- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.343
- 448
Göğüslerin zaten emzirme bittikten sonra ameliyat olacagım direk... Eşimden 14 yaş küçüğüm.. Ben böyle değildim inanılmaz özgüvem kaybım var ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum cevremede yansıyor bu özellikle eşimeAhhh bebeğim niye böyle dertlendin, hepimiz aynıyızzz, benimde göyüslerim karardı etrafındada kararmalar oldu, eşim böylemi kalıcak dediğinde hiç bozulmadım yani, çünkü düzelicek, sarkık kalmasıda benim elimde iki egzersize bakar.. Veeeee hiç umrumda değil, şuan bebekten başka hiç bir şey umrumda değil :))) Eşim ilgili bende onu boş bırakmam, demokraside çözümler bitmez, sizde heyecanı kaybetmeyin derim benKeyfine bak, sen her halinle güzelsin Anne olmak öyle kolay değil unutma :))
Bunu size esiniz hissettiriyor olmaliGöğüslerin zaten emzirme bittikten sonra ameliyat olacagım direk... Eşimden 14 yaş küçüğüm.. Ben böyle değildim inanılmaz özgüvem kaybım var ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum cevremede yansıyor bu özellikle eşime
Gebeliğin basından beri birliktelik olmaması dısında hiç böyle bişey hissettirmiyor bebek gibi bakıyor her dk öpüp sarılıyor..Bunu size esiniz hissettiriyor olmali
Hayırlı haberler vermene sevindim. İnşalalh tüm endişelrirnden arınırsın :)Bugün enfeksiyon test sonuçlarımız temiz geldi çok şükür:) ultrasonda da bebeğim geliştikçe,gözlenen boşluğun büyümediğini görürsek harika olacak.son aylara doğru kapandığı söyleniyordu.bakalım inşallah o kapananlardan olacağız
Sağlam korkuttu bizi pıtırcık ama Allah meleğimi korur inşallah...usg yi de bi görseydik bir an önce
Bunun dışında deneyimli anneler ilk 1 ay en çok lazım olan,en rahat kullanılan Kıyafetler neler olur bebişlere...yani kış bebişleri sonuçta....içlerine bir arkadaş foto koymuş önden bağlamalı zıbın ve Altını üstüne de Tulum mu giydirilir veya pijama takımı?
Doğumdan sonra çalışmayı istemiyorum. Sadece Eşim açık kapı bırak nolur nolmaz diyor.canım kendini çok yorgun hisssetmiyorsan bencede çalışabilir raporu al doğduktan sonra bebişinin sana daha çok ihtiyacı olacak diye düşünüyorum bende haftaya gidip çalışabilir raporu almayı düşünüyorum evet su aşamada işe gitmek şkence geliyor ama kızım doğunca işe başlamak daha zor gelecek diye düşünüyorum
Alınabiliyor diye biliyordum ama alınır diyen de var, alınmaz diyen de var :/32+0 da çalışabilir raporu alan memur herhangi başka bir sebepten ne biliym grip falan o arada 2-3 günlük gibi rapor alabilir mi,biliyor musunuz?
Kızlar iyi akşamlar. Ne zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı.hepinize hayırla kurtarmak nasip olsun inşallah.geçen gün öğrendim bi çocuk doktorundan bebek doğduktan sonra göbeği dusene kadar yıkama dedi üzerindeki o sıvı sarılık olmasını engelliyomus bağışıklık sistemini guclendiriyomus.
Aynen öyle yapacaksın, bir iki kişinin yardımı neyse de öyle kalabalıklara geldiğinde alacaksın bebeğini emzirme bahanesiyle odana çekileceksin.Kızlar bende ne yapıcam bilmiyourm.. Yok bebeği yıka yıkama.. Birde şey diyorlar bebeği değişik bir şekilde yıkıyorlar yok boyu uzun olsun, yok şöyle yok böyle.. Büyükler yapıyormuş.. Ama ben korkuyorum yikatamam bebeğimi öyle kolunu bacağını cektire çektire..
