Hergün şükrediyorum canım yakinimda diye.. Canım annem pesimden Bodrum a taşındı..Ay ne güzel ya ben annemi çooook özledim
Sagol canım bende bi bakayım bu markaya uyguna da gelmişCanim simdi baktimda babygo diye bi markaymis 429 a aldim babymalldan 3gun icinde teslim ettiler 100tlde o zaman hediye ceki vermislerdi 329 a geldi diyebilirim :) 100tlyede gogus pompasi bebekbezi lansioh goguskremi filan almıştım. Iyi gibi duruyor beğendik bu markayi
Sagol canım:)Kizlar babymalde park yatak kraftin 500de 379 a inmis ilgilere duyurulur almostik biz parkyatak.
Saqol canim tskler. Ülkerde calistigim icin maltanayi iyi biliyorum fakat digerleri hakkinda bilgim yok onlarida arastirirm. Ben gogus pompasi almadim. Calismadigim icin gerek olmaz diye dusundum. Hakkimizda hayirlisi gogus kreminden bende aldm. Tskler. Hastane cantasi icin baska olmazsa olmazlar varmi? Benim oglumda henuz donmedi insaallah doner kendimi normal doguma cok hazirladm. Sezeryandan korkuorumGögsum yara olmadi çatlar catlamaz hemen lansinoh kullandim hastane çantamda olmazsa olmazimdi.
Malesef tersti oglum birde pazardi günlerden sezeryanla dogumum oldu.
Hastane çantaniza muhakkak hurma. Still tea çaylardan. Malt icecek vitamalt primalt maltana filan. En ucuzu maltana hem yerli mali. Yine en çok süt yapan naturpy milk tea var nettende arastirin çok faydali çok süt yapiyo. bebek ilk zaman uyuyo hep pek ememiyo pompaniz yaninizda olsun 2 saatte sagin 10-15 dk.ki beyine daha fazla süt mesaji gitsin ilk 1 ay ne kadar fazla süt talebi olursa o kadar çoksüt olucak. Ve kolikte olmazsa sütünuz azalmaz allahin izni ile.
Ya bu da çok şirin:)Günaydııın :) heraya ayrı bir günaydın :) kedilerle anlaşabiliyor mu:) bizim Badem imimizde de sevgiler size o halde :) Eki Görüntüle 1729777
arkadaslar dogum oldu 15:33 ve 15:34 de s
abah 6 da suyum geldi...
1700 kizim 1800"oglum ama dogumu baslatan kizim oldugu icin oglum dogum bilincinde degilmis solunum cihazinda
... daha goremedim ... spinal yaptilar ama sonra tam uyutmuslar... dualarinizi bekliyoruz... saglicakla kalin...
Hemennn inceliyorumm canım aklımda soru kalırsa yazarım yine :) çok teşekkür ederimmm :)Bugün ben naptığımı ne dediğimi biliyom mu bacım
Şu kadını şirkette doğurtalım diye uğraşıyorlar
Vallahi bezdim çalışmaktan.inşallah sıpam uslu bebek olurda iş yerini özlemem
Aradığınız kişi benim :)
Her türlü kokulu taş cevabı için @mevsimMehtap arkadaşın duvarındaki mesajlArıma bakabilirsin
Aaa öyle olmaz bana ayrı cevap versen seve seve cevap veririm ama bana önce özel mj at
Bı arada taş daha uygun
Hayırlı olsun.
Rabbim iki bebeğini de kucağına almayı nasip etsin :)
İnşallah hayırlı haberlerle dönmeni bekliyor olacağız :*
Canım benim yaa kıyamam onlara maaşallah Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin ikisini de sağlıkla. Dualarımız sizinle Allah'a emanet olun...arkadaslar dogum oldu 15:33 ve 15:34 de s
abah 6 da suyum geldi...
1700 kizim 1800"oglum ama dogumu baslatan kizim oldugu icin oglum dogum bilincinde degilmis solunum cihazinda
... daha goremedim ... spinal yaptilar ama sonra tam uyutmuslar... dualarinizi bekliyoruz... saglicakla kalin...
