sağol canım cevabın için 5. çocuğun değilmiş ama gayet dikkatli gördüm seniBunlarla sonradan çektiriyorlar galiba. Ben hep 2aylık çekimlerde gördüm bunları.
Zaten ebeler bunları giydirmezler :/ ne kadar sade kıyafet varsa onları tercih etmek daha iyi ilk etapta.
Benimde 5.çocuğum olduğunda değilde bakınırken dikkatimi çekmişti. Bu tulumlar çok büyük oluyor yeni doğduklarında nasıl olacak diye araştırmaya girmiştim
Ayrıca kıyafet konusunda gayet iyi almışsın bence bunlar yeterlihem atla deve değil ya eksik kalan olursa gidip alınır iki parça
Tabi öylede olur. Mevlüt içinde giydirenler var. Sen yaptırıyomusun? Ben yapabilirsem kendim yapcam.doğru diyosun canım yetmezse alınırsüslü tulumlar çok şık görünüyor canım sen de alabilirsin, hastanede giydirmezlerse eve çıkınca bebişi görmeye gelenler için giydiririz
Canım sen ilk normal kıyafet ver. Odana gelince bir iki saat sonra sende biraz kendine gelince giydirip foto çekersinBir de aklıma takılan şöyle bişey var; Bebeğin ilk kıyafeti olarak özel tasarım tulumlar olur mu? Hastanedeki ilk fotoğrafları için düşündüm. İç zıbın, alt-üst takım ve üstüne bu tulum olur mu ? Yoksa bu şekildeki tulumları daha sonra mı giydiriyorlar? Ahh ne tecrübesizim ben yaa etrafımda da yakın biri olmadı doğum yapan. Herşeyi burdan öğreniyorum
Eki Görüntüle 1724515
evet canım internetten sipariş verdim. Kapısüsü, bebek şekerleri, tacımı fln kendim yaptım ama buna cesaret edemedim. Ne güzel ya kendin yaparsan çok daha özel olurTabi öylede olur. Mevlüt içinde giydirenler var. Sen yaptırıyomusun? Ben yapabilirsem kendim yapcam.
sağol canım çok iyi fikir verdin öyle yapayım o zamanCanım sen ilk normal kıyafet ver. Odana gelince bir iki saat sonra sende biraz kendine gelince giydirip foto çekersin
Aa bende gecen bu agriyi anlatmaya calismistim boyle afedersin uzun sureli iliskiye girmissin gibi bi agri demi yalniz degilsin bende de var aynisi :/Benim de vajina da böyle ezilmiş gibi ağrı var. Sanki dayak yemişim gibi. Çatı ağrım zaten hep var. Yataktan wc için kaç kere kalktım bilmiyorum. Baskı var ince ince
Hadi bakalım hayırlısı inş...instagramdan yazdım ulaşmadı,
aradım şimdi tlf kapalı fotoğrafçı arkdaşın baldızıydı ona söyledim
şimdi ona ulaşmaya çalışırım dedi eğer yetiştiremezse başka alternatif bulmam gerek
Evde günlerdir star wars serileri defalarca kritiği yapılarak izlendiği içinsağol canım cevabın için 5. çocuğun değilmiş ama gayet dikkatli gördüm seniben hiç mi hiç ilgilenmemişim böyle şeylerle kargoda şuan bi gelsin, 10lu hastane çıkışındaki tulumla arasındaki farka bi bakayım dediğin gibi büyükse hastaneye götürmeye hiç gerek yok. Evde giyeriz biraz büyüyünce.
İsterse iki güne dikerSeçtiğim kıyafet bunun mavisi türbana uyarlanacak sekilde ama 3 gunde yetiştirir mi bilmiyorum :'(
Ayrıca kaça yaptırdın süslü takımı?evet canım internetten sipariş verdim. Kapısüsü, bebek şekerleri, tacımı fln kendim yaptım ama buna cesaret edemedim. Ne güzel ya kendin yaparsan çok daha özel olur
sağol canım çok iyi fikir verdin öyle yapayım o zaman
Sallanmıyor hiç biri amaC
chıcco park yataklar güzel cnm baya guzel.en iyisi onlar ama dediğin gibi pahali
Joie mi oyle bişey su sadece e bebekte satılanson attığım linkteki... Uygun anakucagı ayrı alacağım... Katlanmasına hayran kaldım resmen yaaKarar verdiğiniz arabanın markası nedir?:)
Hadi bakalım hayırlısı inş...
