benim arkadaslarim canped kullanmis canim sizma oldu demediler,hastaneden de veriliyomus zatenhangi siteye bakarsam bakayım külot şeklinde olanları tavsiye etmişler. Ben de dependin külodundan aldım 10lu vardı sadece. Mecburen onu aldım indirim kuponumu değerlendirmek için. Sızdı mı vs derdimiz olmaz en azından. Hastaneden çıktıktan sonra da kullanırız.
Insallah benim kizimda hemen gelmisti hic mamaya ihtiyac duymadik ama simdikiler ikiz yetmeyecek korkusu var bendebencede, öyle bir talep olursa gidilir alınır hemen. hastane çantasına koymayı hiç düşünmedim yani.
inşallah böyle bişeye gerek kalmaz da sütümüz hemen gelir.
Iki kisilik bir masa icin bu kadar afilli bir pastaya zaten hic gerek yok tatlim yaa.. ha misafir filan cagirirsin anlarimda, zaten bir erkek boyle seylere bakmaz :) ..kızlar ya bişey sorcam
7 ocak eşimin doğum günü ve hediyesini çoktan almıştım ama şeker hamurlu bebek temalı butik pasta yaptırmak için pastaneye gittim üzerine de iyiki doğdun babacım yazdırcaktım ama adam bana 2 kişilik pasta için 100 tl fiyat verdi, 75 tl olsun hamileyim karda zor geldim,yardımcı olun dedim olmadı ben de çıktım başka pastaneye gittim,haber bekliyorum yapabilirlerse arıcaklar fiyat vercekler 100 tl çok geldi yaa,olmadı normal 2 kişilik bi pasta alcam
nasıl bi sürpriz yapabilirim? eşim benden 2 saat sonra geliyo eve, bi masa hazırlasam ama abartamam çok yoruluyorum
çiğköfte
cips
çerez
pasta
içecek
börek
yetmez mi
Kuzenim de oyle diyor kucucuk memeden nasil o kadar sut cikti hala saskinim 2yila yakin emzirmis iki cocugunu da ustelik fiskiriyormus 75 beden giyiyor aslinda 75 de buyuk ama cevresi genisİnşallah herkesin sütü hemen gelir. Benim kızımda hemen gelmişti kızım yogun bakımda olduğu için sagip veriyordum hemsirelere. Köyde doğurduğum için Hastanede o zmnlar başka çocukları emizdirmeye izin veriyolardi tam olarak bilmiyorum ama en az 15-20 çocuğu emizizdirdim annelerinde sütü olmayanlar bana getiriyorlardi.Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum aradan 13 sene geçti inşallah hemen gelir. Sabah uyandigimda pedten de fayda yok islami ş oluyor süt aktigindan. Meme büyük değil orta. Memenin buyukluguyle alakası yok onu demek istiyorum bol su için kızlar ben günde nerdeyse 4 lt içerim.
