- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Günaydın hanımlar bugün karnım kuculmuş geldi... Doğum yaklaştığında olabilir mi??
Allah yardımcın olsun canım. Bak ne güzel doktor demiş 2 hafta daha tutarız diye demekki doğum başlamamış. İnş daha dayanacak hiiç telaşlanma. Dualarımız seninle...Yik canim agir falan kaldirmadim. Dun kontrolum vardi. Rahim boyum kisaydi benim onceden. Tekrar kontrol etti aciklik gordu 1.5 cm. Bebegimin basi da en bastan beri cok asagida. Olcum bile yapamadi. Hastaneye yatis yapti. Ciger gelistirici igne falan yaptilar. Nidilat veriyolar. Oyle iste canim. Dua edin olur mu
Çok tatlı olmuş :)
Teşekkür ederim kızlar. Çok şatafatlı ve kalabalık şeyleri sevmiyorum sade ve tatlı olsun istedim. Keçe bebek süslerimlede uyumlularçok kibar ve sade olmuş canım, çok beğendim :)
Yaaa bir kerede olmasin yaa :) .. ben hala fire vermeden ilerliyorum.. ama cok gerildi cok buyudu, artik her an bir catlak gelebilir :).. neyse oglusum icin canim fedaKarlı bir sabaha çatlaklarla uyanmak Bir gecede mi çatlar insan yaa Nasıl da seviniyordum oysa... Kocam beni doğumdan sonra beğenmeyecek. O kadar su iç krem kullan sonuç kırmızı şeritlerle kaplı bir göbek beya
Gecmis olsun canim, su siralar nedense cogu kiside ayni sey soz konusu, bu kadar cok kiside olduguna gore normal birsey olarak dusunmeye baslicam. Bakalim bana ne diyecek doktor abla :)
SIKMA canini, ailede kisalik var diyorsun zaten..
Canim nasil bir agri bu tarif edebilirsimisin?
Aynen sağlıklı olsunlar da çatlaklara razıyım ama biliyorum ki bu çatlakları yok etmenin kesin bir yöntemi de yok maalesefYaaa bir kerede olmasin yaa :) .. ben hala fire vermeden ilerliyorum.. ama cok gerildi cok buyudu, artik her an bir catlak gelebilir :).. neyse oglusum icin canim feda
Canım ayaga kalktıktan bir müddet sonra geçiyormu? otururken biranda kalkınca oluyor öyle birkaç saniye yürüyemiyorum. Az duruyorum geçiyor. Seninde öylemi yoksa acı devam ediyormu?Ağrı değil de sağ tarafta kasik larimda aci var . kalkarken filan daha çok açıyordoktoru da her şeyde aramak istemiyorum daha uç gün önce aradım kadını başka bir sıkıntı yok şimdilik sukur usuttum mu acaba
Ani hareket etmemeye calis canim, rahim iyice genisliyor haliyle arada bir agri yapmasi cok dogal.. banada arada batma seklinde oluyor, vajinada filanda oluyor, sanki vajinaya baski yapiyormus gibi.. bir sure sonra geciyor.. Artik dinlenmeleri cogaltmamiz lazim sanirim :)Ağrı değil de sağ tarafta kasik larimda ağrı var . kalkarken filan daha çok açıyordoktoru da her şeyde aramak istemiyorum daha uç gün önce aradım kadını başka bir sıkıntı yok şimdilik sukur usuttum mu acaba
Ani hareket etmemeye calis canim, rahim iyice genisliyor haliyle arada bir agri yapmasi cok dogal.. banada arada batma seklinde oluyor, vajinada filanda oluyor, sanki vajinaya baski yapiyormus gibi.. bir sure sonra geciyor.. Artik dinlenmeleri cogaltmamiz lazim sanirim :)
canım bız doktor degılızkı bana sorarsan senı gercekten rahatsız edecek derecedeyse doktora gıt bekleme. NTS ye baglar. alttan bakıcagını sanmam ama gerekıyosa bakar bebek husursuz olmaz merak etme.ya kızlar size bişey danışacam lütfen yorum yapın okuyup geçmeyin dün akşamdan beri karnımda sertlikler oluyor gecede oldu doktorumu aradım yarım saatte 1,5 litre su iç geçmezse gel dedi su içtikten sonra biraz rahatladım ama ara ara sertlikler devam ediyor doktorada gidersem alttan muayene edecek ve huzursuz edecek bebeğimi sizce beklemelimiyim yoksa gideyimmi bilemedim bide sertliğin olduğu tarafta kalça eklemim çıkmış gibi ağrıyor aranızda bu sorunları yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Canım ayaga kalktıktan bir müddet sonra geçiyormu? otururken biranda kalkınca oluyor öyle birkaç saniye yürüyemiyorum. Az duruyorum geçiyor. Seninde öylemi yoksa acı devam ediyormu?
