2016 Şubat Anneleri

Arkadaslar yardimmm
Vajinamin ust kisminda cok agri var. Bildiginiz zonkluyor. Bugun ogle saatlerinden beri boyle. Benim gibi olan var mi. Acile mi gitsem acaba bilemedim
cnm anlattigin sey cati agrisina benziyor. bende bir kac haftadir var. ozellikle otururken, kalkarken, yatakta donerken falan...

Aminnn sagolasin cancazm. Sana da cok gecmis olsun kuzularini da alip kisa zmanda ckarsnz insaAllah hastaneden. Rabbm sorun sknti gostermesin Allah a emanet cancazim :)

Cok sukur arkadasim...dualarimiz seninle..Allah tez zamanda kavustursun evlatlarina..

cnm anlattigin sey cati agrisina benziyor. bende bir kac haftadir var. ozellikle otururken, kalkarken, yatakta donerken falan...
Ben normal uzanip yatinca bir agri yok ama yuruyunce cok agriyor. Tehlikeli birsey mi acaba. İşten eve zor geldim. Yurumek iskence.

Ay maşallah her ikisine de kızın kuvezde mi peki eşimde o kiloda doğmuş simdi maşallahi var pamuk prensim benim derim ona allah tez vakitte guclenmelerini nasip etsin inşallah

Allah analı babalı büyütsün canım. Uzun sağlıklı ömrü olur bebeklerinin

Maşallah canım kg ları çok iyi doğmuşlar. Allah büyüktür inş sapasaglam çıkar makineden... bol bol dua edecegiz canım sen hiç merak etme.

Ben normal uzanip yatinca bir agri yok ama yuruyunce cok agriyor. Tehlikeli birsey mi acaba. İşten eve zor geldim. Yurumek iskence.
dinlenmeye calis cnm, yorulunca ayakta kalincada artiyor o agri. tehlikeli oldugunu dusunmuyorum. cogumuzda var bu agri. yine de cok endiseleniyorsan drunu bir ara istersen

sdss canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun tez zamanda bebeklerine kavusursun insallah dualarimiz seninle

Ilk ben dogum yapacaktim doguran dogurana insallah herkes saglikla kavusur bebegine bebeklerine. Bugun dr kontrolum vardi ikizlerimi 4-5 haftadir gormuyordum biri 2345 digeri 2487 gram olmus cok sukur hala bi iki gun ilerden gidiyorlar 18ocak.a dogum tarihi verdi dr.um yalniz benim asiri cool dr.um haftaya mutlaka geleceksin dedi kac kg.dan once kuveze aliyorlar bilen var mi gelisimleri disinda kuvez icin kg kriteri var mi

Allah sağlık versin bebeişlerine canım. korkma inşallah toparlar ikiside. aceleci bebişler :)

Ayy böyle minişlerin haberlerini alınca çok mutlu oluyor insan ya.. daha bir heyecan basıyor artık bundan sonra böyle sıkça güzel haberler duyacagız inş.. herkesin son zamanları yaklaşıyor.inş bütün bebişler zamanında saglıkla gelsin
Aynen ya doktor normal diyo diyorm yok yok zyf olr senin cocgn çok kilolu olmaz en son artk çok kilolu doğmasına gerek yok istemyrm dyrm
O zaman sende deki: ben zaten minik istiyorum. İri olmasın de susarlar belki ne insanlar var yaaa...
Elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu
Canim 22 si de tatile giriyoruz..oyle bir bilgi gelmedi bize..gelmesin de ne olurrben ilk donemi kapatmaya calisiyorum..hayirlisiyla kapasam diyorum...
Haklısın canım sizlerde tatili bekliyorsunuz. Size bilgi gelmediyse öyledir o zaman. Sagol canım.

pofffff öyle demedin taaammm mı

Bugün ben naptığımı ne dediğimi biliyom mu bacım

Şu kadını şirkette doğurtalım diye uğraşıyorlar
Vallahi bezdim çalışmaktan.inşallah sıpam uslu bebek olurda iş yerini özlemem

kızlar kokulu taş veya sabun yapanınız var mı? malzemeleri nerden en uyguna alabilirim? ve taş mı daha ucuza maloluyor yoksa sabun mu ??

Aradığınız kişi benim :)
Her türlü kokulu taş cevabı için @mevsimMehtap arkadaşın duvarındaki mesajlArıma bakabilirsin
Aaa öyle olmaz bana ayrı cevap versen seve seve cevap veririm ama bana önce özel mj at
Bı arada taş daha uygun

Hayırlı olsun.
Rabbim iki bebeğini de kucağına almayı nasip etsin :)
İnşallah hayırlı haberlerle dönmeni bekliyor olacağız :*

41 kere maşallah çok güzel bir hatıra olacak hem bebeğe hem de sana canım

Allah razı olsn canımmm benimm

Bugün ben naptığımı ne dediğimi biliyom mu bacım

Şu kadını şirkette doğurtalım diye uğraşıyorlar
Vallahi bezdim çalışmaktan.inşallah sıpam uslu bebek olurda iş yerini özlemem

işte hepimiz için orası muamma çok merak ediyorum nasıl bişey olacak

Doğum yapan annemiz böyle pozitif olmana çokkk sevindim.Allah sağlık versin bebişlerine.

Kızlar o çatı ağrısımı tam bilmiyorum ama nerdeyse hamileleğin ilk aylarından beri .sanki vajinama sopayla vurmuşlar gibi. Oturduğumda uzandığımda bile oluyor, şimdilerde arttı tabi.

Aynen oyle diyorm zaten çok kilolu doğmasını da istemyrm dogdktan sonra aliyolar zaten iri bebek olursa zaten normal dogm yapamam

Kilo kriteri yok hicbi yeni doğan tamamen bebegini senin besleyebilmen yani bebek emebiliyo yutabiliyor mu birde solunum sağlık kilonun önemi yok. Seninkiler maşallah allah nazardan saklasin kilosu baya iyi

masallah kilolari gayet guzel cnm, 2 kg altinda ve ya dogumdan sonra herhangi bir sorun yasarlarsa kuveze aliyorlar. seninkilere ciger gelisimi icin igne yaptilar mi?

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebislerinize.Allah'in izniyle oglunuzda toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…