2016 Şubat Anneleri

benim arkadaslarim canped kullanmis canim sizma oldu demediler,hastaneden de veriliyomus zaten

bencede, öyle bir talep olursa gidilir alınır hemen. hastane çantasına koymayı hiç düşünmedim yani.
inşallah böyle bişeye gerek kalmaz da sütümüz hemen gelir.
Insallah benim kizimda hemen gelmisti hic mamaya ihtiyac duymadik ama simdikiler ikiz yetmeyecek korkusu var bende

Iki kisilik bir masa icin bu kadar afilli bir pastaya zaten hic gerek yok tatlim yaa.. ha misafir filan cagirirsin anlarimda, zaten bir erkek boyle seylere bakmaz :) ..
Kucuk kanepeler hazirlayabilirsin, borek filan ugrastirirsa diye dusunuyorsan, yaninada patates salatasi her zaman kurtarici olmustur ben onu biraz mayonezle ve yumurtayla karistiriyorum enfes birsey oluyor ve kanepe yapip ikram ediyorum.. simdi mevsimi degil ama taze sogan, cok az maydonoz, domates ve lor peyniri ilede kanepe super oluyor mesela :) .. milfoy hamuru ile tabak yapip mantar sosu hazirlarsin yada herhangi farkli bir sosta olabilir... bu yaptigin tabagi firinladiktan sonra sosunu icine koyarsin harika ve doyurucu oluyor tavsiye ederim.. yapimi cok hizli ve kolay oluyor.. ek olarak yesil bir salata olabilir icinede ceviz tavada kizartip ekleyebilirsin.. bunlar bile doyurucu olur bence :)

Ay ben acikmisim galibaaaa valla bu dediklerimi ben yapabilirim sen yapmazsan

Kuzenim de oyle diyor kucucuk memeden nasil o kadar sut cikti hala saskinim 2yila yakin emzirmis iki cocugunu da ustelik fiskiriyormus 75 beden giyiyor aslinda 75 de buyuk ama cevresi genis

Bu benzetme olayı cok komik oluyor ya.. Ablam ve eniştem esmer ve asık suratlı insanlar.. Annem ablam hamileyken enişteyle ikisine kızıp iki gün sonra sizin gibi suratsız çirkin bir cocugunuz olur dedi... planlı Sezaryen doğumdan 10 gün sonra gitti yanlarına sıraya koymuşlardı.. O arada hic foto da göndermedi ablamlar bişeyde demediler gelin görün Vs. Gittik bebeği annem aldı eline sizinki nerde bu komsunun mu dedi :) reklam bebeği gibi Bembeyaz tenli kızıl saçlı ve mavi gözlü bir yiğenim oldu çünkü.. Enişte anneme laf cakıyor aynı bizim gibi oldu cocukta die geçen kv diyo sizin nasıl olur acaba renkli gözlü olur mu diye sonra olmaz heralde felan dedl kendisi ve görümcem renkli gözlü eşim ve ben kumralız... Dedim bilmiyorum görcez dedim... Ailemle görüşülmüyor ya içimden söylemek geldi benim 6 yiğenim renkli gözlü... Ruslar kadar sarısın ve mavi gözlü ablamda var yeşil gözlü de cünkü herşey cikabilir yani.. Ama tabi dile getiremedim bakalım cıkınca görcez dedim bitti...

Umursayan da var anneme dogum yaparken hemsire nasil aldin orayi yarim yamalak demis 30 sene once. Simdi diyen olmaz ama dusunen olabilir
TIRMIK
Ayıp etmiş valla... Hiç umursayan görmedim hatta eğer fazla varsa hijyen acısından gerekliyse hastaya çaktırmadan tras yapılıyor... Ama ilginç olan bi anımı anlatayım hiç Unutmam köyden bi kadın geldi doğuma acil direk masaya geçti bi baktık kadın uzatmış boncuk felan takmış baya ilgili orayla yani dedik tras yapalım... Yok kadın dokundurtmuyor olmaz eşim böyle istiyo diye sancı arasında doğurdu doğuracak zaten dokunmadık artık güldük geçti gitti

Can'ım güzel düşünmüşsün de 2 kişilik bir pasta 100 olamaz.ben bu işin içindeyim. Muhtemelen en az 6-8 kişilik kalıp yapıyorlardır onun fiyatıdır. Yoksa şeker hamurlu pasta olsun 20 tl kişi başı oda en lüks yerde...ben kişi başı 12 tl ye satıyorum Ama 2 kişilik kalıp olmaz zaten.adet pasta alı üzerine figür koydurabilirsin...

Belki de olur :)) hiç belli olmuyor ya iki cirkindrn bir güzel olur derler bizim oralarda :) biz çok cirkiniz :))) bizim de dedelerimde, dayilatimda , teyzemde renkli göz var ama annem renkli gözlü değil. Eşime demiştim renkli gözlü bir çocuk olursa bu benden değil deme diye :)eşim esmer baya ben de esmer e yakın bakalım gizil genlerim baskın çıkacak mi :)

