canım mide yanmasına tek çözüm siyah zeytin çekirdeği yeşilde oluyormuş ama bana siyah iyi geldi.Çok rahatlatıyor.Bir dene istersenIyi geceler kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya mide yanmasindan uyuyamiyorum renni şurup bile fayda etmiyor artık
Üzerine bide eşim horluya horluya uyuyor ondanda rahatsız oluyorum sabah Dr kontrolumuz var mide olayı bitirdi beni hamilelikten öncesinde de bu sikintilarim vardı
Mide koruyucu lansor kullanıyordum
siyah zeytin çekirdeği ye canım o yanmaya çok iyi geliyor.Beni bir tek o rahatlattı.Dene inşallah faydasını görürsünGünaydın canım bende mide yanmasindan uyuyamiyorum bunada çok şükür amin canım sağlıcakla kucaklarimiza alırız inş
Haklısın canım ama bende bi girdimi aklıma söz geçiremiyorum daha kendime yapmayacakım güya ama durduk yere çıkarttım işte. Birde sanırım sıkıntıdan oluyo ev temiz olsada oturamıyorum kendimi hiç bişe yapmamış gibi hissediyorum evi pasaklı buluyorum. Eşim kendi işleri ile meşgul dükkan taşıdı felan isteyemedim ondan da istesemde acırdım :) annem zaten kilolu çıkartamazdımda onu sandalyeye :) öyle giriştim başta 2 cam sileyim yarına da bırakıyım dedim onu da beceremedim yarın ne olur olmaz yapamam diyeeline sağlık canım çok yormuşsun kendini. Benim de haftasonum öyle geçti temizlik, ütü vs.. Eşim de yardım ediyor ama yine de işin çoğu bizde. Bundan sonra çok yormayalım kendimizi.
bende bunları düşünmekten şuan gireceğim. Bir de bana kimse oturup da sormuyor ne zaman izne çıkacaksın diye.Ucretsız ızın mı alacaksın dogum ıznın bıtınce. Valla benım sırket maası yatırmasaydı ben ayvayı yemıstım o derece. Aslında bırıkımım vardı ama o gıttıgı gıbı bır suru de sorca gırdım esım saolsun. Eğer toparlayamazsa naparım bılıyorum. Maası toplu alma da olsaydı heralde ben dogum sonrası logusa depresyonuna degıl de borc depresyonuna gırerdım
Günaydınlar. Fidan hazırlayan bendim tatlım. Allah hepimize yardımcı olsun. Valla stres sardı dört bir yanımı.
Gunaydin anissler......kandiliniz mubarek olsun hayirli kandiller diliyorum hepinize..insallah vaktinde sagsalim bebislerimizi kucagimiza aliriz
Amiiiiiiiiiin canim insallahGünaydın canımmm.. Amiiiinnnn inşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım hayırlı evlat olsunlar sansları hep açık olsun yavrularımızın içleri merhamet dolu kalpleri hep temiz olsun inşallah.... hepimize de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim acısız ağrısız kurtulalım inşallah...
Dındındıdın dındıdınnnnnnn. Evde sürekli bu ses var çıldıracağımmmm
Ah bizde öyleyiz yaa.normalde yatağın bir köşesinde o bir köşesinde ben yatardık.
Amannn gece kalktım ki benim yattığım yerde yatıyor ve benim sığabileceğim bir yer yok
Hemen itekleme moduylakendime yer açtım
Aaaa cok guzel nereden bulabilirim cnm bunu?? Bayildim❤
bu nevresim takımından almıştım bende :)
ay bu aralar kıymete bindik sanırım
gerçekten öyle.. bende gece bi an wc ye gitme gafletinde bulundum, eşim baktım kafasını benim yastığa dayamış çaprazlama yatağı parsellemiş. bana yer kalmamış. hemen kıvrılıp yanına söylenmeye başladım. '3 kişi yatıyoruz burda toparlan' diyee
Evet 22 ocak izne ayrılış tarihim.O zaman ocagın 22 si gibi ayrılabiliyorsunuz degil mi
canım dikkat et. bol su tüket ve kendinden şüphelendiğinde doktora gitmeyi ihmal etme. Erken doğum ihtimalin var zaten. bol dinlenmeler sanaGünaydın herkese. Kandiliniz mübarek olsun. Gece deliksiz uyuyan artık kalmamış gibi. Biz de uyuyamiyoruz. Ve dünden beri kasılmalarım da arttı. Karnım taş gibiydi. Oysa bir önceki gün ne kadar iyiydim. İnşallah bugün iyi bir gün olur. Bu mübarek günün hurmetine sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?