Kızlar 5 yaşındaki oğluşumun ilk fotoları.. videoyu ekleyemedim. çıplak olan ilk gelirgelmez diğeride birkaç saat sonra.. hiçbir yerinde kan beyaz sıvı falan yok sezeryan olunca suratları biraz şiş oluyor. Yupuduk yupuduk oluyorlar
Kızlar 5 yaşındaki oğluşumun ilk fotoları.. videoyu ekleyemedim. çıplak olan ilk gelirgelmez diğeride birkaç saat sonra.. hiçbir yerinde kan beyaz sıvı falan yok sezeryan olunca suratları biraz şiş oluyor. Yupuduk yupuduk oluyorlar
Kizlar ya yatak yan koruma alacagim uyku setine ihtiyacimiz yok yorganimiz yastigimiz hazir ama yan koruma uyku seti fiyatina veya duz var mi bildiginiz satilan bir yer ?
Paketin üstünde 0-6 ay yazıyordu sanırım ya da 0-3 ay ona bakarak almıştım çünkü. Arkadaşımda maymunlusundan aldı 15 gunlukken vermişti bebeğine :) benimki resımdekı nden mavi dinoo
bende bunu istemiştim ama bayan bazı bebekler hiç emzik almıyor, o yüzden boşuna masraf yapmayın eğer bebek severse sizin için hemen temin ederim dedi bende iyi bari dedim
Canim ben onu içemiyorum geçen gün hap olanlarondan aldim onu icince de geceninn ilerleyen saatlerinde mide me agrilar girdi bogazima dogru gelen sivilar sanirim aşagi digru indi onlarda beni mahvetti artik ne yapicagimi bilmiyorum hani gece yi anliyorum ağzim boş durmuyo ama sabah kalktigimda da ayni agriyla uyaniyorum sanirim genetik bu durum ablamda da ayni sıkıntilar oluyo du