Bu benzetme olayı cok komik oluyor ya.. Ablam ve eniştem esmer ve asık suratlı insanlar.. Annem ablam hamileyken enişteyle ikisine kızıp iki gün sonra sizin gibi suratsız çirkin bir cocugunuz olur dedi... planlı Sezaryen doğumdan 10 gün sonra gitti yanlarına sıraya koymuşlardı.. O arada hic foto da göndermedi ablamlar bişeyde demediler gelin görün Vs. Gittik bebeği annem aldı eline sizinki nerde bu komsunun mu dedi :) reklam bebeği gibi Bembeyaz tenli kızıl saçlı ve mavi gözlü bir yiğenim oldu çünkü.. Enişte anneme laf cakıyor aynı bizim gibi oldu cocukta dieBenim de kendi annem deli kizimda ayrintiliya kv ve annem de gelmisti kv.m kizimi bana benzetti biraz da babasina benziyor dedi annemde cevsp su ; annesinin bebekligi daha guzeldi babasina benziyor ben hic birini umursamiyorum Rabbim saglik versin babasina benzesin genetik olarak aileden birilerine benzeyecek nasilsa
Umursayan da varanneme dogum yaparken hemsire nasil aldin orayi yarim yamalak demis 30 sene once. Simdi diyen olmaz ama dusunen olabilir
Can'ım güzel düşünmüşsün de 2 kişilik bir pasta 100 olamaz.ben bu işin içindeyim. Muhtemelen en az 6-8 kişilik kalıp yapıyorlardır onun fiyatıdır. Yoksa şeker hamurlu pasta olsun 20 tl kişi başı oda en lüks yerde...ben kişi başı 12 tl ye satıyorum Ama 2 kişilik kalıp olmaz zaten.adet pasta alı üzerine figür koydurabilirsin...kızlar ya bişey sorcam
7 ocak eşimin doğum günü ve hediyesini çoktan almıştım ama şeker hamurlu bebek temalı butik pasta yaptırmak için pastaneye gittim üzerine de iyiki doğdun babacım yazdırcaktım ama adam bana 2 kişilik pasta için 100 tl fiyat verdi, 75 tl olsun hamileyim karda zor geldim,yardımcı olun dedim olmadı ben de çıktım başka pastaneye gittim,haber bekliyorum yapabilirlerse arıcaklar fiyat vercekler 100 tl çok geldi yaa,olmadı normal 2 kişilik bi pasta alcam
nasıl bi sürpriz yapabilirim? eşim benden 2 saat sonra geliyo eve, bi masa hazırlasam ama abartamam çok yoruluyorum
çiğköfte
cips
çerez
pasta
içecek
börek
yetmez mi
Bu benzetme olayı cok komik oluyor ya.. Ablam ve eniştem esmer ve asık suratlı insanlar.. Annem ablam hamileyken enişteyle ikisine kızıp iki gün sonra sizin gibi suratsız çirkin bir cocugunuz olur dedi... planlı Sezaryen doğumdan 10 gün sonra gitti yanlarına sıraya koymuşlardı.. O arada hic foto da göndermedi ablamlar bişeyde demediler gelin görün Vs. Gittik bebeği annem aldı eline sizinki nerde bu komsunun mu dedi :) reklam bebeği gibi Bembeyaz tenli kızıl saçlı ve mavi gözlü bir yiğenim oldu çünkü.. Enişte anneme laf cakıyor aynı bizim gibi oldu cocukta diegeçen kv diyo sizin nasıl olur acaba renkli gözlü olur mu diye sonra olmaz heralde felan dedl kendisi ve görümcem renkli gözlü eşim ve ben kumralız... Dedim bilmiyorum görcez dedim... Ailemle görüşülmüyor ya içimden söylemek geldi benim 6 yiğenim renkli gözlü... Ruslar kadar sarısın ve mavi gözlü ablamda var yeşil gözlü de cünkü herşey cikabilir yani.. Ama tabi dile getiremedim bakalım cıkınca görcez dedim bitti...
