2016 Şubat Anneleri

Kizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin

Benım de aynı canım. Bugun temızlık yapıcam mesela butun gunum gıdecek cunku yavas yavas yapmak zorundayım. Daha sut kaynatıp yogurt yapıcam ev de berbat. Aslında 2 hafta once temızlıkcı geldı ben de gecen hafta kendım ustunkoru temızledım ama mısafır vardı ve mahvoldu. Haftaıcı de calısınca bı pazar kalmıs olmucak yani

onu doktorun belırleyecek canıöm. 1 hafta oncen gıdıyorsan son adet tarıhını 1 hafta ılerı ceker. Sen sorarsın benım 32. haftam ne zaman dolmus olacak dıye

Hanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim

Benim eşim starwars manyağı:) ilk 6 filmi tekrardann seyredip yeni çıkana gidecegiz. Ilk uclemeyi bitirdik her aksam seyrediyoruz. Dr a özellikle sordu manyak kocam, bi sakıncası olmaz dedi dr. Evde bile izlerken firdonuyor benimki bakalım sinemada nolacak

Hanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
Canim kilo yapıyor kesinlikle doktor bana 2 günde 1 iç dedi.14 kilo aldım ben vitamin hapı yüzünden.

ozaman al ipleri eline canım :) Allah kolaylık versin :)
yapıyormuş canım. bana dr. um vermedi ek vitamin. gerek duymadı. kan hapı ve mg kullanıyorum. 4 buçuk kilo aldım. kullansam bende alırdım diye düşünüyorum. herkes öyle söylüyor.

Ilk doktorum da vermemişti ama değiştirdik doktorumuzu ve de cok ilgili bi bayan. Saglık bak.nın önerdiği tek vitamin deyince ben de düzenli aldım. Sağolun kızlar

[QUOTE="firkan, post: 44182038, member: 359870"

Bende seni merak ediyordum. Doktrda bir alemmiş zaten korkuyorsun gelecek diye.. daha çok korkutmanın ne alemi var. O hapşurmaktan çıkacak kelimesi heran çıkabilir tam ağızda duruyor demek. Sen anlarsın zaten bacakların arası açık yürüyorsundur. Tuvalette iken heran çıkacak gibidir. Ama endişelenme bak ne güzel duruyor işte zaten 1 haftadır böylesin. 1 cm degişmişmi?[/QUOTE]
Hareketlerinden filan aşağıda olduğunu anlıyorum canım. Kasigima vuruyor hep. Boyle en az 2 hafta daha durmasi lazim bizim sipanin.inşallah durur.Çatı muayenesi yapmadı bu kez. Rahim ağzı boyum degismemis ondan heralde. Hala 25 mm. Sanci da cikmayinca daha fazla açılmadı demek oluyordur heralde inşallah. Haplara ve yatmaya devam dedi. Hayırlısı canim

Torbalı ve sulu makina istemiytoum canım bende. Philips ile rowenta arasindayim su anda.. Bir kaç saate cikicaz dışarıya insallah
Torbasız rowenta aldı annem yazın annmde tatıldeyken kullndım,mmnun klmadım.hemencecik doluyo çekişi düşüyo.taa içine gryo toz.başka torbasz grmedım ama bence herseferınde boşltmak işkence...

nnagihan sancı yoksa açılmada yoktur canım merak etme.. sancılar bunun için var zaten iyi sevindim ha gayret 2 hafta daha duracak
Kesinlikle yapıyor. Ben kiloku hamile kalanlardanım. B vitaminim ddüşük diye aile hekimim drcavit verdi. Kendi doktoruma gidene kadar 3 hafta kullandım. O zaman kilo artışım çok arttı. Kendi doktorum dediki decavit multivitamin kulanma bunu kilo alaımını kolaylaştırır dedi hemen kesti. Benexol hapı verdi. Sadece b12 vitamini bu.. onu kullandım canım. Şimdi vitaminim tekrar yükselmiş. Bebegimde iyi kilo aldığı için onuda kesti.kullanma dedi.

55

Fiyati cok cok iyi..malida iyiyse gayet guzel..az once magazada 100 liralik lohusa pijamasi baktim tiril tiril incecik bisey..interneten alicam artik uygun bisey dukkanlar lohusa diyince katliyor fiyati..
Malida gayet guzel canim pamuklu,bana da cok ucuz geldi toptan yeri diye boyle notmal magazadan mumkun degil alamazdim.Kismetim varmis bir alacakken iki aldim :)

Inanilmaz küçüktu acayip bi koltuk vardı puf gibi birsey o sezeryan oldu ben fiyati muhasebeye sordum. Yilbasinda 250 300 zam gelir dediler.

Maşallah bebisinecnm.Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin.

Inanilmaz küçüktu acayip bi koltuk vardı puf gibi birsey o sezeryan oldu ben fiyati muhasebeye sordum. Yilbasinda 250 300 zam gelir dediler.
Hımm anladım canım. İnş. Oda güzel denk gelir. Begenmezsek degiştiremiyormuyuzki? ben doğum yaptığımda 2 gece 3 gün kaldım. Sorumlu bir bayan vardı hergün gelip bir isteginiz, memnun olmadığınız birşey varmı diye sormuştu. Hala öylemi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…