İnşallah canım yaa içimi rahatlattın çok teşekkür ederim :) deneyimli annelere ihtiyacımız varrrr ne sancıdan haberim vaaarr ne kasılmadanCanım doğum sancıları başladığında ne yaparsan yap sancılar kesilmiyor. O yüzden şimdilik rahat ol. Baktın pozisyon degiştirdiğin halde sancıların kesilmiyor o zaman doktora gidersin. Kasılmalar çok normal zaten. İyiye işaret bu inş. normal doğum yapabilirsin.en tehlikeli haftaları atlattık zaten bundan sonra inş.doğsa bile birşey olmaz. Ama daha dayanır bebişler hepimiz 36. Dan sonra doğuracagız inş.
Hazırlamak lazım artık canım yaa nolur nolmaz ben de haftaya çantamı hazırlıycam dursun kenarda bir de onun paniğini yaşamayalım :)Bende de aynı şekilde fazla kasılma oluyor canım. Benim kontrolüm de pazartesi. Bakalım inşallah ben de iyi şeyler duyarım. Çünkü daha ne hastahane çantam hazır ne de bebek odam. Herşey geldi alındı evde ama bir yığın halinde beşiğin içinde duruyor yerleştirilmeyi bekliyor.
36 dan önce gelmeyecek canım seninki merak etme dinlen hep.. Dr da bi tuhafmis hakketenKızlar bugün 32+0 iz. Kilomuz 1917 gr. Ntsde sanci cikmadi çok şükür. Ama bebek o kadar asagidaymis ki hapsursan çıkacak gibi diyor. Şu adam bana niye bi kere bile iyi bir şey demiyor.İlaçlara devam dedi. Şimdi ilk hedefimiz 34 u doldurmak. 34 u dolduranlara bile nası ozeniyorum.
İnsallah ah bi gorebilsek o günleri. Ben paniğim evet ama Drum da sürekli negatif enerji veriyor. Hep endişeli gibi. Hapsuran çıkacak ne demek ne panik yaptiriyon zaten aklım çıkıyor. Hepimiz 36 yi bi doldursak hayırlısıyla.36 dan önce gelmeyecek canım seninki merak etme dinlen hep.. Dr da bi tuhafmis hakketen
Aman ben kumaş bulup dikme niyetimi devam ettireyim :) makina boşuna mı duruyor evde
Canım wee baby nin emzik kutusu var bir tane büyük tombik bir şey ondan al ona sığıyor bende de aynı emziklerden var çünkü
Geçmiş olsun canım.. Annemde o dediğin ihlasin makinası var. Ama çok büyük benin evde küçük.. Bugün dedi annem hatta makinayı al diye ama o olmuyor işte. Nilfisk daha önce hiç duymadım. Bir arastirayim. Çok tesekkur ederinmCanim hepa 14 filtreli nilfisk marka var 1100tl fiyati biz yeni aldik. Esiminde benimde astimimiz var. Ustune benim kalbimde de sikintim oldugu icin supurge cok onemli bizim icin
Annemlerde yillardir ihlas in sulu, aqua clean marka supurgesini kullaniyorlar. O da cok guzel. Ama o daha pahali o yuzden onu almadik. Bide sulu olunca herseferinde dokmek temizlemek gerekiyor. Unutunca inanilmaz pis kokuyor diye ben usendimbir bak istersen nilfisk ve ihlas a
Nettenn baktim canım o civarlarda fiyatı olan makina var. İnsallah gideceğim yerde vardırTam olarak kusuru unuttum ama 800 lu
Bende canım rowenta ile philips arasında kaldım sunanda.gideceğim yerde umarım bulurum istediğim makinayiBen rowanta kullaniyorum. Toz torbasiz 1900 wolt modeli hatirlamiyorum fiyati sanirim 389 tl
sana katılıyorum canım. ben zaten hormonlardan mı bilmem aksiyon severdim, yzüklerin efendisi, hobbit tarzı bayılırım ama artık izleyemiyorum. içimde hep kaygı var. eminim bebek korkuyor seslere. bugün bardağı düşürdüm, camlar şiddetle çarptı birbibine ve bir ani sıçrama gibi bişi yaptı bebiş. eminim sese çok korktu. birde tiyatroda geldi başımıza, aslında tiyatroda sorun olacağını düşünmedim, biraz gönderme yapmışlar konuda ve fazlaca bağırma vardı, depresifti yani :) çok gürültülüydü ve ani sesler fazlaydı, bebeği tutabilene aşkolsun. o yerinde duramadı çok huzursuzdu ve bizde çok sıkıldık bu durumdan. bir daha konusu depresif ya da aksiyon olan ne filme nede sinemaya gitmicez :) evdede zlemicez. mümkün olduğunca komedi ve sakinlikKızlar dün akşam eşim sinemaya gidelim dedi tatildeyiz ya güya.. Neyse gittik ama hangi filme.. Starwars... Normalde de cok sevmem öyle filmleri bana duygusal olacak hele bu zamanda :) neyse film zaten bi paat diye sesle basladı bizim oğlan o korkuyla içerde takla attı heralde... Sonrasındada hep savaş sesi yaratık Vs iki saat boyunca bel ağrısı kasılma ve içeride takla atan oğlanla boğuştum ilk defa öyle oldum :/ eşimin bozulmayacagını bilsem cıkıp dışarıda bekleyecektim... burada konusu geçmişti sinema iyi mi değil mi diye.. Gidecekseniz sakin filmlere gidin arkadaşlar..
hapşırsan çıkacak ne demek yahu. rahim ağzı falan kapalı değil mi canım ? incelme var mı ? uyuz drİnsallah ah bi gorebilsek o günleri. Ben paniğim evet ama Drum da sürekli negatif enerji veriyor. Hep endişeli gibi. Hapsuran çıkacak ne demek ne panik yaptiriyon zaten aklım çıkıyor. Hepimiz 36 yi bi doldursak hayırlısıyla.
