2016 Şubat Anneleri

Sagol canım bende bi bakayım bu markaya uyguna da gelmiş

Saqol canim tskler. Ülkerde calistigim icin maltanayi iyi biliyorum fakat digerleri hakkinda bilgim yok onlarida arastirirm. Ben gogus pompasi almadim. Calismadigim icin gerek olmaz diye dusundum. Hakkimizda hayirlisi gogus kreminden bende aldm. Tskler. Hastane cantasi icin baska olmazsa olmazlar varmi? Benim oglumda henuz donmedi insaallah doner kendimi normal doguma cok hazirladm. Sezeryandan korkuorum

kızlar ayak numarası 38 ve üstü olanlar doğumu daha kolay yapıyormuş ayağı küçük olanlar endişe etmesin çünkü doğruluğu meçhul :)))

Canim saglikli sihatli iyi insanlar olsunlar Kilolari da cok dusuk degil yakin zamanda toparlanirsiniz insallah ..

Hemennn inceliyorumm canım aklımda soru kalırsa yazarım yine :) çok teşekkür ederimmm :)

kızlar benim son iki haftadır sol bacak ekleminin olduğu yer ağrıyor.yatakta dönerken kalkarken yürürken falan.tam bu bacak ile bikini bölgesinin birleştiği yer.ağrılar gün geçtikçe artıyor.çarşamba doktorada soracağım sizdede var mı ağrılar.bide bebek baş aşağı döndüğünden beri oluyor bu ağrı

Canım benim yaa kıyamam onlara maaşallah Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin ikisini de sağlıkla. Dualarımız sizinle Allah'a emanet olun...

sdss ayy canım gözün aydın sayfanın ikinci annesi oldun tebrikler.bebişler en kısa zamnda toparlar merak etme kilolarıda güzel kendini üzme hiç sağlıkla kucağına alıp evine dönersin İnşallah

Allah kolaylik versin canım zor valla . ben bi kaç onlisans bölümü okuduktan sonra sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlıyorum son sınıftayım su an. stajim da vardı ikinci dönemde var bebekle nasıl olacak bilmiyorum. yeni Atamam da oldu yer değişikliği yapacağız her şey karman corman bu aralar sen bi yerde çalışıyor musun?

Benimde sol ayak bikini bolgemde vardi canim. Uyluk kemigi guclerme egzersizine basladigimdan beri gecti. Sebebini kimi ark cati acilmasindan diyor ama kesin sebebi omu bilmiyorm.

Benimde sol ayak bikini bolgemde vardi canim. Uyluk kemigi guclerme egzersizine basladigimdan beri gecti. Sebebini kimi ark cati acilmasindan diyor ama kesin sebebi omu bilmiyorm.
o egzersiz nasıl yapılıyor canım.bu ağrı erken doğuma sebep olmaz demi

Bende ve birkaç kişide daha var canım aynı ağrı, bi arkadaş çatı ağrısı yazmıştı sanirsam.. Dr una sordugun zaman bize de haber et olur mu, bende 3 haftadır falan var çünkü

Ben 50-60 tane kadar yapıcam canım kaç kilo taş tozu gider minik taşlar yapsam 4-5 cm genişliğinde??

Canim pompa önemli alsan iyi olur. Sezeryan dogumda ozellikle ve erken dogumda bebek pek ememiyo uykulu oluyo yeterli ememiyo guçlü cekemiyo veya ilkgun hemen sut gelmiyo. Ama elrktrikli sut sagma pompalari gögsü uyarip hemen sutu ilk gün getiriyor. Emzirmek daha kolay cabuk oluyor. Cantada bol sut yapici icecekler olmazsa olmaz.
Simdiden stok yapmak en iyisi ben piyasada be varsa aldim aliyorum:)). Sonra vakit olmuyacak:)). Valla bakkala gittikce maltana aliyorum stokta olsun diye:)). En ucuzu o. Bolcanada hurma aldim eve:)).

Bende ve birkaç kişide daha var canım aynı ağrı, bi arkadaş çatı ağrısı yazmıştı sanirsam.. Dr una sordugun zaman bize de haber et olur mu, bende 3 haftadır falan var çünkü
sende de sol tarafta mı canım tamam yazarım buraya sorunca

Hayır canım ben çalışmıyorum tam bi işe başvuru yapacakken hamile olduğumu öğrendik eşim istemedi çalışmamı.. sanada kolaylık versin Rabbim. işin benimkinden daha zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…