2016 Şubat Anneleri

Kizlar bugun eminone gittim su bebek sekerlerini almak icin ama yani alicaklarimin cogunu almayi unutup gelmisim o kadar yoruldum ki ayaklarim sisti ve sadece 1-2 kadar dolanabildim aldim tek seyde resimdeki sepeti , tülü,kurdelasi buna sadece seker alip resimdeki gibi yapicam tabi birde bebişimize isim bulabilirsek ismini yazicamm ☺☺

Eklentiler

• 1450541903730.webp
    36 KB · Görüntüleme: 139
Hanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
Valla ben yapmadığına inananlardandım. Diyet yaparken de içerdim amaaaaaa. Bir ay önce doktor değiştirdim ve doktor decaviti acilen kes o çok şişirmiş seni dedi. Gerçekten De bakıyorum içtiğim dönemler şişmişim yani kilo almışım hep.
Bu ay da kilo aldım elbette ama anormal bir artış olmadı. Öncekinde 6haftada 5kilo almıştım :/
Vitamini besinlerden alamadığını mı düşünüyorsun?

firkan senin döneminde yüzyıl değildi hastane değil mi?
Ben en son mediceine diye hatırlıyorum o hastaneyi, sık sık isim değiştiriyordu, yönetim de değişiyorsa ilgi alaka da değişmii olabilir :/
Hastanenin arka çıkışında da bir tadilat vardı bu arada, genişletme çalışması mı acaba :)

Çok cici ben çok beğendim:)

Ya ben artık hemencecik yoruluyorum güne enerjik başlıyırum her istediğim işi yapabilirim sanıyorum ama iş yapınca üstümden tır geçmiş gibi oluyo bugün annemler gelcek ya memleketten biraz yemek yaptım pert oldum üstelik ağırlık çöktü üstüme ve uykum geldi daha annemler gelmeden demek ki 30lu haftalar böyle ağırlaşıcaz, Allah'ım tüm hamilelere içi sıra da bize yardım etsin :)

merhaba kızlar..arada sırada bebiş dolabının resimlerini atanlar oldu ama bulamadım..şöyle bakınıp göze carpan eksiklrimiz neler onları belirli edicem..bebiş kıyafet dolabı resimleri atarsanız itinayla incelenir:))

Sevmedigin icin sanirim canim ben duygusal filmlerden nefret ederim. Bana hareket gerekiyor. Bizde dun gittik bende cok sevmistim sen sikildigin icin bebekte sikilmis bence

Keske esine ona sonra gideriz deyip istedigin bir filmi onerseydin :)

Yok hayır ben ciddi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Ama biraz suyum azdı 19.haftalardan beri bu da bebikimde 1 hafta kadar gelişim geriliği yapmış sanırım. Suyum düzeldi çok şükür. Ama kızımız kilo alsın diye sanırım doktor decavit alalım dedi. Peki dedim ben de. Ama iştahımı zaten açtı+fazla kilo aldığımı düşünüyorum. An itibarıyle bırakıyorum sanırım, zira yansımışsa ufaklığa Pazartesi kontrolümüzde belli olur:)

Yok hayır ben ciddi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Ama biraz suyum azdı 19.haftalardan beri bu da bebikimde 1 hafta kadar gelişim geriliği yapmış sanırım. Suyum düzeldi çok şükür. Ama kızımız kilo alsın diye sanırım doktor decavit alalım dedi. Peki dedim ben de. Ama iştahımı zaten açtı+fazla kilo aldığımı düşünüyorum. An itibarıyle bırakıyorum sanırım, zira yansımışsa ufaklığa Pazartesi kontrolümüzde belli olur:)

Gelişim geriliği varsa o zman iki gün daha iç canım :) en azından doktora göründüğünde vicdanın rahat olur :)
Hoş hemen toparlarlar, hiç sıkıntı yapma :)

Ben hamileligimin basindan beri elevit içiyorum emzrirkende kullanacağım 7 kilo aldim bu zamana kadar. Ama baya yiyorum yani vitamin almadan önce de istahim açıktı hala açık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…