2016 Şubat Anneleri

bende aynı temennilerdeyim kendim için

kocam yemiyim diye eve abur cubur almıyor, gece yemek yemiyeyim diye yatmaya yakın meyve tıkıyor ama
gece kalkıp en azından kahvaltı gecreği yediğim oluyor, dün diyordum bugün gidip ne ka abur cubur varsa alıcam
sıkılıyorum dayanamıyorum diye ama tartı epey sarstı beni

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle.. İçini ferah tut sağlıkla miniklerini kucağına alırsın inşallah

Slm cnm bende Portbb kullanmayı düşünmüyorum. Bel bölgesini yastıkla mı düzleştirdimn??

kanala girmiş gibi değil. daha çok şişlik gibi bir ağrı. ağrı belime vurdu. yalancı sancı çok gelip gidiyor bana.ama bu sefer ne bileyim taş gibi oldu karnım
Canim benim karnim 31. haftadan beri tas gibi oluyor, kasilma oluyor ama agrim sizim yok.. 35. haftaya kadar getirdik duse kalka iste..

canım ben de çalışabilir raporu aldım. 37.haftam dolunca izne ayrılıcam. 15ocak cuma günü doluyor 37. haftam. Yarıyıl tatili maalesef iznimizden gidiyor. Zaten yarıyıl tatili de doğum sonrasına aktarılamıyor fiilen çalışmadığımız için.

benim aburcubura düşkünlüğüm yok ayda bir bikaç adet cips yersem yerim :)
geceleri acıkma olayı çok kötü..doktor elma ye süt iç dedi ama kesmiyor ki beni
E aç kalacak halimizde yok yani :)
eşime yemek yedim diyorum kaç tabak yedin diye soruyor artık..sinirim bozulmaya başladı..100 kilo olmadan doğurursam mutlu olacağım

Teşekkür ederim canım aydinlattin beni. Sekiz saat dersim var gunde o yüzden zorlanıyorum artık. Madem tatil de izinden gitcek her türlü o yüzden 35.haftada falan ayrilabilirim diye düşündüm şuan

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
bu 2. erken gelen bebiş
Allah yardım etsin canım

canım @lucky25 erken doğurdu malesef

biliyorum luck nin doğum yaptığını.
sanırım ifade edemedim veya hızlı okudun anlaşılmadı.

lucky doğum yaptım dediği gün bir arkadaş (isimini hatırlamıyorum.) "bende senin gibi top gibi kasılma yaşıyordum sürekli" demişti.
bu sabah onu aradım konu içinde, acaba sorun var mıdır onda? oda erken doğum yapmış olmasın diye düşünmüştüm.
belki de o cümleyi diyen arkadaş ssvd miydi :/

demek istemiştim... :)

pofffff öyle demedin taaammm mı

Ne yapcaz ya pekimm .. Şey duymuştum yada buradan okudum. Nemli havluyu peteğin üzerine koymak.. Bu gece yapacağım onu. Bizim bogazimiz mafoluyor bebeğim ne yapsın
Çok daha iyi bence cnm bnde öyle yapmayı düşünüyorum biz lojmanda oturuyoruz kaloriferli.Bazen de şu koyarız kaloriferin üzerine. Zaten bebeklere nem iyi gelmiyormus fazla çamaşırları bile ayrı bir odada kurutmaliymisiz kapısı kapalı.

Canım Allah yardimcin olsun. İnşallah belki ertelerler doğumunu birkaç hafta daha. Ertelemeseler de bizim yapacak bir şeyimiz yok canım. Allahın ol dediği oluyor.onlarin Doğum zamanlari belli aslında. Sıkıntılı haftaları atlattik gibi. İnşallah sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi

Evet canım şuan bizim için öncelik bebeklerimizin sağlığı tabiki :) ben uzaktan eğitimle okuyorum Allahtan. Sadece final ve bütünleme sınavları için gidiyorum okula. O açıdan biraz rahatım galiba :) sen nerde okuyosun canım

Canımmm dualarımız seninle... Lütfen kendini üzme bebişlerine sağlıkla kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…