İnşallah canım kullandım ben iyi çekiyor. Bu fiyatta en iyisi bunu buldum.Bütçe kısıtlı bizde cnm eşim çalışıyor bitekNettenn baktim canım o civarlarda fiyatı olan makina var. İnsallah gideceğim yerde vardır
sen şimdiden şakayla karışık söyle canım. yapılmasını istemediğin şeyleri. o an sen stres olacaksın sonuçta. kalabalığı bende hiç sevmiyorum, bizde annem ve kardeşim olacak şükürki. yoksa kafayı yerdim :)
hem küçücük bebiş nesini öpecekler. ya bişi olmaz tamam ama sonuçta bağışıklık sistemi henüz bazı şeyleri kaldıracak güçte değil. annesinden uçuk geçmişti bir bebeğe mesela ve bebek vefat etti. Allah korusun, içimizi ferah tutalım tabi ama birazda dikkat etmek gerek. yıkamayada katılmıyorum bizede üstüne basa basa söylediler. göbek geç iyileşiyor bağışıklık sistemi güçlenmiyor diye yıkayınca hemen.
Torbalı ve sulu makina istemiytoum canım bende. Philips ile rowenta arasindayim su anda.. Bir kaç saate cikicaz dışarıya insallah3 yıl önce torbasız philips almıştım. 650 tl vermiştim. çok memnun kaldım. hala canavar gibi. torbasız olması büyük avantaj gerçi artık torbalı kalmamıştır sanırım :)
Cok sagol canım sıra gidip bir kaç mağazayı gezmek kalıyor. Taksitle alicam bende.. Yanına bebis e birseylerde alicam :)İnşallah canım kullandım ben iyi çekiyor. Bu fiyatta en iyisi bunu buldum.Bütçe kısıtlı bizde cnm eşim çalışıyor bitek
Doktorun güldürdü beni canım yaa :)) bi hapşurukla çocuk doğsa kadınlara epidural yapmazlardı karabiber koklatırlardı heralde :) :) :) :) okadar kolay doğurabilsek keşke :)İnsallah ah bi gorebilsek o günleri. Ben paniğim evet ama Drum da sürekli negatif enerji veriyor. Hep endişeli gibi. Hapsuran çıkacak ne demek ne panik yaptiriyon zaten aklım çıkıyor. Hepimiz 36 yi bi doldursak hayırlısıyla.
Benim bebegim zaten aşağıda hep. 2 hafta once de 1 cm acilmam kasılmam filan vardı. Rahim ağzım da 25 mm. Yani risk tavan. Ama bunu biliyoruz zaten. Durum 2 haftadır aynı yani. Azıcık moral verse daha iyi olucam. Ama o durumun vehametine dikkat çekiyor sanırım. Bi kere moralim düzgün cikmisligim yok yanindanhapşırsan çıkacak ne demek yahu. rahim ağzı falan kapalı değil mi canım ? incelme var mı ? uyuz dr
malesef kalabalıkta sen ne kadar sakin yapılı olsanda zor canım. zaten lohusasın, oran buran ağrıyacak, ama neyse inşallah korktuğun başına gelmez. şimdiden sıkma canını. bende öyleyim kafamda kurup kurup canımı sıkarım :) sonra bi bakmışım kolayca geçmiş :) yatar dinlenirsin bebişinle odanda. yemeğe çaya çıkarsın beraber oturmaya. zaten epey uykusuz kaldık. onlarada eşin müdahele edecek artık yıkamayın vs. diye :)Evet canım diyorum ama anladıkları kadar işte.. Ne güzel sakin geçireceksin insallah.. Allah korusun ama ben sanırım sakin bir yapıya sahip olsamda sınırlı bir şey olacağım gibime geliyor. On yargiliyim ama kalabalık olunca sesler birbirine giriyor. Ve müdahale çok oluyor. Neyse yaşayıp gorucezz insallah boşuna şimdiden canımı skiyorumdur.. Birde surekli yikansin bebekler daha güzel buyur diyorlar.. Ayyy vallaha bilmedim.. Kim neyi diyor doğru mu diyor anlamıyorum.. Allah yardımcımız olsun
philipsler şimdi 1000- 1500 tl olmuş canım. ben ilk aldığımda baya indirim vardı. benimde kardeşim bakıyor şimdi. onada ya philips ya da samsung demişler. rowentayı hiç bilmiyorum.Torbalı ve sulu makina istemiytoum canım bende. Philips ile rowenta arasindayim su anda.. Bir kaç saate cikicaz dışarıya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?