2016 Şubat Anneleri

Bu kaynanayi bogarimmmmm yeminleee saygısız terbiyesiz seeeyyy

gecen hafta koye gittim. Annem iki kazak verdi, birini halasina biri de onun gelinine hediye diye. Bende kaynanamda biraktim gelip alacaklardedim.Gitmiş paketi açmış begendigi biri alip giymis ve gelini aarıyor biri ben aldım sen ara haber ver sana yenisini alsin diye. Annemi dahi arayip haber etmiyo. Annemde aman boşver bisey deme bi kazak icin diyo..

Allah yardımcın olsun canım. Bak ne güzel doktor demiş 2 hafta daha tutarız diye demekki doğum başlamamış. İnş daha dayanacak hiiç telaşlanma. Dualarımız seninle...
Çok tatlı olmuş :)

çok kibar ve sade olmuş canım, çok beğendim :)
Teşekkür ederim kızlar. Çok şatafatlı ve kalabalık şeyleri sevmiyorum sade ve tatlı olsun istedim. Keçe bebek süslerimlede uyumlular
Daha güzelleri sizin olsun inş.

Yaaa bir kerede olmasin yaa :) .. ben hala fire vermeden ilerliyorum.. ama cok gerildi cok buyudu, artik her an bir catlak gelebilir :).. neyse oglusum icin canim feda

Oğlumun Botları allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
Birde tavsiyemdir küçük çöp poşetlerinden alın 2 3 tane çantanızda taşıyın pez kirli kıyafet herhangi birşey çok lazım oluyor. Ben basit birsey aldım kalitlei çöp poşetleri de isteyen alabilir
Diğer resimdeki kumbara oğlum için içinde para biriktirecegim .
Vefotoğraf çerçevesini çok beğendim küçük ama sevimli geldi bunları paylaşayim dedim sizlerle teyzoşlar..

Eklentiler

• 20151231_123623.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 89

Ağrı değil de sağ tarafta kasik larimda aci var . kalkarken filan daha çok açıyor doktoru da her şeyde aramak istemiyorum daha uç gün önce aradım kadını başka bir sıkıntı yok şimdilik sukur usuttum mu acaba

Yaaa bir kerede olmasin yaa :) .. ben hala fire vermeden ilerliyorum.. ama cok gerildi cok buyudu, artik her an bir catlak gelebilir :).. neyse oglusum icin canim feda
Aynen sağlıklı olsunlar da çatlaklara razıyım ama biliyorum ki bu çatlakları yok etmenin kesin bir yöntemi de yok maalesef

Canım ayaga kalktıktan bir müddet sonra geçiyormu? otururken biranda kalkınca oluyor öyle birkaç saniye yürüyemiyorum. Az duruyorum geçiyor. Seninde öylemi yoksa acı devam ediyormu?

Ani hareket etmemeye calis canim, rahim iyice genisliyor haliyle arada bir agri yapmasi cok dogal.. banada arada batma seklinde oluyor, vajinada filanda oluyor, sanki vajinaya baski yapiyormus gibi.. bir sure sonra geciyor.. Artik dinlenmeleri cogaltmamiz lazim sanirim :)

Sanırım canim ;( normal geliyor ama korkuyor insan...

canım bız doktor degılızkı bana sorarsan senı gercekten rahatsız edecek derecedeyse doktora gıt bekleme. NTS ye baglar. alttan bakıcagını sanmam ama gerekıyosa bakar bebek husursuz olmaz merak etme.

Canım ayaga kalktıktan bir müddet sonra geçiyormu? otururken biranda kalkınca oluyor öyle birkaç saniye yürüyemiyorum. Az duruyorum geçiyor. Seninde öylemi yoksa acı devam ediyormu?

Geçiyor canim sukur. Sürekli değil ama var bir ağrı normal sanırım. Çok sağ ol :)

Ben de boyle sizer moral verdikce iyi hissediyorum.. Allah razi olsun. İnsallah bekler dedigin gibi. Az once ikinci doz celeston u yaptilar. Sabah da kendi dr um grldi. İnsallah tutariz ilaclarla ni iki hafta. Cok endiseli degilim dedi

Ne güzel canim bak endişeli değiliz demiş. Allah hepimizden razi olsun. İğnelerin de tamam. Artık hep yatacaksin kalkmak yasak. Doğuma kadar dinlenmece. Benim de 2 gün sonra randevum. Biraz korkuyorum bakalım ne diycek. Yine moralimi bozmasa iyi şeyler dese bari

Ay ayyyy ayyy.. Minik ayaklarıyla giyecek heeee.... Ayy sağlıkla giysin insallah.. Çöp poweti aynen. Birde annemmhep rahatsız olur eve gelen bebekli ailenin bezlerini banyoda veya kapı önünde bırakıp gitmelerine :) özellikle dikkat edeceğim bu duruma

Canim kasilman devam ediyorsa git istersen. Duzensiz agri ve kasilmalar cogunuzda var artik. Ama aksamdan beri surekli varsa ihmal etme derim. Alttan muayene eninde sonunda olacagiz sirf o yuzden baska bir tehlikeye yol acma bence

Geçiyor canim sukur. Sürekli değil ama var bir ağrı normal sanırım. Çok sağ ol :)
Rahim genişlemeye devam ediyor. Doktorum bu son ay agrılarımın çok artacagını çünkü bebegin 2 katı kg ya çıkacagını söylemişti. Ağrı olursa korkmuyorum ben. Ama arada kısa süreli bu iğne batması sancıları olmaya başladı. Bunlar yalancı sancıymış. Adet sancısı ve iğne batması sancıları olursa takip et demişti.

Esim kizimda 10gun kullanmisti 2.5sene once hatta simdi ikizlerde iki katmis babalik izni. Gerci sinirlendim biraz ikizlerde annelik izni yerine babalik izninin iki kat olmasi gicik etti beni
Yönetmeliğe baktım şimdi aile hekimliği memurluktan farklı oluyo... Son ve kesin bilgi bizin için 7 gün.. Tek cocuk zaten..:) ahh ahhh bu annelik izni durumu içler acısı hiç açma canım

Aaa gercekten cok ayip etmis. Sabretceksin sikma kendini olan olmus ama bende cok sinir olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…