2016 Şubat Anneleri

sağol canım cevabın için 5. çocuğun değilmiş ama gayet dikkatli gördüm seni ben hiç mi hiç ilgilenmemişim böyle şeylerle kargoda şuan bi gelsin, 10lu hastane çıkışındaki tulumla arasındaki farka bi bakayım dediğin gibi büyükse hastaneye götürmeye hiç gerek yok. Evde giyeriz biraz büyüyünce.

doğru diyosun canım yetmezse alınır süslü tulumlar çok şık görünüyor canım sen de alabilirsin, hastanede giydirmezlerse eve çıkınca bebişi görmeye gelenler için giydiririz
Tabi öylede olur. Mevlüt içinde giydirenler var. Sen yaptırıyomusun? Ben yapabilirsem kendim yapcam.

Canım sen ilk normal kıyafet ver. Odana gelince bir iki saat sonra sende biraz kendine gelince giydirip foto çekersin

Tabi öylede olur. Mevlüt içinde giydirenler var. Sen yaptırıyomusun? Ben yapabilirsem kendim yapcam.
evet canım internetten sipariş verdim. Kapısüsü, bebek şekerleri, tacımı fln kendim yaptım ama buna cesaret edemedim. Ne güzel ya kendin yaparsan çok daha özel olur
Canım sen ilk normal kıyafet ver. Odana gelince bir iki saat sonra sende biraz kendine gelince giydirip foto çekersin
sağol canım çok iyi fikir verdin öyle yapayım o zaman

Benim de vajina da böyle ezilmiş gibi ağrı var. Sanki dayak yemişim gibi. Çatı ağrım zaten hep var. Yataktan wc için kaç kere kalktım bilmiyorum. Baskı var ince ince
Aa bende gecen bu agriyi anlatmaya calismistim boyle afedersin uzun sureli iliskiye girmissin gibi bi agri demi yalniz degilsin bende de var aynisi :/

Hadi bakalım hayırlısı inş...

Evde günlerdir star wars serileri defalarca kritiği yapılarak izlendiği için sıkıntıdan instagramda kurcalamadığım yer ve profil kalmadı
Star wars ona pahalıya patlayacak, çikolata kaplatma işleri keşfettiö bugün halbuki para tuzağı olarak görüyordum o işleri
Bi gelsin bakarsın çok büyük değilse yanında götür foto çekimi için

Benim aldığım hastane çıkışında bir tulum vardı ki sorma gitsin kocaman bir yaşında çıkacak sanki.. Kurutmada biraz çeker diye umuyorum

Seçtiğim kıyafet bunun mavisi türbana uyarlanacak sekilde ama 3 gunde yetiştirir mi bilmiyorum :'(
İsterse iki güne diker

Ayrıca kaça yaptırdın süslü takımı?

Kızlar akşamdan beri kasilmam var adet sancısı gibi giriyo şimdi de belime girmeye başladı.panikledim sizce yalancı sancı mi bunlar. En son ki doktor kontrolumde doktorum eşime bu seni doguruyorum diye bile getirebilir iri bebegi niz var o yüzden ağrıları artacak demişti.şimdi doktoru aramaya da cekiniyorum pimpirikli gibi

Karar verdiğiniz arabanın markası nedir?:)
Joie mi oyle bişey su sadece e bebekte satılanson attığım linkteki... Uygun anakucagı ayrı alacağım... Katlanmasına hayran kaldım resmen yaa

Aa linkini atmamışım hemen atıyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-21-23-25-34.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 219
Ayy canim Allah yardımcın olsun böyle zor şartları duyunca insan biraz haline şükretmeli çok güzel yazmışsın

Ayy sizin evde de mi starwars çılgınlığı var bizde kaç gündür seyrediyoruz yarın 6. Bitecek inşallah sonra da sinemaya gidiciizz sonuncu için

Canım bel ağrısı da varsa bi nst için git bence, artik ihmal etmememiz gerekiyor

Doktorun erken doğum ihtimali var dedi mi canım? Panik yapma sakin ol yalancı sancı ise pozisyon değiştirmeyle geçebiliyor benim özellikle sırt üstü yatınca geçiyor mesela geçtiği gibi tekrar sağa veya sola dönüyorum. En kötü ihtimal suyun gelir onda anlarsın zaten ondan sonra gidersiniz tabi insan ister istemez de korkuyor.

Doktorda yani aklına sokmuş , ağırlaştıkça çok normal ağrıların artması.. Bende iş yapınca her yerim tutulmuş gibi oluyor... Son dönemeçteyizzzz, Allah yardımcımız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…