2016 Şubat Anneleri

Ben de boyle sizer moral verdikce iyi hissediyorum.. Allah razi olsun. İnsallah bekler dedigin gibi. Az once ikinci doz celeston u yaptilar. Sabah da kendi dr um grldi. İnsallah tutariz ilaclarla ni iki hafta. Cok endiseli degilim dedi
İnsallah tatlimm hayirlisi olsun bebisin durumu ve sen iyi ol yeter

canım hastane duzenleseymıs ya sen nıye yorgun kendını. Ben de bılmıyordum ama eger doktor muayne etmeyecekse cogu ozel hastane hastaları yormamak adına kendı duzenleyıp maıl atıyormus artık. Raporun hayırlı olsun:)

Bu hafta 31 Haftalik canım haftaya perşembe 32 haftalik oluyor perşembe günü çağırdı çalışır raporu almak için zamanını geçirmeyelim dedi
ımzanda 31. hafta yazıyor da 30+ x e denk gelıyor ya ondan dedım. Benım 31+4 mesela sımdı yanı 32. haftanın ıcındeyım, 4 subat pazartesı alıcam raporu. Demekkı senın doktorun bırkacgun one cekecek gununu. Benım doktor da dedı ıstersen sımdı vereyım raporu farketmez, sanırım sezeryan ıhtımalı oldugu ıcın one cekebılırım dedı bana ama ben zamanında olsun dedım

teşekkürler canım :) ya normalde ben hastaneye gitmiyorum, benim doktorum hastaneyle çalışmıyor, kendi muayehanesi var oraya gidiyorum. Doğum yapacağım hastaneye dışarıdan gelecek. o yüzden hastaneye gitmek durumunda kaldım, çünkü daha önceden hiç gitmedim:)

yok canım kaliteli kurumlarda öyle çay fotokopi olayı yok. biz baya baya mühendislik yaptık. neyse inşallah yaparsın.

Aynen canım sağlıklı olsnlarda

Bu hafta 31 Haftalik canım haftaya perşembe 32 haftalik oluyor perşembe günü çağırdı çalışır raporu almak için zamanını geçirmeyelim dedi
aa pardon sımdı anladım,sen benden 4 gun gerıdesın sanırım, muhtemel dogum tarıhıne baktım da ben de pazartesı alıcam raporu senın persembe alman normal:)

ben bez olan sutyenlerden aldım, en buyuk bedenı neyse onu aldım, aslında cok toparlamadı cunku benımkıler zaten cok buyuk ve sarkık. Belkı bır tane de soyle pahalısından(magıc form ya da trıump) bakarım.
evet bende bakım e bebekten sudyenler bez gibi geldi göğüs uçları belli olur diye almadım . birde bedenini bilemedim.

amin canım ne güzel şeyler yazmışsın :)

evet bende bakım e bebekten sudyenler bez gibi geldi göğüs uçları belli olur diye almadım . birde bedenini bilemedim.
ben e bebekten almadım ama gogus ucları bellı oluyor tabı bez sutyenlerın. Ama zaten hastanede kullanırken gogus kalkanı koyucaz uclar bellı olmaz.

ya kızlar size bişey danışacam lütfen yorum yapın okuyup geçmeyin dün akşamdan beri karnımda sertlikler oluyor gecede oldu doktorumu aradım yarım saatte 1,5 litre su iç geçmezse gel dedi su içtikten sonra biraz rahatladım ama ara ara sertlikler devam ediyor doktorada gidersem alttan muayene edecek ve huzursuz edecek bebeğimi sizce beklemelimiyim yoksa gideyimmi bilemedim bide sertliğin olduğu tarafta kalça eklemim çıkmış gibi ağrıyor aranızda bu sorunları yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bizde tatil değil canım.belli illerde tatil maalesef(( ben şu an okulda ders saatimi bekliyorum...üfff bugün nasıl geçecek ki acep

Canim ben de dun oyleydim ama sukur okulda hızlı geçti zaman. Çocuklarla uğraşmaktan unuttum uykusuzluğumu :)

Karlı bir sabaha çatlaklarla uyanmak Bir gecede mi çatlar insan yaa Nasıl da seviniyordum oysa... Kocam beni doğumdan sonra beğenmeyecek. O kadar su iç krem kullan sonuç kırmızı şeritlerle kaplı bir göbek beya

Gecmis olsun canim, su siralar nedense cogu kiside ayni sey soz konusu, bu kadar cok kiside olduguna gore normal birsey olarak dusunmeye baslicam. Bakalim bana ne diyecek doktor abla :)
SIKMA canini, ailede kisalik var diyorsun zaten..

Canim nasil bir agri bu tarif edebilirsimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…