2016 Şubat Anneleri

Günaydın annisler.benim gece burnum durmuyor. hep bi kanama halinde.hatta dün gece bogazima akmis tadından uyuyamadim.burun kanamasi yasayaniniz var mi.ka sulandirici kullanıyorum acaba artik fazla mi geliyor ki
hamileliğin ilk dönemlerinde benimde oldukça kaniyordu burnum şimdilerde kanamyor. Gebelik semptomlarında var cnm burun kanamasi

Cnm artık hepimizin sona yaklaştığını resmidir gece uykusuzluğu.saat 3 olmadan dalamiyorum bende.ama kaç kere dönüyorum sabaha dek.Birde korkuyorum ki bebeğin boynuna dolarım kordonunu diye dönmek bile işkence.Heran tetikleyim

Arkadaşlar okudugum kadarıyla anne karnında bebekler çoğu zamanı uyuyarak geçirirlermiş.
Sabah akşam farketmez ben ne zaman uzansam ya da yayılarak otursam tekmelerini hissediyorum.
Benim kız acaba hiç uyumuyor mu yoksa bebekler anne karnında uyurken bile tekme atabiliyor mu?

kordonu biz mi doluyoruz ki
benim sıpada kordon dolanmıştı, ay yoksa benden sebep mi dolandı

benimde sürekli kafamda bu soru, uyandığımda kıpırtı, uyurken kıpırtı, su içmeeye kalkarken kıpırtı. işte kıpırtı.
bizimkinde de uyku yok uykuyu çıktığı günlere saklıyordur inşallah...

cnm ben otribebe aldim... kargoda yarin gelcek... chicco ve otrivebeye iyi dediler... eczaneden de serum fizyolojik alcam... netten onu almak istemedim...
Bende bakıyorum daha uygun bir siteden alcam. Eczanede daha pahalı. Fizyolojik su için erken tabi bi doğsunlarda alırız onu.

Cnm biz doluyoruz ekseriye.âma bebek çok hareketli ise kendi de doluyor.o yüzden eğilip kalkarken yatakta dönerken yavaş hareket etmeliymişiz.Allah bebişlerimızı korusun.

HAHAHA bende tek ben sanıyordum böyle kocasını itekleyen adamlar ne çekti bizden yaaa

Aynen canim, amaaan hareket etsinde hic onemli degil :)) Birde birsey farkettim karina birsey dayandiginda yada dokundugunda hemen hareket etdiyolar, uzaninca hemen hareket etmesi bu sebepten sanirim :).. saga donunca sola donunce, toilete kalkinca vs hemen uyaniyolar bu yuzden :)

ben de senin gibi dağınıklığa, evin pis olmasına hiç dayanamam ama kendimde güç bulamıyorum artık. Azıcık iş yapsam yoruluyorum sağol canım hamilelik güzel gidiyordu son haftaya kadar. Bu ara biraz sırt ve bel ağrısı yaşıyorum. Burda arkadaşların bahsettiği kasılmalar bende de oluyor sanırım karnım geriliyor sertleşiyor uzun sürmüyor ama bazen çok rahatsız ediyor. Ctesi kontrolümüz var umarım iyidir herşey. Sen nasılsın?

Cnm biz doluyoruz ekseriye.âma bebek çok hareketli ise kendi de doluyor.o yüzden eğilip kalkarken yatakta dönerken yavaş hareket etmeliymişiz.Allah bebişlerimızı korusun.
Bizim hareketlerimizden dolanmazmış kızlar. Linke bakın okuyun

http://www.haftahaftahamilelik.org/2014/09/bebegin-boynuna-gobek-kordonu-dolanmas.html?m=1

günüm çok kötu geciyo sabah kontrole gittigimde bebeğimin başinin altinda su birikintisi varmiş dr beni başka hastaneye perinatoloji bölümune gonderdi simdi sira bekliyorum zorlukla ayakta duruyorum

çok mes'udummmm
dün geve yatakta uzanırken öylesine sarıldık birbirimize
sessiz sakin takılan oğlum ilk defa babasına sert ve uzun tekmeler attı
babamız ilk defa böyle varlığını hissetti ahaaa vurdu , aaaa cok sert vurdu , aaaaaa diyip durdu 10 dk kaldı öylece
sonra sırtını döndü uyumuş gibi yaptı bi yandan burnunu çekiyor, sabah sordum hayırdır duygulandım gözlerim doldu dedi
aayhhh bu günleride görmeeeekk varmışşş

E esesseses
Cnm endiselenme hemen dur bakalim ins bisey cikmayacak beklerken bol boll dua et .. kendinide bebeginide kasma bisey cikmayacak

firkan Canım şu göğüs kalkanı ve göğüs pedi olayında ikisinide almaya gerek var mı ben kalkan almadım sadece göğüs pedi aldım kalkan lazm mı illa ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…