Zaten kalabalık olacak. GGozum korkuyor yemin ederim. Ben sakinligi seviyorum.. Gelen giden beni bana bebeğimi bana biraksinlar tamam ilk zamanlar baş üstüne ama abartmasinlar.. Valla sesimi cikarirm. Sonra kiracagim diye üzülüyorumortada. Birşey yok bana onların stresi bastı.. Bugün işte bebeği opmeyin diyorum.. Hic mi diyorlar.. Hayır ama 2.3 aylık olana kadar opmeyin .. Ay biz ara ara operi diyorlar ne edecem bilmiyorum. Bebek isilik olsun sorarım size dedim gulerek.. Küçük gorumce kötü gelin dedi bana gulerek bende de oyleyim ne yapayim dedim.. Guldum geçtim.
Kızlar ayrıca birşey rica edicem ya bizim elektrik süpürgesi 7 ay öncesinden bozulmuştu eşime hep dedim alalım alalim diye bosladi beyefendi evde su ayaklı baston gibi olanlar dan var onla idare ediyordum hatta bugün eve gelen bayan bu yüzden de zorlandi temizlikte.
Şey dicem ben toz torbasiz boyle antialerjik bir makina istiyorum. Sizin kullanıp memnun kaldığınız makina var mj.. Eşime bugün alicam taksitlerini sen odersin diyorum beyefendi hala alacak.. Kafama taktim yarin alacağım.. Tavsiyelerinize ihtiyacım vaaarrrr..
Eki Görüntüle 1722242
İnstagramda bu profili takip ediyorum çok hoş ürünleri var. fiyatlar konusunda bilgim yok ama bir bak istersen
Ben bu chevron kumaşlardan temin edip kendim dikeceğim inşallah
Elinden geliyorsa yapabilir eya yaptırabilirsin
Canım bana da daha dün bi arkadaş eldiven takma bebeğin zekasını ve kas gelişimini etkiliyormuş dedi onada doktoru söylemiş.o zaman da yüzlerini çiziyorlar ama sanırm bende takmayacağm fazlaEvet bunlardan canım. 5 li parça ne bilmiyorum ama eldivene gerek yok. 2 li olan alt üstte yeter diğerleri çok önemli degil. Alt ve üst olsa yeterli. Çünkü normal kıyafetlerdede eldiven var.
Ayrıca eldiven demişken ben bebegime çok az giydirdim eldivenleri.. birkaç gün sonra çıkardım. Yoksa elleri hep kapalı kalıyor ve kas gelişimi pek olmuyor. Şimdide çok soğuk olmazsa eve gelince çıkaracagım takmayacagım.
Ay o yara genellikle var cnm hepimiz de...inşallah öyle olur bilemiyorum eşimin yeğenine alması sinirlerimi geriyor bazen çaktırmıyorum ona ama çok geriliyorum... çünkü görümcem hiç bşy almıyor millet eskisini veriyor.. biz ise sürekli onlara alıyoruz bu da bana koyuyor tabi.. ben çalışıyorum görümcem çalışmıyor.. eşimde bana güveniyor haliyle ve eşim annesinin ssk sını da ödüyor.. benim ailemde beni kiradan kurtardı.. daire verdiler sizindir dediler... benim annemde babamda hala çalışıyor üstelik... içime dokunan çok şey war Allah sağlık sıhhat versin yeterki diyorum... insana dokunuyor tabi böyle şeyler...
Canım bir kaç hafta önce bana da benzer şeyler oldu eşimle ilgili problemim yokta yan tarafımda hafif kırmızı çizgiler oldu bütün gün ağladım kendimi mutsuz şişman çirkin hissediyordum.. Sonra kendimi toparladım çıktım yürüdüm yiyip içtiklerime dikkat etmeye başladım sadce sağlıklı şeyler bol bol su ve yağsız süt içiyorum elemis markasının çatlaklar için olan yağını kullanıyorum aklıma geldikçe sürmeye başladım günde 3-4 kez hep elimin altında ve hergün yürüyorum.. 1 kilo verdim o kırmızı çizgiler olduğu gibi kaldı ve yağlı şeyler yemediğm için cildim güzelleşti parladı yürüdüğm için bacaklarım güzelleşti.. Şimdi herkes bu nasıl 8 aylık hamilelik maşallah iyi görünüyosun diyorlar dahası bebeğimde sanki daha mutlu sürekli oynuyor :)İnşallah düzelir ama benim nedense umudum yok... Bide biraz önce gobeğimin alt sağ kısmında( cünkü küçükbey hep sağda) çatlaklarımla tanıştım3 şişe lierac bitirdim bide cok mutsuz ve üzgünüm (
Aynen malesef cnm.İnsanların diğer yüzünü gebelik sayesinde öğreniyAy o yara genellikle var cnm hepimiz de...
