- 30 Ocak 2015
- 19.940
- 29.178
- 798
- 30
Canım aventin soothie emzigini al mağazalarda yok malesef yani ben rastlamadım ABD den getirtip satıyorlar ig üzerinden. Doğar doğmaz bebeklere verilen bir emzik..
Canım çok sevindim gözünüz aydın. allah kucağına alıp eve getirmeyi de nasip etsin inşallah.kizlar bebeklerimin solunum cihazlari cikti... iceriye sadece oksijen veriliyor simdilik... bir de agzindaki beslenme hortumlari cikarilir ve antibiyotik tedavileri biterse en kisa zamanda normal kuveze aliriz dedi doktor... tabi sanirim anca bi sonraki haftasonunu bulur...
asude, nevra, neva , defne, nil , berrak benim sevdiğim isimler umarım beğenirsiniz. bizim de erkek olunca çok kararsız kaldık ve hala bulamadık isim.bir de bizim de kızımızın adı yok :) eşim bana bıraktı derdini o kadar sen çekiyorsun adını da seç dedi ama ben evde ki kuşuma kuş kediye kedi diye isim veren biri olarak kıza isim bulamadımerkek olsa kayra istiyorduk ama kıza isim bulmak çok zor sanem defne su ela elediğimiz isimler geriye de birşey kalmadı kızıma da kızım derim artık
Canım bir haftada o kadar kilo normal değil su tutulması olmuştur bence. sağlık ocağında protein kaçağı için bir test yaptır istersen ve tansiyonunu kontrol et.Bi haftada 3 kilo alinirmi.61.5 idim...sabah 64.5 ciktimm..aksam 66 ....cnm skildi ..ilkinde 23 kilo aldim seviniyodum bunda 15 16 ile kapatiriz diye ama 70e dayancam yine...
@keryneia cnm benim cati agrim iki bacagimin ozel bolgeyle birlesim yerindeki kemiklerimde oldu... sonrada 2 gun sonra dogum oldu... hatta yazmistim burayada... sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor gibiydi...
soothie yi biliyorum ig de satışını çok gördüm keşke alsaydım elimde olurdu 9 tane emzik var ama hiçbirini almadı kızım bu bari alsa keşke
kızlar ya bişey sorcam
7 ocak eşimin doğum günü ve hediyesini çoktan almıştım ama şeker hamurlu bebek temalı butik pasta yaptırmak için pastaneye gittim üzerine de iyiki doğdun babacım yazdırcaktım ama adam bana 2 kişilik pasta için 100 tl fiyat verdi, 75 tl olsun hamileyim karda zor geldim,yardımcı olun dedim olmadı ben de çıktım başka pastaneye gittim,haber bekliyorum yapabilirlerse arıcaklar fiyat vercekler 100 tl çok geldi yaa,olmadı normal 2 kişilik bi pasta alcam
nasıl bi sürpriz yapabilirim? eşim benden 2 saat sonra geliyo eve, bi masa hazırlasam ama abartamam çok yoruluyorum
çiğköfte
cips
çerez
pasta
içecek
börek
yetmez mi
)))))) o Zamanlar ben Kazakistan da yasiyorudum hepsi kazaKlar emizdirdiklerim ben vermem kızımı onlara )))))) yok canım tanımıyorum ama hastanede gerçekten tek Türk bendim ondan korkmuyorum.Maşallah açılmanda çok güzel olmuş. Ama kısmet işte.. oldu bitti.. demekki herşey açılmayla ilgilide degilmiş. Herşey kısmet. İnş en kısa zamanda evede çıkarırsın canım.
Çıkarıyorlar canım sen söylersin.hatta bizim hastanede kendileri çıkarmıştı herkesi ben bişey dememiştim. Sonra zamanla alışıyorsun ama ilk günden hemen herkesin yanında fırt diye açıp emziremiyorsun
Hastanede veriyorlar canım. Ben tavsiye etmem çünkü olurda sütün gelmezse nasıl olsa mama var diye o an verirsin. Ama almazdan ısrarla emzirmeye çalışırsınzaten heryerde eczanede var.
Doğum anı gelince vakit oluyor canım. Ocak anneleri topiğinide takip ediyorum. Su geldikten sonra bikaç gün bekleyip doğuranlar bile var.
