kocam yemiyim diye eve abur cubur almıyor, gece yemek yemiyeyim diye yatmaya yakın meyve tıkıyor ama
gece kalkıp en azından kahvaltı gecreği yediğim oluyor, dün diyordum bugün gidip ne ka abur cubur varsa alıcam
sıkılıyorum dayanamıyorum diye ama tartı epey sarstı beni
kızlar hastaneden çıkarken bebeği oto koltuğuna yatırayım diyorum. aracımız var çünkü. ama annem o olmaz diye tutturdu. ben bel bölgesini düzleştirdim oysa. portbebe de almak istemiyorum. ne gerek var.her gittiğim yere araba ile gideceğime göre portbebe bence sadece kalabalık olur. siz ne düşünüyorsunuz
kanala girmiş gibi değil. daha çok şişlik gibi bir ağrı. ağrı belime vurdu. yalancı sancı çok gelip gidiyor bana.ama bu sefer ne bileyim taş gibi oldu karnım
Kızlar merhabalar. Birkaç aydır pek takip edemiyorum okul ev bebeğin hazırlıkları derken fırsat olmuyor. Öğretmen olanlara bir sorum var izne ne zaman ayrilmayi dusunuyorsunuz? Ben 34.haftadayim çalışabilir raporu aldim ama 37ye kadar dayanamam gibi geliyor. Dayanirsam 37.hafta karne haftasina denk geliyor sonra iki hafta ara tatilde de iznimden gider mi yoksa tatil bitince mi baslatirlar izni bilginiz var mı? Ona göre 37yi beklicem yada beklemicem. Bilgi verirseniz sevinirim herkese sağlıklı rahat gebelik ve dogum nasip etsin Rabbim kendinize iyi bakin
kocam yemiyim diye eve abur cubur almıyor, gece yemek yemiyeyim diye yatmaya yakın meyve tıkıyor ama
gece kalkıp en azından kahvaltı gecreği yediğim oluyor, dün diyordum bugün gidip ne ka abur cubur varsa alıcam
sıkılıyorum dayanamıyorum diye ama tartı epey sarstı beni
benim aburcubura düşkünlüğüm yok ayda bir bikaç adet cips yersem yerim :)
geceleri acıkma olayı çok kötü..doktor elma ye süt iç dedi ama kesmiyor ki beni
E aç kalacak halimizde yok yani :)
eşime yemek yedim diyorum kaç tabak yedin diye soruyor artık..sinirim bozulmaya başladı..100 kilo olmadan doğurursam mutlu olacağım
Teşekkür ederim canım aydinlattin beni. Sekiz saat dersim var gunde o yüzden zorlanıyorum artık. Madem tatil de izinden gitcek her türlü o yüzden 35.haftada falan ayrilabilirim diye düşündüm şuan
biliyorum luck nin doğum yaptığını.
sanırım ifade edemedim veya hızlı okudun anlaşılmadı.
lucky doğum yaptım dediği gün bir arkadaş (isimini hatırlamıyorum.) "bende senin gibi top gibi kasılma yaşıyordum sürekli" demişti.
bu sabah onu aradım konu içinde, acaba sorun var mıdır onda? oda erken doğum yapmış olmasın diye düşünmüştüm.
belki de o cümleyi diyen arkadaş ssvd miydi :/
biliyorum luck nin doğum yaptığını.
sanırım ifade edemedim veya hızlı okudun anlaşılmadı.
lucky doğum yaptım dediği gün bir arkadaş (isimini hatırlamıyorum.) "bende senin gibi top gibi kasılma yaşıyordum sürekli" demişti.
bu sabah onu aradım konu içinde, acaba sorun var mıdır onda? oda erken doğum yapmış olmasın diye düşünmüştüm.
belki de o cümleyi diyen arkadaş ssvd miydi :/
Ne yapcaz ya pekimm .. Şey duymuştum yada buradan okudum. Nemli havluyu peteğin üzerine koymak.. Bu gece yapacağım onu. Bizim bogazimiz mafoluyor bebeğim ne yapsın
Çok daha iyi bence cnm bnde öyle yapmayı düşünüyorum biz lojmanda oturuyoruz kaloriferli.Bazen de şu koyarız kaloriferin üzerine. Zaten bebeklere nem iyi gelmiyormus fazla çamaşırları bile ayrı bir odada kurutmaliymisiz kapısı kapalı.
Canım Allah yardimcin olsun. İnşallah belki ertelerler doğumunu birkaç hafta daha. Ertelemeseler de bizim yapacak bir şeyimiz yok canım. Allahın ol dediği oluyor.onlarin Doğum zamanlari belli aslında. Sıkıntılı haftaları atlattik gibi. İnşallah sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi
Oyy ne güzel ya okula gidebilmişsn bende öğrenciyim sosyal hizmet 3.sınıf ama malesef yatarak geçirdiğim için hamileliğimi gidemedim bu dönem kaldı birsürü ders olaun yaa bebeğim gelsin sağlıklar okulda neymiş pff
Evet canım şuan bizim için öncelik bebeklerimizin sağlığı tabiki :) ben uzaktan eğitimle okuyorum Allahtan. Sadece final ve bütünleme sınavları için gidiyorum okula. O açıdan biraz rahatım galiba :) sen nerde okuyosun canım