Ben bundan aldım cnm çok güzel. Çorapta var.birde üstü laci altı pembe ekose var onu aldım bitti gitti
Kumaşı da iyi herzaman giyilir diye aldım cnm bnKumaşi falan nasıl canım.? Bana yakın mağaza yokta merkeze gidince bakabilirim anca. Fiyat olarakta uygun aslında
Kumaşı da iyi herzaman giyilir diye aldım cnm bndediğin gibi fiyati uygun
Bende bugun pijama takimi alacagim insallah,kendi eksiklerimi tamamlayip cantami hazir edeyim diyorum.Lohusa takimlari biraz pahali oluyor,malum masraf cok siradan bir takim alacagim isimi gorur umarim.Cocuklardan kisamiyoruz kendimizden mecbur kiscaz ana baba olmak boyle birsey
Gayet iyiymis canim tesekkur ederim,bakayim waikiye,ben kizimda da ayni boyle bir takim almistim dugmeli olunca emzirirken kolaylik oluyor dedigin gibi sonradan da giyebiliyorsun.Linkini attım cnm yukarda sende bakabilirsin bence. Hem uygun hem önden düğmeli hemde ilerde kullanılabilir
Hayırlı haberler vermene sevindim. İnşalalh tüm endişelrirnden arınırsın :)
Doğumdan sonra çalışmayı istemiyorum. Sadece Eşim açık kapı bırak nolur nolmaz diyor.
Alınabiliyor diye biliyordum ama alınır diyen de var, alınmaz diyen de var :/
Doktorlar öyle diyor ama olmuyor öyle
Bizde gün aşırı yıkanır bebekler. Hatta yıkandıkça büyür derler. Eminim bebeğime de aynısını yapacağız, çnkü banyo hem gaz hem tuvalet açısından iyi geliyor bebeğe.
Aynen öyle yapacaksın, bir iki kişinin yardımı neyse de öyle kalabalıklara geldiğinde alacaksın bebeğini emzirme bahanesiyle odana çekileceksin.
Kırılan kırılacak, darılan darılacak... Sende hepsini lohusalığına vereceksin
Toz torbalıların çok güzel modelleri var, torbasız diye şartlandırma kendini.
Haaa sulu alma da haznelilerden almak daha iyi :) çprofilimde imzamda bir yerlerde blogumun adresi var. Süpürge seçiminde dikkat edilmesi gerekenler diye bir yazım olacaktı. Bakmanı tavsiye ederim.
Fiyat aralığı ne düşünürsün bilmem ama ben philips torbalı 500wat kullanıyorum
Hayirli olsun.. Güle güle kullan canim acaba siz ne kadara aldiniz bu makinayıCnm ben 2 gün önce aldım benimkide bozuldu rowenta silence force lardan aldik toz torbasiz antibakteriyel ve sessiz.a sınıfı.bebek içinde iyi.baya güzel bu
Tırnakları uzayınca kesmen yeterli canım. O zaman çizemiyor. Birde eldivenleri çıkarınca farkedeceksin ellerini çok açıp kapıyor birşeyleri tutmaya çalışıyor. Ama eldiven varken hep kapalı tutuyor açamıyorki zavallımCanım bana da daha dün bi arkadaş eldiven takma bebeğin zekasını ve kas gelişimini etkiliyormuş dedi onada doktoru söylemiş.o zaman da yüzlerini çiziyorlar ama sanırm bende takmayacağm fazla
Canım aynı sorun bendede vardı geçen hafta doktora gittim. Dediklerini yazıyorum.Kızlar ya benim karnım çok sık sertleşiyo özellikle ayaktayken ve bazen de otururken. Sizin de öyle mi? Ağrım var ama sancı gibi değil Bebek dönerken canımı yakıyo gibi bi acı oluyor. 35 haftayı doldurmadan doğurmaktan çok korkuyorum Allah'ım hepimizin yavrularını korusun inşallah. Son kontrolüm geçen haftaydı doktorum şuan erken doğum belirtin yok dedi ama biranda olan bişey erken doğum bazen dedi.. Ayy geçsin günler doğuralım hayırlısıyla günleri dolunca inşallah yaa
Bende beceririm inşallah çok güzel olmsCanim benim hazirda vardi iki tane besik çarsafi bitane o ustte koyulanlardanvardi ben baska bir carsaftan kenar olcusune uygun boyu eni ne falan kesip diktim icine elyaf koydum cok kalin olmicak gibi sonra iki carsafin birinin kenarini sokup bu yaptigimin on kismina diktim ustune de dugmelerle sus yaptim hemde o siskinligide azaltmis oldum
Ay kusura bakmayın ama burda tuzladıkladıklarını filan bile duyduk, çocukcağız sarılık olmuş bir ay geçmemiş, bilip bilmeden karışmaları hiç hoş değil.. Tepkim biraz ağır oldu özür, ama gelemiyorum bu tarz insanlara yaw..Canim yaa yazdigin sey cok kotu bi cumle sonucta kv esinin annesi onu buyuten bu yasa kadar getiren kisi sende anne olucaksin ilerde senin icinde cocugunun evlendigi kisi boyle dese ne kadar hoş ??
