İnternette de nişan geldikten sonra saatler içinde de doğum olabilir birkaç haftayıda bulabilir yazıyor senin nişan geldikten sonra başka ne gibi belirtiler oldu canım doğuma kadarNişan olabilir kahve gibiyse..cumaya kadar sabret ama başka bir şey olursa da mutlaka doktoruna konus..
Nişan geldi mi de doğumun habercisi diyorlar inşallah benimde senin gibi olur yanı ilk Doğumum gibi.. :)))
Allah biliyorum yaa içimi..
Karnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))Ayy bu arada doktoruma sordum herkes karnın erkek karnı diyo, teyzeler beni sinir ediyo, tüm hazırlıkları pembe yaptık dedim
O da tekrar bakayım ama sen onları boşver dediben zaten size güveniyorum ama içime kurt düşürüyolar dedim o da baktı bebiş hala kız dedi, gülüştük
Emzirirken o cok zor canim bebek dedigin anne sofraya oturunca aglar bi iki lokma ancak yiyebileceksin emzirdikce de hamilelikten daha beter miden kazinacak dilin damagin kuruyacakBen çok öğün atliyorm yaa hiç banaa gore deglmesela oglen çok aşırı yiyorm bazen sonra hiç acikmyrm öyle yatyrm
Kızlar bu arada cumartesi gecesi sancim vardı ve cok kötü Grip bulasti bana ikizlerden onların atesini düşüremeyince acile götürdüm gitmişken bende muayene olayım dedim nstde sancim çıktı kasılmalar vardı hemen icapci kadın doğum doktorunu aradılar geldi sabah 5 te alttan Muane ultrason falan derken sabah doğuma alabiliriz seni dedi yatisimi verdi serum taktılar 200 mg progestan fitil alttan uygulandı yatağa yattım ve şeytan dürttü beni sabahki doktoru beklesem adamı tanıyorum 35 den Sora gelecek bebeği durdurmam doğsun demişti bnmde en korktuğum yeniden prematüre bir bebekle ugrasmak ben doğurmam şimdi dedim ve hastaneden damar yolunu söküp kaçtım evime geldim kalıp bekleseydim eğer dün bebeğim doğmuştu kararliyim bu kez suyum gelmeden günüm dolmadan öyle açılma var sancı çıktı dmesiyle doktorların doğum yapmicam
Bana da hala oyle diyorlar teyzeler ablalarKarnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))
Ay bunu benim doktora söylesem odadan kovargit onlar doğurtsun der
Canım bebegın gelısımınde sıkıntı yoksa korkmana gerek yok. Doktor daha ıyı bılır tabı de sonucta senı eve gonderdıklerıne gore tejlıkelı bır durum yokturiyi geceler kızlar.yaklaşık 1 aydır nedeni bulunamayan kanamalarım oluyo . dr. bebek gayet sağlıklı diyor. 3 gün hastanede yatmama rağmen kanamanın sebebini de bulamadılar. şimdi merak ediyorum. nişan gelse nasıl anlıycam ki doğum sürecinin başlayacağını. daha önce doğum yapmış ve niaşn gelmiş olanlara soruyorum. nasıl bir şey bu nişan?
en sevdıgım seyyyDimii amaaaa :)))) nefiss nefissss
Ewet canım. Hayırlısı artık Rabbim büyük. Biliyorum hiçbir şey olmayacak bebeğime oğlum şimdiye kadar çok güçlü çıktı sımsıkı tutundu bana bnm hamileliğim çok zor geçti 9 ay boyunca hep öksürdüm öksürmekten zayıfladım bebeğim bana sımsıkı tutundu. Annesini bırakmayacak gününü bekleyecek allahın izni ile
Aynen cnm.kaçtım valla hatta eşimde koltukta yatiyodu onu bile uyandirmadim hastanede bıraktım hemşirelere gorunmeden çıkıp eve geldim ztn çok gergin ve stresliydim üstünde Grip ve 2 cocugumda ates icinde yaniyo kocam gece gezmwlerinde ben bu halimle sabahin 4ünde hastanelerdeyim ben kasilmimda kimkasilsin eşime çok sinirliydim ztn onuda o yüzden hastanede uyurken bıraktım haketti çünküAy canim inanmıyorum. Kendi doktoruna ya da başka bir doktora gorun. Ya da çok bir şey yapma yat dinlen. Kaçtım demissin ya guldum ya :) Rabbim yardım etsin canim.
cnm senin oncekiler kacinci haftada dogduKızlar bu arada cumartesi gecesi sancim vardı ve cok kötü Grip bulasti bana ikizlerden onların atesini düşüremeyince acile götürdüm gitmişken bende muayene olayım dedim nstde sancim çıktı kasılmalar vardı hemen icapci kadın doğum doktorunu aradılar geldi sabah 5 te alttan Muane ultrason falan derken sabah doğuma alabiliriz seni dedi yatisimi verdi serum taktılar 200 mg progestan fitil alttan uygulandı yatağa yattım ve şeytan dürttü beni sabahki doktoru beklesem adamı tanıyorum 35 den Sora gelecek bebeği durdurmam doğsun demişti bnmde en korktuğum yeniden prematüre bir bebekle ugrasmak ben doğurmam şimdi dedim ve hastaneden damar yolunu söküp kaçtım evime geldim kalıp bekleseydim eğer dün bebeğim doğmuştu kararliyim bu kez suyum gelmeden günüm dolmadan öyle açılma var sancı çıktı dmesiyle doktorların doğum yapmicam
Sen hep iyi ol iyi düşün canım.bsk biz de burdayızEwet canım. Hayırlısı artık Rabbim büyük. Biliyorum hiçbir şey olmayacak bebeğime oğlum şimdiye kadar çok güçlü çıktı sımsıkı tutundu bana bnm hamileliğim çok zor geçti 9 ay boyunca hep öksürdüm öksürmekten zayıfladım bebeğim bana sımsıkı tutundu. Annesini bırakmayacak gününü bekleyecek allahın izni ile
Oluyor canım. Açılma var mı bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım. Karnım çok ağrıyo. Bebeğimi erken aldırmak istemiyorum hiç değilse 38 olsa[
ya bence takılma istemezsen kimse alamaz bebeğini konuş doktorunla 38 den önce aldırmak istemediğini dile getirYok yapılmadı canım. Herşeyi normal bebeğimin sadece karışık çevresi haftasına göre küçük çıktı bu yüzden erken alınabilir diyor
Canım ben de arkadaşa katılıyorum eğer gelişememe devam ederse doktorlar alıyorlar yeterli besin oksijen gitmeyince bebek tehlikeye giriyor hem haftan da iyi içini ferah tut olmadı uçuncu bir doktora muayene ol fikir alCanım alıyor ama az alıyor kilo. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Bir doktor başka birşey diyor diğeri bambaşka ka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?