Kızlar Allah razı olsun bundan sonra öyle kılmaya çalışacağım inşallah zaten 1 ayımız kaldı kısmetse sonra normal düzene dönebilirim :)
Ya çok soru sordum ama ben yerde oturduğum zaten eğer dizüstü ya da ayakları yana alıp oturma gibi oturabilirsem o şekilde secdeye gidebilirim. Çünkü benim secdeye gitmemde sorun yok secdeden ayağa kalkarken çok zorlandığım için oturarak kılıyordum. O nedenle yine de rükuya oturarak gidip secdeyi biraz daha eğilerek mi yapmalıyım yoksa secdeye normal gidebilirsem normal secde mi yapmalıyım?
Kusura bakmayın valla çok sordum :))
sorabilirsin tabi canım bu benim işim :) secdeyi yapamıyorsan mesela benim bebiş ayakları kaburgama geliyo yapamıyorum o zaman sadece fazlaca eğil. ama oturunca secdeye varırırm dersen secdeyi yapmak en iyisi. secdeyi yaptıktan sonra kalkma problemin olduğu için kalkma oturduğun yerden elller göğüste fatiha ve sure oku.rukuda az eğil elleri sal sonra secdeye git oturma mevzusunda da dizlerini kıramazsan yan yatır ayakları onu da yapamazsan ama bence yaparsın yayılıyor bacaklar çünkü.ama yapamazsan bağdaş kur tatlım
Allah yardımcınız olsun canım,inşallah sağlıkla gelir kuzuların biraz erken davranmaları iyi olmamış ama çok daha küçük haftalarda doğup sağlıkla büyüyen bebekler var seninkiler de öyle olacak inşallah yüreğini ferah tut
sorabilirsin tabi canım bu benim işim :) secdeyi yapamıyorsan mesela benim bebiş ayakları kaburgama geliyo yapamıyorum o zaman sadece fazlaca eğil. ama oturunca secdeye varırırm dersen secdeyi yapmak en iyisi. secdeyi yaptıktan sonra kalkma problemin olduğu için kalkma oturduğun yerden elller göğüste fatiha ve sure oku.rukuda az eğil elleri sal sonra secdeye git oturma mevzusunda da dizlerini kıramazsan yan yatır ayakları onu da yapamazsan ama bence yaparsın yayılıyor bacaklar çünkü.ama yapamazsan bağdaş kur tatlım
hanımlar yardımcı olun lütfen.hiç sorunum yokken 2 gündür iğne batması gibi his yaşıyorum.korkuyorum.zaten çok panik bir insanım.bir yandan acaba rahim mi büyüyor diyorum.bir yandan ya kötü bir şey varsa diyorum.2 gün önce bir yakınımızın düğününe gittim.düğün salonu soğuktu.eve dönerken başladı bu batmalar.bir yandan da acaba üşüttüm mü diyorum.önemli değil her türlü ağrıyı çekerim yeter ki bebeğim iyi olsun.bir akıl verin lütfen.siz daha tecrübelisiniz.başınızdan geçmiştir belki diye size sormak istedim
Rabbim hayırlı zamanda doğum nasip etsin canım...
Dualarım seninle. İnşalllah hayırlı haberlerle gelirsin.
Lütfen bize haber ver aklımız sende kalıyor.
Bu sabah aklıma gelmişti. @lucky25 gibi birisi daha karnının sert olduğunu ve sürekli kasıldığını söylemişti kimdi o diye bakındım geçmişte ama görememiştim :/
Belki de sen miydin
Rabbim hayırlı zamanda doğum nasip etsin canım...
Dualarım seninle. İnşalllah hayırlı haberlerle gelirsin.
Lütfen bize haber ver aklımız sende kalıyor.
Bu sabah aklıma gelmişti. @lucky25 gibi birisi daha karnının sert olduğunu ve sürekli kasıldığını söylemişti kimdi o diye bakındım geçmişte ama görememiştim :/
Belki de sen miydin
hepberaber canım önemli değil.bu arada ben anlatıyorum ama hanefi mezhebine mensupsun diye böyle anlatıyorum. şafii filansan senin kıldığın gibi de olabiiliyor çünkü.hanefi mezhebi kabul etmiyor
Kızlar merhabalar. Birkaç aydır pek takip edemiyorum okul ev bebeğin hazırlıkları derken fırsat olmuyor. Öğretmen olanlara bir sorum var izne ne zaman ayrilmayi dusunuyorsunuz? Ben 34.haftadayim çalışabilir raporu aldim ama 37ye kadar dayanamam gibi geliyor. Dayanirsam 37.hafta karne haftasina denk geliyor sonra iki hafta ara tatilde de iznimden gider mi yoksa tatil bitince mi baslatirlar izni bilginiz var mı? Ona göre 37yi beklicem yada beklemicem. Bilgi verirseniz sevinirim herkese sağlıklı rahat gebelik ve dogum nasip etsin Rabbim kendinize iyi bakin