2016 Şubat Anneleri

Kızlar ayrıca birşey rica edicem ya bizim elektrik süpürgesi 7 ay öncesinden bozulmuştu eşime hep dedim alalım alalim diye bosladi beyefendi evde su ayaklı baston gibi olanlar dan var onla idare ediyordum hatta bugün eve gelen bayan bu yüzden de zorlandi temizlikte.
Şey dicem ben toz torbasiz boyle antialerjik bir makina istiyorum. Sizin kullanıp memnun kaldığınız makina var mj.. Eşime bugün alicam taksitlerini sen odersin diyorum beyefendi hala alacak.. Kafama taktim yarin alacağım.. Tavsiyelerinize ihtiyacım vaaarrrr..

Göğüslerin zaten emzirme bittikten sonra ameliyat olacagım direk... Eşimden 14 yaş küçüğüm.. Ben böyle değildim inanılmaz özgüvem kaybım var ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum cevremede yansıyor bu özellikle eşime

Bunu size esiniz hissettiriyor olmali

kizlar sonunda bebegimin kapi susunu, ani defterini, taki yastigini, kendim icin logusa terligim ve tacimi bitirdim
cokta uyguna getirdim malzemeleri.
yaparkende stres attim
nasil olmus

Eklentiler

• IMG_20151218_204443.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20151201_201543.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20151204_201134.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20151201_231037.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 109
Hayırlı haberler vermene sevindim. İnşalalh tüm endişelrirnden arınırsın :)

Doğumdan sonra çalışmayı istemiyorum. Sadece Eşim açık kapı bırak nolur nolmaz diyor.

32+0 da çalışabilir raporu alan memur herhangi başka bir sebepten ne biliym grip falan o arada 2-3 günlük gibi rapor alabilir mi,biliyor musunuz?
Alınabiliyor diye biliyordum ama alınır diyen de var, alınmaz diyen de var :/

Doktorlar öyle diyor ama olmuyor öyle
Bizde gün aşırı yıkanır bebekler. Hatta yıkandıkça büyür derler. Eminim bebeğime de aynısını yapacağız, çnkü banyo hem gaz hem tuvalet açısından iyi geliyor bebeğe.

Aynen öyle yapacaksın, bir iki kişinin yardımı neyse de öyle kalabalıklara geldiğinde alacaksın bebeğini emzirme bahanesiyle odana çekileceksin.
Kırılan kırılacak, darılan darılacak... Sende hepsini lohusalığına vereceksin

Toz torbalıların çok güzel modelleri var, torbasız diye şartlandırma kendini.
Haaa sulu alma da haznelilerden almak daha iyi :) çprofilimde imzamda bir yerlerde blogumun adresi var. Süpürge seçiminde dikkat edilmesi gerekenler diye bir yazım olacaktı. Bakmanı tavsiye ederim.
Fiyat aralığı ne düşünürsün bilmem ama ben philips torbalı 500wat kullanıyorum

Canım ben sormustum bi ara bu sekılde fiyatlar

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 101
Canım bana da daha dün bi arkadaş eldiven takma bebeğin zekasını ve kas gelişimini etkiliyormuş dedi onada doktoru söylemiş.o zaman da yüzlerini çiziyorlar ama sanırm bende takmayacağm fazla

Ay o yara genellikle var cnm hepimiz de...
Tabi burada eşinin ailesinden destek giren arkadaşlar da var Allah daim eylesin .
Ama işte dediğin gibi insan buse gormeyince üzülüyor ihtiyacın olup olmamasıyla alakalı değil hiç brimizin bebisi açıkta kalmaz ama düşünülmelidir enayi yerine konuluşu vs . yalnız değilsin üzülme dicem de bnde üzülüyorum yaocak bise yok . vakti zamanında bejarken her işlerine kostugum insanlar çıkar haricinde aramaz oldular ohooo boşver herkesin ne mal olduğunu öğreniyoruz bi nevi

Canım bir kaç hafta önce bana da benzer şeyler oldu eşimle ilgili problemim yokta yan tarafımda hafif kırmızı çizgiler oldu bütün gün ağladım kendimi mutsuz şişman çirkin hissediyordum.. Sonra kendimi toparladım çıktım yürüdüm yiyip içtiklerime dikkat etmeye başladım sadce sağlıklı şeyler bol bol su ve yağsız süt içiyorum elemis markasının çatlaklar için olan yağını kullanıyorum aklıma geldikçe sürmeye başladım günde 3-4 kez hep elimin altında ve hergün yürüyorum.. 1 kilo verdim o kırmızı çizgiler olduğu gibi kaldı ve yağlı şeyler yemediğm için cildim güzelleşti parladı yürüdüğm için bacaklarım güzelleşti.. Şimdi herkes bu nasıl 8 aylık hamilelik maşallah iyi görünüyosun diyorlar dahası bebeğimde sanki daha mutlu sürekli oynuyor :)

Aynen malesef cnm.İnsanların diğer yüzünü gebelik sayesinde öğreniyoruz. Kim yanımızda kim değil. Bundan sonra 3 liraya 5 köfte yok kimseye.Bize verilen değer kadar.Herkes yerinde sagolsun

Gebeliğin basından beri birliktelik olmaması dısında hiç böyle bişey hissettirmiyor bebek gibi bakıyor her dk öpüp sarılıyor..
Canım bazı erkekler öyle benimde eşim öper koklar ama o işe gelince ben oğlumdan utanıyorm sanki görüyomuş gibi diyo ve bi kanaman falan olursa kendimi suçlu hissederim diyor.hoş benimde canıma minnet korumacı davranıyorlar onunda psikolojisi değişiyor bizim gibi anlayışlı olmaya çalış doğumdan sonra herşey eskisine döner.gerçi o zamanda bebiş sende derman koymaz ayyyy teselli edeym derken daha kötü oldu dimi :)))

Cnm ben 2 gün önce aldım benimkide bozuldu rowenta silence force lardan aldik toz torbasiz antibakteriyel ve sessiz.a sınıfı.bebek içinde iyi.baya güzel bu

Evet son haftalari dusunemiyorum bile,Allah yardimcimiz olsun

Kızlar ya benim karnım çok sık sertleşiyo özellikle ayaktayken ve bazen de otururken. Sizin de öyle mi? Ağrım var ama sancı gibi değil Bebek dönerken canımı yakıyo gibi bi acı oluyor. 35 haftayı doldurmadan doğurmaktan çok korkuyorum Allah'ım hepimizin yavrularını korusun inşallah. Son kontrolüm geçen haftaydı doktorum şuan erken doğum belirtin yok dedi ama biranda olan bişey erken doğum bazen dedi.. Ayy geçsin günler doğuralım hayırlısıyla günleri dolunca inşallah yaa

Cnm benimde oluyo hatta suan ondan uyumuyorum sanırım bebekler hareket ederken karnimiza yaslaniyor olabilir.Seninde lokal mi.Yoksa heryer mi sert?kaç haftaliksin birde

Gebeliğin basından beri birliktelik olmaması dısında hiç böyle bişey hissettirmiyor bebek gibi bakıyor her dk öpüp sarılıyor..
Tuhaf ama surekli bu tarz olumsuz cumleler duyuyorum sizdende acaba dedim yanlis anlamayin.sahsen ben biraz takintiliyimdir vucudum konusunda ama esim rahatlatir onemsemez yada belli etmez..ne biliyim insallah sarkma vs olmazda operasyona gerek duymazsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…