2016 Şubat Anneleri

Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda ikisini de saglikla kucağiniza almayi nasip etsin.dualarimiz sizinle

Edepsiz doktor
Yok canım ya takma sen kilo da etkilidir belki ama teyzemde epey kilolu gebelik geçirdi içerde hissederdim diyor.
Dal gibi arkadaşım 27haftalık o da hala hissedemiyorum diyor. Biraz yapısal durum bence

Senin bebiş çok şanslı olacak annesi :) biz ametör foto meraklılarından ziyade mis gibi fotoğrafları olacak :)
Ya bebek fotoğraflarına bakarken içim gidiyoe. sepetteki pozu nasıl veriyorlar, bez parçasına sarıp elini çene altına masıl koyuyorlar, ben daha nasıl bezlicemi düşünüyorum

Haklisin vallahi... Az önce eşim bebisin çorabını almış eline biz nasıl giydiricez bunları diyor :)

Sağlıkla büyüt inşallah..inşallah bir an önce oglunuda alırsın kucagina

Arkadaşlar merhaba,

Yılbaşı için istanbul'a gitmeye karar verdik..şuan 32+1 im..gebeligimde hiç bir risk yok..araba ile gidicez dura dura..6 ocakta da donucez..
Ne yapsak karar veremedik..iyim allaha çok şükür ama sadece yolda bir şey olmasından korkuyoruz..İstanbulda olsa bir şey olmaz sonuçta hastane falan..ama yolda problem olur mu ki??

Yardım ederseniz çok memnun olurum valla..

Son düzenleme:
Hangi şehirden geliyorsun canım.

Bas donmem yuzunden uzun zamandir oturarak kiliyorum canim ara ara kendim de okuyorum ark.larla toplanip da okuyiruz zaten

Benim de ilk zamanlar bas donmesi oluyordu kucuk tansiyonum cok dusuk zaten dedigin gibi biraz zorlaniyo insan. Ne kadar guzel okuyan arkadaslarinda var. Allah im kabul etsin

Bende her seferinde oturarak kilayim diyorum baslayinca devami geliyo yemek yemedigim de rahat oluyo aslinda . Ben bugun yine aksam namazindan sonra insirah suresi dinlettim hatta ezberlemeye calisagim.
Buarada hersey icin detayli yazmissin coook tsk ler :)

Pekde yakın degilmiş doktoruna sormuşmuydun?
Şahsen benim agrılarım çok fazla.uzun süre oturduğumda belim karnım çok agrıyor. Ben tercih etmezdim. Sen kendini iyi hissediyorsan hamileliğinde bir problem yoksa bişey olmaz herhalde.. riskli gebeliklerde araba yolculuklarını tavsiye etmiyorlar. Kendini rahat hissediyorsan

Normal dogummu ilk bebegin. Onerilerin icin tskler. Birsey sormak istiyorum gogsun yara oldumu? Olmamasi icin herhangi birsey yaptinmi ?

Ben bir saatlik istanbul içi yolu bile çekemiyorum. Karnım kas katı oluyor yolda.eve gelip en az bir saat dinlenmeden de geçmiyor.
Ne kadar durup mola verseniz de yorucu olacaktır. Çok önemli bir mesele değilse bence çıkılmaması daha iyi.
Zaten çarşambadan sonra istanbulda kar yağışı bekleniyor. Bu da istanbul trafiğinin ne boyuta geleceğini göstrriyor bence

Valla sormadim doktora..hangi doktora sorsan hayır dicek..ailemin yanına gidicez sonra dönüşte kayinvaldem de alıp gelcez amaç eğlence değil yanı..aile.. :))

ilk iki hafta çok esnek oluyor korkmadan hırpalayabilirsiniz
sabır istiyor bebeği sebette tutmak elleri çenesinin altına koymak, ama direk bebek öyle durmuyor zaten
2-3 kare çekimin birleştirilmesi, yenidoğan çekimleri için malzeme aldım inşAllah kendimi iyi hissederim de cekerim
doğum fotoğrafçımda kocam yapamazsın ziyan etme diyorum olmaaaazz ilk çekeni ben olacağım diyor

huzurunmeraklisi caniim cook yakismis elbisen, cicegin ugrasmissin baya cok guzel bir ani olmus.

çok teşekkür ederimmm canım benimmm

Doğumlar başlamış Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah :)

Gögsum yara olmadi çatlar catlamaz hemen lansinoh kullandim hastane çantamda olmazsa olmazimdi.
Malesef tersti oglum birde pazardi günlerden sezeryanla dogumum oldu.
Hastane çantaniza muhakkak hurma. Still tea çaylardan. Malt icecek vitamalt primalt maltana filan. En ucuzu maltana hem yerli mali. Yine en çok süt yapan naturpy milk tea var nettende arastirin çok faydali çok süt yapiyo. bebek ilk zaman uyuyo hep pek ememiyo pompaniz yaninizda olsun 2 saatte sagin 10-15 dk.ki beyine daha fazla süt mesaji gitsin ilk 1 ay ne kadar fazla süt talebi olursa o kadar çoksüt olucak. Ve kolikte olmazsa sütünuz azalmaz allahin izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…