2016 Şubat Anneleri

arkadaslar dogum oldu 15:33 ve 15:34 de s
abah 6 da suyum geldi...
1700 kizim 1800"oglum ama dogumu baslatan kizim oldugu icin oglum dogum bilincinde degilmis solunum cihazinda
... daha goremedim ... spinal yaptilar ama sonra tam uyutmuslar... dualarinizi bekliyoruz... saglicakla kalin...

Aynen ya doktor normal diyo diyorm yok yok zyf olr senin cocgn çok kilolu olmaz en son artk çok kilolu doğmasına gerek yok istemyrm dyrm
Ya insani gaza getirmeye uğraşıyorlar.Sağlıklı olsun demezler. O karin ne oyle derler.En doğrusu dediğin gibi kilo iyi bişey değil sağlıklı olsun yeter demek.şimdi aldık kilo vermeye uğraşıcaz sonra.Sanki ne??Obez bebek çokmu iyi sanki

Dualarimiz seninle cnm.Rabbim oglusun da sağlıklı kılar.3 ünuzde sağ salim eve dönersinz.Allah analı babalı buyutsn inş.

çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım benim

Boşver cnm seviyor millet Allah in işine karışmayi.Cahillik deyip geç.30 kilo alan da 3kg 10 kilo alanda 3kg doğuruyorkn bizi hiç kandıramzlar.

Doğum olmuş.Rabbim sağlıkla evinize yavrularınla gitmeyi nasib etsin sana ve tüm hamilelere..

firkan evet aynen öyle zaten ben seninyabzdıklarındanda güç buluyorum. Çoğumuzdan deneyimlisin.2. Bebişlerimiz olunca.
Yatınca geçiyor genelde magnezyum 22. Haftadan beri kullanıyorum. Sütte içiyorum ca dengelenesin diye.

Evham yapmamak için dua ediyorum artık..çocuğumda tırsak olucak benim yüzümden.

sdss cnm aklim sendeydi. yazmana cok sevindim. cok gecmis olsun. Allahin izniyle bebislerini kucagina alip evine doneceksin.
kilolari cokta az degil, ustesinden gelecekler annesi. guven bebislerine.
en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz.
dualarim seninle bebeklerinle ve bebeklerinin yolunu gozleyen tum annelerle

Ayy kuzummm.. cook gecmis olsun, bebeklerin ve senin iyi olmana cok sevindim.. Tez zamanda toparlanirsiniz Insallah, cok cok opuyorummm

Hayır kiskaniyolar bence ben şöyle kilo aldm böyle kilo aldm diyolar aldysan kendine almssn bak duruyo daha napiyim iştah olmayınca

hayılı olsun canım üçünüzde rabbim acil şifalar versin inşşallah

Canim benim maşallah kiloları iyi sıkı sıkı tutunacaklar hayata merak etme, hep aklimdasiniz en kısa zamanda toparlanacaksiniz inşallah

Arkadaşlar merhaba bende 33 haftalığım ikinci gebeliğim arada bakiyorum topiğe. Bikac tavsiyem olacak tecrübelerimden. Bu son zamanlarinizda hurma yemeyin erken dogum oluyo. Cinselliktende uzak durun o da dogumu başlatıyor. Dogar dogmaz battaniye ile sıkmadan kundak yapınki kolik olmasın. Elektrikli pompaniz olsun ilk haftalar ne kadar emerse bebek veya pompayla sağarsaniz o kadar çok sütünüz olur sonradan artmaz. Beyinle alakali. Ne kadar istek o kadar çok süt. Süt arttrııcılarda çok işe yariyor ama dedigim gibi ilk haftalarda ne kadar tüketir emzirirseniz o kadar süt olur. Hurma. Stil tealar rezene çayı brewers yeast bira mayası tabletleri malt içecekler yine malt kahveler gerçek birer destekçi. Ben epey stokladım ilk dogumdan tecrübeyle.

hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.. İnşallah bundan sonra herşey cok güzel olacak... Çok çok minik değiller.. Gecenlerde örnek vermiştim 1800 bebeğimiz doğdu bu aylarda küveze bile gerek kalmadı... Bizim bebişlerimiz de hemen toparlanacak inşallah... Kocaman bi aile oldunuz 2015 in son günlerinde :) bundan sonra herşey sende annesi... Tekrar cok geçmiş olsun... Rabbim yardımcınız olsun :)

Kızla r cok halsizm elimibkolumu kaldiramiyorum ne yapmaliyim

Ay kuzular yaaa meleklerine kavustun insallah en kısa zamanda alıp evine götürürsün arkadasım...

Benim o cnm

saolun anneler tam yazamiyorum... topulca yazayim dedim... benim 6 cnm acildi yinede minik olduklari icin sezeryan yaptilar 3 kere cati muayenem oldu... yaklasik 5 saatte 6 cnm acildi... korkmayin cok zor degil adet sancisinin biraz siddetlisi... cati da biraz kasildim ama kimse korkmasin... ins zamaninda gelir minikleriniz... bi gorsem tum agrilarim gecccek...

Arkadaslar yardimmm
Vajinamin ust kisminda cok agri var. Bildiginiz zonkluyor. Bugun ogle saatlerinden beri boyle. Benim gibi olan var mi. Acile mi gitsem acaba bilemedim

Canim 22 si de tatile giriyoruz..oyle bir bilgi gelmedi bize..gelmesin de ne olurrben ilk donemi kapatmaya calisiyorum..hayirlisiyla kapasam diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…