Tabi burada eşinin ailesinden destek giren arkadaşlar da var Allah daim eylesin .
Ama işte dediğin gibi insan buse gormeyince üzülüyor ihtiyacın olup olmamasıyla alakalı değil hiç brimizin bebisi açıkta kalmaz ama düşünülmelidir enayi yerine konuluşu vs . yalnız değilsin üzülme dicem de bnde üzülüyorum yaocak bise yok . vakti zamanında bejarken her işlerine kostugum insanlar çıkar haricinde aramaz oldular ohooo boşver herkesin ne mal olduğunu öğreniyoruz bi nevi
Canım bazı erkekler öyle benimde eşim öper koklar ama o işe gelince ben oğlumdan utanıyorm sanki görüyomuş gibi diyoGebeliğin basından beri birliktelik olmaması dısında hiç böyle bişey hissettirmiyor bebek gibi bakıyor her dk öpüp sarılıyor..
Cnm ben 2 gün önce aldım benimkide bozuldu rowenta silence force lardan aldik toz torbasiz antibakteriyel ve sessiz.a sınıfı.bebek içinde iyi.baya güzel buKızlar ayrıca birşey rica edicem ya bizim elektrik süpürgesi 7 ay öncesinden bozulmuştu eşime hep dedim alalım alalim diye bosladi beyefendi evde su ayaklı baston gibi olanlar dan var onla idare ediyordum hatta bugün eve gelen bayan bu yüzden de zorlandi temizlikte.
Şey dicem ben toz torbasiz boyle antialerjik bir makina istiyorum. Sizin kullanıp memnun kaldığınız makina var mj.. Eşime bugün alicam taksitlerini sen odersin diyorum beyefendi hala alacak.. Kafama taktim yarin alacağım.. Tavsiyelerinize ihtiyacım vaaarrrr..
Evet son haftalari dusunemiyorum bile,Allah yardimcimiz olsunaynı durumdayız canım işten gelince parmağımı kıpırdatmak istemiyorumsonra bu yorulmaları halsizliklri yakıştıramıyorum kendime daha eken diye düünüyoum iki ev ile ilgileniyorum bu seferde hoooop akşama bel ağrısından sızlanıyorum
Cnm benimde oluyo hatta suan ondan uyumuyorum sanırım bebekler hareket ederken karnimiza yaslaniyor olabilir.Seninde lokal mi.Yoksa heryer mi sert?kaç haftaliksin birdeKızlar ya benim karnım çok sık sertleşiyo özellikle ayaktayken ve bazen de otururken. Sizin de öyle mi? Ağrım var ama sancı gibi değil Bebek dönerken canımı yakıyo gibi bi acı oluyor. 35 haftayı doldurmadan doğurmaktan çok korkuyorum Allah'ım hepimizin yavrularını korusun inşallah. Son kontrolüm geçen haftaydı doktorum şuan erken doğum belirtin yok dedi ama biranda olan bişey erken doğum bazen dedi.. Ayy geçsin günler doğuralım hayırlısıyla günleri dolunca inşallah yaa
Tuhaf ama surekli bu tarz olumsuz cumleler duyuyorum sizdende acaba dedim yanlis anlamayin.sahsen ben biraz takintiliyimdir vucudum konusunda ama esim rahatlatir onemsemez yada belli etmez..ne biliyim insallah sarkma vs olmazda operasyona gerek duymazsiniz .Gebeliğin basından beri birliktelik olmaması dısında hiç böyle bişey hissettirmiyor bebek gibi bakıyor her dk öpüp sarılıyor..
Ben bundan aldım cnm çok güzel. Çorapta var.birde üstü laci altı pembe ekose var onu aldım bitti gittihttp://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/XSIDE/kadin/Pijama-takim/2416527/480442
böyle bişey nasıl olurr hem düğmelii hem normalde de giyilebilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?