2016 Şubat Anneleri

Doktorun güldürdü beni canım yaa :)) bi hapşurukla çocuk doğsa kadınlara epidural yapmazlardı karabiber koklatırlardı heralde :) :) :) :) okadar kolay doğurabilsek keşke :)
Dii mi ama. Anam dogurmak ne kolay o zaman diyeydim keşke. Ben kesin normal doğururum diyeydim. Bi de Bu bebişin ne acelesi var bi anlasam

hımmm risk var demek canım. ama yapacak bişi yok sonuçta. ciğer geliştirici iğneyi olup beklemekten başka çare yok. neyseki riskli dönemleri atlattık 1-2 hafta daha beklese uzun süreli kuveze bile gerek kalmayabilir. korkma şimdiden

O ıgneyi yaptılar evet cnm. Ve hep yatıyorum annem yanıma geldi sağolsun. Her şeyi o yapiyor. Daha yapacak birsey yok. Her hafta kar bizim için. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

O ıgneyi yaptılar evet cnm. Ve hep yatıyorum annem yanıma geldi sağolsun. Her şeyi o yapiyor. Daha yapacak birsey yok. Her hafta kar bizim için. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
amin canım, inşallah 36. haftayı bekler bebişin. beklemesede çok sorun etme önlemi alınmış, artık Allah a kaldı sonucu. bakalım biz ne görcez haftaya, 1 ayda ne değişmiş,

34den sonra her hafta dedi dr
tamam cnm merak ettım de sorayım dedım ... sankı benımkılerın buyume hızı yavasladı gıbı senın nasıl... 30. haftadan sonra ikizler yavas gelısır dıyorlardı... ondan mı bılemedım..

Canım hapşurmaktan çıksaydı benim ki çıkardı bnde alerjik astım var sürekli hapsuruyorum ve sürekli öksürüyorum korkma için rahat olsun

Biz de geçen basket maçına gittik orada amigolar davul çalıyordu onlar davula vurdukça benim oğlan halay çekti resmen

Biz de geçen basket maçına gittik orada amigolar davul çalıyordu onlar davula vurdukça benim oğlan halay çekti resmen
İşte halay mı cekiyorlar yoksa korkudan mı zıplıyorla bilemedim bana sanki cok huzursuz olmuş gibi geldi

Hayır canım maalesef daha farklı
Daha çok birsürü iğne batıyormuş da karnın aşagı doğru kuvvetli bir şekilde çekiliyormuş gibi..
Bende seni merak ediyordum. Doktrda bir alemmiş zaten korkuyorsun gelecek diye.. daha çok korkutmanın ne alemi var. O hapşurmaktan çıkacak kelimesi heran çıkabilir tam ağızda duruyor demek. Sen anlarsın zaten bacakların arası açık yürüyorsundur. Tuvalette iken heran çıkacak gibidir. Ama endişelenme bak ne güzel duruyor işte zaten 1 haftadır böylesin. 1 cm degişmişmi?

Soyle anlatayım canım. Sen dıyelımkı 32. haftada calısmayı bıraksaydın devlet sana toplam 16 hafta maas verecektı

Sen 32+3 hafta calısacagın ıcın 3 haftayı calıstıgın kurum yatıracak, sen bu 3 haftayı dogum sonrasına ızın olarak aktaracaksın ama devlet gene sana 16 haftalık maas yatıracak cunku sen calıstıgın 3 haftanın maasını kurumdan almıs oluyorsun zaten

İnsallah canjm insallah.. Eşime söylüyorum zaten ama onun da huyu değişiyor ablalarinin yanında bir acayip oluyor. Ne kadar yardımcı olacak bilmiyorum. Umarım hepimizin ilk dönemi sorunsuz skintisiz geçer.. Aynen kuruyorum bende kafamda ama şimdi ruh halim bile değişik.. Eşim isteyken yıkarlar bebeği o oooooo.. Gardimi almam lazım

anladım canım. neyse düşünmeyelim demekki tarifi çokta yok aslında. hiç bir ağrı birbirine benzemiyor. diş ağrısı çektim mesela :) oda zordu buda geçer inşalah :)

evet eklenıyor canım

kadın dogumdan rapor alırsan evet dedıgın gıbı ama grıp oldun kulak burun bogazdan 1 gunluk rapor aldın sonra calısmaya devam edersen oyle bır durum soz konusu olmuyor

Ayy yapma yaa ben eşime en başında dedim makina alalım diye dinletemedim ki lafimi odesin taksitle bana ne. Alsaydik şimdiye son taksitleri kalmıştı.
new smiles

Zamanindan once alinan izinlerdemi yemis oluyor? Bana bir hafta vermisti 30 haftalikken .. yada dusuk tehlikesi var birinde diyelim odami dogum izninden dusuyor?

yok canım 32den once aldıgın dusmuyor. 32den sonra kadın dogumdan alırsan o zaman dusuyor ama grıp oldun dıyelım 32den sonra 1-2 gunluk rapor aldın kulak burundan o da dusmez ıznınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…