2016 Şubat Anneleri

Canim hepa 14 filtreli nilfisk marka var 1100tl fiyati biz yeni aldik. Esiminde benimde astimimiz var. Ustune benim kalbimde de sikintim oldugu icin supurge cok onemli bizim icin

Annemlerde yillardir ihlas in sulu, aqua clean marka supurgesini kullaniyorlar. O da cok guzel. Ama o daha pahali o yuzden onu almadik. Bide sulu olunca herseferinde dokmek temizlemek gerekiyor. Unutunca inanilmaz pis kokuyor diye ben usendim bir bak istersen nilfisk ve ihlas a

Canim menun gayet dolu olmus. Fasulyeyi halin kalirsa yap bence.

Zeytinyagli yaparsan hos olur sofran daha dolu olur. Ortaya buyuk tabakta koyarsin. Isteyen istedigi kadar alir, cesit olur :)

Canım et haşlamada çorba yerine geçer iki sulu yemek fazla gelir bence birini çıkarmanı tavsiye ederim

Cnm benimde oluyo hatta suan ondan uyumuyorum sanırım bebekler hareket ederken karnimiza yaslaniyor olabilir.Seninde lokal mi.Yoksa heryer mi sert?kaç haftaliksin birde
Genel olarak her yeri değil de belli yerler çok sertleşiyo canım ama ayaktaysam her tarafı sert gibi geliyor. Ben de hep yaslanıyor diye rahatlatıyordum kendimi ama doğuma hazırlık için rahim kasılmalarıymış onlar doktorum öyle söyledi. Takvimimdeki gibi canım 33+3üm. 34.haftadayım yani :) düzenli ve ağrılı olmadığı sürece sorun olmadığını da söyledi ayrıca

34 e geldin cnm.Bu seni rahatlatsin biraz.Doktorum bna 35 e kadar doğma sonra ne yaparsan yap dedi.

Ben rowanta kullaniyorum. Toz torbasiz 1900 wolt modeli hatirlamiyorum fiyati sanirim 389 tl

Bende kişisel olarak cok takıntılıyım maalesef daha bekarken sırf elim terliyor ileride hayatıma biri girer sıkıntı yaşarım. Diye ameliyat oldum ölüyordum hatta aynı şeklide 2 gunde karat verip kimseye söylemeden burnumu yaptırdım... Göğüslerimi o zaman yaptıracaktım arkadaşlarım zor ikna ettiler evlen bebişin olsun öyle diye.... Doğumdan önce eşimle pazarlığını yaptım doğum sonrası yaptıracaz diye.. Normal doğum istememe sebeplerimden en önemlisi vajinoplasti ameliyatına ihtiyaç duyarım diye düşünmem.... E böyle olunca çatlaklar beni nasıl üzüyor bi dusun eşim artık kızmaya basladı böyle olmama olsun olsa nolur olmasa nolur felan diye ama böyleyim ben... Ve eşim dikkatli bir insandır biliyorum

Orası öyle tabi ihtiyacım olduğundan değil zaten ama insan heveslensinler istiyor... düşünsünler istiyor yani... ama umrumda da değil artık.. Alla sağlık versin yeterki ben oğlumun herşeyini düşünüyorum herşeyini de elimden geldiğince yapcam insallah....

34 e geldin cnm.Bu seni rahatlatsin biraz.Doktorum bna 35 e kadar doğma sonra ne yaparsan yap dedi.
Ben de öyle diyorum yaa oturup pazarlık yapıyorum benim minik kuşla :) kızım 35i doldur en azından sonra keyfin bilir ister dur ister gel diye:))) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

ne güzel canım ya maşallaaaaah 31. haftadayım ve tam 10 kilo aldııımmmhiç takamam kafaya sağlık olsun derken şimdi bide son iki ay alıcaksın asıl kiloyu diyenleri duydukça ciddi ciddi sinirlerim bozuluyor
yok öyle bişi canım takma sen onları. seninde gayet iyi kilon fazla değil. kişiden kişiye göre değişiyor. ben çok yiyemiyorum mesela yani şöyle az ve sık yiyorum çünkü çok şişlik oluyor. kilo almayalım çok tabi ama alanlarda hiç sıkıntı yapmasın. emzirme en iyi kilo verme yöntemiymiş. 3-4 ayda gider kilolar. bebişler iyi olsun yeterki :)

Aynen öyle ya kendimi delirecek gibi hissediyorum herşey kötü olacak Vs gibi eşimi nasıl bir boğuyorsam artık sadece gelsin su iki ay sabııır diye sabır cekmeye basladı arada

Şimdi kısaca şöyle anlatayım canım yatınca sertleşme geçiyor ama yan yatarsam tabiki. Sırt üstü yatarsam daha fena. Elimi karnıma koyduğumda o bölge sertleşiyo ama sancı gibi kramp gibi bişey yok. Magnezyum vermedi benimki. Kalsiyum d, demir ilacı ve decavit kullanıyorum ilaç olarak da

ben çok baktım uyku seti hiç beğenemedim :) baby mall, e bebek, toker falan hem pahalı hem çok sadeydi. sonra taçtan aldım rengarenk. hoşuma gitti.

evet öyleymiş. illede temizlemek isteniyorsa silme yapılmalıymış göbek ıslatılmadan

sen şimdiden şakayla karışık söyle canım. yapılmasını istemediğin şeyleri. o an sen stres olacaksın sonuçta. kalabalığı bende hiç sevmiyorum, bizde annem ve kardeşim olacak şükürki. yoksa kafayı yerdim :)
hem küçücük bebiş nesini öpecekler. ya bişi olmaz tamam ama sonuçta bağışıklık sistemi henüz bazı şeyleri kaldıracak güçte değil. annesinden uçuk geçmişti bir bebeğe mesela ve bebek vefat etti. Allah korusun, içimizi ferah tutalım tabi ama birazda dikkat etmek gerek. yıkamayada katılmıyorum bizede üstüne basa basa söylediler. göbek geç iyileşiyor bağışıklık sistemi güçlenmiyor diye yıkayınca hemen.

3 yıl önce torbasız philips almıştım. 650 tl vermiştim. çok memnun kaldım. hala canavar gibi. torbasız olması büyük avantaj gerçi artık torbalı kalmamıştır sanırım :)

Aynen öyle ya kendimi delirecek gibi hissediyorum herşey kötü olacak Vs gibi eşimi nasıl bir boğuyorsam artık sadece gelsin su iki ay sabııır diye sabır cekmeye basladı arada
Canım omega3 lerini alıyomusun sen.. Çık dışarı yeşil bir yer bul, denizde olur.. Şöyle güzel temiz hava al, gözlerini kapat ve etrafı dinle.. Deşarj olman lazım, çok germişsin kendini ve kendi kendine kötülük yapıyorsun, bebeğinde hissediyor üstelik.. Bırak artık sıyrıl bundan

Topitikk cogu insan ameliyattan korkar ben igne vurunurken korkarim..yine cesaretlisin.ama yinede haddime degilde ne sikayeti hastaligi olsn var yaziktir taktigin hersey icin operasyona girmek mazallah baska sonuclar digurmasin...ama bebis olsun baska kosturmalarin icinde bunlar aklina gelmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…