yok artıkkkk yaaaaaa hiç gülesim yoktuTIRMIK
Ayıp etmiş valla... Hiç umursayan görmedim hatta eğer fazla varsa hijyen acısından gerekliyse hastaya çaktırmadan tras yapılıyor... Ama ilginç olan bi anımı anlatayım hiç Unutmamköyden bi kadın geldi doğuma acil direk masaya geçti bi baktık kadın uzatmış boncuk felan takmış baya ilgili orayla yani dedik tras yapalım... Yok kadın dokundurtmuyor olmaz eşim böyle istiyo diye sancı arasında doğurdu doğuracak zaten dokunmadık artık güldük geçti gitti
TIRMIK
Ayıp etmiş valla... Hiç umursayan görmedim hatta eğer fazla varsa hijyen acısından gerekliyse hastaya çaktırmadan tras yapılıyor... Ama ilginç olan bi anımı anlatayım hiç Unutmamköyden bi kadın geldi doğuma acil direk masaya geçti bi baktık kadın uzatmış boncuk felan takmış baya ilgili orayla yani dedik tras yapalım... Yok kadın dokundurtmuyor olmaz eşim böyle istiyo diye sancı arasında doğurdu doğuracak zaten dokunmadık artık güldük geçti gitti
ay ben bu nst işini anlamıyorum zatenKizlar biz kizimla dr abladan geliyoruz.masaallah herseyimuz cok iyi. 2800 olmusuz. Nst de sancim çıkmadı. benim cektiklerim ne o zaman anlamadım
evet artık öyle birşey yapıp düzelteceğiz durumu. yoksa duvarı yıktırıp yatak odasna katıcamCanim diger duvarin rengi ile uyumlu duvar kagidi yaparsan super olur gerçekten.. Cok guzel desenlerde var bebek için:) mobilyalar da düz ise cok cok guzel olur duvar kağıdı
Lafa gelince soyler de eminim dogum sirasinda bizden daha stresli olacaklargecen hafta hafif sancim geldi o arada nabzim da yukselince kocam hemen bavullarin nerde nasil indircem sizi once seni mi indireyim asagi kizi mi diye strese girdi beni dekucagina alip indirmek zorunda kalacagini dusundu oyle bi sey olursa ben gelirim arabaya kadar dedim biraz rahatladi
Aynı duygulardayım napıcam ne edecez bilmiyorum.. Sağlıkcılar hiç önemsemezler biliyorum ama çok tedirginim yine hayırlarla olsa da iyileşseydik bi
valla bir keresinde doktora gittiğimde yeni çıkmaktaydı. aman iyi ki almamışsın. tahriş edip bırakıyorsınuz sonra sıkıntınızı anlamıyoruz demişti (kaşıntı vardı o sıralar)Bende çok cekiniyorum yaa saglikcilar cidden önemsemiyor değil mi
Kızlar peki doğum vs gelince o an evde jiletle alınmaz mi? Esimiz vs o an 5 dk sürer almak. Ben öyle dusunuyorum
bence yeter. şeker hamurlu pasta yaerine başka pasta al. üstüne de bebekli obje kondurkızlar ya bişey sorcam
çiğköfte
cips
çerez
pasta
içecek
börek
yetmez mi
Canim bir saat sonra randevum valla çok merak ediyorum büyümüştür inşallah tospikim
TIRMIK
Canim nasilsa yemeginizi yiyorsunuz hediyeni aldiysan pasta yaptirirsan baska bi seye gerek yok bencekızlar ya bişey sorcam
çiğköfte
cips
çerez
pasta
içecek
börek
yetmez mi
şeker hamurundan olduğu için pahalı ama 2 kişilik pasta için çok istemişler. bende hamile kalmadan önce butik pasta kurabiye yapar satardım ama şuan yapamıyorum. son bir güçle oğlumun baby shower pastasını ve kurabiyelerini yapıcam.kızlar ya bişey sorcam
çiğköfte
cips
çerez
pasta
içecek
börek
yetmez mi
Koyden mi valla koydekiler sehirdekilere modern der bizi kaca katlamis kadina bakTIRMIK
Benim babam anneannem renkli gozlu yani %50sansimiz varmis ama 3kardesiz hepimiz kahverengi gozluyuz kuzenimin esi de kendisi de kahverengi gozlu cocuklari bi dogdu masmavi gozleri 2yasini yeni gecti cocugun gozleri kahveye donmeye basladiBelki de olur :)) hiç belli olmuyor ya iki cirkindrn bir güzel olur derler bizim oralarda :) biz çok cirkiniz :))) bizim de dedelerimde, dayilatimda , teyzemde renkli göz var ama annem renkli gözlü değil. Eşime demiştim renkli gözlü bir çocuk olursa bu benden değil deme diye :)eşim esmer baya ben de esmer e yakınbakalım gizil genlerim baskın çıkacak mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?