2016 Şubat Anneleri

Canım ya senin alerji durumun en son ne oldu? Ben kaçırdım mı acaba?

Bende hep hesapliyorum 5 haftada falan 4 veya 4.5 arasi kilo aliyorum.. o kadar da yemiyorum decavit ferrum bide efa balik yagi iciyorum.. keessem mi acaba onlar mi sisiriyo beni bu kadar 16 .17 arasi bisey aldm ama b12 de eksik cikti kesmekte istemiyorum off yaaa

merhaba,
siz pendik yüzyıl hastanesi'nde mi doğumu düşünüyorsunuz acaba? ben bir defa gittim oraya da devam edip etmemekte kararsızım, hastane ve dr.hale hanım hakkında bilgilendirir misiniz beni?
31.haftamdayım ve hala doğum için hastane seçimi yapamadım

Benim de magnetlerim hazır ama isimsiz kalacak galiba etiketsiz olacak artık :/

Sevmedigin icin sanirim canim ben duygusal filmlerden nefret ederim. Bana hareket gerekiyor. Bizde dun gittik bende cok sevmistim sen sikildigin icin bebekte sikilmis bence

Keske esine ona sonra gideriz deyip istedigin bir filmi onerseydin :)
Herzaman gidemiyoruz oda cok seviyordu o yuzden girdim bende izlerdim yine ama dün cok rahatsız oldum:)

Ah işte benim hiç birşeyim de düşük değilken dayadı o saydıklarını.
Hatta geldim burada söylendim doktoruma
Multivitamin içinde zaten herşey var yeterli miktarda ne gerek var bir daha kalsiyuma ona buna.
Hala kan ilacımı içmiyorum, ve hala kan değerim 13,6. Yeni doktoruma söyledim içmediğimi. Dğerlerime baktı içme dedi. Bir sonraki kontrolde kan tahliline göre tekrar başlayacağım
Şuan magnezyum içmemi önerdi, ama onu da içince bacaklarıma kramp giriyor. İçmediğimde hiç sıkıntım yok. O yüzden içmeye karşı ön yargı oluştu bende.
Ben kafama göre bıraktım sayılır ama sen öyle yapma derim :/. Veya sen bana uyma derim

Benim de magnetlerim hazır ama isimsiz kalacak galiba etiketsiz olacak artık :/
Ay bende kokulu taşlarımı tülledim ama hala isim konusunda net değilim :) toprak dedik ama kardeşim istemiyor. O ne öyle dedi arkadaşının köpeğinin ismiymiş
Git jony koy toni koy toprak ne ya huuuu

Canım benimde kan değerim en başından beri çok iyiydi şuanda 12 küsür decaviti ilk içtiğim ay 3 kilo birden aldım ve doktorum hemen kesti şuanda ayda 1 - 1 buçuk kilo falan alıyorum kan ilacını doğumda çok düşer değerim diye hiç kesmedi ki kullanmama rağmen düşen seyirde kan değerlerim sende sık sık kontrol ettir özellikle 30.haftalardan sonra kansızlık daha çok artıyormuş arkadaşım doğumdan sonra kansızlık yüzünden 1 hafta hastanede kalmak zorunda kaldı

Ay bende kokulu taşlarımı tülledim ama hala isim konusunda net değilim :) toprak dedik ama kardeşim istemiyor. O ne öyle dedi arkadaşının köpeğinin ismiymiş
Git jony koy toni koy toprak ne ya huuuu
Valla mis gibi isim... Kardeşinden öncr eşin ne dio :) Biz daha eş olayını geçemedik :) valla hiçnkonuşmıuyor da bu konuyu babasının ismini koyacak ikinci ismi ne koyar bilmiyorum ilgilenmiyorum artık bu konuyla kimliği cıkarsın öğrenirim magnetlara etiket içinde sormayacagım öyle kalsın napıyımm bi hevesle yapmamış olsam onları da yapmazdım şimdi hiç birşeye hevesim kalmadı sağlıkla olsun doğsunda

Evet canım adı farklıdı. İşletim degişicince hizmet degişmişmişmidir? Olabilir. Ama doktorlar ve çalışanların birçoğu aynı.Ve ben doktorumu çok seviyorum. Bundan sonra degiştirmem. Hastanede inş bu sefer üzmez beni.. arka taraftaki çalışmayı bilmiyorum orası otoparktı orayı genişletiyor olabilirler.
Sen doktor degiştirmişsin hastanede degiştirdinmi? Kime gidiyorsun?
Canım Hale hanıma giden çok duydum. Çok memnun olanlar var. Ben ilk doğumumu orada Hilal hanımda yapmıştım. Şimdi Neslihan Şekere gidiyorum. 5 sene öncede bu hale hanımda neslihan hanımda hastanedeydi. Ben şahsen kendi doktorumdan çok memnunum ne desiyse gerçektende oldu. Tek şikayetim yoğun olması. Ama iyi olduğu için devam ediyorum ona..
Hastane konusundada 5 sene önce çook memnun kalmıştım. Gerek kendim gerek çocuğum için. 5 yaşına kadar her hastalandığında hala oraya götürüyorum. Kendi şahsi hastalıklarımdada devam ediyorum. Vertigo var bende. İlk hastalandığımdan beri ataklarımda oraya gidiyorum. Çok ilgilendiler. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntım olmadı. İnş. bu senede olmaz.
Ama geçende konuştuk. Hastane memnuniyetinde sizin ne aradığınız önemli. Beklentiler önemli. Şahsen benim beklentilerimi karşıladı son olarakda ücret konusundada gayet uygun. Benimle aynı sene samimi arkadaşım medipolde yapmıştı. Aynı şartlar aynı hizmet herşey aynıydı hatta odası çok çok kötüydü. Fiyatı nerdeyse 2 katı fazla vermişti. Bence gerek yok. İşte böyle canım :)

