2016 Şubat Anneleri

Gunaydinlar..bugun sonunda carsiya gidip minnosa biseyler alicam..haatane cikidimiz var.bikactane kalin alt ust takim 2 tane penye battaniye banyo havlusu.yelek hirka bikactane..icine zibin ve 4 5 tane citcitli uzunkol body alicam.2 tane ayakli tulum aklimda bisey yok.gereksiz seyde almak istemiyorum giyemezse diye...onun disinda banyo ve krem vs kendime pijama terlik alicam..guya ikinci bebis ama sanirsin hic bebis bakmadim ne giyer ne lazim bilemiyorum.

Canım doğum sancıları başladığında ne yaparsan yap sancılar kesilmiyor. O yüzden şimdilik rahat ol. Baktın pozisyon degiştirdiğin halde sancıların kesilmiyor o zaman doktora gidersin. Kasılmalar çok normal zaten. İyiye işaret bu inş. normal doğum yapabilirsin. en tehlikeli haftaları atlattık zaten bundan sonra inş.doğsa bile birşey olmaz. Ama daha dayanır bebişler hepimiz 36. Dan sonra doğuracagız inş.

Bende de aynı şekilde fazla kasılma oluyor canım. Benim kontrolüm de pazartesi. Bakalım inşallah ben de iyi şeyler duyarım. Çünkü daha ne hastahane çantam hazır ne de bebek odam. Herşey geldi alındı evde ama bir yığın halinde beşiğin içinde duruyor yerleştirilmeyi bekliyor.

Ayy ama kimse cevap yazmadı tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz...

Canim sen bilirsin ama bence yesil fasulye ve cayin yanina borek fazla. Cunku tum bunlari yaptiktan sonra 2 gun sıkıntisini cekersin ona gore dusun.

Canim ilk dogdugunda ben icine citcitsiz olan bady varya onu giydirdim ustune yarim kollu citcitli bady ustune normal takimini en son yelek veya hirka ee battaniyeye de sardin mi tamamdir .Ben ole cok kat kat giydirmeyi sevmiyorum bu bile ilk zamanlar sonrasinda icine citcitli bady drek.normal giyecegi sey yelek veya hirka .
Zaten sonra siz nasil giyiniyosaniz aynisini bebege giydirin demisti dr um

Ben yazmıştım canım brkaç sayfa önce
Küçük bebeklerin beli sırtı açılmaz. Hem kıyafetlerin iç dikişleri açısından hem göbekdeki mandal açısından hemde ilk acemilik döneminde bebek kıyafetletini kolay giydirmek açısından iç zıbın tavsiye ederim.
Ayrıca bebege giydirecegin kıyafetleri giydirirken zıbını kollarından içiçe birbirine geçirirsen bir kerede giydirirsin. Ben zıbınıda dikişleri tahriş etmesin diye ilk bikaç gün ters giydirdim. Bir iki haftadan sonra çıtçıtlıbadilere geçmek daha mantıklı.. birde o iç zıbınlar nisbeten daha yumuşak. Zıbın kullanmak için bir neden daha
Eğer kıyafetler ince ise zıbın +2 kıyafet.. kıyafetin kadife yada kalınsa zıbın +1 kıyafet..

Kizlar sizde de oylemi bilmiyorum ama ben ne zaman sikilsam uzulsem kasilmalarim olduuu... Biara su esimin ailesi yuzunden cook gerildim cok fazla oldu kasilmalarim.. suan cok daha iyiyim olmuyo denedim .Hatta gecen dr uma sordum stres uzuntu yapar kasilma dedi.
Bu donemde bile anlayissiz insanlardan hazetmiyorum

Benimde öyle canım. İster istemez hormonlardan dolayı saçmasapan şeyleri bile kafaya takıyorum. Sonrada kasılıyorum. Ne yapacagız böyle bilmem. Biran önce şu hormonlardan kurtulsak iyi olacak gibi..

Bizim bastaneden fiyat sordum 1000 tlyi bulur normal dediler sezeryanda 1500 olur heralde inşallah çok zamlanmaz. Geçen acile gittim bende senin gibi kum döküyormusum . Birde bi srk orda dogum yaptı odası cok çirkin geldi bana seninki nasil di. ?

