2016 Şubat Anneleri

Evet canım doğru söylüyorsun zamanla herşey düzelecek oğlumda gününü bekleyecek allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız

Canım ben de arkadaşa katılıyorum eğer gelişememe devam ederse doktorlar alıyorlar yeterli besin oksijen gitmeyince bebek tehlikeye giriyor hem haftan da iyi içini ferah tut olmadı uçuncu bir doktora muayene ol fikir al
Başka doktorada gideceğiz canım dua edin bize canım

M mambia bence hiç sıkıntı yapma. Benim bebeğimin de karın çevresi iki hafta geri. Genetik olduğunu söylüyor doktorlar. Haftalık takip ediliyor gelişimi ama az az aliyor. 35+5 te 2230 gram çıktı. Kordondaki kan akışı felan normalse üzülme. Çok kilolu bebekler olamayacaklar demek ki yapacak bisey yok.

Bosver canim dert etme. Anlamıyorlar maalesef çoğu zaman bizleri. Ama dikkat et nolur. Kötü olursa git doktora canim.

çalışan arkadaşlar. şimdi ben öğretmenim. 32. haftada dr gidemedim. 33. haftada gittim çalışır raporu aldım. raporda 33. hafta olduğum ve 4 hafta çalışlır olarak yazıyor. dr bana boşuna 1 haftan gitti dedi. benim mantığım almıyor. sonuçta raporda 33 yazdığına göre ben 32. hafta çalışmışım. yani onu aktaramıyacakmıyım. dr tekrar açmam gerek konuyu ama emin olmak istedim

Bende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..

Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
Canım bende şimdilik 8kilo aldm gibi ben 67 68kiloyla hamile kaldım doktor daha ilk randevuda uyardı bol su ve yürüyüş diye iki aydır yürüyüş falan yapmıyorum valla çok kilo almamamı vitamini bırakmama bağlıyorum ben vitamine 5.ayda başladım ve 3 kilo alınca doktorum direk kesti vitamini birde şeker sınırın üzerinde çıktı benim tatlı pek yemiyorum yatmadan acıkınca bi dilim kepekli ekmek peynir yiyorum yada bi kase yoğurt en son okadar

Karnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Sen baska bir doktora daha gozuksen daha iyi olur bence.. ben doktorlara pek guvenmiyorum acikcasi.. olcumleri pekte dogru olmayabiliyor bazen.

M mambia cnm sıkma canını başka doktora da git bakalım o ne dicek. Bebeğin çok da zayıf değil. Doğsa bile toparlar merak etme. Ama için rahat etmesi için başka doktora daha görün. İnşallah yoluna girer herşey.

sagol cnm, icim rahatladi ne yalan soyleyeyim.
geceden beri benim de kasilmalarim var. ama duzensiz.
tetikte beklemek gerdi beni
ins senin bebiste hayirli vakitte gelir
Canım bebekleri n nasıl benimde erken alınma durumu var
cnm stres yapma. haftan az degil. eger drun alinmasinin bebegin icin daha iyi olacagini soylerse, guven.
cunku herzaman anne karninda disaridan daha iyi beslenemiyorlar
disarida daha iyi gelisebiliyorlar.
iyi dusun iyi olsun

Alala dr iq kacmis :)) Calisamaz raporu alman gerekse bir haftan gitti derdide bu ne ki simdi?? Calisamaz raporundan itibaren basliyor dogum ve sut iznin onda bir kisalma olmaz ki?

Dusmesini anlamak zor canim ya dusse annem gorunce anlardi bence benimki dusmedi psikolojik galiba ogle gormeye basladim
Yaa arkadaslar biraz dusmus dediler ama bazilarida ayni dediler.. Kafam karisti :/

Kuvezden çıktılar mı canım
cnm benım bebeklerle kıyaslama bızımkıler 31+5 de dogdu... 15 gundur kuvezdelerdı... bugun ıkısıde besıkte 15 gun de boyle dururlar sanırım... ortalama 1 ayımız hastanede gecmıs olcak...

Olmaz daha uç hafta var düşmesin karınlarımız :)
Senindemi dusmedi, iki hafta sonra cati muayenesi yapilcakmis bana.. Bakalim ne olcak..
Sanırım bundan kaçış yok herkese birşeyler yarıyor benim daha en az 5 haftam var 3-4 daha alırım rahat 15i geçmesem bari
Yaa bende hep 15le kapatirim diyodum umarim oyle olur :/ Dogumda 8-10 kilo gider zaten geriside muhim degil o kadarda olsun yani

M mambia stres yapma arkadasim.insallah biseycik olmaz.arkadaslarin dedigi gibi 36.haftadasin ustelik daha erken dogan bebislerimiz var..ama tek doktorda kalma baska birinede gorun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…