Ben de boyle sizer moral verdikce iyi hissediyorum.. Allah razi olsun. İnsallah bekler dedigin gibi. Az once ikinci doz celeston u yaptilar. Sabah da kendi dr um grldi. İnsallah tutariz ilaclarla ni iki hafta. Cok endiseli degilim dedi
kızlar selam, bu karda kışta engelleri aşa aşa hastaneye gidip çalışabilir kağıdımızı aldık çok şükür. 3 hafta daha işe gider sonra evde yatarım.
istanbulda kar birbaşka güzel oluyor hele ki yeni yılda.
hepinize, yavrucaklarınızla sağlıklı, musmutlu yıllar dilerim.
canım hastane duzenleseymıs ya sen nıye yorgun kendını. Ben de bılmıyordum ama eger doktor muayne etmeyecekse cogu ozel hastane hastaları yormamak adına kendı duzenleyıp maıl atıyormus artık. Raporun hayırlı olsun:)
ımzanda 31. hafta yazıyor da 30+ x e denk gelıyor ya ondan dedım. Benım 31+4 mesela sımdı yanı 32. haftanın ıcındeyım, 4 subat pazartesı alıcam raporu. Demekkı senın doktorun bırkacgun one cekecek gununu. Benım doktor da dedı ıstersen sımdı vereyım raporu farketmez, sanırım sezeryan ıhtımalı oldugu ıcın one cekebılırım dedı bana ama ben zamanında olsun dedım
canım hastane duzenleseymıs ya sen nıye yorgun kendını. Ben de bılmıyordum ama eger doktor muayne etmeyecekse cogu ozel hastane hastaları yormamak adına kendı duzenleyıp maıl atıyormus artık. Raporun hayırlı olsun:)
teşekkürler canım :) ya normalde ben hastaneye gitmiyorum, benim doktorum hastaneyle çalışmıyor, kendi muayehanesi var oraya gidiyorum. Doğum yapacağım hastaneye dışarıdan gelecek. o yüzden hastaneye gitmek durumunda kaldım, çünkü daha önceden hiç gitmedim:)
bütün sayfaları dolu dolu yazmamış gerekiyormuş birdee yaa zaten staj yapacak halde olsam gider örgün okurdum bu nasıl bi sıkıyönetimdir anlamadım gitti.. hem stajyer olsamda 1 ay için bana sadece yemek, cay, kahve yaptırıp markete yollarlardı ha bide bol bol fotokopi çekip fatura dizerdim bunları mı yazıyım illaaaa teşekkür ederim canım sanada. netten tekrar bi bakayım
İnşallah döner cnm benim sağlığı yerinde olsunda gerisi boş.
Öyle cnm garantisi yok.Allah bilecek.şimdiye dek doktorlar sadece olana baktilar ellerinden ne gelir ki.Onlarda haklı her an bebek doğabilir bundan sonrası.Rabbim yardımcımız olsun
aa pardon sımdı anladım,sen benden 4 gun gerıdesın sanırım, muhtemel dogum tarıhıne baktım da ben de pazartesı alıcam raporu senın persembe alman normal:)
ben bez olan sutyenlerden aldım, en buyuk bedenı neyse onu aldım, aslında cok toparlamadı cunku benımkıler zaten cok buyuk ve sarkık. Belkı bır tane de soyle pahalısından(magıc form ya da trıump) bakarım.
Karlı bir Sivas sabahından hepinize günaydın Kar tatili olacak diye bekledim ama maalesef şu an işteyim(devlet hastanesinde fizyoterapistim) ve bir hastam sabah sabah beni sinir etti, üniteye girer girmez bana "Geldi tombik" dedi ben sonuçta devlet memuruyum,hamileyim nefes nefese kalmışım, sinirim bozuldu ben nerden tombik oluyorum(hem olsam da gayet normal!!!!) bu ne samimiyet ya !!! zaten kanım hiç ısınmamıştı ben de tavır koydumsuratımı astım ve sonra dedim ki boşver tüm negatiflikleri unut, bebişi düşün,dua eden hastalarını düşün yepyeni bir yıl geliyor vb...
Hepimize hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve güzel yıllar diliyorum.
Rabbim her birimizi tek avazda kurtarsın, hayırlı ve kolay doğumlar versin.
İnşallah yavrularımızı zamanında ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Sütümüz çok olsun, bebişlerimiz emsin, hayırlı evlat olsunlar, huysuz olmasınlar, gaz sancısı çekmesinler, güzel uyusunlar, kolay büyüsünler.
Lohusalık sendromu yaşamayalım, o süreci selametle atlatalım.Eşlerimiz bize her daim iyi baksın.
Her işimiz rast gitsin.
Kocaman bir amin!
Hepinizi seviyorum:) Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Öpüldünüz !
Kızlar çikolata kutumun üzeri.. nasıl olmuş?
İçindeki çikolatalarda da kiminin üzerinde bebek kafası ve Emir Said dogdu yazacak. Kiminin üzerindede abi kafası ve Ahmed Yusuf abi oldu yazacak.
İçindeki çikolatalarda da kiminin üzerinde bebek kafası ve Emir Said dogdu yazacak. Kiminin üzerindede abi kafası ve Ahmed Yusuf abi oldu yazacak.
ya kızlar size bişey danışacam lütfen yorum yapın okuyup geçmeyin dün akşamdan beri karnımda sertlikler oluyor gecede oldu doktorumu aradım yarım saatte 1,5 litre su iç geçmezse gel dedi su içtikten sonra biraz rahatladım ama ara ara sertlikler devam ediyor doktorada gidersem alttan muayene edecek ve huzursuz edecek bebeğimi sizce beklemelimiyim yoksa gideyimmi bilemedim bide sertliğin olduğu tarafta kalça eklemim çıkmış gibi ağrıyor aranızda bu sorunları yaşayan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Karlı bir sabaha çatlaklarla uyanmak Bir gecede mi çatlar insan yaa Nasıl da seviniyordum oysa... Kocam beni doğumdan sonra beğenmeyecek. O kadar su iç krem kullan sonuç kırmızı şeritlerle kaplı bir göbek beya
Bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim kızlar.
Oğluşumun bacak boyu yaklaşık 2 hafta gerideymiş, tedbir olsun die bazı testler istedi. bebişe giden damarda tıkanıklık varmıymış onu kontrol ettircekmişiz. hastanede kendimi tutamayıp ağlamaya başladım eşiminde sinirleri bozuldu, sürekli gittiğim doktor bugün ameliyatta olduğu için başka bir doktora girdik. zaten 2 doktor arasında 2 gün fark var ultrasonda.
Aklım başıma sonradan geliyo, eşimin ailesinde de bacak boyu kısa( normalden çok kısa) olan amcalar ve yegenler var. hem hepimizin boyları aynı olsa bile bacak kol kalp böbrek boyları aynı mı.
Rabbim şu son 2 ayda da iyi doktorlarla karşılaştırsın
Gecmis olsun canim, su siralar nedense cogu kiside ayni sey soz konusu, bu kadar cok kiside olduguna gore normal birsey olarak dusunmeye baslicam. Bakalim bana ne diyecek doktor abla :)
SIKMA canini, ailede kisalik var diyorsun zaten..