- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Rahim genişlemeye devam ediyor. Doktorum bu son ay agrılarımın çok artacagını çünkü bebegin 2 katı kg ya çıkacagını söylemişti. Ağrı olursa korkmuyorum ben. Ama arada kısa süreli bu iğne batması sancıları olmaya başladı. Bunlar yalancı sancıymış. Adet sancısı ve iğne batması sancıları olursa takip et demişti.
Az önce aklımdan geçtin ne yapıyorki acaba diye düşünüyordum. Oyy maşallah bebişlerine.. bu su gelmesi biranda olabiliyor işte.. Allahtan kuzucukların iyi .. sütün geldimi emzirebiliyormusun? İnş en kısa zamanda solunumları düzeliranneler baya sayfa vardi okuyamadim... hepsini ama agrilari olan dikkat etsin... ihmal etmeyin... benim agrim kasilmam yoktu... direk suyum geldi... dikkat edin... en azindan ciger gelistirici vururlar... bizim ilk ignemizi vurdular... 2. beklemedi bebekler... hala solunum ile tedavimiz devam ediyor...
dun oglumu kucagima verdiler cok tatliydi... kuzum minicik...
Aaa gercekten ayip etmis. Sabretceksin sikma kendini olan olmus ama bende cok sinir olurdum
2. Çocukta ne oluyormuş canım. Birde memur ve özel farklıdır herhalde degilmi?Yönetmeliğe baktım şimdi aile hekimliği memurluktan farklı oluyo... Son ve kesin bilgi bizin için 7 gün.. Tek cocuk zaten..:) ahh ahhh bu annelik izni durumu içler acısı hiç açma canım
Kizimla simdiden pastalar tramisular yapıyoruz biz. 2016 ya tatlı girelim
Karlı bir Sivas sabahından hepinize günaydınKar tatili olacak diye bekledim ama maalesef şu an işteyim(devlet hastanesinde fizyoterapistim) ve bir hastam sabah sabah beni sinir etti, üniteye girer girmez bana "Geldi tombik" dedi ben sonuçta devlet memuruyum,hamileyim nefes nefese kalmışım, sinirim bozuldu ben nerden tombik oluyorum(hem olsam da gayet normal!!!!) bu ne samimiyet ya !!! zaten kanım hiç ısınmamıştı ben de tavır koydum suratımı astım ve sonra dedim ki boşver tüm negatiflikleri unut, bebişi düşün,dua eden hastalarını düşün yepyeni bir yıl geliyor vb...
Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve güzel yıllar diliyorum.
Rabbim her birimizi tek avazda kurtarsın, hayırlı ve kolay doğumlar versin.
İnşallah yavrularımızı zamanında ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Sütümüz çok olsun, bebişlerimiz emsin, hayırlı evlat olsunlar, huysuz olmasınlar, gaz sancısı çekmesinler, güzel uyusunlar, kolay büyüsünler.
Lohusalık sendromu yaşamayalım, o süreci selametle atlatalım.Eşlerimiz bize her daim iyi baksın.
Her işimiz rast gitsin.
Kocaman bir amin!
Hepinizi seviyorum:) Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Öpüldünüz !
Zaten herkes manken modunda doğuma gidiyor bir sen bir ben kilo alıyoruz. Aaa acaba neden.sadevehuzurlu , sakın takılma, bana işyerinde 'iyice kilo aldın sanki' diyen bile var.
ne güzel işte allah böyle bir hikmet vermiş biz bayanlara, ve hamileliğin ne kadar kutsal bşy olduğunu düşünemiyorlar.
Nedense herkes olumsuz şeyler söylüyor, kimse de buraya yazmıyor ki, 'ne güzel şeyler söylediler bana moral oldu'
maşallah güzelleştin, annelik sana yakışacak deseler olmuyor sanki.
hep birilerini indirme çabasındayız.