Allah kolaylik versin canım zor valla . ben bi kaç onlisans bölümü okuduktan sonra sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlıyorum son sınıftayım su an. stajim da vardı ikinci dönemde varBen uzaktan eğitimle çukurova üni.' De önlisans muhasebe okuyorum canım. :) 2. Sınıftayım şuan. bu bitince açık öğretimle 4 yıla tamamlamak istiyorum inşallah. Bazı sebeplerden dolayı okulum yarım kalmıştı bende bitirmek için elimden geleni yapicam. Stajimda maalesef naylon oldu sadece doldurmak kaldıhem staj dosyamı teslim edicem hem 10 sınava gircem bu haftasonu, hiçbirine hazirlanamadim Sen ne okuyorsun canım? :)
Benimde sol ayak bikini bolgemde vardi canim. Uyluk kemigi guclerme egzersizine basladigimdan beri gecti. Sebebini kimi ark cati acilmasindan diyor ama kesin sebebi omu bilmiyorm.kızlar benim son iki haftadır sol bacak ekleminin olduğu yer ağrıyor.yatakta dönerken kalkarken yürürken falan.tam bu bacak ile bikini bölgesinin birleştiği yer.ağrılar gün geçtikçe artıyor.çarşamba doktorada soracağım sizdede var mı ağrılar.bide bebek baş aşağı döndüğünden beri oluyor bu ağrı
o egzersiz nasıl yapılıyor canım.bu ağrı erken doğuma sebep olmaz demiBenimde sol ayak bikini bolgemde vardi canim. Uyluk kemigi guclerme egzersizine basladigimdan beri gecti. Sebebini kimi ark cati acilmasindan diyor ama kesin sebebi omu bilmiyorm.
Bende ve birkaç kişide daha var canım aynı ağrı, bi arkadaş çatı ağrısı yazmıştı sanirsam.. Dr una sordugun zaman bize de haber et olur mu, bende 3 haftadır falan var çünkükızlar benim son iki haftadır sol bacak ekleminin olduğu yer ağrıyor.yatakta dönerken kalkarken yürürken falan.tam bu bacak ile bikini bölgesinin birleştiği yer.ağrılar gün geçtikçe artıyor.çarşamba doktorada soracağım sizdede var mı ağrılar.bide bebek baş aşağı döndüğünden beri oluyor bu ağrı
Ben 50-60 tane kadar yapıcam canım kaç kilo taş tozu gider minik taşlar yapsam 4-5 cm genişliğinde??Bugün ben naptığımı ne dediğimi biliyom mu bacım
Şu kadını şirkette doğurtalım diye uğraşıyorlar
Vallahi bezdim çalışmaktan.inşallah sıpam uslu bebek olurda iş yerini özlemem
Aradığınız kişi benim :)
Her türlü kokulu taş cevabı için @mevsimMehtap arkadaşın duvarındaki mesajlArıma bakabilirsin
Aaa öyle olmaz bana ayrı cevap versen seve seve cevap veririm ama bana önce özel mj at
Bı arada taş daha uygun
Hayırlı olsun.
Rabbim iki bebeğini de kucağına almayı nasip etsin :)
İnşallah hayırlı haberlerle dönmeni bekliyor olacağız :*
Canim pompa önemli alsan iyi olur. Sezeryan dogumda ozellikle ve erken dogumda bebek pek ememiyo uykulu oluyo yeterli ememiyo guçlü cekemiyo veya ilkgun hemen sut gelmiyo. Ama elrktrikli sut sagma pompalari gögsü uyarip hemen sutu ilk gün getiriyor. Emzirmek daha kolay cabuk oluyor. Cantada bol sut yapici icecekler olmazsa olmaz.Saqol canim tskler. Ülkerde calistigim icin maltanayi iyi biliyorum fakat digerleri hakkinda bilgim yok onlarida arastirirm. Ben gogus pompasi almadim. Calismadigim icin gerek olmaz diye dusundum. Hakkimizda hayirlisi gogus kreminden bende aldm. Tskler. Hastane cantasi icin baska olmazsa olmazlar varmi? Benim oglumda henuz donmedi insaallah doner kendimi normal doguma cok hazirladm. Sezeryandan korkuorum
Bilmiyorum ki canim ben biraz relax im kafama takmiorm pek. Resimdeki gibi yapiorm.o egzersiz nasıl yapılıyor canım.bu ağrı erken doğuma sebep olmaz demi
sende de sol tarafta mı canım tamam yazarım buraya soruncaBende ve birkaç kişide daha var canım aynı ağrı, bi arkadaş çatı ağrısı yazmıştı sanirsam.. Dr una sordugun zaman bize de haber et olur mu, bende 3 haftadır falan var çünkü
Allah kolaylik versin canım zor valla . ben bi kaç onlisans bölümü okuduktan sonra sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlıyorum son sınıftayım su an. stajim da vardı ikinci dönemde varbebekle nasıl olacak bilmiyorum. yeni Atamam da oldu yer değişikliği yapacağız her şey karman corman bu aralar sen bi yerde çalışıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?