2016 Şubat Anneleri

Alıver birşey yaa niye dert ediyosun.. Bende hafta sonu tripotla kendim çekiyim diyorum bir kaç kare.. Beyaz baharlık uzun bir elbisem var ve ona bir lahusa tacı yapıcam bakalım nasıl olcak :)))

Kızlar sürekli istifra ediyorum. Doktora da gitmedim ilaç vermiyorlar kum dokuyorsun diyip eve yollamislardi. Cok fena karin agrim vardi gosumun alti hilal seklinde komple agriyo üst taraf ya sukur Ağrı hafifledi ama ağladım kac sat zorlandim böyle birsey yasayan varmı

Doktorda yani aklına sokmuş , ağırlaştıkça çok normal ağrıların artması.. Bende iş yapınca her yerim tutulmuş gibi oluyor... Son dönemeçteyizzzz, Allah yardımcımız olsunnn
Katılıyorum canım bugun vallahi evi dip köşe temizledim camları sildim Allah'a sığınıp. 2 gün önce mutfak dolaplarını sildim o cesaretlendirdi sanırım. Aklımda yokken birden çıkarıveriyorum kendime iş. Oturunca da kalkamadım daha belimin ağrısından. Ne yapayım yardım isteyemiyorum. Temizlikçi aklımdaydı en son silişimden sonra onu da ne olduysa eledim. Eşimden de istemedim sıvadım kolları ah keşke kirlenmese bir de.. Ama iyiyim çok şükür zaten hamileliğimin başından beri hamile olduğumu anlamıyorum bebeğim bana hiç yük olmuyor gıkı çıkmıyor sanırım beni bekletecek doğumuyla :)

Şimdi biraz daha rahatladim yarın sabah kontrolum var inşallah acil bise olmazsa sabaha ogrenecem neler oldugunu. Son zamanlar cidden zormuş ama

Canım bel ağrısı da varsa bi nst için git bence, artik ihmal etmememiz gerekiyor

Doktorda yani aklına sokmuş , ağırlaştıkça çok normal ağrıların artması.. Bende iş yapınca her yerim tutulmuş gibi oluyor... Son dönemeçteyizzzz, Allah yardımcımız olsunnn
amin kızlar Allah hepimizi hayırla kurtarsın insallah

yüksek lisansım var canım. 10 ocağa kadar sınavlarım var. birde başka sınavlara giriyorum kurum sınavlarına. ozamana dinlenmek yok :) bakalım az kaldı az daha sabredicem. belki bir krem bişi vardır olmazsa giderim dr. a.

sor canım artık sona doğru gidiyoruz. nezaman soracaksın bidaha ? çatı 36 dan sonra yapılıyormuş. nst de aynı sorun yoksa sancı vs. 36 da giriliyor.

Canım dayanılmıyacak gibiyse hiç bekleme, bende yatarken zorlanıyorum artık.. Son 1,5 ay.. Allahım hayırlısıyla bir geçseydi şu süre :/
doğum zordur eminim ama gebeliğin son aylarıda gerçekten zormuş. kemiklerim sanki birbirine girmiş gibi. son 1 aydır böyle. normal dedim hep sonuçta vücut merkezi değişiyor ama epeyce zorluyor. belki biraz egsersiz yapmalıyız bilemedimki. geçecek canım az kaldı ama işte birde bize sor :)

Kızlar bugün gittiğim doktor clexane iğnenin normal doğuma engel olmadığını söyledi, çok sevindim :) Hakkımızda hayırlısı inşallah
sevindim senin adına canım :) bende bugün ilk defa bacaktan yaptım iğneyi hiç acımadı :) sırta yakın en yumuşak yerden yapıyordum am artık kolum yetmiyordu :)

Ayrıca kaça yaptırdın süslü takımı?
çok güldüm sana ya canım iyi yapmışsın boşver o takım 45 tl canım unnado dan aldım. Fiyatlar aşağı yukarı bu civarlarda sanırım. Facebookta da çok güzel şeyler var ama siteden alışveriş daha rahat oluyor.

eline sağlık canım çok yormuşsun kendini. Benim de haftasonum öyle geçti temizlik, ütü vs.. Eşim de yardım ediyor ama yine de işin çoğu bizde. Bundan sonra çok yormayalım kendimizi.

sevindim senin adına canım :) bende bugün ilk defa bacaktan yaptım iğneyi hiç acımadı :) sırta yakın en yumuşak yerden yapıyordum am artık kolum yetmiyordu :)
Canım benim iğneleri eşim yapıyor, alışamadım bir türlü, şimdilik koldan gidiyoruz, bacaktan nasıl yapıyorsun, hangi kısıma?

Alıver birşey yaa niye dert ediyosun.. Bende hafta sonu tripotla kendim çekiyim diyorum bir kaç kare.. Beyaz baharlık uzun bir elbisem var ve ona bir lahusa tacı yapıcam bakalım nasıl olcak :)))

Çoğu seyi kendim yapiyorum ama kendi mesleğim olunca haliyle daha bi ozeniyorum fotoğraf cekimlerine :)

Çok uyudum ya uyanmam şart :) bebeğim desen oo içimde o kadarcik alanda nasıl bu denli fazla hareket edebilir :) canimi acitiyor bazen. Kasilmalarim var. Göğsümün altına baskı yapıyor. Korkmaya başladım. Kasılmalardan. Hangi durumda doktor aranmalı? Doktora gidilmeli? İnsan bilemiyor. Su izinleri doğum sonuna aktarmam gerekmesi birakirdim işi... Sanırım okulda da çok yoruluyorum. Ne kadar motive olsam da okulda...

Uykularm yine bölük pörçük uyuuu uyan uyuu uyan kendi kendime ninni soyliycem artık sinirden oda yetmez gibi mide yanması had safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…