Sagol canımsıkılmıyorum. Herkesin birbirinden ögrendiği şeyler var. Buradakilerle yoldaş oluyoruz. Kendimizde bir dert varken başkalarındada görünce normalmiş diyoruz. Her hamilelik farkkı geçiyor. Ama yaşadığımız şeyleri sorunca paylaşmak güzel oluyor tabi. Çünkü insan ilkinde çok tecrübesiz oluyor herşeyd3n korkuyor. İlk hamileliğimde böyle bir grup ile karşılaşmayı çok isterdim. Kimseye bişey soramıyorsun. Bu grup iyiki var. Doktora sormayı unuttuğun şeyleri burada başkası sormuş oluyor. hamilelik kardeşliği
Şimdi Şubat 2015 te yayınlanmış bit haberde memurlar nette babalık izni 10 gün yazıyor :/ Ben birde kanuna bakayım :)
Aman sorma, ikiz gebelikte çok komik yani :/ hemde borçlandırma yaparken de tek çocuk sayılıyormuş şok olmuştum :/Esim kizimda 10gun kullanmisti 2.5sene once hatta simdi ikizlerde iki katmis babalik izni. Gerci sinirlendim biraz ikizlerde annelik izni yerine babalik izninin iki kat olmasi gicik etti beni
Kızlar doktordan çıktık :)aferin aldık çok hareketli dedi doktor:)1800 kg olmusuz 18 Şubat doğum tarihi verdi haftaya çalışır raporu alacam:)içim rahatladi çok sukur
Oy sorma çikolata yaptıran bir arkadşımla konuştuk geçen.Sezeryanda 2 gun canım 3 gun degıl. Benım de hıc kafam basmıyo bebek sekerıymıs kurabıyesıymıs, bızım burda cıkolata fabrıkası varmıs ordan almıs arkadas ben de ordan alırım sanırım
ya kızlar size bişey danışacam lütfen yorum yapın okuyup geçmeyin dün akşamdan beri karnımda sertlikler oluyor gecede oldu doktorumu aradım yarım saatte 1,5 litre su iç geçmezse gel dedi su içtikten sonra biraz rahatladım ama ara ara sertlikler devam ediyor doktorada gidersem alttan muayene edecek ve huzursuz edecek bebeğimi sizce beklemelimiyim yoksa gideyimmi bilemedim bide sertliğin olduğu tarafta kalça eklemim çıkmış gibi ağrıyor aranızda bu sorunları yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Kantaron yağı kullanKarlı bir sabaha çatlaklarla uyanmak Bir gecede mi çatlar insan yaa Nasıl da seviniyordum oysa... Kocam beni doğumdan sonra beğenmeyecek. O kadar su iç krem kullan sonuç kırmızı şeritlerle kaplı bir göbek beya
Ay senin kaynana beni doğurtacak vallahiBu kaynanayi bogarimmmmm yeminleee saygısız terbiyesiz seeeyyy
gecen hafta koye gittim. Annem iki kazak verdi, birini halasina biri de onun gelinine hediye diye. Bende kaynanamda biraktim gelip alacaklardedim.Gitmiş paketi açmış begendigi biri alip giymis ve gelini aarıyor biri ben aldım sen ara haber ver sana yenisini alsin diye. Annemi dahi arayip haber etmiyo. Annemde aman boşver bisey deme bi kazak icin diyo..
anneler baya sayfa vardi okuyamadim... hepsini ama agrilari olan dikkat etsin... ihmal etmeyin... benim agrim kasilmam yoktu... direk suyum geldi... dikkat edin... en azindan ciger gelistirici vururlar... bizim ilk ignemizi vurdular... 2. beklemedi bebekler... hala solunum ile tedavimiz devam ediyor...
dun oglumu kucagima verdiler cok tatliydi... kuzum minicik...
Maalesef hiç kimse yok canım köydeyim ben..10 gün mü :) ben bir hafta sanıyordum... Yıllık izin ve rapor kullanamıyoruz çünkü en azından bunu öğrendiğim iyi oldu... Şimdiden bunun stresini yasıyorum inşallah hemen evime gelirim... Kv gelcek benle zaten bi süre.. Bebeğe bakamama stresi felan yom bende zaten tek basıma evimde eşimle olayım yeter...
Normalde devlet memurlarında 10 gün ama malesef aile hekimleri sözleşmeli oldukları için 1 hafta. daha yeni bir aile hekimimizin esi doğum yaptı ordan biliyorum canımŞimdi Şubat 2015 te yayınlanmış bit haberde memurlar nette babalık izni 10 gün yazıyor :/ Ben birde kanuna bakayım :)
Yok canım bunlar mevlüt için eve gelenlere ilk haftalarda tabi lohusa şerbeti kurabiye bide çikolata tamamdir eve gelenler nasılsa mevlüt e de gelecekler o zaman vereceğim bunlarıEve gelenlere verıceksın degılmı canım.
