2016 Şubat Anneleri

Evlendiğimden beri bu evin çamaşırı ütüsü yemek yapmaktan işe gidip gelmekten daha çok yoruyor beni.çamaşır sepetlerini sıfırladım sevincim abartısız 1 gün sürüyor.vallahi bıktım ya...bebek olunca makina hep çalışacak tabii daha da artacak,canı sağolsun evladımın tabii:)
Ikinci uyuz Olduğum şey de yatakodasının bitmeyen tozu...kadın temizliyor dip bucak,daha 2 gün Geçmiyor komodinlerin üstü bir parmak toz...yerde toz...salonda bu kadar olmuyor.oraya bir çare bulamadım.bebişime zarar vermese bari.

İnşallah canım yaa içimi rahatlattın çok teşekkür ederim :) deneyimli annelere ihtiyacımız varrrr ne sancıdan haberim vaaarr ne kasılmadan

Hazırlamak lazım artık canım yaa nolur nolmaz ben de haftaya çantamı hazırlıycam dursun kenarda bir de onun paniğini yaşamayalım :)

36 dan önce gelmeyecek canım seninki merak etme dinlen hep.. Dr da bi tuhafmis hakketen

36 dan önce gelmeyecek canım seninki merak etme dinlen hep.. Dr da bi tuhafmis hakketen
İnsallah ah bi gorebilsek o günleri. Ben paniğim evet ama Drum da sürekli negatif enerji veriyor. Hep endişeli gibi. Hapsuran çıkacak ne demek ne panik yaptiriyon zaten aklım çıkıyor. Hepimiz 36 yi bi doldursak hayırlısıyla.

Geçmiş olsun canım.. Annemde o dediğin ihlasin makinası var. Ama çok büyük benin evde küçük.. Bugün dedi annem hatta makinayı al diye ama o olmuyor işte. Nilfisk daha önce hiç duymadım. Bir arastirayim. Çok tesekkur ederinm

sana katılıyorum canım. ben zaten hormonlardan mı bilmem aksiyon severdim, yzüklerin efendisi, hobbit tarzı bayılırım ama artık izleyemiyorum. içimde hep kaygı var. eminim bebek korkuyor seslere. bugün bardağı düşürdüm, camlar şiddetle çarptı birbibine ve bir ani sıçrama gibi bişi yaptı bebiş. eminim sese çok korktu. birde tiyatroda geldi başımıza, aslında tiyatroda sorun olacağını düşünmedim, biraz gönderme yapmışlar konuda ve fazlaca bağırma vardı, depresifti yani :) çok gürültülüydü ve ani sesler fazlaydı, bebeği tutabilene aşkolsun. o yerinde duramadı çok huzursuzdu ve bizde çok sıkıldık bu durumdan. bir daha konusu depresif ya da aksiyon olan ne filme nede sinemaya gitmicez :) evdede zlemicez. mümkün olduğunca komedi ve sakinlik

hapşırsan çıkacak ne demek yahu. rahim ağzı falan kapalı değil mi canım ? incelme var mı ? uyuz dr

Evet canım diyorum ama anladıkları kadar işte.. Ne güzel sakin geçireceksin insallah.. Allah korusun ama ben sanırım sakin bir yapıya sahip olsamda sınırlı bir şey olacağım gibime geliyor. On yargiliyim ama kalabalık olunca sesler birbirine giriyor. Ve müdahale çok oluyor. Neyse yaşayıp gorucezz insallah boşuna şimdiden canımı skiyorumdur.. Birde surekli yikansin bebekler daha güzel buyur diyorlar.. Ayyy vallaha bilmedim.. Kim neyi diyor doğru mu diyor anlamıyorum.. Allah yardımcımız olsun

3 yıl önce torbasız philips almıştım. 650 tl vermiştim. çok memnun kaldım. hala canavar gibi. torbasız olması büyük avantaj gerçi artık torbalı kalmamıştır sanırım :)
Torbalı ve sulu makina istemiytoum canım bende. Philips ile rowenta arasindayim su anda.. Bir kaç saate cikicaz dışarıya insallah

Doktorun güldürdü beni canım yaa :)) bi hapşurukla çocuk doğsa kadınlara epidural yapmazlardı karabiber koklatırlardı heralde :) :) :) :) okadar kolay doğurabilsek keşke :)

hapşırsan çıkacak ne demek yahu. rahim ağzı falan kapalı değil mi canım ? incelme var mı ? uyuz dr
Benim bebegim zaten aşağıda hep. 2 hafta once de 1 cm acilmam kasılmam filan vardı. Rahim ağzım da 25 mm. Yani risk tavan. Ama bunu biliyoruz zaten. Durum 2 haftadır aynı yani. Azıcık moral verse daha iyi olucam. Ama o durumun vehametine dikkat çekiyor sanırım. Bi kere moralim düzgün cikmisligim yok yanindan

malesef kalabalıkta sen ne kadar sakin yapılı olsanda zor canım. zaten lohusasın, oran buran ağrıyacak, ama neyse inşallah korktuğun başına gelmez. şimdiden sıkma canını. bende öyleyim kafamda kurup kurup canımı sıkarım :) sonra bi bakmışım kolayca geçmiş :) yatar dinlenirsin bebişinle odanda. yemeğe çaya çıkarsın beraber oturmaya. zaten epey uykusuz kaldık. onlarada eşin müdahele edecek artık yıkamayın vs. diye :)

Torbalı ve sulu makina istemiytoum canım bende. Philips ile rowenta arasindayim su anda.. Bir kaç saate cikicaz dışarıya insallah
philipsler şimdi 1000- 1500 tl olmuş canım. ben ilk aldığımda baya indirim vardı. benimde kardeşim bakıyor şimdi. onada ya philips ya da samsung demişler. rowentayı hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…