2016 Şubat Anneleri

Ne yapacağımı bilmiyorum

Dua et canım bolca.. az da olsa kilo aliyosa 2 hafta faha kalması iyi aslında ama eğer erken alınması hayırlısı ise olsun. Sıkma canını, moralini yüksek tut bebeğin için.. gidebiliyorsan başka bi dr daha git cnm. Eksik biseyler var bu dr. Un verdiği bilgide yeterli değil gibi :/

Çatı muayenesi de mi yapmadan karar verildi.Sen bi başka doktora da görünsen cnm.içim rahat değil senin durumuna benim
Yok yapılmadı canım. Herşeyi normal bebeğimin sadece karışık çevresi haftasına göre küçük çıktı bu yüzden erken alınabilir diyor

Rabbim büyük canım inşallah sağ saglım alırız

Karın çevresi yanlış yazmışım canım
Yok onu anladım cnm bnm kizin kafa olcusu küçük çıktı ama öyle bişey demediler.kafam ondan karisti birde bnm yigenim gününde doğdu ama 2600 doğdu.hepsinin kilolu olmasi sartmiymis.her bebek farklı yapıda olmuyormu

sağlıkla alalım kucağımıza. inşallah

Bilmiyorum canım anne olmak çok zormuş rabbim evlatlarımızla sınamasın

1,68 boy, 62 kilo ile hamile kaldım. Şuan 71 kiloyum. Toplamda 9 kilo aldım.

canımın her istediğini yiyorum canım 9 kilo aldım. Bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor ama ince uzun bi bebek olacak diyor doktorum.
Bende 66 ile hamile kaldım sadece tatliseyler dışında hersey canımın her istediğini istediğim saatte yedim tatliyida sevmem hamurisi falan hiç aram yok olsa onlarıda yerdimşu anda 75 kiloyum 9. Ay ve 9 kiloda yim doktorumda diyo dietmi yapiyosun halbuki gece yarıları paça çi corbaci dolaşıyorum maşallah diyim kendime

Merhaba güzel anneler

Bugün iş çıkışı dr kontrolümüz vardı

34+5iz, Yasemin Ela prenses 2500 gr ve boyu 45 cm, dr haftasıyla uyumlu dedi, herşey yolunda şükürler olsun 20 Ocak'ta 36+0 olucam, çalışamaz raporu alcam hem de kontrole gitcem inşallah

Bugün ilk kez nstye girdim, sancı ve kasılma çıkmadı, bebişimin kalp atışları normal, dr gayet güzel dedi

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..

61 ile hamile kaldım, daha bugün kontrolümüz vardı tartıldım, 76 kg olmuşum, 15 kg ama görenler ve eşim hiç belli değil diyo, sadece göbüş var diyo, hayırlısı, ilk gebelikte çok alınıyo diyolar zaten, sonra veririz, sağlıklı olsunlar da:)

Çok da az değil ki canim. Geç döllenme olabilir, kilosu da normal bence çok az değil oyle. Benc başka bir doktora daha git canim.
Bence de az değil çok ya M mambia üzülme tatlım.ben de şimdi bi hesap yaptım yani haftaya kaç gr düşer gibi ve çok bir fark yok olması gerekenle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…