Hepsi geçicek canım, bebek kimyamızı bozuyor :)) Bende bazen saçma düşüncelerle buluyorum kendimi, Bu stresli dönemi atlatmamız lazım, az kaldı :).. Yok bebek nasıl, doğum nasıl olucak, bebek gelince ne değişicek vs bir sürü şey var kafamızdaGöğüslerin zaten emzirme bittikten sonra ameliyat olacagım direk... Eşimden 14 yaş küçüğüm.. Ben böyle değildim inanılmaz özgüvem kaybım var ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum cevremede yansıyor bu özellikle eşime
Kuzum ya o kadar üstüne titriyoruz dokuz ay karnımızda taşıyoruz, ama yani böyle müdahale edilmezki.. Birde eski ilkel yöntemler kullanılıyor doğrumu değilmi bilmedenCanım cevap da vermiyorum pek açıkçası ama yine bildiğimi yapıyorum genelde
Canım ben clasy marka uyku seti aldım peşin 85tlye gayet güzel bebiş ne kadar eskitebilir ki, yeter bence fotosunu da atıyorumkızlar ben kızıma normal oda takımı aldım... içersinde uyku seti de vardı fakat bana çok pahalı geldiği için almadım şimdi odası geene kadar uyku setini alayım diyorum fakat bir türlü karar veremedim ne tür hangi marka uyku seti tavsiye edersiniz???
Kızlar ayrıca birşey rica edicem ya bizim elektrik süpürgesi 7 ay öncesinden bozulmuştu eşime hep dedim alalım alalim diye bosladi beyefendi evde su ayaklı baston gibi olanlar dan var onla idare ediyordum hatta bugün eve gelen bayan bu yüzden de zorlandi temizlikte.
Şey dicem ben toz torbasiz boyle antialerjik bir makina istiyorum. Sizin kullanıp memnun kaldığınız makina var mj.. Eşime bugün alicam taksitlerini sen odersin diyorum beyefendi hala alacak.. Kafama taktim yarin alacağım.. Tavsiyelerinize ihtiyacım vaaarrrr..
kizlar sonunda bebegimin kapi susunu, ani defterini, taki yastigini, kendim icin logusa terligim ve tacimi bitirdim
cokta uyguna getirdim malzemeleri.
yaparkende stres attim
nasil olmus
Canım ben sormustum bi ara bu sekılde fiyatlar
gayet güzel bir menü olmuş. Yani fasülyeyi zeytin yağlı olarak yaptığını düşünürsek olabilir. Ama yapmasan da olur. Gayet doldurmuş olacaksın zatenHanımlar konu dışı ama yardımınıza ihtiyacım var memleketten annem, babam, kardeşim bana gelcekler akşam, hazırlık yapmıyım diye galiba geç haber verdiler, hoş kendi ailem tabiki hazırlık beklemez:)
2 aydır görüşemedik hamile de olsam güzel bir sofra kurmak istiyorum şu menü nasıl?
Mercimek çorbası
Havuçlu patatesli et haşlama
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil fasülye yemeği
Kış salatası
Turşu
Ayran
İncirli kuru üzümlü hoşaf
Çayın yanına sigara böreği ve havuçlu tarçınlı cevizli kek
Fasülye fazla mı yapmasam mı?
canım kanguru bende çok istiorum ama daha erken değil mi kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor çok bilgim yok ama 6 ay dolmadan takamayız diye düşündüm ben bekletiyorum şimdilik
aynı durumdayız canım işten gelince parmağımı kıpırdatmak istemiyorumsonra bu yorulmaları halsizliklri yakıştıramıyorum kendime daha eken diye düünüyoum iki ev ile ilgileniyorum bu seferde hoooop akşama bel ağrısından sızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?