Aslında ilk doktorum tüp bebeği yapan sezeryan ol riske atma dedi. Ama ben doktor değiştirdim. Bu doktorumda normal yapmanda hiçbir sakınca yok diyor. Bir aksilik olmazsa normal gözüküyor. Ama kararsızımGerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz.amin inşallah.dün gece hiç uyuyamadim.bide sana Dr dogumla ilgili normal sezeryan diye bisey dedimi.benimki bisey diyemeyiz dedi.sancı çıkınca herhangi bir ilacta vermedi
cnm emzirmeye uygun degiller henuz sut sagiyorum... bugun esim goturdu... yarin bende gitcem gormeye gunde max. 1 saat goruyoruz... sutum henuz cok yok ama oldugu kadarini sagiyorum 2-3 saatte bi... lansinoh ikili pompayi aldim memnunum simdilik... pompa alcaklara onerebilirim... avent istiyordum ama sut sagim surem cok olcagi icin lansinoh ikili aldik...Az önce aklımdan geçtin ne yapıyorki acaba diye düşünüyordum. Oyy maşallah bebişlerine.. bu su gelmesi biranda olabiliyor işte.. Allahtan kuzucukların iyi .. sütün geldimi emzirebiliyormusun? İnş en kısa zamanda solunumları düzelir
Amaan canim, guzel bir ani iste o cizgiler :)Aynen sağlıklı olsunlar da çatlaklara razıyım ama biliyorum ki bu çatlakları yok etmenin kesin bir yöntemi de yok maalesef
yok canım kaliteli kurumlarda öyle çay fotokopi olayı yok. biz baya baya mühendislik yaptık. neyse inşallah yaparsın.
cnm emzirmeye uygun degiller henuz sut sagiyorum... bugun esim goturdu... yarin bende gitcem gormeye gunde max. 1 saat goruyoruz... sutum henuz cok yok ama oldugu kadarini sagiyorum 2-3 saatte bi... lansinoh ikili pompayi aldim memnunum simdilik... pompa alcaklara onerebilirim... avent istiyordum ama sut sagim surem cok olcagi icin lansinoh ikili aldik...
10 gün cnm
Aslında ilk doktorum tüp bebeği yapan sezeryan ol riske atma dedi. Ama ben doktor değiştirdim. Bu doktorumda normal yapmanda hiçbir sakınca yok diyor. Bir aksilik olmazsa normal gözüküyor. Ama kararsızımsen ne düşünüyosun?
Kız dilini ısır maşallah de kendine... ne güzel işte. Ben ilkinde öyleydim agrı sancı nedir son 2.3 haftada gördüm. Bunda agrılarım çok. Bazıları senin gibi güzel geçebiliyor. Maşallah maşallahMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ama takip ediyorum yine de. Erken doğum riski olan arkadaşlar inşallah bebekleriniz bekler zamanlarını ben bekleyeceğine inanıyorum
Herkeste kasılmalar falan başlamış bende bi tuhaflık mı var acaba rahatça uyuyorum kasılmam yada karnımda sertleşme falan hiç yokAcaba bende mi var bişey
sdss canım Aklım sende inşallah minnoşlarınla yeni yıla sağlıkla huzurla girersin ..
Hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu bol sütlü bebişlerimizle geçireceğimiz güzel günler dolu bi yıl olur inşallah
Bak ne güzel sütün gelmiş canım. Maşallah. Onlar seni emmeye başlasın o zaman daha çok artarlar. Sen hep sag en azından senin sütünlede besleniyorlar.cnm emzirmeye uygun degiller henuz sut sagiyorum... bugun esim goturdu... yarin bende gitcem gormeye gunde max. 1 saat goruyoruz... sutum henuz cok yok ama oldugu kadarini sagiyorum 2-3 saatte bi... lansinoh ikili pompayi aldim memnunum simdilik... pompa alcaklara onerebilirim... avent istiyordum ama sut sagim surem cok olcagi icin lansinoh ikili aldik...
bendede daha yeni başladı çatlaklar. nasıl olsa çatlamıyorum diye kremde kullanmadım. küçük ince kırmızı cizikler oluşmaya başladı bendedeKarlı bir sabaha çatlaklarla uyanmak Bir gecede mi çatlar insan yaa Nasıl da seviniyordum oysa... Kocam beni doğumdan sonra beğenmeyecek. O kadar su iç krem kullan sonuç kırmızı şeritlerle kaplı bir göbek beya
Kız dilini ısır maşallah de kendine... ne güzel işte. Ben ilkinde öyleydim agrı sancı nedir son 2.3 haftada gördüm. Bunda agrılarım çok. Bazıları senin gibi güzel geçebiliyor. Maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?