Alıver birşey yaa niye dert ediyosun.. Bende hafta sonu tripotla kendim çekiyim diyorum bir kaç kare.. Beyaz baharlık uzun bir elbisem var ve ona bir lahusa tacı yapıcam bakalım nasıl olcak :)))yaaaaaaaaaaaaa ben napicam yaaa, terzi hamilelik çekimi için kıyafetimi yetiştirmedi
cuma da fotoğrafçı arkadaşım günü birlik ankaraya geliyor, çekimini yapalım dedi ortada kıyafet yok
napcaaam şimdi klasik bişy mi giyim bu tontiş halime nerden elbise bulacağım
Katılıyorum canım bugun vallahi evi dip köşe temizledim camları sildim Allah'a sığınıp. 2 gün önce mutfak dolaplarını sildim o cesaretlendirdi sanırım. Aklımda yokken birden çıkarıveriyorum kendime iş. Oturunca da kalkamadım daha belimin ağrısından. Ne yapayım yardım isteyemiyorum. Temizlikçi aklımdaydı en son silişimden sonra onu da ne olduysa eledim. Eşimden de istemedim sıvadım kolları ah keşke kirlenmese bir de.. Ama iyiyim çok şükür zaten hamileliğimin başından beri hamile olduğumu anlamıyorum bebeğim bana hiç yük olmuyor gıkı çıkmıyor sanırım beni bekletecek doğumuyla :)Doktorda yani aklına sokmuş, ağırlaştıkça çok normal ağrıların artması.. Bende iş yapınca her yerim tutulmuş gibi oluyor... Son dönemeçteyizzzz, Allah yardımcımız olsunnn
Canım bel ağrısı da varsa bi nst için git bence, artik ihmal etmememiz gerekiyor
Doktorun erken doğum ihtimali var dedi mi canım? Panik yapma sakin ol yalancı sancı ise pozisyon değiştirmeyle geçebiliyor benim özellikle sırt üstü yatınca geçiyor mesela geçtiği gibi tekrar sağa veya sola dönüyorum. En kötü ihtimal suyun gelir onda anlarsın zaten ondan sonra gidersiniz tabi insan ister istemez de korkuyor.
amin kızlar Allah hepimizi hayırla kurtarsın insallahDoktorda yani aklına sokmuş, ağırlaştıkça çok normal ağrıların artması.. Bende iş yapınca her yerim tutulmuş gibi oluyor... Son dönemeçteyizzzz, Allah yardımcımız olsunnn
yüksek lisansım var canım. 10 ocağa kadar sınavlarım var. birde başka sınavlara giriyorum kurum sınavlarına. ozamana dinlenmek yok :) bakalım az kaldı az daha sabredicem. belki bir krem bişi vardır olmazsa giderim dr. a.benim tosunum 26.haftadan bu zamana vertex yani bas asagi duruyorgerci haftasina gore 3 hafta onden gidiyor.29 haftalik bebekle uyumluydu o zaman
o zamandan beride donmedi Kuzum. ama dogum sancisiyla bile donen bebekler oluyormus duydum. ne kadar riske eder drun bilemem
cnm izine ayrilsana artik. ben evin icinde gezinirken bile yoruluyorumbu haftalarda calismayi hayal bile edemem su halde. bence sen de dinlenmek icin izne ayrilmalisin
sor canım artık sona doğru gidiyoruz. nezaman soracaksın bidaha ? çatı 36 dan sonra yapılıyormuş. nst de aynı sorun yoksa sancı vs. 36 da giriliyor.Ya kizlar ben yarin dr gidicem merak ettigim o kadar cok sey var ki devlet hastanesine gidiyorum orda da pek bisi soylemiyo bu dr çati olcumu ne zaman yapiliyo,bebis kaç kilo,boyu ne kadar, nst ye ne zaman giriliyo, hastanede kaç gun yatiriliyo, falan bir sürü soru bunlati sormak icin erken mi
doğum zordur eminim ama gebeliğin son aylarıda gerçekten zormuş. kemiklerim sanki birbirine girmiş gibi. son 1 aydır böyle. normal dedim hep sonuçta vücut merkezi değişiyor ama epeyce zorluyor. belki biraz egsersiz yapmalıyız bilemedimki. geçecek canım az kaldı ama işte birde bize sor :)Canım dayanılmıyacak gibiyse hiç bekleme, bende yatarken zorlanıyorum artık.. Son 1,5 ay.. Allahım hayırlısıyla bir geçseydi şu süre :/
sevindim senin adına canım :) bende bugün ilk defa bacaktan yaptım iğneyi hiç acımadı :) sırta yakın en yumuşak yerden yapıyordum am artık kolum yetmiyordu :)Kızlar bugün gittiğim doktor clexane iğnenin normal doğuma engel olmadığını söyledi, çok sevindim :) Hakkımızda hayırlısı inşallah
çok güldüm sana ya canım iyi yapmışsın boşverAyrıca kaça yaptırdın süslü takımı?
eline sağlık canım çok yormuşsun kendini. Benim de haftasonum öyle geçti temizlik, ütü vs.. Eşim de yardım ediyor ama yine de işin çoğu bizde. Bundan sonra çok yormayalım kendimizi.Katılıyorum canım bugun vallahi evi dip köşe temizledim camları sildim Allah'a sığınıp. 2 gün önce mutfak dolaplarını sildim o cesaretlendirdi sanırım. Aklımda yokken birden çıkarıveriyorum kendime iş. Oturunca da kalkamadım daha belimin ağrısından. Ne yapayım yardım isteyemiyorum. Temizlikçi aklımdaydı en son silişimden sonra onu da ne olduysa eledim. Eşimden de istemedim sıvadım kolları ah keşke kirlenmese bir de.. Ama iyiyim çok şükür zaten hamileliğimin başından beri hamile olduğumu anlamıyorum bebeğim bana hiç yük olmuyor gıkı çıkmıyor sanırım beni bekletecek doğumuyla :)
Canım benim iğneleri eşim yapıyor, alışamadım bir türlü, şimdilik koldan gidiyoruz, bacaktan nasıl yapıyorsun, hangi kısıma?sevindim senin adına canım :) bende bugün ilk defa bacaktan yaptım iğneyi hiç acımadı :) sırta yakın en yumuşak yerden yapıyordum am artık kolum yetmiyordu :)
Hımm senin için sıkıntı.Ben sallanmasin istedim sallanmıyor benimkiSallanmıyor hiç biri ama
Alıver birşey yaa niye dert ediyosun.. Bende hafta sonu tripotla kendim çekiyim diyorum bir kaç kare.. Beyaz baharlık uzun bir elbisem var ve ona bir lahusa tacı yapıcam bakalım nasıl olcak :)))
Sancım çıkmıştı ikiz zaten benim kızlar inşallah 35-36 haftayı görürüz ciğer geliştirici yapıldı
Aaaa cok guzel nereden bulabilirim cnm bunu?? Bayildim❤Seçtiğim kıyafet bunun mavisi türbana uyarlanacak sekilde ama 3 gunde yetiştirir mi bilmiyorum :'(
Nedense bebeğim sallanmadan uyumayacak bir bebek olacak gibi hissediyorum ki ben normal al sınırlar içinde sağlanmasından ve emzik almasından yanayım :)Hımm senin için sıkıntı.Ben sallanmasin istedim sallanmıyor benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?