Ben de boyle sizer moral verdikce iyi hissediyorum.. Allah razi olsun. İnsallah bekler dedigin gibi. Az once ikinci doz celeston u yaptilar. Sabah da kendi dr um grldi. İnsallah tutariz ilaclarla ni iki hafta. Cok endiseli degilim dedi
Oğlumun Botları allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
Birde tavsiyemdir küçük çöp poşetlerinden alın 2 3 tane çantanızda taşıyın pez kirli kıyafet herhangi birşey çok lazım oluyor. Ben basit birsey aldım kalitlei çöp poşetleri de isteyen alabilir
Diğer resimdeki kumbara oğlum için içinde para biriktirecegim .
Vefotoğraf çerçevesini çok beğendim küçük ama sevimli geldi bunları paylaşayim dedim sizlerle teyzoşlar..
ya kızlar size bişey danışacam lütfen yorum yapın okuyup geçmeyin dün akşamdan beri karnımda sertlikler oluyor gecede oldu doktorumu aradım yarım saatte 1,5 litre su iç geçmezse gel dedi su içtikten sonra biraz rahatladım ama ara ara sertlikler devam ediyor doktorada gidersem alttan muayene edecek ve huzursuz edecek bebeğimi sizce beklemelimiyim yoksa gideyimmi bilemedim bide sertliğin olduğu tarafta kalça eklemim çıkmış gibi ağrıyor aranızda bu sorunları yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Rahim genişlemeye devam ediyor. Doktorum bu son ay agrılarımın çok artacagını çünkü bebegin 2 katı kg ya çıkacagını söylemişti. Ağrı olursa korkmuyorum ben. Ama arada kısa süreli bu iğne batması sancıları olmaya başladı. Bunlar yalancı sancıymış. Adet sancısı ve iğne batması sancıları olursa takip et demişti.Geçiyor canim sukur. Sürekli değil ama var bir ağrınormal sanırım. Çok sağ ol :)
Yönetmeliğe baktım şimdi aile hekimliği memurluktan farklı oluyo... Son ve kesin bilgi bizin için 7 gün.. Tek cocuk zaten..:) ahh ahhh bu annelik izni durumu içler acısı hiç açma canımEsim kizimda 10gun kullanmisti 2.5sene once hatta simdi ikizlerde iki katmis babalik izni. Gerci sinirlendim biraz ikizlerde annelik izni yerine babalik izninin iki kat olmasi gicik etti beni
Bu kaynanayi bogarimmmmm yeminleee saygısız terbiyesiz seeeyyy
gecen hafta koye gittim. Annem iki kazak verdi, birini halasina biri de onun gelinine hediye diye. Bende kaynanamda biraktim gelip alacaklardedim.Gitmiş paketi açmış begendigi biri alip giymis ve gelini aarıyor biri ben aldım sen ara haber ver sana yenisini alsin diye. Annemi dahi arayip haber etmiyo. Annemde aman boşver bisey deme bi kazak icin diyo..
657 de 10 gun olmuş canım doğru hatırlıyorsun... Bazı istisna kurumlarda 5 yada 7 gun değişiyorEe 10 diyorlardi enistem 1 hafta kullandi diye hatirliyorum sonra sistem degisti 10 gune cikardilardi yanlis mi hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?