2016 Şubat Anneleri

sorabilirsin tabi canım bu benim işim :) secdeyi yapamıyorsan mesela benim bebiş ayakları kaburgama geliyo yapamıyorum o zaman sadece fazlaca eğil. ama oturunca secdeye varırırm dersen secdeyi yapmak en iyisi. secdeyi yaptıktan sonra kalkma problemin olduğu için kalkma oturduğun yerden elller göğüste fatiha ve sure oku.rukuda az eğil elleri sal sonra secdeye git oturma mevzusunda da dizlerini kıramazsan yan yatır ayakları onu da yapamazsan ama bence yaparsın yayılıyor bacaklar çünkü.ama yapamazsan bağdaş kur tatlım

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Allah yardımcınız olsun canım,inşallah sağlıkla gelir kuzuların biraz erken davranmaları iyi olmamış ama çok daha küçük haftalarda doğup sağlıkla büyüyen bebekler var seninkiler de öyle olacak inşallah yüreğini ferah tut

Son düzenleme:
anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun...

Tamam canım öyle yapmaya çalışacağım, Allah razı olsun çok teşekkür ederim :)

Canim Allah yardimcin olsun rabbim hayirlisiyla evlatlarini kucagina almayi nasip etsn. Saglikla

Haftanız küçükmüş bu haftalarda yalancı kasılma olmaz sanırım rahim büyümesinden kaynaklanan ağrılardır yaşadığınız yada ayaktan üşütmüş olabilirsiniz salon soğukmuş. Dinlenmeyi dene azalma olmazsa doktoruna danış istersen geçmiş olsun

Rabbim hayırlı zamanda doğum nasip etsin canım...
Dualarım seninle. İnşalllah hayırlı haberlerle gelirsin.
Lütfen bize haber ver aklımız sende kalıyor.

Bu sabah aklıma gelmişti. @lucky25 gibi birisi daha karnının sert olduğunu ve sürekli kasıldığını söylemişti kimdi o diye bakındım geçmişte ama görememiştim :/
Belki de sen miydin

canım @lucky25 erken doğurdu malesef

Tamam canım öyle yapmaya çalışacağım, Allah razı olsun çok teşekkür ederim :)
hepberaber canım önemli değil.bu arada ben anlatıyorum ama hanefi mezhebine mensupsun diye böyle anlatıyorum. şafii filansan senin kıldığın gibi de olabiiliyor çünkü.hanefi mezhebi kabul etmiyor

İkiz di senin de değil mi Allah yardımcın olsun ciğer geliştirici olmuş muydun

Kızlar merhabalar. Birkaç aydır pek takip edemiyorum okul ev bebeğin hazırlıkları derken fırsat olmuyor. Öğretmen olanlara bir sorum var izne ne zaman ayrilmayi dusunuyorsunuz? Ben 34.haftadayim çalışabilir raporu aldim ama 37ye kadar dayanamam gibi geliyor. Dayanirsam 37.hafta karne haftasina denk geliyor sonra iki hafta ara tatilde de iznimden gider mi yoksa tatil bitince mi baslatirlar izni bilginiz var mı? Ona göre 37yi beklicem yada beklemicem. Bilgi verirseniz sevinirim herkese sağlıklı rahat gebelik ve dogum nasip etsin Rabbim kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…