Valla ben yapmadığına inananlardandım. Diyet yaparken de içerdim amaaaaaa. Bir ay önce doktor değiştirdim ve doktor decaviti acilen kes o çok şişirmiş seni dedi. Gerçekten De bakıyorum içtiğim dönemler şişmişim yani kilo almışım hep.Hanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
Kizlar bugun eminone gittim su bebek sekerlerini almak icin ama yani alicaklarimin cogunu almayi unutup gelmisim o kadar yoruldum ki ayaklarim sisti ve sadece 1-2 kadar dolanabildim aldim tek seyde resimdeki sepeti , tülü,kurdelasi buna sadece seker alip resimdeki gibi yapicam tabi birde bebişimize isim bulabilirsek ismini yazicamm ☺☺
nnagihan sancı yoksa açılmada yoktur canım merak etme.. sancılar bunun için var zaten iyi sevindim ha gayret 2 hafta daha duracak
34 u dolduralim inşallah da bi daha keyif yapicaz oğlumla. No panic. Forumlardan baktım 38 40 a bile giden var benim gibi olup hatta 2 cm acilip. İnşallah biz de öyle oluruz canım.
.
Kızlar dün akşam eşim sinemaya gidelim dedi tatildeyiz ya güya.. Neyse gittik ama hangi filme.. Starwars... Normalde de cok sevmem öyle filmleri bana duygusal olacak hele bu zamanda :) neyse film zaten bi paat diye sesle basladı bizim oğlan o korkuyla içerde takla attı heralde... Sonrasındada hep savaş sesi yaratık Vs iki saat boyunca bel ağrısı kasılma ve içeride takla atan oğlanla boğuştum ilk defa öyle oldum :/ eşimin bozulmayacagını bilsem cıkıp dışarıda bekleyecektim... burada konusu geçmişti sinema iyi mi değil mi diye.. Gidecekseniz sakin filmlere gidin arkadaşlar..
Yok hayır ben ciddi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Ama biraz suyum azdı 19.haftalardan beri bu da bebikimde 1 hafta kadar gelişim geriliği yapmış sanırım. Suyum düzeldi çok şükür. Ama kızımız kilo alsın diye sanırım doktor decavit alalım dedi. Peki dedim ben de. Ama iştahımı zaten açtı+fazla kilo aldığımı düşünüyorum. An itibarıyle bırakıyorum sanırım, zira yansımışsa ufaklığa Pazartesi kontrolümüzde belli olur:)Valla ben yapmadığına inananlardandım. Diyet yaparken de içerdim amaaaaaa. Bir ay önce doktor değiştirdim ve doktor decaviti acilen kes o çok şişirmiş seni dedi. Gerçekten De bakıyorum içtiğim dönemler şişmişim yani kilo almışım hep.
Bu ay da kilo aldım elbette ama anormal bir artış olmadı. Öncekinde 6haftada 5kilo almıştım :/
Vitamini besinlerden alamadığını mı düşünüyorsun?
firkan senin döneminde yüzyıl değildi hastane değil mi?
Ben en son mediceine diye hatırlıyorum o hastaneyi, sık sık isim değiştiriyordu, yönetim de değişiyorsa ilgi alaka da değişmii olabilir :/
Hastanenin arka çıkışında da bir tadilat vardı bu arada, genişletme çalışması mı acaba :)
Yok hayır ben ciddi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Ama biraz suyum azdı 19.haftalardan beri bu da bebikimde 1 hafta kadar gelişim geriliği yapmış sanırım. Suyum düzeldi çok şükür. Ama kızımız kilo alsın diye sanırım doktor decavit alalım dedi. Peki dedim ben de. Ama iştahımı zaten açtı+fazla kilo aldığımı düşünüyorum. An itibarıyle bırakıyorum sanırım, zira yansımışsa ufaklığa Pazartesi kontrolümüzde belli olur:)Valla ben yapmadığına inananlardandım. Diyet yaparken de içerdim amaaaaaa. Bir ay önce doktor değiştirdim ve doktor decaviti acilen kes o çok şişirmiş seni dedi. Gerçekten De bakıyorum içtiğim dönemler şişmişim yani kilo almışım hep.
Bu ay da kilo aldım elbette ama anormal bir artış olmadı. Öncekinde 6haftada 5kilo almıştım :/
Ben en son mediceine diye hatırlıyorum o hastaneyi, sık sık isim değiştiriyordu, yönetim de değişiyorsa ilgi alaka da değişmii olabilir :/
Hastanenin arka çıkışında da bir tadilat vardı bu arada, genişletme çalışması mı acaba :)
Yok hayır ben ciddi sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Ama biraz suyum azdı 19.haftalardan beri bu da bebikimde 1 hafta kadar gelişim geriliği yapmış sanırım. Suyum düzeldi çok şükür. Ama kızımız kilo alsın diye sanırım doktor decavit alalım dedi. Peki dedim ben de. Ama iştahımı zaten açtı+fazla kilo aldığımı düşünüyorum. An itibarıyle bırakıyorum sanırım, zira yansımışsa ufaklığa Pazartesi kontrolümüzde belli olur:)
Canım ben de dun çalışabilir raporu aldım,32.haftamdı.ocagın kaçına kadar verdiler raporu?Dun kontrolum vardi. Calisabilir raporu aldim. Kizim 31+6 da 1800 kilo 42 cm boy.
Hepinize selami var
Ben kokulu sabun yaptırıyorum canım sen ne düşünüyorsun ?Bebek süsleri ne neye karar verdiniz
Canim kilo yapıyor kesinlikle doktor bana 2 günde 1 iç dedi.14 kilo aldım ben vitamin hapı yüzünden.
İnternetten mi aldın canımEki Görüntüle 1722767
Eki Görüntüle 1722769
Kizlar aldigim pijama takimlari sizce nasil usttekinin acik pembesi alttaki beyaz renk,ikisini toptan yerinden 55 tl ye aldim yuzde yuz pamuk
Yok canim zeytinburnunda toptancilar vardi hicbiri perakende satmiyordu bi tanesi satiyomus Allahtan cok ucuza geldiİnternetten mi aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?