Dua et canım bolca.. az da olsa kilo aliyosa 2 hafta faha kalması iyi aslında ama eğer erken alınması hayırlısı ise olsun. Sıkma canını, moralini yüksek tut bebeğin için.. gidebiliyorsan başka bi dr daha git cnm. Eksik biseyler var bu dr. Un verdiği bilgide yeterli değil gibi :/
Dua et canım bolca.. az da olsa kilo aliyosa 2 hafta faha kalması iyi aslında ama eğer erken alınması hayırlısı ise olsun. Sıkma canını, moralini yüksek tut bebeğin için.. gidebiliyorsan başka bi dr daha git cnm. Eksik biseyler var bu dr. Un verdiği bilgide yeterli değil gibi :/
Yok onu anladım cnm bnm kizin kafa olcusu küçük çıktı ama öyle bişey demediler.kafam ondan karisti birde bnm yigenim gününde doğdu ama 2600 doğdu.hepsinin kilolu olmasi sartmiymis.her bebek farklı yapıda olmuyormu
Ne güzel valla ben ayda 2 3 kilo alıyorum..benim bulantim olmadı tabii..ama bence bu yapı ile alakalı..bende ilk hamileliğim ilk 5 ay kilo almadim sonra hop binada 5 kilo aldım ve 16 kilo ile tamamladım hamileliği ki kızım 3 hafta erken doğdu.. Şimdi bir de erkek son ana kadar beklerse ki bekler diyor bakalım..
Yok onu anladım cnm bnm kizin kafa olcusu küçük çıktı ama öyle bişey demediler.kafam ondan karisti birde bnm yigenim gününde doğdu ama 2600 doğdu.hepsinin kilolu olmasi sartmiymis.her bebek farklı yapıda olmuyormu
Bende 66 ile hamile kaldım sadece tatliseyler dışında hersey canımın her istediğini istediğim saatte yedim tatliyida sevmem hamurisi falan hiç aram yok olsa onlarıda yerdimşu anda 75 kiloyum 9. Ay ve 9 kiloda yim doktorumda diyo dietmi yapiyosun halbuki gece yarıları paça çi corbaci dolaşıyorum maşallah diyim kendime
34+5iz, Yasemin Ela prenses 2500 gr ve boyu 45 cm, dr haftasıyla uyumlu dedi, herşey yolunda şükürler olsun 20 Ocak'ta 36+0 olucam, çalışamaz raporu alcam hem de kontrole gitcem inşallah
Bugün ilk kez nstye girdim, sancı ve kasılma çıkmadı, bebişimin kalp atışları normal, dr gayet güzel dedi
61 ile hamile kaldım, daha bugün kontrolümüz vardı tartıldım, 76 kg olmuşum, 15 kg ama görenler ve eşim hiç belli değil diyo, sadece göbüş var diyo, hayırlısı, ilk gebelikte çok alınıyo diyolar zaten, sonra veririz, sağlıklı olsunlar da:)