2016 Şubat Anneleri

sdss canim benim hayırlı olsun. Oğlusun da iyi olup annesine gülümseyecek insallah... Dualar sizinle

bizim fragmana bakarsan ohoooooo yan gel yat
ama bence babası kılıklı sessiz görünümlü canavar
Ya söyleyip de çok hareket etmeyenleri üzmek istemiyorum ama bugün denetmen gözümün içine bakarak konuşuyor , bizim ki zıp zıp göbeğimi sarsıyor :) resmen dışardan belli oluyor, şalla saklıyorum kendimi
Bir de acıtıyor :/ içim sanki yara gibi.
Sessiz atlarda sıkıntılı olur diyorlar bakalım :) neler göreceğiz...

Kasım annelerinde bir arkadaşım var, onlarda geceleri uyuyan bir bebek carmış diğerleri canavar
Napıyoruz o uyuyan bebeği kınıyoruz kiiiii başımıza gelsin

Ayrıca çekiminiz çok hoş geçmiş belli ki :) çok güzel oaylaştığın kare :)

Ayrıca fotoğrafın çok güzel olmuş gönlünce bir çekim olmuştur inşallah :)

Bende kuzenim ve eşimle boluya gittiğimizde çekilmiştik :) görmüşsündür bir fotoğrafı, kuru yapraklarlaçekilmeye çalışmıştım
Resmen suratıma yaprak yığını gelmişti

Teşekkür ederim canım aydinlattin beni. Sekiz saat dersim var gunde o yüzden zorlanıyorum artık. Madem tatil de izinden gitcek her türlü o yüzden 35.haftada falan ayrilabilirim diye düşündüm şuan
ben dayanabilirsem 37ye kadar dayanıcam 16 saat dersim var çok zorlanmıyorum. Doğum sonrası için daha çok izne ihtiyacım olur diye düşünüyorum.
22 ocak canım bi değişiklik yapılmadı.
gözünaydın canım geçmiş olsun. Tez zamanda bebişlerini kucağına alırsın inş. kısa zamanda toparlarlar. Dualarımız seninle...

canım inşallah en kısa sürede evine bebeklerinle sağlıkla dönersiniz dualarimiz seninle

huzurunmeraklisi fotoğrafa bayıldımmm maşşallah canım

çoooooooookkkkk Teşekkür Ederim :*

biz dakikalarca bekliyoruz ses çıkarsın diye eşim karnıma bastıyor tepki almak için ve nadir de olsa alıyor
içten az da olsa hissediyorum ama dışarıdan hissedilmiyor ve kulaklarımda doktorumun sesi
şişmansın kızım normaldir hissetmemen

kıyafetim, tesettürüm ve çekimim hepsi ile ayrı ayrı ilgilendiler dostlarım, sağolsunlar
gönlümce oldu, kendimde fotoğrafçıyım ama evimde bir kare bile yok ama bu hamilelikten kesin evime asmak istiyorum

Bildiğim jadarıyla öyle bir kriter yom tamamen bebişlerin durumuna bağlı... Bi bebeği takip ediyordum 7,5 aylık normal doğdu 1800 gr la hiç küveze girmedi... Tamamen sorunumuna ve bebeğe bağlı... Rutin aşılar Vs başlanması için bir bebeğin en az 2 kg olması lazım... İnşallah seninkiler küveze girmez hiç gerek kalmaz.. Takip ettiğim bir gebelikte 2400 2600 doğdular hiç gerek kalmamıştı direk anne yanı :)

Insallah canim 2bucuga yaklastilar kuveze girmesin bi de cok kucuk dogmasinlar iri bebekten sonra korkarim bakimlarini yapmaya

Evet kumasi cok guzel gercekten tutkunun sitesinden 75 tlye aldim..yalniz m almistim.keske s alsaymisim biraz bol gibi ama toptan satisciymis onlar degisim yapmiyorlar.
Güle güle kullan canım hayırlı olsun flz çok iyi marka :)
Benimki de şu

Eklentiler

• 3079683_31-64.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 166
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…