2016 Şubat Anneleri

Tamam canim ona dikkat edeyim ben de. Çok dayanamaz olursam giderim :)

anneler baya sayfa vardi okuyamadim... hepsini ama agrilari olan dikkat etsin... ihmal etmeyin... benim agrim kasilmam yoktu... direk suyum geldi... dikkat edin... en azindan ciger gelistirici vururlar... bizim ilk ignemizi vurdular... 2. beklemedi bebekler... hala solunum ile tedavimiz devam ediyor...

dun oglumu kucagima verdiler cok tatliydi... kuzum minicik...

Az önce aklımdan geçtin ne yapıyorki acaba diye düşünüyordum. Oyy maşallah bebişlerine.. bu su gelmesi biranda olabiliyor işte.. Allahtan kuzucukların iyi .. sütün geldimi emzirebiliyormusun? İnş en kısa zamanda solunumları düzelir

Yönetmeliğe baktım şimdi aile hekimliği memurluktan farklı oluyo... Son ve kesin bilgi bizin için 7 gün.. Tek cocuk zaten..:) ahh ahhh bu annelik izni durumu içler acısı hiç açma canım
2. Çocukta ne oluyormuş canım. Birde memur ve özel farklıdır herhalde degilmi?

Kizimla simdiden pastalar tramisular yapıyoruz biz. 2016 ya tatlı girelim

Ama hiç oluyor mu böyle paylaşımlar :) kim kalkıp tatlı yapacak şimdi :/

Ohhh amin amin.
İnsnlar üstüne evzel olmayan konulara burun sokmaya bayılıyor zaten boşverrrr.
Zaten herkes manken modunda doğuma gidiyor bir sen bir ben kilo alıyoruz. Aaa acaba neden.
Yemin ederim bana çok kilo almışsın diyenlerin hepsi koca dötlü versiyonlar. Ben şuan vücut kitle endeksimin normal seviyesinin üstüne çıktım. Hamileyken ve yeni çıktım.
Eee sen ne yapacaksın hayat boyu endeks değerin tavan yapmış durumda diyesim geliyor da onlar kadar kötü niyetli olmak istemiyorum

Allah razı olsun senden, hepinizden :)
Yaşasın hamilelik kardeşliği

Şimdi Şubat 2015 te yayınlanmış bit haberde memurlar nette babalık izni 10 gün yazıyor :/ Ben birde kanuna bakayım :)

Ben yasada 5gün biliyorum ama yanlış mı hatırlıyrum ki?

Esim kizimda 10gun kullanmisti 2.5sene once hatta simdi ikizlerde iki katmis babalik izni. Gerci sinirlendim biraz ikizlerde annelik izni yerine babalik izninin iki kat olmasi gicik etti beni
Aman sorma, ikiz gebelikte çok komik yani :/ hemde borçlandırma yaparken de tek çocuk sayılıyormuş şok olmuştum :/

Kızlar doktordan çıktık :)aferin aldık çok hareketli dedi doktor:)1800 kg olmusuz 18 Şubat doğum tarihi verdi haftaya çalışır raporu alacam:)içim rahatladi çok sukur

Biz seninle aynı gidiyoruz galiba :)bir sonraki kontrolün ne zaman?

Sezeryanda 2 gun canım 3 gun degıl. Benım de hıc kafam basmıyo bebek sekerıymıs kurabıyesıymıs, bızım burda cıkolata fabrıkası varmıs ordan almıs arkadas ben de ordan alırım sanırım
Oy sorma çikolata yaptıran bir arkadşımla konuştuk geçen.
Diyor ki; "aman çikolata yaptırdım, üstüne oğlumun ismi yazılıydı, bir dünya oara verdim, eee noldu, çöpe atmışlar kapları"
Ay doğru diyorsun ama bende olsam bende atardım deim. Sonra çikolata fiyatlarını görünce haklıymışsın diye mj attım
Hani bayramda çikolata kabı elinde kalır, atamazsın onu diZinde parmağınla düzleştirir bir güzel katlarsın ya öyle yapılmalı yaaa

Canım yazdılar mı bilmiyorum ama sen daha iyi bilirsin kndini. En son bir arkadaşa bende de oluyor şöyle mi böyle mi dedik. Sonuçta normal diye bağladık ama normal değilmiş meğer...
O yüzden için rahat değilse bir doktora görünmen çok daha iyi...

