Eki Görüntüle 1722242
İnstagramda bu profili takip ediyorum çok hoş ürünleri var. fiyatlar konusunda bilgim yok ama bir bak istersen
Ben bu chevron kumaşlardan temin edip kendim dikeceğim inşallah
Elinden geliyorsa yapabilir eya yaptırabilirsin
İstanbul dayım canım ikeaya bakayımcanim nerdesin sehir olarak ikea da var fiyatida uygun bir bak istersen
hoşgeldin..ayy kayınvalidem oğlumu eve gelir gelmez yıkamıştı. sarılıkta uzun süre gecmedi.tam 1 ay sürdü..bu sefer onu nasıl ikna edip yıkamayacaz acaba .Kızlar iyi akşamlar. Ne zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı.hepinize hayırla kurtarmak nasip olsun inşallah.geçen gün öğrendim bi çocuk doktorundan bebek doğduktan sonra göbeği dusene kadar yıkama dedi üzerindeki o sıvı sarılık olmasını engelliyomus bağışıklık sistemini guclendiriyomus.
Valla canım en zor kısmı o zaten. Benim gorumcemlerde kundaklamayacan mi diyip duruyorlargelir gelmez
Niye dokunduruyosun bebeğini başka birine ya.. Kv kimmiş ay sinir oldum şimdi ya, bebekler cahil cahil kişilerin elinemi kaldı pehhoşgeldin..ayy kayınvalidem oğlumu eve gelir gelmez yıkamıştı. sarılıkta uzun süre gecmedi.tam 1 ay sürdü..bu sefer onu nasıl ikna edip yıkamayacaz acaba .
Ayy onlarada kafa atarım.. Ayyy izin vermeyin biraz dişli olun yawwValla canım en zor kısmı o zaten. Benim gorumcemlerde kundaklamayacan mi diyip duruyorlar
Canım cevap da vermiyorum pek açıkçası ama yine bildiğimi yapıyorum geneldeAyy onlarada kafa atarım.. Ayyy izin vermeyin biraz dişli olun yaww
Evet canım bazı doktorlar hastaneden çıkarken göbegi düşene kadar yıkama diyorlar. Kış bebişleri zaten birkaçgün yıkamasak bişey olmazKızlar iyi akşamlar. Ne zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı.hepinize hayırla kurtarmak nasip olsun inşallah.geçen gün öğrendim bi çocuk doktorundan bebek doğduktan sonra göbeği dusene kadar yıkama dedi üzerindeki o sıvı sarılık olmasını engelliyomus bağışıklık sistemini guclendiriyomus.
Rennie diye var bitane ama bende hap i var onun o da iyi gelmesiYa bir tane daha vardı benzer tarz o icilebiliyor mu acaba. Ben önceden de kullanirdim. hatta çok severdim :) o yüzden iyi geldi bana
Canim benim hazirda vardi iki tane besik çarsafi bitane o ustte koyulanlardanvardi ben baska bir carsaftan kenar olcusune uygun boyu eni ne falan kesip diktim icine elyaf koydum cok kalin olmicak gibi sonra iki carsafin birinin kenarini sokup bu yaptigimin on kismina diktim ustune de dugmelerle sus yaptim hemde o siskinligide azaltmis oldumYa çok guzl olms tam nasl yaptn anlatsana bende bi tane ahşap beşik var bide.ona tekrar uyku seti almak istemyrm
amanın ne yaptınNiye dokunduruyosun bebeğini başka birine ya.. Kv kimmiş ay sinir oldum şimdi ya, bebekler cahil cahil kişilerin elinemi kaldı peh
Canim yaa yazdigin sey cok kotu bi cumle sonucta kv esinin annesi onu buyuten bu yasa kadar getiren kisi sende anne olucaksin ilerde senin icinde cocugunun evlendigi kisi boyle dese ne kadar hoş ??Niye dokunduruyosun bebeğini başka birine ya.. Kv kimmiş ay sinir oldum şimdi ya, bebekler cahil cahil kişilerin elinemi kaldı peh
..hee başaşağı tutup sallıyorlar sanırım ayağından tam emin diilim ama oğlumuda öyle yaptıydı sanki kv dem..aslında saçma...evet herkes bişey der oğlumdan biliyorum ..akrabalar yoksa görmeye gelen komşu kadınlar bişey der yani..ayy lohusalıkta gerçekten çekilmiyor kalabalık...ben gizliden ağlıodum kayınvalidem yazık bana yardım edicem diye çocugun bezini gazını o yaprdı..bende doyasıya kucağıma alamadım bakamadım diye hayıflanırdım ..nKızlar bende ne yapıcam bilmiyourm.. Yok bebeği yıka yıkama.. Birde şey diyorlar bebeği değişik bir şekilde yıkıyorlar yok boyu uzun olsun, yok şöyle yok böyle.. Büyükler yapıyormuş.. Ama ben korkuyorum yikatamam bebeğimi öyle kolunu bacağını cektire çektire..
