2016 Şubat Anneleri

Bende bugun pijama takimi alacagim insallah,kendi eksiklerimi tamamlayip cantami hazir edeyim diyorum.Lohusa takimlari biraz pahali oluyor,malum masraf cok siradan bir takim alacagim isimi gorur umarim.Cocuklardan kisamiyoruz kendimizden mecbur kiscaz ana baba olmak boyle birsey

Linkini attım cnm yukarda sende bakabilirsin bence. Hem uygun hem önden düğmeli hemde ilerde kullanılabilir

Sagol canimm bu arada bloğun çok güzelmiş.. Bakacağım artık oraya da :) sulu bende istemiyorum. 5oo.7oo TL arası olacak. Taksitle alacağım için soganliktan bugün annemle bakacağız oralara. Umarım doğru bir tercih yaparım.
Ayrıca dediin gbi alicam bebisi odamıza gecicem. Ay bu arada bu gece rüyamda maşallah diyorum etkisinde kaldım onkadar güzel bir bebek gördüm ki anlatamam

Canım bana da daha dün bi arkadaş eldiven takma bebeğin zekasını ve kas gelişimini etkiliyormuş dedi onada doktoru söylemiş.o zaman da yüzlerini çiziyorlar ama sanırm bende takmayacağm fazla
Tırnakları uzayınca kesmen yeterli canım. O zaman çizemiyor. Birde eldivenleri çıkarınca farkedeceksin ellerini çok açıp kapıyor birşeyleri tutmaya çalışıyor. Ama eldiven varken hep kapalı tutuyor açamıyorki zavallım
Canım aynı sorun bendede vardı geçen hafta doktora gittim. Dediklerini yazıyorum.
Karın sertleşmesinin sebebi magnezyum eksikliğiymiş. Ayrıca benim komple sert oluyordu. Ve yattığımda bir süre sonra yumuşuyordu. Pozisyon degişikliğinde düzeliyormu buna bak.. birde yalancı sancı belirtilerinde ise elini bir yere bastırıyorsun onun altına karın toplanması oluyormuş. Başka yere bastırınca orada toplanıyor gibi oluyormuş. Ayrıca en önemlisi iğne batması yada adet sancısı gibi sancı olacak dedi. Hani kramp girer gibi olur kasılır kalorsın öyle...
Sonuç olarak günde 1 magnezyum içiyorum ve sertleştiği an uzanıyorum bakıyorum yumuşuyor. Ve çok fazla yürüme dedi

Bende beceririm inşallah çok güzel olms

Canim yaa yazdigin sey cok kotu bi cumle sonucta kv esinin annesi onu buyuten bu yasa kadar getiren kisi sende anne olucaksin ilerde senin icinde cocugunun evlendigi kisi boyle dese ne kadar hoş ??
Ay kusura bakmayın ama burda tuzladıkladıklarını filan bile duyduk, çocukcağız sarılık olmuş bir ay geçmemiş, bilip bilmeden karışmaları hiç hoş değil.. Tepkim biraz ağır oldu özür, ama gelemiyorum bu tarz insanlara yaw..

Hepsi geçicek canım, bebek kimyamızı bozuyor :)) Bende bazen saçma düşüncelerle buluyorum kendimi, Bu stresli dönemi atlatmamız lazım, az kaldı :).. Yok bebek nasıl, doğum nasıl olucak, bebek gelince ne değişicek vs bir sürü şey var kafamızda

Son düzenleme:
Canım cevap da vermiyorum pek açıkçası ama yine bildiğimi yapıyorum genelde
Kuzum ya o kadar üstüne titriyoruz dokuz ay karnımızda taşıyoruz, ama yani böyle müdahale edilmezki.. Birde eski ilkel yöntemler kullanılıyor doğrumu değilmi bilmeden Ben bebeğime dokundurmam ya, doktor hariç.. Ay analık iç güdüm kabardı, çekilinnn

Canım ben clasy marka uyku seti aldım peşin 85tlye gayet güzel bebiş ne kadar eskitebilir ki, yeter bence fotosunu da atıyorum

Biz evlenince dyson aldık cnm torbasız ve çok memnunuz 1500dü fiyatı şimdiyse bilgim yok ama emiş gücü hiiiiiiç azalmıyor bi kez al ömürlük olsun :)

kizlar sonunda bebegimin kapi susunu, ani defterini, taki yastigini, kendim icin logusa terligim ve tacimi bitirdim
cokta uyguna getirdim malzemeleri.
yaparkende stres attim
nasil olmus

Maşallah ne becerikli anneler var gıpta ediyorum süper ellerine sağlık :)

Eklentiler

• pr_01_844786_max.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 142
Hanımlar konu dışı ama yardımınıza ihtiyacım var memleketten annem, babam, kardeşim bana gelcekler akşam, hazırlık yapmıyım diye galiba geç haber verdiler, hoş kendi ailem tabiki hazırlık beklemez:)

2 aydır görüşemedik hamile de olsam güzel bir sofra kurmak istiyorum şu menü nasıl?

Mercimek çorbası
Havuçlu patatesli et haşlama
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil fasülye yemeği
Kış salatası
Turşu
Ayran
İncirli kuru üzümlü hoşaf

Çayın yanına sigara böreği ve havuçlu tarçınlı cevizli kek

Fasülye fazla mı yapmasam mı?

Gaye
gayet güzel bir menü olmuş. Yani fasülyeyi zeytin yağlı olarak yaptığını düşünürsek olabilir. Ama yapmasan da olur. Gayet doldurmuş olacaksın zaten

canım kanguru bende çok istiorum ama daha erken değil mi kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor çok bilgim yok ama 6 ay dolmadan takamayız diye düşündüm ben bekletiyorum şimdilik

Canim kanguruyu 6. Aydan sonra pek kullanamazsin. Bebek agirlasacagi icin tasiman zor olur :) maksimum 9 ay yani

Ben ilk etapta tasima koltugu var ve bebek arabasi almak yerine kanguru kullanirim diye dusundum. 6. Aydan sonra bebek arabasi alacagim yaza yani

Ya bende butun gun hareketliyim herkes masallah hic hamile gibi degilsin enerjiksin falan diyor. Ama eve gelince koltuga bir oturuyorum bir daha kolum kalkmiyor. Yemegi zor yapiyorum

Ca
[QUn TE="DilberiRana, post: 44177518, member: 577770"]Canım ben clasy marka uyku seti aldım peşin 85tlye gayet güzel bebiş ne kadar eskitebilir ki, yeter bence fotosunu da atıyorum

Biz evlenince dyson aldık cnm torbasız ve çok memnunuz 1500dü fiyatı şimdiyse bilgim yok ama emiş gücü hiiiiiiç azalmıyor bi kez al ömürlük olsun :)

Maşallah ne becerikli anneler var gıpta ediyorum süper ellerine sağlık :)[/QUOTE]
CaniCanimCanim dyson markayı gordum ama çok pahalı geldi.. Haklisin omurluk olsun ama. Bütçeyi asiyor dyson :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…