2016 Şubat Anneleri

32+0 da çalışabilir raporu alan memur herhangi başka bir sebepten ne biliym grip falan o arada 2-3 günlük gibi rapor alabilir mi,biliyor musunuz?

kızlar ben kızıma normal oda takımı aldım... içersinde uyku seti de vardı fakat bana çok pahalı geldiği için almadım şimdi odası geene kadar uyku setini alayım diyorum fakat bir türlü karar veremedim ne tür hangi marka uyku seti tavsiye edersiniz???

Kızlar iyi akşamlar. Ne zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı.hepinize hayırla kurtarmak nasip olsun inşallah.geçen gün öğrendim bi çocuk doktorundan bebek doğduktan sonra göbeği dusene kadar yıkama dedi üzerindeki o sıvı sarılık olmasını engelliyomus bağışıklık sistemini guclendiriyomus.

canim nerdesin sehir olarak ikea da var fiyatida uygun bir bak istersen
İstanbul dayım canım ikeaya bakayım instagramdan hiç alışveriş yapmadım canım bir bakiyim oraya da çok sağolun kızlar :)

hoşgeldin..ayy kayınvalidem oğlumu eve gelir gelmez yıkamıştı. sarılıkta uzun süre gecmedi.tam 1 ay sürdü..bu sefer onu nasıl ikna edip yıkamayacaz acaba .

hoşgeldin..ayy kayınvalidem oğlumu eve gelir gelmez yıkamıştı. sarılıkta uzun süre gecmedi.tam 1 ay sürdü..bu sefer onu nasıl ikna edip yıkamayacaz acaba .
Niye dokunduruyosun bebeğini başka birine ya.. Kv kimmiş ay sinir oldum şimdi ya, bebekler cahil cahil kişilerin elinemi kaldı peh

Evet canım bazı doktorlar hastaneden çıkarken göbegi düşene kadar yıkama diyorlar. Kış bebişleri zaten birkaçgün yıkamasak bişey olmaz

Ya çok guzl olms tam nasl yaptn anlatsana bende bi tane ahşap beşik var bide.ona tekrar uyku seti almak istemyrm
Canim benim hazirda vardi iki tane besik çarsafi bitane o ustte koyulanlardanvardi ben baska bir carsaftan kenar olcusune uygun boyu eni ne falan kesip diktim icine elyaf koydum cok kalin olmicak gibi sonra iki carsafin birinin kenarini sokup bu yaptigimin on kismina diktim ustune de dugmelerle sus yaptim hemde o siskinligide azaltmis oldum

Kızlar bende ne yapıcam bilmiyourm.. Yok bebeği yıka yıkama.. Birde şey diyorlar bebeği değişik bir şekilde yıkıyorlar yok boyu uzun olsun, yok şöyle yok böyle.. Büyükler yapıyormuş.. Ama ben korkuyorum yikatamam bebeğimi öyle kolunu bacağını cektire çektire..
Zaten kalabalık olacak. GGozum korkuyor yemin ederim. Ben sakinligi seviyorum.. Gelen giden beni bana bebeğimi bana biraksinlar tamam ilk zamanlar baş üstüne ama abartmasinlar.. Valla sesimi cikarirm. Sonra kiracagim diye üzülüyorum ortada. Birşey yok bana onların stresi bastı.. Bugün işte bebeği opmeyin diyorum.. Hic mi diyorlar.. Hayır ama 2.3 aylık olana kadar opmeyin .. Ay biz ara ara operi diyorlar ne edecem bilmiyorum. Bebek isilik olsun sorarım size dedim gulerek.. Küçük gorumce kötü gelin dedi bana gulerek bende de oyleyim ne yapayim dedim.. Guldum geçtim.

Niye dokunduruyosun bebeğini başka birine ya.. Kv kimmiş ay sinir oldum şimdi ya, bebekler cahil cahil kişilerin elinemi kaldı peh
amanın ne yaptın keryneia kayınvalidem 10 cocuk doğurmuş ve yaklaşık 15-20 toruna el atmış biri olarak epey tecrübeli olduğuu söyler durur :)) ...ya benim annem gelemiyor haliyle Allah razı olsun dizleri ameliyatlı haliyle gelecek yanımızda bi büyük olarak kalacak ta işte büyüktür bişey de diyemiyoruz..artık eşimi araya sokup bi şekilde ikna edicem..oğlumu emziremedim ben ilk 15 gün ..5 günlükken süt genzine kaçmıştı ve morarmaya nefessiz kalmaya başlamıştı neyseki kayınvalidem cesaretlidir atiktir..çocuğu ayağından salladı bişiler yaptıda kendine gelmişti ..ben tek olsam mazallah napardım bilmem ..bi yönden yanımda olması iyi de işte böyle bikaç noktada uyuşmuyoruz

Canim yaa yazdigin sey cok kotu bi cumle sonucta kv esinin annesi onu buyuten bu yasa kadar getiren kisi sende anne olucaksin ilerde senin icinde cocugunun evlendigi kisi boyle dese ne kadar hoş ??

..hee başaşağı tutup sallıyorlar sanırım ayağından tam emin diilim ama oğlumuda öyle yaptıydı sanki kv dem..aslında saçma...evet herkes bişey der oğlumdan biliyorum ..akrabalar yoksa görmeye gelen komşu kadınlar bişey der yani..ayy lohusalıkta gerçekten çekilmiyor kalabalık...ben gizliden ağlıodum kayınvalidem yazık bana yardım edicem diye çocugun bezini gazını o yaprdı..bende doyasıya kucağıma alamadım bakamadım diye hayıflanırdım ..n

32+0 da çalışabilir raporu alan memur herhangi başka bir sebepten ne biliym grip falan o arada 2-3 günlük gibi rapor alabilir mi,biliyor musunuz?

Alır canım. Geçen arkadaş son haftada rahatsızlandı. Doktorumuz aynı. O da istersen başka yerden rapor al demiş. O da aldı diye biliyorum.

Bana da söylemiyorlar tam olarak nasıl yıkandığini aklım çıkıyor şimdiden.. Desene ne yapılsa yapılsın biz rahatsız oluyoruz :) değişik bir psikoloji ben çoğu konularda bana sunu yap veya yapma dediklerinde ben boyle dusunuyorum tabii ki yapılacak şey bebeğe bağlı. Huysuz olur gazli olur.. Veya rahat sakin bir bebek olur ona gore kendimizi ayarlicaz diyorum konuyu kapatiyorum. Üzerine konulursa ben yorum yapmamaya çalışıyorum daha fazla.. Bakalım ben nerede agliyacagm :) kendime şimdiden yer bakayim

Bana da söylemiyorlar tam olarak nasıl yıkandığini aklım çıkıyor şimdiden.. Desene ne yapılsa yapılsın biz rahatsız oluyoruz :) değişik bir psikoloji ben çoğu konularda bana sunu yap veya yapma dediklerinde ben boyle dusunuyorum tabii ki yapılacak şey bebeğe bağlı. Huysuz olur gazli olur.. Veya rahat sakin bir bebek olur ona gore kendimizi ayarlicaz diyorum konuyu kapatiyorum. Üzerine konulursa ben yorum yapmamaya çalışıyorum daha fazla.. Bakalım ben nerede agliyacagm :) kendime şimdiden yer bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…