Herkese merhabalar
bugun cok yoruldum,calisabilir raporu icin hastaneyi aradim sabah isyerinden,ben hep ozel sigortayla giris yaptigim icin sgk kaydim yokmus hastanede,hastaneye gidip kayit yaptirmam lazimmis,sinirim tepeme cikti bastan niye soylemiyosunuz dedim,sabah esimle giderdim hazir araba varken

neyse iki dolmus metrobus yaparak gittim hastaneye,raporu aldim 8 subata kadar calisabilir diyo ama ne zaman istersem o pazartesi calisamaz alabilirmisim,duruma bakicam yol cok yoruyo artik
Raporu alip eve geceyim dedim,aklima eksiklerim geldi,bi daha almaya takatim olmaz diye cantaya koymak icin sabahlik(her zaman giyebilecegim bisey olsun dedim,gecelik uyumuna bakmadim), corap,terlik aldim. Tac bulamadim alasim yok ya ondan bulamadim heralde,kurdeleli taclari takmak istemiyorum hic,birtek benim kozmetik ivi vizir kaldi onlarida en son koyarim

cantada kendime;
2gecelik ,1pijama,1sabahlik,2 yuksek bel kulot,3 adet kullan at kulot,3 corap,1 terlik,2 bez emzirme sutyeni,gogus ucu kremi,gogus kalkani,gogus pedi,canped mesane pedi koydum. kozmetik koymadim henuz

bebis icin;
hastaneden cikis icin ayicikli kundak,bir takim ic dis zibin ve polar ince yorgandan olusan bebisin ilk kiyafetleri,bir takim 10lu(2 alt,1 tulum,ic dis zibin,citcitli atlet kisa ve citcitli atlet uzun kollu) , 3 corap,bir kalin polar battaniye,20 bez,2alt acma, pisik kremi,havlu pecete,unibaby islat pamuk 2adet

Eklentiler

• image.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 308
yok artıkkkk yaaaaaa hiç gülesim yoktu

Haha şaka gibi ya çok guldum hee :)) nasıl bir fantazi iyyy

Kizlar biz kizimla dr abladan geliyoruz.masaallah herseyimuz cok iyi. 2800 olmusuz. Nst de sancim çıkmadı. benim cektiklerim ne o zaman anlamadım
ay ben bu nst işini anlamıyorum zaten
o an sancın olmamış olamıyor mu yani?

Canim diger duvarin rengi ile uyumlu duvar kagidi yaparsan super olur gerçekten.. Cok guzel desenlerde var bebek için:) mobilyalar da düz ise cok cok guzel olur duvar kağıdı
evet artık öyle birşey yapıp düzelteceğiz durumu. yoksa duvarı yıktırıp yatak odasna katıcam

benimkisi son haftalarda beni hastane kapısına bırakıp orada bekletmeyi düşünüyor
hemen çocuk doğacak sanıyor yaa

Aynı duygulardayım napıcam ne edecez bilmiyorum.. Sağlıkcılar hiç önemsemezler biliyorum ama çok tedirginim yine hayırlarla olsa da iyileşseydik bi

sağlıkcılar önemsemiyor da refakatçılar önemser
düğümünde tarlatandan çorabı çekemiyorum diye totomu göstermiştim kuzene

Bende çok cekiniyorum yaa saglikcilar cidden önemsemiyor değil mi
valla bir keresinde doktora gittiğimde yeni çıkmaktaydı. aman iyi ki almamışsın. tahriş edip bırakıyorsınuz sonra sıkıntınızı anlamıyoruz demişti (kaşıntı vardı o sıralar)
ondan beri hep pis gidesim geliyor

Kızlar peki doğum vs gelince o an evde jiletle alınmaz mi? Esimiz vs o an 5 dk sürer almak. Ben öyle dusunuyorum

alınabilir bence. hatta birisi söylemişti. hastanede de kıl tüy vs var mı jilet verelim mi diyorlarmış ne kadar doğru bilemmem ama...

bence yeter. şeker hamurlu pasta yaerine başka pasta al. üstüne de bebekli obje kondur
hem şeker hamurlu pastalar güzelde olmuyor ki

her yerim senin olsun. saçlarımı elllemeeeee

Canim nasilsa yemeginizi yiyorsunuz hediyeni aldiysan pasta yaptirirsan baska bi seye gerek yok bence

şeker hamurundan olduğu için pahalı ama 2 kişilik pasta için çok istemişler. bende hamile kalmadan önce butik pasta kurabiye yapar satardım ama şuan yapamıyorum. son bir güçle oğlumun baby shower pastasını ve kurabiyelerini yapıcam.

Kızlar sizinde desteklerinizle :) aksam eşimle isimlere baktık... Dede adımız olan yasar ın aktif olarak kullanılamayacagını bildiğimiz için birlikte söylenecek isimlere bakmadım (dedemiz yasıyor çünkü) tüm harflere bakarken alfabenin ortasında eşim pes etti ve sonra devam edelim dedi.. İki isim gözümüze çarptı biri ARDEN anlamı cok hoşumuza gitti Allâh ın tarlası bolluk bereket prensi demekmiş Kuran da geçiyormus.. Bide mirza adı.. Sabah eşim mirza yı baya benimsemiş olarak geldi karsıma... ARDEN cok karışır felan dedi (köyün bakkalına sormuş ARDEN mi MİRZA mı diye adam anlamamış falan filan tabi anlamaz :/) neyse hayır dedim daha bişey demek yok tüm isimlere bakacağız bişey demiyorum daha... Bak doğurmam felan diye sakaya vurdum bişey demedi bakalım ne olacak? Daha isin bakmaya devam dedim... Sizce?

Koyden mi valla koydekiler sehirdekilere modern der bizi kaca katlamis kadina bak

Benim babam anneannem renkli gozlu yani %50sansimiz varmis ama 3kardesiz hepimiz kahverengi gozluyuz kuzenimin esi de kendisi de kahverengi gozlu cocuklari bi dogdu masmavi gozleri 2yasini yeni gecti cocugun gozleri kahveye donmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…