2016 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada cumartesi gecesi sancim vardı ve cok kötü Grip bulasti bana ikizlerden onların atesini düşüremeyince acile götürdüm gitmişken bende muayene olayım dedim nstde sancim çıktı kasılmalar vardı hemen icapci kadın doğum doktorunu aradılar geldi sabah 5 te alttan Muane ultrason falan derken sabah doğuma alabiliriz seni dedi yatisimi verdi serum taktılar 200 mg progestan fitil alttan uygulandı yatağa yattım ve şeytan dürttü beni sabahki doktoru beklesem adamı tanıyorum 35 den Sora gelecek bebeği durdurmam doğsun demişti bnmde en korktuğum yeniden prematüre bir bebekle ugrasmak ben doğurmam şimdi dedim ve hastaneden damar yolunu söküp kaçtım evime geldim kalıp bekleseydim eğer dün bebeğim doğmuştu kararliyim bu kez suyum gelmeden günüm dolmadan öyle açılma var sancı çıktı dmesiyle doktorların doğum yapmicam

Ayy bu arada doktoruma sordum herkes karnın erkek karnı diyo, teyzeler beni sinir ediyo, tüm hazırlıkları pembe yaptık dedim

O da tekrar bakayım ama sen onları boşver dedi ben zaten size güveniyorum ama içime kurt düşürüyolar dedim o da baktı bebiş hala kız dedi, gülüştük

Öf bu doktorlar da bazen cidden....
M mambia abartabiliyorlar canım.sen yine de tabii ki ciddiye al ama insanı o düşünceyle yatırıp kaldırıyorlar ya ben ona sinir oluyorum

İnternette de nişan geldikten sonra saatler içinde de doğum olabilir birkaç haftayıda bulabilir yazıyor senin nişan geldikten sonra başka ne gibi belirtiler oldu canım doğuma kadar

Karnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))
Ay bunu benim doktora söylesem odadan kovar git onlar doğurtsun der

Ben çok öğün atliyorm yaa hiç banaa gore degl mesela oglen çok aşırı yiyorm bazen sonra hiç acikmyrm öyle yatyrm
Emzirirken o cok zor canim bebek dedigin anne sofraya oturunca aglar bi iki lokma ancak yiyebileceksin emzirdikce de hamilelikten daha beter miden kazinacak dilin damagin kuruyacak

Ay canim inanmıyorum. Kendi doktoruna ya da başka bir doktora gorun. Ya da çok bir şey yapma yat dinlen. Kaçtım demissin ya guldum ya :) Rabbim yardım etsin canim.

Karnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))
Ay bunu benim doktora söylesem odadan kovar git onlar doğurtsun der
Bana da hala oyle diyorlar teyzeler ablalar yok cifte kiz diyorum bi de sasiriyorlar sanki ultrasonla baktilar

Canım bebegın gelısımınde sıkıntı yoksa korkmana gerek yok. Doktor daha ıyı bılır tabı de sonucta senı eve gonderdıklerıne gore tejlıkelı bır durum yoktur

Iyi aksamlar..isim arayisi suruyor..biz baya baya ela ismine isindik..babamiz ela gozlu oglumda ela gozlu..kizda ela gozlu olursa bi ihtimal adida ela olsun ..tabi cok kisa.

Zeynep Ela
Yaren Ela

Bu ikisi simdilik bilemedik..oglumun adi Yigit Sefa bu arada...ayy cocugu yapmadan ismini dusunseymisim ) 9 ay oldu isim yok

kralice86 cnm kontrolden geldim yazayım dedim. Doğuma yakın olabilir normal dedi. Yediğin içtiğinde etkileyebilir dedi. Bu arada efsane olan çatı muayenemi oldum biraz kasıldım ama büyütülcek birşey değilmiş ilgililere duyrulur bebişim de 3100 gram 48 cm olmuş. Rahim ağzında açılma yok dedi. Nst de hafif sancılar çıktı ama bu doğum için yeterli değilmiş. Artık her hafta gidicem tabi ozamana kadar doğurmassam

Öf bu doktorlar da bazen cidden....
M mambia abartabiliyorlar canım.sen yine de tabii ki ciddiye al ama insanı o düşünceyle yatırıp kaldırıyorlar ya ben ona sinir oluyorum
Ewet canım. Hayırlısı artık Rabbim büyük. Biliyorum hiçbir şey olmayacak bebeğime oğlum şimdiye kadar çok güçlü çıktı sımsıkı tutundu bana bnm hamileliğim çok zor geçti 9 ay boyunca hep öksürdüm öksürmekten zayıfladım bebeğim bana sımsıkı tutundu. Annesini bırakmayacak gününü bekleyecek allahın izni ile

Ay canim inanmıyorum. Kendi doktoruna ya da başka bir doktora gorun. Ya da çok bir şey yapma yat dinlen. Kaçtım demissin ya guldum ya :) Rabbim yardım etsin canim.
Aynen cnm.kaçtım valla hatta eşimde koltukta yatiyodu onu bile uyandirmadim hastanede bıraktım hemşirelere gorunmeden çıkıp eve geldim ztn çok gergin ve stresliydim üstünde Grip ve 2 cocugumda ates icinde yaniyo kocam gece gezmwlerinde ben bu halimle sabahin 4ünde hastanelerdeyim ben kasilmimda kimkasilsin eşime çok sinirliydim ztn onuda o yüzden hastanede uyurken bıraktım haketti çünkü

cnm senin oncekiler kacinci haftada dogdu

Sen hep iyi ol iyi düşün canım.bsk biz de burdayız Bir Dr da bizi korkuttu baya Endişe etmiştik.sonra baktık ki herşey normal.boşa ağlamışım üzülmüşüm meğer.zaman Herşeyin ilacı...biliyorum şimdi o düşünceyle Yatıp kalkıyorsun ama emin ol geçecek canım

Canım alıyor ama az alıyor kilo. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Bir doktor başka birşey diyor diğeri bambaşka ka
Canım ben de arkadaşa katılıyorum eğer gelişememe devam ederse doktorlar alıyorlar yeterli besin oksijen gitmeyince bebek tehlikeye giriyor hem haftan da iyi içini ferah tut olmadı uçuncu bir doktora muayene ol fikir al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…