2016 Şubat Anneleri

Günaydın annisler.benim gece burnum durmuyor. hep bi kanama halinde.hatta dün gece bogazima akmis tadından uyuyamadim.burun kanamasi yasayaniniz var mi.ka sulandirici kullanıyorum acaba artik fazla mi geliyor ki

canım mide yanmasına tek çözüm siyah zeytin çekirdeği yeşilde oluyormuş ama bana siyah iyi geldi.Çok rahatlatıyor.Bir dene istersen

eline sağlık canım çok yormuşsun kendini. Benim de haftasonum öyle geçti temizlik, ütü vs.. Eşim de yardım ediyor ama yine de işin çoğu bizde. Bundan sonra çok yormayalım kendimizi.
Haklısın canım ama bende bi girdimi aklıma söz geçiremiyorum daha kendime yapmayacakım güya ama durduk yere çıkarttım işte. Birde sanırım sıkıntıdan oluyo ev temiz olsada oturamıyorum kendimi hiç bişe yapmamış gibi hissediyorum evi pasaklı buluyorum. Eşim kendi işleri ile meşgul dükkan taşıdı felan isteyemedim ondan da istesemde acırdım :) annem zaten kilolu çıkartamazdımda onu sandalyeye :) öyle giriştim başta 2 cam sileyim yarına da bırakıyım dedim onu da beceremedim yarın ne olur olmaz yapamam diye sanırım kurt var bende ama daha yapmıcam. Umuyorum, inşallah senin nasıl geçiyor hamileliğin canım :)

Hayırlı kandiller arkadaşlar... Bol bol dua edelim inşallah, sağlıklı bebeklere kavuşmak nasip etsin hepimize...

bende bunları düşünmekten şuan gireceğim. Bir de bana kimse oturup da sormuyor ne zaman izne çıkacaksın diye.
öyle ayak üstü soruyorlar ne kadar kaldı, ne zaman izin diye. ama oturup da işleri kime devredeceksin, ne zaman izne çıkıyorsun diyen yok...

ayak üstü sorulduğunda diyorum ya ay başında çıkacağım ya da şubat başında. uzatmak istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek diyip geçiştiriyorum. ama ben ocak ayında çıkacağım. Sonra da dönmeyeceğim.
ilk başlarda her türlü şirketi düşünüyordum. ama aralık ayı başında o kadar üzdüler ki, neden kime çalışacaksın dedim.
az yer, az gezer, az giyinir çocuğuma bakarım diyorum. sonrasında iş arayışına girerim. belki de ikinciyi yaparım :)

Günaydınlar. Fidan hazırlayan bendim tatlım. Allah hepimize yardımcı olsun. Valla stres sardı dört bir yanımı.

karıştırmışım Amin amin.

Gunaydin anissler......kandiliniz mubarek olsun hayirli kandiller diliyorum hepinize..insallah vaktinde sagsalim bebislerimizi kucagimiza aliriz

Günaydın canımmm.. Amiiiinnnn inşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım hayırlı evlat olsunlar sansları hep açık olsun yavrularımızın içleri merhamet dolu kalpleri hep temiz olsun, bereketletiyle gelsinler evimize huzur neşe getirsinler inşallah.... hepimize de hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim acısız ağrısız kurtulalım inşallah...

Amiiiiiiiiiin canim insallah

Kizlar benim kasik agrilarim oluyo adet agrisi gibi cuma gunu kontrolm erken dogum yapan arkadasta var ya hem aklim da onu dusunuyorm agrim olunca ve edirgn oluyorm sizi hissediyorm bazen kasigimda kasilma nasil bisey acaba

Günaydın hanımlarrrr, hayırlı kandiller.
Dün kontrolümüz vardı paşam 2086 gr olmuş boyu da sanırım 42 cm di. Çok şükür pozisyonu suyu falan çok güzel. Erken doğum riskimiz yok şimdilik. Normal doğuma da bir engel görünmüyor dedi. Çok özlemiştim paşamı ama ilk defa dün yüzünü kapattı ve bize göstermedi Biraz üzüldük babasıyla ama neyse ki artık daha sık gideceğimiz için sonrakinde görürüz artık diye teselli olduk. Bu arada dün gece uyandı ve sabaha kadar beni uyutmadı yine.

gerçekten öyle.. bende gece bi an wc ye gitme gafletinde bulundum, eşim baktım kafasını benim yastığa dayamış çaprazlama yatağı parsellemiş. bana yer kalmamış. hemen kıvrılıp yanına söylenmeye başladım. '3 kişi yatıyoruz burda toparlan' diyee

Günaayydııınnn anneler, Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun inşAllah
Rabbim evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almauı nasipt etsin

Aaaa cok guzel nereden bulabilirim cnm bunu?? Bayildim❤

beğenmene çookk sevindim canım
modeli internetten buldum, bugünde terziye gidip ölçü vereceğim
kendi gelinlikçim yetiştireceğini söyledi rahatladım

ay bu aralar kıymete bindik sanırım

bugün doğum yapan arkadaşa luck25 dua edelim
dünden beri aklıma geldikçe dua ediyorum. Rabbim inşallah bebeğinin çabuk toparlanmasını ve kavuşmasını nasip etsin...

Günaydın herkese. Kandiliniz mübarek olsun. Gece deliksiz uyuyan artık kalmamış gibi. Biz de uyuyamiyoruz. Ve dünden beri kasılmalarım da arttı. Karnım taş gibiydi. Oysa bir önceki gün ne kadar iyiydim. İnşallah bugün iyi bir gün olur. Bu mübarek günün hurmetine sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah. .

canım dikkat et. bol su tüket ve kendinden şüphelendiğinde doktora gitmeyi ihmal etme. Erken doğum ihtimalin var zaten. bol dinlenmeler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…