2016 Şubat Anneleri

canım çok geçmiş olsun.
güçlü olmaya ve bolca dua etmeye çalış, zor olsa da.
allahım korusun meleklerini..
bizde burdan sana dua ediyor olacağız..

yorma kendini, bebeklerine odaklan.

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Allah yardimcin olsun cnmm..insallah gule oynaya cikarsiniz hastaneden..sen icini ferah tut

çok geçmiş olsun canım, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim benim gecmis olsun. Gozun aydin. İnsallah en.kisa zamanda oglusun da solunum cihazindan cikar. Sag salim.mutlu mesut evinize donersiniz. Dualarim sizinle

doğumlarınıza az kaldı 2015 mart annesi olarak yazıyorum lütfen dinlenmeye önem verin zira doğumdan sonra bunu yapamayacaksınız kafanıza takılan sorularınız olursa cevaplamaya hazırım hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah...

kötü bir gecenin ardından hepinize günaydın,
kabuslaaar, bel ağrısı, kasık ağrısı, uykusuzluk ne ararsan var,
hala çok sersemim kolumu kaldıracak halim yok

amannn takma bu kadar zaten ne kaldı şunun şurasında
benim bi tanıdığım elinde kahve kutusuyla gezerdi bi de telvesini parmaklardı

Canım bende artık en az 5 6 kez uyanıyorum gece hem wc için hemde kuzumun tekmelerinden ben sola yatıp sırtıma ve bacaklarıma yastık koyuyorum kendimi yastığa dayayınca ne düz ne yan ikisinin arası bi pozisyon oluyor o şekilde ilk 2 saat kadar deliksiz uyuyorum uyandıktan sonrada sağ tarafıma yatıyorum yastıkları değiştirerek kaburgalarım ve kalça kemiklerim çok ağrıyo artık ben anca böyle bi çözüm buldum bi dene istersen

günde1 fincan kahveyi doktorum öneriyor aslında ama 4 biraz fazla olmuş sanki:) ve günde 3 bardak açık çay içebilecegimı söyledi. ama Nescafe kesinlikle yasak ona çok dikkat kızlar:)

aslında doktorunun bunu seninle paylaşması gerekiyordu canım. kaç günlük geri olduğunu söylüyor ki? belki 1 2 gün fark ediyor ise önemli görmemiştir. evet doktorum son adet tarihini düzeltelim dedi bana çünkü geç dollenme olmuş o yüzden öyle gorunuyor gelişim geriliği yok dedi allaha şükürler olsun.

Benim de 2 gündür tam olarak bahsettiğiniz nokta da ağrım var. Aslında iki tarafımda da var ama sol taraf daha fazla ağrıyor

Dün doktorumu aradim 15 gün oldu gorusmeyeliu, bu hafta mi geleyim haftaya mi diye. Haftaya gel dedi kadın rahat ya,sesim iyi gitti sanırım. Dedim çok kötü gribim sunu şunu yapıyorum. Tamam,dedi... Altta bende de ağrı oluyor onu söyledim. Çok normal artik dedi. Kısaca kadın gelme dedi :)

Dedigin gibi olucagini bilsemde.. yinede kendimizi sartlandirmasak, belki bebek cok uyumayi sever, bizde uyuyabiliriz belki..

gelme ve arama demiş nerdeyse arkadasım

Kimmiş o acaba.. Ben bir arkadaşı merak edıyorum aynı doktora gidiyorduk hiç sesi soluğu cıkmıyor ..

iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ederiz... bugun bebeklerimi gormeye gitcem ins... kuveze solunum cihazina cok gerek kalmaz... Allah`im bebeklerimizin yardimcisi olsun...
amin canım her şey yoluna girecek merak etme. ya şimdi onları görmeye gideceksin ne kadar heyecanlı allah onları sana bağışlasin. gördükten sonra bize haber ver olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…