2016 Şubat Anneleri

Kızlar 5 yaşındaki oğluşumun ilk fotoları.. videoyu ekleyemedim. çıplak olan ilk gelirgelmez diğeride birkaç saat sonra.. hiçbir yerinde kan beyaz sıvı falan yok sezeryan olunca suratları biraz şiş oluyor. Yupuduk yupuduk oluyorlar

Eklentiler

• FB_IMG_1450465283277.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 96
  • FB_IMG_1450465274643.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 116

Maşallah kuzuya yaa mis kokulu

Maşallah canım çok tatlı. Rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin

Amin hepimiz bebişlerimizi böyle saglıklı alırız kucagımıza inş.
İnsan yenidoğan fotolarına bakarken bile onların mis kokularını alıyor sanki
Canım birşey soracam kalın polar battaniye den aldın mı polyester diye ben birax tereddüt ettim

Kizlar ya yatak yan koruma alacagim uyku setine ihtiyacimiz yok yorganimiz yastigimiz hazir ama yan koruma uyku seti fiyatina veya duz var mi bildiginiz satilan bir yer ?

5li olandan mı ikili olandan mı canım.bende alayım o zaman.ay çok tecrübesizm bebek konusunda çok korkuyorum ona bakamazsam diye
5 li olandan alacam canım 2 adet benimde çok tecrübem yok arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla çok iyi oluyor muş

Paketin üstünde 0-6 ay yazıyordu sanırım ya da 0-3 ay ona bakarak almıştım çünkü. Arkadaşımda maymunlusundan aldı 15 gunlukken vermişti bebeğine :) benimki resımdekı nden mavi dinoo

bende bunu istemiştim ama bayan bazı bebekler hiç emzik almıyor, o yüzden boşuna masraf yapmayın eğer bebek severse sizin için hemen temin ederim dedi bende iyi bari dedim

Slm kızlar buda benim lohusa takımım nasıl sizce

bence çok şık duruyor güle güle kullan canım

Kızlar kalın polar battaniye den aldınız mı polyester olduğu için kararsız kaldım

annem almış çok yumşak güzeldi, kış bebeği olacağı için sıcak tutmak lazım

Ya bir tane daha vardı benzer tarz o icilebiliyor mu acaba. Ben önceden de kullanirdim. hatta çok severdim :) o yüzden iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…