Benim cumadan cumaya degisiyo canim,sat 8 mayis seninde mi oyle ? Zaten burdaki hesaba bi kafam basmadi.Kimilerinin dogum yapacagi gun ayni ama son adetleri farkli
Benim sat 11 mayis cnm :) normal gebelik sitelerinden de bakinca 15 subat gozukuyo.. bakalim ilk bebegimde tahmini dogum tarihinden birgun once dogmustu bunda 15 i gorebilecek miyiz acaba
Benim boyum 1.71 ve 67 kgyim ama sadece gobegim var bacaklarim falan sopa gibi hala :) Sabahlikli olan M beden bol geldi biraz ama degistirmedim digerini sonradan s beden aldim iyi oldu o canim. N11 de bir suru magaza var, n11 araci gibi birsey oluyor. Sahinleri satan cok yoktu zaten. Aldigim magazanin adi sahinlertekstil olmasi lazim. Fiyat olarak sahinlerin sitesiyle ayniydi ama ben kampanyaya denk getirdim indirimli aldim.
Canim lohusa pijamalar için yazısmistik senle ben de bugun siparis verdim de aklıma takıldı sabahlikli olan pijama takımında renk olarak sende de ekru mu yazıyordu? fotodaki gibi mor muydu pijamasi?
Ayy suan cnm nasil bisey istedi hemde su zamanda buraya yazmayayim caniniz isteyebilir gece cnm biseyler yemek istemezdi su son zamanlar aklimda hep biseylerrr
Benim cumadan cumaya degisiyo canim,sat 8 mayis seninde mi oyle ? Zaten burdaki hesaba bi kafam basmadi.Kimilerinin dogum yapacagi gun ayni ama son adetleri farkli
Benim sat 11 mayis cnm :) normal gebelik sitelerinden de bakinca 15 subat gozukuyo.. bakalim ilk bebegimde tahmini dogum tarihinden birgun once dogmustu bunda 15 i gorebilecek miyiz acaba
Ya niye oyle acaba taktim kafaya :) Hastaneler falanda 15 subat hesapliyo nasil farkli oluyo ki Benimde 38 +1 de dogdu ilk bebegim.Dr bunda da ayni olur dedi ocagin sonu diye hazirladim kendimi hep o yuzden
Doğum yapan annemiz böyle pozitif olmana çokkk sevindim.Allah sağlık versin bebişlerine.
Kızlar o çatı ağrısımı tam bilmiyorum ama nerdeyse hamileleğin ilk aylarından beri .sanki vajinama sopayla vurmuşlar gibi. Oturduğumda uzandığımda bile oluyor, şimdilerde arttı tabi.
Ayy suan cnm nasil bisey istedi hemde su zamanda buraya yazmayayim caniniz isteyebilir gece cnm biseyler yemek istemezdi su son zamanlar aklimda hep biseylerrr
Yok canım sormamislardir senin son adet tarihinle uyumludur bebeğinin haftası değil mi? mesela benim son adet tarihim 3 Mayıs ama geç dollenme olduğundan yani iki adet tarihim arasındaki mesafe uzun olduğundan bebeğin haftası uyumlu olmadı o yüzden sordular bana. yani söylemek istediğim çoğu kişinin son adet tarihinin farklı olmasıyla tahmini doğum tarihin aynı olmasi bu yüzdendir. Umarım anlatabilmisimdir:)
nemli havlu petekte hemen kurur canım bi yararı olmadan. kalın pet şişeyı uzunlamasina ikiye bol su doldurup peteğin üzerine yerleştir daha çok yararını görürsün
Canım anlayamadım pet şişeyi nasıl yapicagmi belki de gecenin bu vakti diye. Havlu koymadim agzi geniş bir kase var cam ona su koyup peteğin üzerine koydum. Umarım ise yarar..
Canım anlayamadım pet şişeyi nasıl yapicagmi belki de gecenin bu vakti diye. Havlu koymadim agzi geniş bir kase var cam ona su koyup peteğin üzerine koydum. Umarım ise yarar..
Yok canım sormamislardir senin son adet tarihinle uyumludur bebeğinin haftası değil mi? mesela benim son adet tarihim 3 Mayıs ama geç dollenme olduğundan yani iki adet tarihim arasındaki mesafe uzun olduğundan bebeğin haftası uyumlu olmadı o yüzden sordular bana. yani söylemek istediğim çoğu kişinin son adet tarihinin farklı olmasıyla tahmini doğum tarihin aynı olmasi bu yüzdendir. Umarım anlatabilmisimdir:)
Allah razi olsun valla anladim simdi,ne zamandir merak ediyordum neden diye cok ciddiyim :))) Benimki haftasiyla uyumlu onde bile masallah,demek ki anliyor dr.Sagol tekrar
Allah razi olsun valla anladim simdi,ne zamandir merak ediyordum neden diye cok ciddiyim :))) Benimki haftasiyla uyumlu onde bile masallah,demek ki anliyor dr.Sagol tekrar
İnsallah canjm. Kusura bakma anlayamadım vlla .. Utu yaptim.. Belim kalcam ağrıdı uykuda gelmeye başladı sabah tekrsr okuyacagim :) anlarim kesin o vakit. karnim da AC gjbj ama useniyorim gidip birseyelr almaya
İyi geceler canım
İki ablam normal biri sezaryen dopum yaptı normallerin 35 numara olan iki cocugunu da bağırmadan dahi doğurdu sıfır dikişle.. Doğumdan sonra anlattığı ve tek hatırladığı ebenin dediğini yaptım vırk diye cıktı ve içim boşaldı seklinde ayağı 38 numara olan diğeri iki cocugu da dikişli ve biraz uzun bir süreçte oldu suni sancı Vs. Bide abimin eşi normal doğurdu iki cocugunu ayak numarası 38 ilki biraz uzun süreli dikişli oldu ikinci cok kolay oldu.... Sezaryen olanı bilemiyoruz tabi 35 yine ayak numarası :)) şükür hepsi sağlıkla sıhatle kucakladılar bebişleri
Her doğum ve ger gebelik özeldir kızlar kıyaslama genelleme yok :))
İnsallah canjm. Kusura bakma anlayamadım vlla .. Utu yaptim.. Belim kalcam ağrıdı uykuda gelmeye başladı sabah tekrsr okuyacagim :) anlarim kesin o vakit. karnim da AC gjbj ama useniyorim gidip birseyelr almaya
İyi geceler canım
bu arada tabi canım doktorlar anlıyor ultrason cihazı ile son adete tarihine bakıp hesaplıyorlar. Allaha Şükür benim bebis de haftası ile uyumlu sadece benim adet tarihimin süresinin uzun olmasından kaynaklanıyor bu durum yoksa şükür bebekle ilgili bi durum değil.