Kantaron yağı kullan eğer yeniyse toparlıyormuş. (Muş bendenemedim)

Ay senin kaynana beni doğurtacak vallahi

Canim benim. Çok sevindim ne guxel. İnşallah yakında hep kucağında olacak

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ama takip ediyorum yine de. Erken doğum riski olan arkadaşlar inşallah bebekleriniz bekler zamanlarını ben bekleyeceğine inanıyorum
Herkeste kasılmalar falan başlamış bende bi tuhaflık mı var acaba rahatça uyuyorum kasılmam yada karnımda sertleşme falan hiç yok Acaba bende mi var bişey
sdss canım Aklım sende inşallah minnoşlarınla yeni yıla sağlıkla huzurla girersin ..
Hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu bol sütlü bebişlerimizle geçireceğimiz güzel günler dolu bi yıl olur inşallah

Şimdi Şubat 2015 te yayınlanmış bit haberde memurlar nette babalık izni 10 gün yazıyor :/ Ben birde kanuna bakayım :)
Normalde devlet memurlarında 10 gün ama malesef aile hekimleri sözleşmeli oldukları için 1 hafta. daha yeni bir aile hekimimizin esi doğum yaptı ordan biliyorum canım

Eve gelenlere verıceksın degılmı canım.
Yok canım bunlar mevlüt için eve gelenlere ilk haftalarda tabi lohusa şerbeti kurabiye bide çikolata tamamdir eve gelenler nasılsa mevlüt e de gelecekler o zaman vereceğim bunları

Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz.amin inşallah.dün gece hiç uyuyamadim.bide sana Dr dogumla ilgili normal sezeryan diye bisey dedimi.benimki bisey diyemeyiz dedi.sancı çıkınca herhangi bir ilacta vermedi
Aslında ilk doktorum tüp bebeği yapan sezeryan ol riske atma dedi. Ama ben doktor değiştirdim. Bu doktorumda normal yapmanda hiçbir sakınca yok diyor. Bir aksilik olmazsa normal gözüküyor. Ama kararsızım sen ne düşünüyosun?

cnm emzirmeye uygun degiller henuz sut sagiyorum... bugun esim goturdu... yarin bende gitcem gormeye gunde max. 1 saat goruyoruz... sutum henuz cok yok ama oldugu kadarini sagiyorum 2-3 saatte bi... lansinoh ikili pompayi aldim memnunum simdilik... pompa alcaklara onerebilirim... avent istiyordum ama sut sagim surem cok olcagi icin lansinoh ikili aldik...

Kuzucuklar hizlica toparlanicaklar eminim :) sutunde sagdikca artar ilk basta az olmasi cok normal. Zaten onlari midesi ne kadarki doyarlar hemen :)

Ben normal istemiyorum korkuyorum canım ama hayırlısı tabi.kan sulandırıcı iğne kullaniyorum o da beni düşündürüyor sen kullanmiyor musun

Ay kizlar bu geceyi uyuyarak geciricem galiba, acayip uykum var simdiden, birazdan eve gecince biraz kestiririm gibime geliyor, nasil uykum var anlatamam.. :/ birde cok yedik ofiste, agirligin cokmesi bu yuzdende olabilir.. yada bir ara kan sekerimi olcturiyim

Kız dilini ısır maşallah de kendine... ne güzel işte. Ben ilkinde öyleydim agrı sancı nedir son 2.3 haftada gördüm. Bunda agrılarım çok. Bazıları senin gibi güzel geçebiliyor. Maşallah maşallah
Bak ne güzel sütün gelmiş canım. Maşallah. Onlar seni emmeye başlasın o zaman daha çok artarlar. Sen hep sag en azından senin sütünlede besleniyorlar. İnş hemencecik toparlarlar. Kaç haftayı tamamlamalarını bekleyeceklermiş. 40. Haftayımı?

bendede daha yeni başladı çatlaklar. nasıl olsa çatlamıyorum diye kremde kullanmadım. küçük ince kırmızı cizikler oluşmaya başladı bendede

Maşallah maşallah
Herkeste olunca bende bi düşündüm bende niye yok diye işte olsa bi dert olmasa bi dert
Aman olmasın 35. Haftada tekrar memlekete gidecem doğum için İnşallah bi sıkıntı olmadan gider gidincede bian önce doğururum kocişten ayrı kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…