Aynen yaaa. İştahlı olduğumu düşünmüyordum ama annemlerle yediğimizde sana noldu böyle demişti :) meğer iştahım açılmış :)
Haklısın kandeğerlerimi sık sık ölçtürüyorum, özellikle demir konusunda içmediğim için dhaa bi tetikteydim. Haftaya doktora gitmeden tekrar yaptıracağım. Bakalım düşüşte mi

Kan ilacı kabızlık yapmıyor mu

Barışı da seviyorum ben deaslında. Eşim direk eledi onu nedense.
Bende barış istemiştim başta eşim istememişti. Direk elenenlerdeydi :/

Bu arada neden bilmem mete den yana kullandım ben oyumu :) bir an hoşuma gitti.

İsmi arkadşım önerdi ben eşime sundum, arasından seçip toprak güzel o olsun dedi. Sonra sunduklarımı veya onun sunduklarını mesela "agah" ben beğenmedim. Agah güzel ama ağır bir isim bence.:/
Eşim ikinciyi aramaya bile geçmiş
Bense sanki doğum anında bir şekilde farklı isim isteyecekmişim gibime geliyor o yüzden her söylenen kafamı kurcalıyor :)

Sende hevesini kaybetme.
Pireye kızıp yorgan yakma boşver nolduysa oldu.
Sonuçta kaç tane daha doğurursak doğuralım hepsinin yeri farklı olacak

Hastane değişmedim. Esra dan neslihan alana geçiş yaptım. Hep demişimdir aslında normal doğum yapacaksam doktorun pek önemi yok. Ama sezeryan işin içine girince insan tereddütleniyor. Yolunda gitmeyen birşey olursa diye vs... Sürekli etrafımdan alana git diye bir baskı olunca değiştirdim.
Gittiğimde farklı mıydı? Evet. Üç kere dört kere tüm uzuvlarını söyleye söyleye gösterdi. Bunağzı bu burnu, bak bu eli, şuan şöyle duruyor, a bak esniyor gibi 4kez döndük dolaştık :) bu kısım hoşuma gitti :) çünkü bebeğimizi görmek hoşumuza gidiyor sonuçta :)

Hastane değişme konusunda sadece kordon kanı olayında doğum haneye giriş izni verilmezse falan değişmeyi düşünüyorum.
Hoş kordon kanı saklatma olayında da muammayım.

Medipolü biliyorım arkadşım orada doğum yapmıştı. Ve çok pahalıydı geçen sene ki fiyatları. Şuan onun fiyatına göre bana bedava gibi geliyor :)

teşekkür ederim bilgiler için.
ben kartal'da oturuyorum bana yakın bi özel hastaneye gidiyordum ama bıraktım. bir arkadaşımın tavsiyesiyle hale hanım'a gittim. biraz yoğun bi hastane, hale hanım ise güler yüzlü, anlayışlı bir doktor, ilk izlenimim bu yönde oldu. benim dr ve hastaneden beklentim öncelikle normal doğumu desteklemeleri. yani gereksiz korkular ve endişeler yaratarak sezaryene yönlendirme çabası içinde olmaması gerek dr'un. hale hanım'da doğum yapan arkadaşım normal doğum yapmış ama bu konuda bilgi alabileceğim başka kimseyle tanışmadım o yüzden normal doğum oranları nedir, doğum sırasındaki tavırlar nasıldır emin değilim. fiyat olarak uygun bir hastane o anlamda iyi.
ben hale hanım'dan sonra bir de yine tavsiye üzerine central hospital'a başak sel'e gittim. açıkçası o hastaneden ve doktordan daha çok memnun kaldım hatta doğumu orada yapmayı düşünüyorum ama fiyat olarak yüzyıl'ın nerdeyse iki katı normal doğum ücreti.
offf bilemedim ki bu gidişle ben karar veremeden doğum vaktim gelecek galiba bir randevu daha alıp tekrar gitmeyi düşünüyorum hale hanım'a, gidince de doğumhaneyi odaları falan görüp ona göre kafamda bir şeyler şekillenir diye düşünüyorum. hayırlısı...

ayrıca hastalığınız için de Allah'tan şifa dilerim size.

Ben oglumda bu dediginz decaviti kullandim.bunda vitamin almiyorum sadece ferrum verdi diktorum.ki oglumda 23 kilo aldim .bunda 15 16 kiloyla kapatirim gibi suan 10 kilo aldim.buyuk ihtimal kilo aldiran o vitamin haplari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…