2016 Şubat Anneleri

Sa

Sakarya Üniversitesinde burda yaşıyoruz zaten.... bi yandan iyi oldu galiba çünkü çok yorulurdum bemim bünyem kaldıramazdı bi de okulu

Slm cnm bende Portbb kullanmayı düşünmüyorum. Bel bölgesini yastıkla mı düzleştirdimn??
sevi bebe ana kucağı bel desteği minderi almıştım. ama benim oto koltuğu baya derinmiş yetmedi gibime geldi. o bel desteği minderinin altına kullanmadığım bir havluyu katlayıp bel bölgesine koydum.şimdi tam düz oldu

kızlar alt karnım aşağıda sarkıyor gibi ağrıyor.taş gibi oldu belime vuruyor ağrısı.yürüyemiyorum resmen. neler oluyor sizce

Canım doktorunu ara bence telaş yapma ama önemli olabilir asagıya çeken sancılar bazen önemli bir duruma sinyal veriyor doktorum bana öyle demıstı

Canım doktorunu ara bence telaş yapma ama önemli olabilir asagıya çeken sancılar bazen önemli bir duruma sinyal veriyor doktorum bana öyle demıstı
öyle mi dersin biraz hafifledi aslında. benim doktorum biraz hödük. herşeye normal demeye bayılıyor.arasam kesin normdiyecek ya da gel bakmadan anlayamam diyecek. benim de şimdi gidecek durumum yok eşim işte

Öğretmen arkadaşlar bu sömestr tatili tam ne zaman? Bir ara 1 hafta geç olabilir falan deniyordu. Öyle birşey varmı. 1 hafta geç girseler ne güzel olurdu. sömestr tatilinde doğurmayı istiyordum ben yaa ama olmaz herhalde.

Sa

Sakarya Üniversitesinde burda yaşıyoruz zaten.... bi yandan iyi oldu galiba çünkü çok yorulurdum bemim bünyem kaldıramazdı bi de okulu

Haklısın canım.. hayırlısıyla tamamlamak nasip olur inşallah bize ve varsa diğer arkadaşlara çocukta yaparız,okulda okuruz, kariyerde yaparız

öyle mi dersin biraz hafifledi aslında. benim doktorum biraz hödük. herşeye normal demeye bayılıyor.arasam kesin normdiyecek ya da gel bakmadan anlayamam diyecek. benim de şimdi gidecek durumum yok eşim işte

Belkide belini incittin ağır birşey taşıdın mı ? bilemiyorum ama ben kasılmalarımı anlattgımda Eger karnın sertlestıgınde asagıya çeken yogun bir agrı yasıyorsan gel demişti gitmesende ara bi o normal deyince rahatlarsın hıc degılse :))

Kizlar bir kac gundur deli gibi cennet hurmasi yiyorum.. cokta sekerli birsey, Allah sonumu hayir etsin :/
Ben çok severim canım cennet hurmasını bir kilo yiyebilirim tek seferde bir de çok kısa bir süre için oluyor bende çok yedim valla inşallah fırlatmaz bizim şekerleri

Ben çok severim canım cennet hurmasını bir kilo yiyebilirim tek seferde bir de çok kısa bir süre için oluyor bende çok yedim valla inşallah fırlatmaz bizim şekerleri
Cok dikkat ettim, ozen gosterdim, ama cennet hurmasi beni can evimden vurdu.. az once yedim, yine istiyor canim .. Haftasonu baklavalarida goturdum.. yaaaaa durduramiyorum kendimi

Yemek yemek güzeldir kızlar... Doğum sonu diyetler bizi bekler... Yiyin gari :)) ven öyle yapıyorum çünkü biliyorum doğumdan sonra eşim zayıflamam için ister istemez gözüme bakacak böyle şimdiki gibi gece yarısı yemekleri felan olmayacak.. Şükür sağlık sorunumda olmadı.. Sağlık sorunu olmadığı sürece yiyin

Merhaba herkese...

İyice ağırlaştık artık. 33. Haftanın basındayım baya zorlanıyorum.

Karnım ayakta iken taş gibi.ve karnım aşırı acıyor bütünüyle.

Suyu gelmiş bir arkadaşın inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimiz
Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ben hala karından yaptırıyorum ama çok tedirgınım.kola geçsem daha mı iyi olur?.

Bebegin esyalari yikaniyo sonunda :) bi posta yikadim astim,2. dr yikaniyo suan.30 derecede 30 dk yikadim,sonrada 15 dk durulama yaptirdim. Hava acikken biraz kurur belki,kis gunu dogru duzgun kurumuyo iceri alincada peteklerin ustune aticam.
Sağlıkla giyer inşallah kıyafetlerini... bende dün yıkadım ütüleyene kadar belim koptu sonunda oturarak ütülemek zorunda kaldım. ama gözüm korktu bu ara çevrem hep erken doğum olunca ...

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Canim dualarimiz seninle. Allah yardimcin olsun icini ferah tut uzulme sakin.

Odemin felan çok mu oldu Canm niye zorlanyosn benm nefes alma da problemim var oda başı hala yukarda olduğu için

Sağlıkla giyer inşallah kıyafetlerini... bende dün yıkadım ütüleyene kadar belim koptu sonunda oturarak ütülemek zorunda kaldım. ama gözüm korktu bu ara çevrem hep erken doğum olunca ...
Bide sonlara dogru agrilar sizilar arttikca insanin gozunde buyuyo isler,aradan cikmasi en iyisi,bende asarken onu dusundum tek tek utulemesi var bunlari diye :) insallah zamanli gelirde bebeklerimiz esyalarida hazirda dursun kenarda canim

Ben öğretmen deglm ama 23 ocak diye duymstum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…