2016 Şubat Anneleri

Canim ben seni çok iyi anlıyorum benim ailem de evlenmemi hiç istemiyorlardi çünkü bu benim ikinci evliliğim ilk evliligimden 1 çocuğum var annem bakıyordu kızıma ben çalışıyordum ve çok çok çok iyi para kazaniyordum ev aldım kendime karşı cikiyolardi dinlemedi aldım. Sonra evlendim istemediler ama dinlemedim. Çünkü benim eve getirdiğim parayla çok rahat hayat yaşıyorlar. Senede 2-3kere yurt dışına filan gezmelere ))))) Sen canını sıkma kendini düşün en doğrusunu yapmışsın. Benim aram bozuk değil ailemle çok şükür ama bazen düşünüyorum ki nekadar kullanilmisim kendim için yasamamisim hayatımın en güzel yıllarını çok yoğun çalışarak gecirmisim. Kendimi dusunmemisim (((

Canım ya senin alerji durumun en son ne oldu? Ben kaçırdım mı acaba?

Yok canım paylaşmadım. Son randevuda doktora magnezyumu azaltınca kaşıntım azaldı dedm o da herhangi baska birşeyden şüphelenmedi herhalde benim koydugum tanıyı onayladı. 2, 3 günde bir içiyorum artk ve kaşınmıyorum çok şükür sağol sorduğun için

Çoğu maalesef böyle... Bizde de acil erken doğum olsa ev ortalık felaket ...

Daha bugun ablam cocuklarina Tekzen den 180 tl ye 3 kapili dolap almis canim.Oyle uygun birsey alabilirsin, seni baya bi idare eder.Erkeklere demesi kolay insan hersey yerli yerinde olsun istiyor ama anlamiyorlar.

Canım aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan merak ettim bebişler için ayrı kurutmalık mı oluyo, ben de kaç zamandır kirli sepeti araştırıyorum sana zahmet foto yükler misin, nasıl bişey alcagıma karar veremedim de

Memleketten gelen annemlere kavuştum ohh çok mutluyum :) birazdan kahvaltı hazırlıcam Allah'ım onları başımdan eksik etmesin :)

Canım annecim prensesimize bisürü ciciler getirmiş, ilk torun, çok heyecan, sonsuz merak, bol dua, heves, mutluluk... Hepsi birarada :)

Yeni cicileri hemen yıkayıp ütülücess:)

cnm ins buyumuslerdir.. 34. haftan az kaldi senin de merak ediyorum... firsatin olursa dogumdan sonra goruslerini yazarsin... merak ediyorum ikiz annelerinin neler yasadigini... bana doktor en gec subatin ilk haftasi dedi...

Ben zaten baştan beri 10 günde bir gidiyorum canım. Şimdi de haftada.bir gidiyorum 1 aydır.
ben once 3 haftada bir sonra 15 gunde bir simdide 10 gunde bir gidiyorum da... merak ettim... sanirim benide en kisa zamanda haftada bi cagirirlar... bu arada kacinci haftandasin cnm bebeklerin gelisimi iyidir umarim... kac kilo aldin... ben 12 kilo aldim... 31. haftadayim... bebekler son kontrolumde haftasiyla uyumlu cikti ama bir onceki randevumda onden gidiyorlardi... artik yavasladi sanirim gelisimleri...

Günaydın canjmm.. Tesekkur ederim. Kurutmalık derken esim balkona mekanizmalı bir çamaşır ipliği yapmıştı bize anca yetiyordu o e bebisin kıyafetlerde gelince yetmeyecek o IP bize bende paslanmayan çamaşır kurutmaliklari var ya ondan aldım. Aldiklarimi sali günü eve getireceklermis canim , orada daha önce hesabim olmadığı için ve taksitle aldığım için teslim etmediler dun. Gelsin eklerim tabii :)

Ohhhh misssssss :)))) allah bozmasin mutluluğunuzu.. Ayy kahvaltı hazırlamak çok zor geliyor su anda. Önce birşeyler yemeliyim. Ac uyandim yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…