanlik hali biz o anda kendimizi dusunuyoruz dr.un da o anda baska derdi varsa normalde geliyorsa da gelemez olum hastalik onlarin da basina gelebilir hersey kismet nasip meselesi

arkadaslar kalcam da cok agrim var acile gitsem igne vururlar mi yani mudahale edilir mi
Canim kalca agrisi bende de var ama dayanilmayacak olcude degil.sanki hamlayip da birden spor yapmisim gibi kas agrisi seklinde. Acaba mg eksikliginden mi diye dusunuyordum ben de. Son gunlerde dr.a gittin mi acikligina falan bakti mi baktiysa bi agri kesici agrini keser ama icin rahat etmiyorsa git bir an once

Back
X