Ahhh bebeğim niye böyle dertlendin, hepimiz aynıyızzz, benimde göyüslerim karardı etrafındada kararmalar oldu, eşim böylemi kalıcak dediğinde hiç bozulmadım yani, çünkü düzelicek, sarkık kalmasıda benim elimde iki egzersize bakar.. Veeeee hiç umrumda değil, şuan bebekten başka hiç bir şey umrumda değil :))) Eşim ilgili bende onu boş bırakmam, demokraside çözümler bitmez, sizde heyecanı kaybetmeyin derim benİnşallah düzelir ama benim nedense umudum yok... Bide biraz önce gobeğimin alt sağ kısmında( cünkü küçükbey hep sağda) çatlaklarımla tanıştım3 şişe lierac bitirdim bide cok mutsuz ve üzgünüm (
Aldım canım hatta iki tane birini kv aldı.kışn ortasında doğacakları için şart bnce.hastaneden çıkarırkn ve sağlıkocağına faln giderkn ona sararz.direk cildine değmeyeceği için zararı olmazBende polar battaniye kalın olanlar varya canım polyester diye çok kararsız kaldım sen aldın mı
Allah saglik sat versin canimHer olctugumde normal cikiyor.. var birsey ama cozemedim.. yada ben hala gribim geciremedim hafif hafif yorgunluk belirtisi bu yuzden. Haftasonu salya sumuk haldeydim pazartesinden beride burnum akmiyor ama ara ara atesleniyor gibiyim.. oda olabilir, bunyem yorgun dustu sanirim..
Kizlar ya yatak yan koruma alacagim uyku setine ihtiyacimiz yok yorganimiz yastigimiz hazir ama yan koruma uyku seti fiyatina veya duzvar mi bildiginiz satilan bir yer ?
Evet bunlardan canım. 5 li parça ne bilmiyorum ama eldivene gerek yok. 2 li olan alt üstte yeter diğerleri çok önemli degil. Alt ve üst olsa yeterli. Çünkü normal kıyafetlerdede eldiven var.Kızlar şimdi göbek bağı düşene kadar içlerine bunlardan mı giydircz.kaç tane almalıyız
Evet bebeğin duyusal öğrenimi açısından da önemliymiş. Yüzünü çizmemesi için takarlar bizde de, tırnaklarını kesmek yeterliEvet bunlardan canım. 5 li parça ne bilmiyorum ama eldivene gerek yok. 2 li olan alt üstte yeter diğerleri çok önemli degil. Alt ve üst olsa yeterli. Çünkü normal kıyafetlerdede eldiven var.
Ayrıca eldiven demişken ben bebegime çok az giydirdim eldivenleri.. birkaç gün sonra çıkardım. Yoksa elleri hep kapalı kalıyor ve kas gelişimi pek olmuyor. Şimdide çok soğuk olmazsa eve gelince çıkaracagım takmayacagım.
Aynen öyle canım birde kıyafetleri büyük geliyor zaten içinde kalıyor elleriEvet bebeğin duyusal öğrenimi açısından da önemliymiş. Yüzünü çizmemesi için takarlar bizde de, tırnaklarını kesmek yeterli
Benim de oğlum oluyor.. görümcemde kızından bikaç bişey verdi bana sararmış olanlar da var açıkcası hiç almak içimden gelmedi ama sırf ayıp olmasın diye aldım giydirmeyi düşünmüyorum. Alınuyorum çünkü benim oğluma yeni bişey almak varken neden eskileri veriyor.. ben eşimle bi yere gitem onun kızına mutlaka bişey alıyoruz ve bu yüzden çok alındım açıkcası...
Haa gerçi ben çalışıyorum ihtiyacım yok şükür onlara.. ben zaten herşeyini alıyorum.. biri de sormuyor paranız var mı yetiyor mu neleri eksikl bizde şunu alalım diyen yok. Eşimden bile yardım almıyorum mesela... ama eşim hep yeğenine alır bu da sinirlerimi çok çok bozuyor...
Bebeğin odasını aldım mesela benim annem yardım ediyor maddi anlamda... ama eşimin tarafından pek bişey göremiyorum...
Bugün enfeksiyon test sonuçlarımız temiz geldi çok şükür:) ultrasonda da bebeğim geliştikçe,gözlenen boşluğun büyümediğini görürsek harika olacak.son aylara doğru kapandığı söyleniyordu.bakalım inşallah o kapananlardan olacağız
Sağlam korkuttu bizi pıtırcık ama Allah meleğimi korur inşallah...usg yi de bi görseydik bir an önce
Bunun dışında deneyimli anneler ilk 1 ay en çok lazım olan,en rahat kullanılan Kıyafetler neler olur bebişlere...yani kış bebişleri sonuçta....içlerine bir arkadaş foto koymuş önden bağlamalı zıbın ve Altını üstüne de Tulum mu giydirilir veya pijama takımı?