Zaten kalabalık olacak. GGozum korkuyor yemin ederim. Ben sakinligi seviyorum.. Gelen giden beni bana bebeğimi bana biraksinlar tamam ilk zamanlar baş üstüne ama abartmasinlar.. Valla sesimi cikarirm. Sonra kiracagim diye üzülüyorumortada. Birşey yok bana onların stresi bastı.. Bugün işte bebeği opmeyin diyorum.. Hic mi diyorlar.. Hayır ama 2.3 aylık olana kadar opmeyin .. Ay biz ara ara operi diyorlar ne edecem bilmiyorum. Bebek isilik olsun sorarım size dedim gulerek.. Küçük gorumce kötü gelin dedi bana gulerek bende de oyleyim ne yapayim dedim.. Guldum geçtim.
Rennie diye var bitane ama bende hap i var onun o da iyi gelmesi
32+0 da çalışabilir raporu alan memur herhangi başka bir sebepten ne biliym grip falan o arada 2-3 günlük gibi rapor alabilir mi,biliyor musunuz?
Bana da söylemiyorlar tam olarak nasıl yıkandığini aklım çıkıyor şimdiden.. Desene ne yapılsa yapılsın biz rahatsız oluyoruz :) değişik bir psikoloji ben çoğu konularda bana sunu yap veya yapma dediklerinde ben boyle dusunuyorum tabii ki yapılacak şey bebeğe bağlı. Huysuz olur gazli olur.. Veya rahat sakin bir bebek olur ona gore kendimizi ayarlicaz diyorum konuyu kapatiyorum. Üzerine konulursa ben yorum yapmamaya çalışıyorum daha fazla.. Bakalım ben nerede agliyacagm :) kendime şimdiden yer bakayim..hee başaşağı tutup sallıyorlar sanırım ayağından tam emin diilim ama oğlumuda öyle yaptıydı sanki kv dem..aslında saçma...evet herkes bişey der oğlumdan biliyorum ..akrabalar yoksa görmeye gelen komşu kadınlar bişey der yani..ayy lohusalıkta gerçekten çekilmiyor kalabalık...ben gizliden ağlıodum kayınvalidem yazık bana yardım edicem diye çocugun bezini gazını o yaprdı..bende doyasıya kucağıma alamadım bakamadım diye hayıflanırdım ..n
Bana da söylemiyorlar tam olarak nasıl yıkandığini aklım çıkıyor şimdiden.. Desene ne yapılsa yapılsın biz rahatsız oluyoruz :) değişik bir psikoloji ben çoğu konularda bana sunu yap veya yapma dediklerinde ben boyle dusunuyorum tabii ki yapılacak şey bebeğe bağlı. Huysuz olur gazli olur.. Veya rahat sakin bir bebek olur ona gore kendimizi ayarlicaz diyorum konuyu kapatiyorum. Üzerine konulursa ben yorum yapmamaya çalışıyorum daha fazla.. Bakalım ben nerede agliyacagm :) kendime şimdiden yer bakayim..hee başaşağı tutup sallıyorlar sanırım ayağından tam emin diilim ama oğlumuda öyle yaptıydı sanki kv dem..aslında saçma...evet herkes bişey der oğlumdan biliyorum ..akrabalar yoksa görmeye gelen komşu kadınlar bişey der yani..ayy lohusalıkta gerçekten çekilmiyor kalabalık...ben gizliden ağlıodum kayınvalidem yazık bana yardım edicem diye çocugun bezini gazını o yaprdı..bende doyasıya kucağıma alamadım bakamadım diye hayıflanırdım ..n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?