Kizlar cok agirlasmisim,bikac hafta once bi evin tum isini yapar cikar hic anlamazdim simdi oyle zor geliyor ki,3 kap yemek yaptim gecen ayagim tutuldu,belim sirtim agridi.Bu valiz isleri,temizlik isleri gozumde bir buyuyor ki sormayin gitsin
onu doktorun belırleyecek canıöm. 1 hafta oncen gıdıyorsan son adet tarıhını 1 hafta ılerı ceker. Sen sorarsın benım 32. haftam ne zaman dolmus olacak dıyeArkadaşlar bir sorum olacak. Bu 32 haftadan sonra alınan çalışabilir raporu son adet tarihine göre mi veriliyor yoksa bebek gelişim haftasına göre mi alınıyor, örneğin son adet tarihime göre 31 haftalık hamileyim ama usg de hep 1 hafta önden gidiyor 32 haftalık bebiş, o zaman hangisine göre rapor alınıyor, Bilgisi olan var mı ??
Aynen bebeğin bundan mutluluk duyacağını sanmıyorum.İşte halay mı cekiyorlar yoksa korkudan mı zıplıyorla bilemedim bana sanki cok huzursuz olmuş gibi geldi
Benim eşim starwars manyağı:) ilk 6 filmi tekrardann seyredip yeni çıkana gidecegiz. Ilk uclemeyi bitirdik her aksam seyrediyoruz. Dr a özellikle sordu manyak kocam, bi sakıncası olmaz dedi dr. Evde bile izlerken firdonuyor benimki bakalım sinemada nolacakKızlar dün akşam eşim sinemaya gidelim dedi tatildeyiz ya güya.. Neyse gittik ama hangi filme.. Starwars... Normalde de cok sevmem öyle filmleri bana duygusal olacak hele bu zamanda :) neyse film zaten bi paat diye sesle basladı bizim oğlan o korkuyla içerde takla attı heralde... Sonrasındada hep savaş sesi yaratık Vs iki saat boyunca bel ağrısı kasılma ve içeride takla atan oğlanla boğuştum ilk defa öyle oldum :/ eşimin bozulmayacagını bilsem cıkıp dışarıda bekleyecektim... burada konusu geçmişti sinema iyi mi değil mi diye.. Gidecekseniz sakin filmlere gidin arkadaşlar..
Canim kilo yapıyor kesinlikle doktor bana 2 günde 1 iç dedi.14 kilo aldım ben vitamin hapı yüzünden.Hanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
YaaCanim kilo yapıyor kesinlikle doktor bana 2 günde 1 iç dedi.14 kilo aldım ben vitamin hapı yüzünden.
ozaman al ipleri eline canım :) Allah kolaylık versin :)İnsallah canjm insallah.. Eşime söylüyorum zaten ama onun da huyu değişiyor ablalarinin yanında bir acayip oluyor. Ne kadar yardımcı olacak bilmiyorum. Umarım hepimizin ilk dönemi sorunsuz skintisiz geçer.. Aynen kuruyorum bende kafamda ama şimdi ruh halim bile değişik.. Eşim isteyken yıkarlar bebeği o oooooo.. Gardimi almam lazım
yapıyormuş canım. bana dr. um vermedi ek vitamin. gerek duymadı. kan hapı ve mg kullanıyorum. 4 buçuk kilo aldım. kullansam bende alırdım diye düşünüyorum. herkes öyle söylüyor.Hanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
Ilk doktorum da vermemişti ama değiştirdik doktorumuzu ve de cok ilgili bi bayan. Saglık bak.nın önerdiği tek vitamin deyince ben de düzenli aldım. Sağolun kızlarozaman al ipleri eline canım :) Allah kolaylık versin :)
yapıyormuş canım. bana dr. um vermedi ek vitamin. gerek duymadı. kan hapı ve mg kullanıyorum. 4 buçuk kilo aldım. kullansam bende alırdım diye düşünüyorum. herkes öyle söylüyor.
Torbasız rowenta aldı annem yazın annmde tatıldeyken kullndım,mmnun klmadım.hemencecik doluyo çekişi düşüyo.taa içine gryo toz.başka torbasz grmedım ama bence herseferınde boşltmak işkence...Torbalı ve sulu makina istemiytoum canım bende. Philips ile rowenta arasindayim su anda.. Bir kaç saate cikicaz dışarıya insallah
Kesinlikle yapıyor. Ben kiloku hamile kalanlardanım. B vitaminim ddüşük diye aile hekimim drcavit verdi. Kendi doktoruma gidene kadar 3 hafta kullandım. O zaman kilo artışım çok arttı. Kendi doktorum dediki decavit multivitamin kulanma bunu kilo alaımını kolaylaştırır dedi hemen kesti. Benexol hapı verdi. Sadece b12 vitamini bu.. onu kullandım canım. Şimdi vitaminim tekrar yükselmiş. Bebegimde iyi kilo aldığı için onuda kesti.kullanma dedi.Hanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
Fiyati cok cok iyi..malida iyiyse gayet guzel..az once magazada 100 liralik lohusa pijamasi baktim tiril tiril incecik bisey..interneten alicam artik uygun bisey dukkanlar lohusa diyince katliyor fiyati..Eki Görüntüle 1722767
Eki Görüntüle 1722769
Kizlar aldigim pijama takimlari sizce nasil usttekinin acik pembesi alttaki beyaz renk,ikisini toptan yerinden 55 tl ye aldim yuzde yuz pamuk
Malida gayet guzel canim pamuklu,bana da cok ucuz geldi toptan yeri diye boyle notmal magazadan mumkun degil alamazdim.Kismetim varmis bir alacakken iki aldim :)55
Fiyati cok cok iyi..malida iyiyse gayet guzel..az once magazada 100 liralik lohusa pijamasi baktim tiril tiril incecik bisey..interneten alicam artik uygun bisey dukkanlar lohusa diyince katliyor fiyati..
Inanilmaz küçüktu acayip bi koltuk vardı puf gibi birsey o sezeryan oldu ben fiyati muhasebeye sordum. Yilbasinda 250 300 zam gelir dediler.Yüzyıl hastanesindemi doğum yaptı? Normal doğum bu sene 850 demişler bir arkadaşa ben sezeryan sordum. 1300 tek kişilik oda dediler.
Ben doğum yaptığımda odam çok büyüktü çok ferahtı. İçerde rahat rahat yürüyüş bile yapıyordum. Bu senede böyle denk gelir inş. Hastanenin şekline göre bazı odaların biçimleri farklı olabiliyor. İnş şansımıza iyi oda denk gelir. Senin arkadaşın odası nasıldı çokmu küçüktü?
Maşallah bebisinekızlar bugün özel bir hastaneye kontrole gittim bir kampanyadan dolayı. 32+0 dayız oğluş 2300 gr olmuş :) hem de doğum pozisyonu almış :)
çarşamba da kendi doktor kontrolümüz var bakalım orada ne çıkacak sonuçlar :)
Hımm anladım canım. İnş. Oda güzel denk gelir. Begenmezsek degiştiremiyormuyuzki?Inanilmaz küçüktu acayip bi koltuk vardı puf gibi birsey o sezeryan oldu ben fiyati muhasebeye sordum. Yilbasinda 250 300 zam gelir dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?