İsterse iki güne diker
Ayy canim Allah yardımcın olsun böyle zor şartları duyunca insan biraz haline şükretmeli çok güzel yazmışsınKızlar merhabaa 1 haftalık mikemmel (!) tatilden sonra dün gece evime geldim gelirken yolda eşime biraz bahsettim alışverişte yaşadıklarımdan hakverdi ama bişeyde demedi neyse gönlünü yaptık sayalım annemin dedi sonra eve gelince doğum muhabbetinde Demez mi ben seni 1 ay felan orada(kv) bırakırım diye doğumu orada yapacağım dr um orada ya 2 hafta da önce gidersin ne olur ne olmaz diyor.. Kendisi izin alamıyor sadece doğumda gelecek uykularımı kaçırmaya yetti bu muhabbet olmaz felan dedim ama ne olacak bilmiyorum... Neyse evden En son cıkarken her yere fare zehri atıp cıkmıştım köklerini kazıdım eve giremezler artık diyordum emin olmak istedim ve bu hafta kadın alıp cılgınlar gibi temizlik yapacaktım bebeğime aldığım eşyaları yıkayacaktım yerleştirecektim( kv eşyaları dursun, burda yıka utule dedi ben arabaya taşırken poşetleri bozuldu... Ya her haftasonu gidiyoruz ama benim giysilerim için bile dolap yok valizde kalıyor odamızda sadece yatak var.. Bide evimi bi ayarlayım bebek eşyalarını nasıl yerleştireyim diye tamam doğumu orada yapacağım ama evim orası değil sonuçta 3_6 aylık tulumun orada ne işi var benim evimde daha çöpü yokken bebeğin sinir oldum yani tek kelime ağzımı açmadım allahtan eşim anne bi haftasonu geliyoruz ondada onla mı uğraşsın dedi)
.. Bir yandan da sağlık ocağında biriken ası Vs yapacaktım... Ama ne oldu gece geldik deli gibi soğuk... Allahtan farelerden kurtulmuşuz... Evime gelmenin şerefine o saatte mutfaga girdim yemeğe giriştim sabah öğle akşam evde yiyoruz ve dışarda yiyecek yer yok.. Baktım su azıcık akıyor donmuş heralde diyerek içime doğmuş gibi yemeklerimi yaptım ve sular tamamen gitti.. Dedim heralde dondusabah ne öğreneyim köyün suları değişecekmiş 4 gün sular yok kaldı mı temizlik camasır bulaşık benim hayaller suda...
Bir yandan da sağlık ocağında benim yerime calışacak arkadasa iş öğretmeye calısıyorum resmen yorgunluktan ölüyorum öğretmen olmak ne zOr biseymis allah öğretmen arkadaslara yardım etsin nefes nefese kalıyorum bişey anlatırken...
Bu arada size buradan bir foto cekeyim dedim hava rezalet cünkü cıktım dısarı... Eski Arabamız bozulmuş soğuktan eşim onunla uğraşıyo diğeriyle şarj etmeye calısıyor anlayacagınız yine hayaller hayatlar tutmadı :)
Ayy sizin evde de mi starwars çılgınlığı var bizde kaç gündür seyrediyoruz yarın 6. Bitecek inşallahHadi bakalım hayırlısı inş...
Evde günlerdir star wars serileri defalarca kritiği yapılarak izlendiği içinsıkıntıdan instagramda kurcalamadığım yer ve profil kalmadı
Star wars ona pahalıya patlayacak, çikolata kaplatma işleri keşfettiö bugünhalbuki para tuzağı olarak görüyordum o işleri
Bi gelsin bakarsın çok büyük değilse yanında götür foto çekimi için
Benim aldığım hastane çıkışında bir tulum vardı ki sorma gitsin kocamanbir yaşında çıkacak sanki.. Kurutmada biraz çeker diye umuyorum
İsterse iki güne diker
Canım bel ağrısı da varsa bi nst için git bence, artik ihmal etmememiz gerekiyorKızlar akşamdan beri kasilmam var adet sancısı gibi giriyo şimdi de belime girmeye başladı.panikledim sizce yalancı sancı mi bunlar. En son ki doktor kontrolumde doktorum eşime bu seni doguruyorum diye bile getirebilir iri bebegi niz var o yüzden ağrıları artacak demişti.şimdi doktoru aramaya da cekiniyorum pimpirikli gibi
Doktorun erken doğum ihtimali var dedi mi canım? Panik yapma sakin ol yalancı sancı ise pozisyon değiştirmeyle geçebiliyor benim özellikle sırt üstü yatınca geçiyor mesela geçtiği gibi tekrar sağa veya sola dönüyorum. En kötü ihtimal suyun gelir onda anlarsın zaten ondan sonra gidersiniz tabi insan ister istemez de korkuyor.Kızlar akşamdan beri kasilmam var adet sancısı gibi giriyo şimdi de belime girmeye başladı.panikledim sizce yalancı sancı mi bunlar. En son ki doktor kontrolumde doktorum eşime bu seni doguruyorum diye bile getirebilir iri bebegi niz var o yüzden ağrıları artacak demişti.şimdi doktoru aramaya da cekiniyorum pimpirikli gibi
Doktorda yani aklına sokmuşKızlar akşamdan beri kasilmam var adet sancısı gibi giriyo şimdi de belime girmeye başladı.panikledim sizce yalancı sancı mi bunlar. En son ki doktor kontrolumde doktorum eşime bu seni doguruyorum diye bile getirebilir iri bebegi niz var o yüzden ağrıları artacak demişti.şimdi doktoru aramaya da cekiniyorum pimpirikli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?