2016 Şubat Anneleri

örgün mü okuyorsun canım? bende şu an 4. sınıftayıM:)

Ne yapcaz ya pekimm .. Şey duymuştum yada buradan okudum. Nemli havluyu peteğin üzerine koymak.. Bu gece yapacağım onu. Bizim bogazimiz mafoluyor bebeğim ne yapsın
nemli havlu petekte hemen kurur canım bi yararı olmadan. kalın pet şişeyı uzunlamasina ikiye bol su doldurup peteğin üzerine yerleştir daha çok yararını görürsün

Hergün şükrediyorum canım yakinimda diye.. Canım annem pesimden Bodrum a taşındı..

Bende 1 yıllık evliyim annemin alt katında oturuyorum önceden keşke biraz eşimle herkesten uzak yaşasaydık diyordum ama değerini şimdi anladım çünkü en küçük bi sıkıntıda annemi arıyorum, evimi temizliyor, kahvaltı yemek yukarda yiyoruz ama tabi şimdilik biraz zor geçtiği için hamileliğim normalde yaptırmam ev işlerimi... Evlencek arkadaşlarıma hep diyoerum kendi anneniniz yakınlarında oturun değerini sonra anlarsınız

Manuel mi yoksa elektriklimi ? Fiyatlar baya iyi :) onerin varmi marka model olarak

Manuel mi yoksa elektriklimi ? Fiyatlar baya iyi :) onerin varmi marka model olarak
Elektrikli canim manuel hiç alma çok acitiyor. Ben lansinoh almistim çok memnun kaldim. 1 yil kullandim. Oglum 6 ay emdi birakti annem mama verdi gizli gizli birde kolikti cok yoruyodu beni sütüm azalmisti. Ama pes etmedim hergün sağarak 1 yıl biberonla anne sütü verdim. Gerci benim sıpa mamayi çok severdi anne sütünü biberonda nazlana nazlana içerdi:)). Mamayida nederdeyse biberonuda yutacak gibi içerdi:). Eee ilk bebek tecrübesizlik arti anneminde inadiyla mamayi istedi bizimki. Insallah buna mama vermeden büyütürüm sütüm yeter.
Birde gunde 336 defa ya musavvir esmasi hamileyken olmazsa olmazim oldu rabbimizin musavvir ismi mucizesiyle insallah bebekte herşeyde kusursuz mükemmel olur amin.

Valla sormadim doktora..hangi doktora sorsan hayır dicek..ailemin yanına gidicez sonra dönüşte kayinvaldem de alıp gelcez amaç eğlence değil yanı..aile.. :))
Anladım canım sana kalmış bir durum. Dediğim gibi rahatsız olmayacaksan yolculuğa çık sonucunda aile görme var. Ama ağrın olmasa bile sık sık mola verin. İnş hayırlısıyla git dön

Amin canim insaallah tskler onerilern icin :) hepsini aklima yazdim.

d
Canim benim allah ikisine de sağlık sıhhat versin sağlıcakla alırsın inşallah kucağına kendini üzme ve bol bol dua et onları eve götürecegin zamanı düşle

Canim neden 336 ? Ben int de arastirirken gormustum hamileyken soylemek gerekiyormus ama ben 2,3 kere falan soyledim o yuzden merak ettim

İyi olmanıza sevindim,inşallah kucağında ikisiyle sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin rabbim çok geçmiş olsun canım,gözün aydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…