Alıyorum canımm.. Çok teşekkür ederimm düşünceli sözlerin için.. Maalesef öyle bi hayatım yok artık öyle yalnız dısarı cıkmaz felan... Hafta içi edi büdü olarak köyde insan görmeden yasıyorum haftasonu da ailecek yapılan planları yasıyoruz birlikte alışverişe cıkmak cay içmeye cıkmak gibi.. Bir tek kuaförde yalnız kalıyorum oda yine aile kuaförü ve eşin bırakıp alıyor... Bir haftadır izindeyiz burnumun dibindeki alışveriş merkezine bile 1 defa kv ile gecen yaptığım alılveriş için gittim inanılmaz sıkıldım tek başıma cıkıp anlamsızca ve zaman koşturmacası olmadan yürümek istiyorum... Bekarken hayatım hep öyle geçerdi takardım kulaklığı yürürdüm saatlerce mağaza gezerdim felan şimdi böyle bebek olduktan sonra ben diye birşey hiç kalmayacak

Ben o konuda mazoşistim biraz :) inşallah öyle olur ama kendimi tanıyorum :/

Yüzyıl hastanesindemi doğum yaptı? Normal doğum bu sene 850 demişler bir arkadaşa ben sezeryan sordum. 1300 tek kişilik oda dediler.
Ben doğum yaptığımda odam çok büyüktü çok ferahtı. İçerde rahat rahat yürüyüş bile yapıyordum. Bu senede böyle denk gelir inş. Hastanenin şekline göre bazı odaların biçimleri farklı olabiliyor. İnş şansımıza iyi oda denk gelir. Senin arkadaşın odası nasıldı çokmu küçüktü?

Ikinci bebis olucak benim ama enaz sizin kadar acemiyim..az once oglumdan kalanlara goz attim su ilk dogunca giyilen ic zibin cepken gibi 3 tane almisim onlarda birerkez giyilmis gibi..kalani mevsime gore citcitli alinmali ayrica boyuna gorede..15 20 gune az toplaninca minisler artik body giyerler cok rahat..zaten bodyler artik alttan ve yandan citcitli kolay giydiriliyor

Benimde öyle canım. İster istemez hormonlardan dolayı saçmasapan şeyleri bile kafaya takıyorum. Sonrada kasılıyorum. Ne yapacagız böyle bilmem. Biran önce şu hormonlardan kurtulsak iyi olacak gibi..

Aynen cnm ama insanlar da biraz anlayisli olmalilar.. Neyse normalde haksizliga hic tahammul edemeyen ben bu surecte tavan yapttiiiim

Aynen cnm ama insanlar da biraz anlayisli olmalilar.. Neyse normalde haksizliga hic tahammul edemeyen ben bu surecte tavan yapttiiiim
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.. normaldede böyleysen artmıştır tabi. Boşver canım duymamaya çalış. Doğumdan sonra icaplarına bakarsın

doğum sancısı şuna benziyormu tecrübeli anneler ?

hani barsaklar iyice doluyor kabızlıkta, wc ye çıkamıyorsunuz ve dayanılmaz bir ağrı oluyor. o ağrıyla ancak çıkıyorsunuz yani bende böyle oluyor kabızlıkta en azından :) çok açık oldu kusura bakmayın. doğum sancısı dahada mı kötü ?

Kızlar bugün 32+0 iz. Kilomuz 1917 gr. Ntsde sanci cikmadi çok şükür. Ama bebek o kadar asagidaymis ki hapsursan çıkacak gibi diyor. Şu adam bana niye bi kere bile iyi bir şey demiyor. İlaçlara devam dedi. Şimdi ilk hedefimiz 34 u doldurmak. 34 u dolduranlara bile nası ozeniyorum.

Kızlar dün akşam eşim sinemaya gidelim dedi tatildeyiz ya güya.. Neyse gittik ama hangi filme.. Starwars... Normalde de cok sevmem öyle filmleri bana duygusal olacak hele bu zamanda :) neyse film zaten bi paat diye sesle basladı bizim oğlan o korkuyla içerde takla attı heralde... Sonrasındada hep savaş sesi yaratık Vs iki saat boyunca bel ağrısı kasılma ve içeride takla atan oğlanla boğuştum ilk defa öyle oldum :/ eşimin bozulmayacagını bilsem cıkıp dışarıda bekleyecektim... burada konusu geçmişti sinema iyi mi değil mi diye.. Gidecekseniz sakin filmlere gidin arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…