Iyi geceler kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya mide yanmasindan uyuyamiyorum renni şurup bile fayda etmiyor artık
Üzerine bide eşim horluya horluya uyuyor ondanda rahatsız oluyorum sabah Dr kontrolumuz var mide olayı bitirdi beni hamilelikten öncesinde de bu sikintilarim vardı
Mide koruyucu lansor kullanıyordum
Erkeennn bir günaydın herkese,zaten 2:00 falan gibi ancak dalabilmiştim uykuya bel kasık ağrısı,nefes darlığı bu kadarına izin verdi bakalım az bir zamanımız kaldı ama çok zorlanmaya başladım son zamanları da sağlıkla geçirip zamanında sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah kuzulara
Erkeennn bir günaydın herkese,zaten 2:00 falan gibi ancak dalabilmiştim uykuya bel kasık ağrısı,nefes darlığı bu kadarına izin verdi bakalım az bir zamanımız kaldı ama çok zorlanmaya başladım son zamanları da sağlıkla geçirip zamanında sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah kuzulara
Bende böyleyim yaaa gece uyurken adamın elinin degmesini bile istemiyorum. Elini çek az öteye git demekten adamı bunalttım. Allahtan sabırlıda anlayış gösteriyor. Ne yapayım zaten uyuyamıyorum. Birde bir yerleri degince orama baskı yapıyor sanki... ne olacak bizim bu halimiz
Iyi geceler kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya mide yanmasindan uyuyamiyorum renni şurup bile fayda etmiyor artık
Üzerine bide eşim horluya horluya uyuyor ondanda rahatsız oluyorum sabah Dr kontrolumuz var mide olayı bitirdi beni hamilelikten öncesinde de bu sikintilarim vardı
Ayyy artik herkes uyuyamaz olmuş yanliz degilim bende gece de en az 5-6 defa uyaniyorum gerek wc gerek su icmek gerekse bebis rahat durmadigi icin nefes darliği yaşadigim icin daha bir buçuk ay var ne yapicaz bakalim
cnm ben otribebe aldim... kargoda yarin gelcek... chicco ve otrivebeye iyi dediler... eczaneden de serum fizyolojik alcam... netten onu almak istemedim...
Aynen. Hiç yoktan iyidir diyip ses çıkartmıyoruz ama zaten doğum masrafları yetiyor üstüne maaş alamamak uçan kuşa borçlu oluruz o ara. Bu benim için iyi olacak aslında tek maaşa hazırlık evresi gibi :/
Alo danışma hattına sorayım bir. Bizim muhasebede bir amca var sorma gitsin :/ ne sorsam yasa neyse öyle diyor. E işte yasa ne diye soruyorum ya ben sana :/ gidip kendim gösteriyorum yasayı da sonunda...
Ucretsız ızın mı alacaksın dogum ıznın bıtınce. Valla benım sırket maası yatırmasaydı ben ayvayı yemıstım o derece. Aslında bırıkımım vardı ama o gıttıgı gıbı bır suru de sorca gırdım esım saolsun. Eğer toparlayamazsa naparım bılıyorum. Maası toplu alma da olsaydı heralde ben dogum sonrası logusa depresyonuna degıl de borc depresyonuna gırerdım
Bende böyleyim yaaa gece uyurken adamın elinin degmesini bile istemiyorum. Elini çek az öteye git demekten adamı bunalttım. Allahtan sabırlıda anlayış gösteriyor. Ne yapayım zaten uyuyamıyorum. Birde bir yerleri degince orama baskı yapıyor sanki... ne olacak bizim bu halimiz
Ah bizde öyleyiz yaa.normalde yatağın bir köşesinde o bir köşesinde ben yatardık.
Amannn gece kalktım ki benim yattığım yerde yatıyor ve benim sığabileceğim bir yer yok
Hemen itekleme moduyla kendime yer açtım
gunaydin bende tum gece kac kere uyandim bilemedim... esimin de atesi cikti... ona da uzuldum... artik doguma az kaldi ama 5-6 hafta yorcak gibi... yuruyusum o kadar degisti ki artik eskisi gibi yurumek istiyorum... yinede sukurler olsun... bu arada temizlik yapan arkadaslar dikkat edin... ters bi hareket yapmayin... birilerinden yardim almaya calisin... ben esime yaptiriyorum kafasina gore yapiyordu... simdi 15 gunde bir bi abla buldum o geliyor... doguma dogru daha sık alirim dedim... ben artik bulasik makinesini bile zor bosaltip dolduruyorum... kocaman bi karnim oldu... daha ne kadar siscek bilmiyorum ama ikiz cok zor....
Canım mide yanmalarına tavsiyem, un, şeker ve yağdan kaçın, baharatlı şeylerde çok yeme.. Ben bir gün kaçırsam midem hiç affetmiyor, yemediğimde çok mutluyum :)
Günaydın kızlarrr bugün işi bir iki saat asıcam, çok güzel uyudum biraz daha uzun uyusam kime zararı olur ki :))) Gece kollarımda uyuşma oldu üzerine uzandığım için, artık bendede hamilelik semptonları kendini göstermeye başladı, ama hala ödem şişlik yok, direniyorummm :)))
@luck25 'ı hala aklımdan çıkaramıyorum. sürekli içimden dua ediyorum, inşallah iyi olur diye
yanlış hatırlamıyorum değil mi ismi toprak olacaktı o yüzden toprak fidanı dağıtmak istiyordu?
biz de toprak koymayı düşünüyoruz da ondan aklıma geldi şimdi.
ne heyecanlar yaşıyoruz... hevesler... hazırlıklar...
Hala isme karar vermediğinden eşim ne süs hazırladım ne kapı süsü . bu çocuk benim gibi sabırsız olursa erkenden gelir. Babası gibi olursa 40 haftayı geçer :) kokulu taş, mıknatıslı bir sus( hala begenemedim) ve kolonyo yaptirmak istiyorum. Hepsini de internetten sipariş vereceğim.
Herkese Günaydın gerçekten agirlastik ben çok seri hareket ediyordum kesinlikle hamile gibi degildim ama 3 gundur nene gibi oldum ayyyy ayy ayy vayy vayy vayy vayy ..
Birde üstüne kusma ve kum dökme eklenince allah yardimcimiz olsun