2016 Şubat Anneleri

Ahhh bebeğim niye böyle dertlendin, hepimiz aynıyızzz, benimde göyüslerim karardı etrafındada kararmalar oldu, eşim böylemi kalıcak dediğinde hiç bozulmadım yani, çünkü düzelicek, sarkık kalmasıda benim elimde iki egzersize bakar.. Veeeee hiç umrumda değil, şuan bebekten başka hiç bir şey umrumda değil :))) Eşim ilgili bende onu boş bırakmam, demokraside çözümler bitmez, sizde heyecanı kaybetmeyin derim ben Keyfine bak, sen her halinle güzelsin Anne olmak öyle kolay değil unutma :))

Bende polar battaniye kalın olanlar varya canım polyester diye çok kararsız kaldım sen aldın mı
Aldım canım hatta iki tane birini kv aldı.kışn ortasında doğacakları için şart bnce.hastaneden çıkarırkn ve sağlıkocağına faln giderkn ona sararz.direk cildine değmeyeceği için zararı olmaz

Allah saglik sat versin canim

Kizlar ya yatak yan koruma alacagim uyku setine ihtiyacimiz yok yorganimiz yastigimiz hazir ama yan koruma uyku seti fiyatina veya duz var mi bildiginiz satilan bir yer ?

İnstagramda bu profili takip ediyorum çok hoş ürünleri var. fiyatlar konusunda bilgim yok ama bir bak istersen
Ben bu chevron kumaşlardan temin edip kendim dikeceğim inşallah
Elinden geliyorsa yapabilir eya yaptırabilirsin

Kızlar şimdi göbek bağı düşene kadar içlerine bunlardan mı giydircz.kaç tane almalıyız
Evet bunlardan canım. 5 li parça ne bilmiyorum ama eldivene gerek yok. 2 li olan alt üstte yeter diğerleri çok önemli degil. Alt ve üst olsa yeterli. Çünkü normal kıyafetlerdede eldiven var.
Ayrıca eldiven demişken ben bebegime çok az giydirdim eldivenleri.. birkaç gün sonra çıkardım. Yoksa elleri hep kapalı kalıyor ve kas gelişimi pek olmuyor. Şimdide çok soğuk olmazsa eve gelince çıkaracagım takmayacagım.

Evet bebeğin duyusal öğrenimi açısından da önemliymiş. Yüzünü çizmemesi için takarlar bizde de, tırnaklarını kesmek yeterli

Evet bebeğin duyusal öğrenimi açısından da önemliymiş. Yüzünü çizmemesi için takarlar bizde de, tırnaklarını kesmek yeterli
Aynen öyle canım birde kıyafetleri büyük geliyor zaten içinde kalıyor elleri sık sık tırnak kesersen problem kalmıyor.

Bugün enfeksiyon test sonuçlarımız temiz geldi çok şükür:) ultrasonda da bebeğim geliştikçe,gözlenen boşluğun büyümediğini görürsek harika olacak.son aylara doğru kapandığı söyleniyordu.bakalım inşallah o kapananlardan olacağız
Sağlam korkuttu bizi pıtırcık ama Allah meleğimi korur inşallah...usg yi de bi görseydik bir an önce
Bunun dışında deneyimli anneler ilk 1 ay en çok lazım olan,en rahat kullanılan Kıyafetler neler olur bebişlere...yani kış bebişleri sonuçta....içlerine bir arkadaş foto koymuş önden bağlamalı zıbın ve Altını üstüne de Tulum mu giydirilir veya pijama takımı?

Ah adeta beni anlatmışsın canımRabbim sağlık versin ben yapiim diyorum çok üzülüyordum önceden artık üzülmüyorum ...

Sevindim canım inşallah her şey yolunda gidecek.

Kızlar merhaba. Oğlusun odası içi kapı süsü yaptım . Fikre ihtiyacım var , sizce nasıl olmuş
harika olmuş canıııım ellerine sağlık bayıldım bende istiyorum nasıl yaptın canım ne almam lazım yardımcı olur musun bana da

canım kanguru bende çok istiorum ama daha erken değil mi kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor çok bilgim yok ama 6 ay dolmadan takamayız diye düşündüm ben bekletiyorum şimdilik

canım kendini çok yorgun hisssetmiyorsan bencede çalışabilir raporu al doğduktan sonra bebişinin sana daha çok ihtiyacı olacak diye düşünüyorum bende haftaya gidip çalışabilir raporu almayı düşünüyorum evet su aşamada işe gitmek şkence geliyor ama kızım doğunca işe başlamak daha zor gelecek diye düşünüyorum

Sevindim canım. İnş herşey yoluna girer.
Kıyafette ise o zıbının üzerine herşeyi giydirebilirsin. Çok soğuksa zıbın üzerine iki kıyafet. Çok soğuk olmazsa bir kıyafet üzerine yelek olabilir. Ama ilk günler kış bebegi olduğu için ince kıyafetse zıbın+2 kıyafet giydirecegim ben. Ama kadife gibi kalın kıyafetse zıbın + 1 kıyafet yeterli

çoook çok yerinde bir soru olmuş canııım aynı ikilemi yaşıyorum her kafadan birsey zıbını boşver diyenler amaaan zıbın ilk hafta can kurtarır diyenler çtçıtlı badi olmazsa olmaz diyenler çıtçıtlı badi göbeğe zarar verir diyenleeer kafam karıştı benimde

Kizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin
aynı durumdayız canım işten gelince parmağımı kıpırdatmak istemiyorumsonra bu yorulmaları halsizliklri yakıştıramıyorum kendime daha eken diye düünüyoum iki ev ile ilgileniyorum bu seferde hoooop akşama bel ağrısından sızlanıyorum

ne güzel canım ya maşallaaaaah 31. haftadayım ve tam 10 kilo aldııımmmhiç takamam kafaya sağlık olsun derken şimdi bide son iki ay alıcaksın asıl kiloyu diyenleri duydukça ciddi ciddi sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…