- 12 Aralık 2015
- 63
- 35
- 8
- 33
Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda ikisini de saglikla kucağiniza almayi nasip etsin.dualarimiz sizinlearkadaslar dogum oldu 15:33 ve 15:34 de s
abah 6 da suyum geldi...
1700 kizim 1800"oglum ama dogumu baslatan kizim oldugu icin oglum dogum bilincinde degilmis solunum cihazinda
... daha goremedim ... spinal yaptilar ama sonra tam uyutmuslar... dualarinizi bekliyoruz... saglicakla kalin...
Edepsiz doktorçoooooooookkkkk Teşekkür Ederim :*
biz dakikalarca bekliyoruz ses çıkarsın diyeeşim karnıma bastıyor tepki almak için ve nadir de olsa alıyor
içten az da olsa hissediyorum ama dışarıdan hissedilmiyor ve kulaklarımda doktorumun sesi
şişmansın kızım normaldir hissetmemen
kıyafetim, tesettürüm ve çekimim hepsi ile ayrı ayrı ilgilendiler dostlarım, sağolsunlar
gönlümce oldu, kendimde fotoğrafçıyım ama evimde bir kare bile yok ama bu hamilelikten kesin evime asmak istiyorum
Edepsiz doktor
Yok canım ya takma sen kilo da etkilidir belki ama teyzemde epey kilolu gebelik geçirdi içerde hissederdim diyor.
Dal gibi arkadaşım 27haftalık o da hala hissedemiyorum diyor. Biraz yapısal durum bence
Senin bebiş çok şanslı olacak annesi :) biz ametör foto meraklılarından ziyade mis gibi fotoğrafları olacak :)
Ya bebek fotoğraflarına bakarken içim gidiyoe. sepetteki pozu nasıl veriyorlar, bez parçasına sarıp elini çene altına masıl koyuyorlar, ben daha nasıl bezlicemi düşünüyorum
Cok guzel cokta şıkmis..saglicakla giyin insallah.sabahligim vardi sabahlikli model bakmadim ben..cok hosmus budaGüle güle kullan canım hayırlı olsun flz çok iyi marka :)
Benimki de şu
arkadaslar dogum oldu 15:33 ve 15:34 de s
abah 6 da suyum geldi...
1700 kizim 1800"oglum ama dogumu baslatan kizim oldugu icin oglum dogum bilincinde degilmis solunum cihazinda
... daha goremedim ... spinal yaptilar ama sonra tam uyutmuslar... dualarinizi bekliyoruz... saglicakla kalin...
Hangi şehirden geliyorsun canım.Arkadaşlar merhaba,
Yılbaşı için istanbul'a gitmeye karar verdik..şuan 32+1 im..gebeligimde hiç bir risk yok..araba ile gidicez dura dura..6 ocakta da donucez..
Ne yapsak karar veremedik..iyim allaha çok şükür ama sadece yolda bir şey olmasından korkmuyoruz..İstanbulda olsa bir şey olmaz sonuçta hastane falan..ama yolda problem olur mu ki??
Yardım ederseniz çok memnun olurum valla..
Hangi şehirden geliyorsun canım.
Bas donmem yuzunden uzun zamandir oturarak kiliyorum canim ara ara kendim de okuyorum ark.larla toplanip da okuyiruz zaten
Bn 17.haftadan beri kabe imamı eşliğinde kuran dinletiyorum canım. muzik filan hic dinletmek nasip olmadi.bazen bebek ayaklarini kaburgamin altına sokuyor o zaman hic egilemrdigimden oturarak kilıyorum.yalniz şunu hatirlatmak isterim sandalyede kilacak kadar aciz degiliz cok şükür. oturarak kilmaktan kastimiz dizlerimizin üstünde comelerek kilmak olsun.hemen sandalyeye basvurmayalim.uygun olmuyor
Pekde yakın degilmişİzmir :)
Normal dogummu ilk bebegin. Onerilerin icin tskler. Birsey sormak istiyorum gogsun yara oldumu? Olmamasi icin herhangi birsey yaptinmi ?Arkadaşlar merhaba bende 33 haftalığım ikinci gebeliğim arada bakiyorum topiğe. Bikac tavsiyem olacak tecrübelerimden. Bu son zamanlarinizda hurma yemeyin erken dogum oluyo. Cinselliktende uzak durun o da dogumu başlatıyor. Dogar dogmaz battaniye ile sıkmadan kundak yapınki kolik olmasın. Elektrikli pompaniz olsun ilk haftalar ne kadar emerse bebek veya pompayla sağarsaniz o kadar çok sütünüz olur sonradan artmaz. Beyinle alakali. Ne kadar istek o kadar çok süt. Süt arttrııcılarda çok işe yariyor ama dedigim gibi ilk haftalarda ne kadar tüketir emzirirseniz o kadar süt olur. Hurma. Stil tealar rezene çayı brewers yeast bira mayası tabletleri malt içecekler yine malt kahveler gerçek birer destekçi. Ben epey stokladım ilk dogumdan tecrübeyle.
Bol c vitamini ve findik badem ceviz cnim :) beni onlar ayakta tutuyo aksi halde 7-24 uyuyorum :)Kızla r cok halsizm elimibkolumu kaldiramiyorum ne yapmaliyim
Ay ne tatlı :)Kurak bir Bodrum sabahindan Hera günaydın der :) Eki Görüntüle 1729723
Ay ne güzel ya ben annemi çooook özledimGünaydın canım:) geçmiş olsun. Annem bana yakın oturuyor her sabah kahvaltıya ona kaçıyorumzavallı kadın kurtulamadı benden
Ben bir saatlik istanbul içi yolu bile çekemiyorum. Karnım kas katı oluyor yolda.eve gelip en az bir saat dinlenmeden de geçmiyor.Arkadaşlar merhaba,
Yılbaşı için istanbul'a gitmeye karar verdik..şuan 32+1 im..gebeligimde hiç bir risk yok..araba ile gidicez dura dura..6 ocakta da donucez..
Ne yapsak karar veremedik..iyim allaha çok şükür ama sadece yolda bir şey olmasından korkuyoruz..İstanbulda olsa bir şey olmaz sonuçta hastane falan..ama yolda problem olur mu ki??
Yardım ederseniz çok memnun olurum valla..
Pekde yakın degilmişdoktoruna sormuşmuydun?
Şahsen benim agrılarım çok fazla.uzun süre oturduğumda belim karnım çok agrıyor. Ben tercih etmezdim. Sen kendini iyi hissediyorsan hamileliğinde bir problem yoksa bişey olmaz herhalde.. riskli gebeliklerde araba yolculuklarını tavsiye etmiyorlar. Kendini rahat hissediyorsan
Edepsiz doktor
Yok canım ya takma sen kilo da etkilidir belki ama teyzemde epey kilolu gebelik geçirdi içerde hissederdim diyor.
Dal gibi arkadaşım 27haftalık o da hala hissedemiyorum diyor. Biraz yapısal durum bence
Senin bebiş çok şanslı olacak annesi :) biz ametör foto meraklılarından ziyade mis gibi fotoğrafları olacak :)
Ya bebek fotoğraflarına bakarken içim gidiyoe. sepetteki pozu nasıl veriyorlar, bez parçasına sarıp elini çene altına masıl koyuyorlar, ben daha nasıl bezlicemi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?