harika olmuş canıııım ellerine sağlık bayıldım bende istiyorum nasıl yaptın canım ne almam lazım yardımcı olur musun bana daKızlar merhaba. Oğlusun odası içi kapı süsü yaptım . Fikre ihtiyacım var , sizce nasıl olmuş
canım hiçbirşey için sıkma canını bebişini düşün onun sağlığını düşünAnneler napiyorsunuz tansiyonum dustu bayaga basim catliyor resmen
Ailevi problemler arti doguma az kalmasi kafayi yemis durumdayim
canim nerdesin sehir olarak ikea da var fiyatida uygun bir bak istersenKizlar ya yatak yan koruma alacagim uyku setine ihtiyacimiz yok yorganimiz yastigimiz hazir ama yan koruma uyku seti fiyatina veya duzvar mi bildiginiz satilan bir yer ?
canım kanguru bende çok istiorum ama daha erken değil mi kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor çok bilgim yok ama 6 ay dolmadan takamayız diye düşündüm ben bekletiyorum şimdilikayy kızlar türkiyeyi bitirdim yurt dışına başladım alışverişe :):) biraz geç geliyor ama acelemiz yok neticede ama çok hesaplı ve çok güzel şeyler var :):) kızışıma çok cici şeyler aldımm.Hatta sling ve kanguruyuda ordan aldım 2 si 75 geliyor.Kargoda ücretsiz aynı zamanda.Daha önceki gelenler güzel geldi.Aklınızda olsun.Orjinal şeyler var aliexpress sitesi.
canım kendini çok yorgun hisssetmiyorsan bencede çalışabilir raporu al doğduktan sonra bebişinin sana daha çok ihtiyacı olacak diye düşünüyorum bende haftaya gidip çalışabilir raporu almayı düşünüyorum evet su aşamada işe gitmek şkence geliyor ama kızım doğunca işe başlamak daha zor gelecek diye düşünüyorumya bu çalışabilir izni konusunda kafam karıştı.
benim niyetim doğum iznimden sonra işten ayrılmak. o yüzden 32+0 da gidip çalışamaz raporu alacağım. iş yerine dönmeyeceğimi söylemiyorum bu arada. her an nolur nolmaz açık kapı kalsın
neyse eşim de der ki; 32deyken çalışabilir raporu al. ama git sağlık ocağından falan 10 günlük rapor al.
hem doğum iznin uzamış olur, hem de maaşını on gün daha uzatmış olursun.
kafam bu konuda karıştı işte, mantıklı mı yoksa değil mi
Sevindim canım. İnş herşey yoluna girer.Bugün enfeksiyon test sonuçlarımız temiz geldi çok şükür:) ultrasonda da bebeğim geliştikçe,gözlenen boşluğun büyümediğini görürsek harika olacak.son aylara doğru kapandığı söyleniyordu.bakalım inşallah o kapananlardan olacağız
Sağlam korkuttu bizi pıtırcık ama Allah meleğimi korur inşallah...usg yi de bi görseydik bir an önce
Bunun dışında deneyimli anneler ilk 1 ay en çok lazım olan,en rahat kullanılan Kıyafetler neler olur bebişlere...yani kış bebişleri sonuçta....içlerine bir arkadaş foto koymuş önden bağlamalı zıbın ve Altını üstüne de Tulum mu giydirilir veya pijama takımı?
çoook çok yerinde bir soru olmuş canııım aynı ikilemi yaşıyorum her kafadan birsey zıbını boşver diyenler amaaan zıbın ilk hafta can kurtarır diyenler çtçıtlı badi olmazsa olmaz diyenler çıtçıtlı badi göbeğe zarar verir diyenleeer kafam karıştı benimdeBirşey soracağım tamam gülmek serbest ya biriniz bana şu giydirilecek kıyafet sıralamasını yapabilir mi zıbın giydirin göbekdeki mandal yüzünden diyo biri biri diyo çıt çıtlı body giydir beli açılmasın diyo ay sıralayın nolur cahillik başa bela şimdi gülebilirsiniz
teşekkür ederim32+0da calisabilir raporu aliyorsun 37+0 da izne ayriliyorsun
aynı durumdayız canım işten gelince parmağımı kıpırdatmak istemiyorumKizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin
ne güzel canım ya maşallaaaaah 31. haftadayım ve tam 10 kilo aldııımmmnedense bana bunu 6. aydan beri hep söylüyorlarsen gör bak şimdiden sonra lırsın diye. bende tık yok 4 kilo aldım gayet iyi. bebekte iyi. ayrıca son 2 ayda 12 kilo kesinlikle katılmıyorum halt etmiş onlar canım :) yok her hafta 1 kilo alınırmış falan filan :) ben nereme sığdırıcam o kiloları yok öyle bişi. bende toplmda 6 kilo ile sonlanacak diye düşünüyorum. 2 ay kaldı hadi 3 kilo alayım 7 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?