Canım bu süt annelik işi hassas bir konu. Sen emzirdiğin bütün bebekleri tanıyormusun şimdi. Senin çocuğunun birsürü süt kardeşi var. Onları bilmesi lazım. Dünya küçük olurda onlardan birini severde evlenmek istersetabi bu biraz zorda.. olurmu olur
kızım emzik almadı çok zorlandım aglama krizi tuttugunda ya fön makinesi ya aspiratör çalıştıtıyordum sakinleşsin diye. yalnızken bi taraftan ev işi bi taraftan bebek bakımı zor oluyordu başta inat etmiştim vermemek için ama sonra ben çok uğraştım kızım almadı. sonra ne oldu biliyormusun. kızım parmak emmeye başladı ve inatla emziği reddetti.Canim neden emzik almasini istiyorsun? Emzik almamasi, alismamasi daha iyi degil mi ?
Evde en büyük yardımcım sağolsun normalde de böyledir mutlaka sofra hazırlamaya,toplamaya yardım eder bulaşıkları yıkar eli de yatkın çok güzel hamurişi yapar mesela turşu kurar reçel yaparMasallah kocana canim helal olsun. Ben ancak kizimin oyuncaklarini toplatip supurtturdum evi. Viledayla ben sildim kadin cagirdim ama yogunluktan gelemiyor bi turlu insallah bu hafta gelebilir gelemezse artik cmt annemle kiz kardesim gelecek beraber temizlicez bize temizlik yaptirmayan kizim oldugundan eve fazladan en az bi kisi lazimkovalarin icine elini sokuyor islak bezleri sulu sulu kapip parkeyi silmeye calisir tozunu aldigim yeri islak mendille islak islak tekrar siler daginigi toplamadan tekrar dagitir ikizler de gelince temizlik isi nasil olacak cok merak ediyorum
Benim yeğenim de aynı durumda canım. Ve 4 yaşını bitirdi hala baş parmağını emi yor. Emmeden uyuyamiyor zaten. Vazgeciremiyorlar. Ablam da çok pişman emzik vermediginden.ikinci bebeğine doğar doğmaz taktı emzigikızım emzik almadı çok zorlandım aglama krizi tuttugunda ya fön makinesi ya aspiratör çalıştıtıyordum sakinleşsin diye. yalnızken bi taraftan ev işi bi taraftan bebek bakımı zor oluyordu başta inat etmiştim vermemek için ama sonra ben çok uğraştım kızım almadı. sonra ne oldu biliyormusun. kızım parmak emmeye başladı ve inatla emziği reddetti.
şuan 11 aylık hala parmak emiyor ve bir türlü vazgeçiremiyorum7 dişi çıktı bazen parmağını ısırıyor iz çıkarıyor ama yinede vazgeçmiyor. bu sefer oğlum bari alsında parmak emmesin istiyorum
hem emzik bebekleri sakinleştiriyor bence
İyimiş bari)))))) o Zamanlar ben Kazakistan da yasiyorudum hepsi kazaKlar emizdirdiklerim ben vermem kızımı onlara )))))) yok canım tanımıyorum ama hastanede gerçekten tek Türk bendim ondan korkmuyorum.
Benimki de sogukkanlidir ama stres halinde mimiksiz kalir hic bi seye tepki vermez ordan anliyorum ben de stres yaptigini. Kizimindogumunda da oyleydi simdi daha tecrubeli ne yapar bilmiyorumHaha :) eşim çok soğuk kanlıdır. Sakindir. Rahat adam. O an ne yapacak bilmiyorum :) ve merak ediyorum :) hatta doğuma girmesini istiyorum o rahat adam o zamanda rahat olacak mi diye
Benim yeğenim de aynı durumda canım. Ve 4 yaşını bitirdi hala baş parmağını emi yor. Emmeden uyuyamiyor zaten. Vazgeciremiyorlar. Ablam da çok pişman emzik vermediginden.ikinci bebeğine doğar doğmaz taktı emzigiBen de hastane cantama attım bile
Ben kizima ilk ay vermedim sonra da kendi tutmadi cok sukur parmak emme olayi falan olmadi emzik bebegin emme refleksini guclendirmek icindir masaah benimki dogar dogmaz yapisti birakmadi memeyi ac olmadigi surece de hic aglamadi o yuzden cok gereksiz geldi bana emzik. Ama simdi ikizlerim cok kucuk dogarsa emmezlerse vs.gibi durumlar olursa veriririm ama ilk gunden de vveremem bebislerime onu biraktirmasi da ayri bi dertBenim yeğenim de aynı durumda canım. Ve 4 yaşını bitirdi hala baş parmağını emi yor. Emmeden uyuyamiyor zaten. Vazgeciremiyorlar. Ablam da çok pişman emzik vermediginden.ikinci bebeğine doğar doğmaz taktı emzigiBen de hastane cantama attım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?