2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebiş hareket ederken sağlam darbeler atıyor öyle ki eskisine göre vücudum hem daha çok sarsılıyor hem de karın bölgemi gerdiği için birkaç gündür hafif acıyor.kaburgalarımın altı ve yan karın özellikle.şaşırıyorum bunu minnacık şey nasıl yapıyor bir de kız olacak Cadı

Cnm sertleşme olduğunda mümkün olduğunca pozisyon değiştir. Uzaniyorsan otur oturuyorsun ayağa kalk yuru biraz o zaman yumuşama oluyor.öyle yaptığımda rahatliyorum

sertleşme oluyorsa ya da sıpam kendini dışarıya doğru itekliyorsa yan yatıp karnımı ovalıyorum,
hemen içeriye kaçıyor beyfendi fazla sevilmeye gelmiyor

kızlar kokulu taş veya sabun yapanınız var mı? malzemeleri nerden en uyguna alabilirim? ve taş mı daha ucuza maloluyor yoksa sabun mu ??

Ya kucuck boylarıyla neler yapıyorlar benmkide öyle kafasını ittirip.duruyo kucuck top gibi.cikiyo elimle sevyrm nasl güzel oluyo

Benimde öyle canım ayaga kalkıp biraz is yapsam sertlik oluyo komle ağrımsi fazlalık gibi tuhaf anlatamiyorum yoruyo beni sanki 1o kilo bi top oluyo orda . Ama inanilmaz ağrı degil normalce . Ama dayanamayip oturuyorum

Çokta zayf deglms ki Canm niye 1 hafta geriden geliyo demski

ben zaten çok takmadım imzamla aynı gidiyor diye
doktorda 30+4 olmasına rağmen ultrasyonda 29+5 görünüyor dedi, bide karnın haftana göre aşırı büyük değil dedi
normaaaaalll ben şişkoyum zaten diyecektim

Karınla ne alakayms ben montu giyiyorm karnim hiç gozkmyo zaten yok Minnacık 5 aylık gbi su kadarlik diyince bakiyolar hani nerde bu cock dye

Karınla ne alakayms ben montu giyiyorm karnim hiç gozkmyo zaten yok Minnacık 5 aylık gbi su kadarlik diyince bakiyolar hani nerde bu cock dye

walla bende de tam tersi biraz fazla büyük ama bende iriyim
ne zaman doğuracaksın karnın kocaman olmuş diyen çooooooooooookkkk

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Canim senin bebegin ikizdi dimi dua edeceğim sana allaha emanet olun

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini alalım inşallah.. Rabbim yardımcın olsun.

Yok canim bizde sorun olmuyor dediler. 37. Haftadakinin orjinali olmasi gerekiyor sadece denildi

Öyle diyenlere bravo büyüksun noktayı koydunsensin.Sen busun diyesim geliyor
Ay sinir oluyorum herkesin farklı işte herkesin farkli 35 kilo alsam bebek 10 kg mu dogcak burdaki herkes az kilo aldı zaten ven 20 kg filan hic duymadim ki alsa bile göbekle bebegi nasıl ölçüyorlar büyük göbekten minikde cikabilir o zamanda ayiplarlar heralde utanmadin mi diye hamileleri uzenlere ve her konuda olumsuz fikir verenlerin allah kalbine sıcaklık versin.
Kötü niyetle demiyirlar belki * ( cunku annem de bana diyo ) ama üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…