Cnm sen nerelisinBilmiyorum canım anne olmak çok zormuş rabbim evlatlarımızla sınamasın
İnternette de nişan geldikten sonra saatler içinde de doğum olabilir birkaç haftayıda bulabilir yazıyor senin nişan geldikten sonra başka ne gibi belirtiler oldu canım doğuma kadar
Karnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))
Ay bunu benim doktora söylesem odadan kovargit onlar doğurtsun der
evet ben de şaşırıyorum kendime. Çok kilo alırım diye düşünüyordum. Amaaan kilo önemli değil ya sağlıklı olsun bebişler... Zaten sonrasında o kilolar yavaş yavaş giderİyi almışsın cnm. Oda doğumda gider sana.Oldu bitti maşallah.
bünyeden bünyeye değişiyor demekki. Ben de +9 dayım.Bende 66 ile hamile kaldım sadece tatliseyler dışında hersey canımın her istediğini istediğim saatte yedim tatliyida sevmem hamurisi falan hiç aram yok olsa onlarıda yerdimşu anda 75 kiloyum 9. Ay ve 9 kiloda yim doktorumda diyo dietmi yapiyosun halbuki gece yarıları paça çi corbaci dolaşıyorum maşallah diyim kendime
için rahatlamış iyi ki sormuşsun canım ben de bi sorayım sivri göbüşüm içinAyy bu arada doktoruma sordum herkes karnın erkek karnı diyo, teyzeler beni sinir ediyo, tüm hazırlıkları pembe yaptık dedim
O da tekrar bakayım ama sen onları boşver dediben zaten size güveniyorum ama içime kurt düşürüyolar dedim o da baktı bebiş hala kız dedi, gülüştük
Bana da dün öyle dediler aa kesin erkek bebek, 6-7 aylık mısın vs.. Yok dedim 25 günüm kaldı ve bebek kızKarnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))
Ay bunu benim doktora söylesem odadan kovargit onlar doğurtsun der
Halaya bak ohh ne sansli oglunn.cok sevimli olmus.renas ne demek ilk defa duydum
askiminaskiyim canım askılı kapı süsünü hastanede tülle nasıl birleştirip kullanıcaz biliyomusun ?
Ya da bilen var mı????
Ayy ne kadar sıkıntılı bir durumlardayiz allahim benimdw bebek onden gidiyo diye sıkıntı yapiyorum 2 hafta once cektiklerim gozumun onune geldi bi an canlarim ya ben 4 hastaneye gittim 2 si egitim arastirma 1 normal devlet biri de ozel sonuc takip ediliyo sizd euzmeyin sakın kendinizi bol bol dua edin icinizin rahat etmesi icin hic tanimadiginiz ama cevrede onerilen bi dr falan gidin oda ayni seylwri soylerse sikinti yaparsin yoksa takma kafana dualarim sizinleYok onu anladım cnm bnm kizin kafa olcusu küçük çıktı ama öyle bişey demediler.kafam ondan karisti birde bnm yigenim gününde doğdu ama 2600 doğdu.hepsinin kilolu olmasi sartmiymis.her bebek farklı yapıda olmuyormu
Kizlar ikeadan ikramliklar icin bunlardan almayi dusunuyorum
Daha sonra mevlutte, ilk dis dusurdugunde, dogum gununde vs cikarir cikarir kullanirim :))
Normal canım herşey . Seninki de mi geriden geliyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinM mambia bence hiç sıkıntı yapma. Benim bebeğimin de karın çevresi iki hafta geri. Genetik olduğunu söylüyor doktorlar. Haftalık takip ediliyor gelişimi ama az az aliyor. 35+5 te 2230 gram çıktı. Kordondaki kan akışı felan normalse üzülme. Çok kilolu bebekler olamayacaklar demek ki yapacak bisey yok.
Ayy kacak var aramizda :) canim yaa insanin ici rahat etmez insallah evde tek degilsindir surekli yaninda birileri olsun bariKızlar bu arada cumartesi gecesi sancim vardı ve cok kötü Grip bulasti bana ikizlerden onların atesini düşüremeyince acile götürdüm gitmişken bende muayene olayım dedim nstde sancim çıktı kasılmalar vardı hemen icapci kadın doğum doktorunu aradılar geldi sabah 5 te alttan Muane ultrason falan derken sabah doğuma alabiliriz seni dedi yatisimi verdi serum taktılar 200 mg progestan fitil alttan uygulandı yatağa yattım ve şeytan dürttü beni sabahki doktoru beklesem adamı tanıyorum 35 den Sora gelecek bebeği durdurmam doğsun demişti bnmde en korktuğum yeniden prematüre bir bebekle ugrasmak ben doğurmam şimdi dedim ve hastaneden damar yolunu söküp kaçtım evime geldim kalıp bekleseydim eğer dün bebeğim doğmuştu kararliyim bu kez suyum gelmeden günüm dolmadan öyle açılma var sancı çıktı dmesiyle doktorların doğum yapmicam
İki doktor a gözüküyor um canım başka doktorda gideceğimSen baska bir doktora daha gozuksen daha iyi olur bence.. ben doktorlara pek guvenmiyorum acikcasi.. olcumleri pekte dogru olmayabiliyor bazen.
Benim yogenimin adida Buğlem Ela ☺aklinda bulunsun benden bi fikir ☺Eslem ismide guzel ve cok kimsede yokIyi aksamlar..isim arayisi suruyor..biz baya baya ela ismine isindik..babamiz ela gozlu oglumda ela gozlu..kizda ela gozlu olursa bi ihtimal adida ela olsun ..tabi cok kisa.
Zeynep Ela
Yaren Ela
Bu ikisi simdilik bilemedik..oglumun adi Yigit Sefa bu arada...ayy cocugu yapmadan ismini dusunseymisim) 9 ay oldu isim yok
Hayat kurtarir ya her eve lazim :)).. Cok tatli durmus sekerlerin icindeBen de bebek şekerlerini bu tepsiye koydum:) ikeanın bu mum tabaklarına bayılıyorum
İnşallah tez zamanda çıkarsınız canımcnm benım bebeklerle kıyaslama bızımkıler 31+5 de dogdu... 15 gundur kuvezdelerdı... bugun ıkısıde besıkte 15 gun de boyle dururlar sanırım... ortalama 1 ayımız hastanede gecmıs olcak...
KırşehirCnm sen nerelisin
Evet çok iş görüyo bunlar, teşekkür ederim :)Hayat kurtarir ya her eve lazim :)).. Cok tatli durmus sekerlerin icindeHihi
Canim dilerim sorunsuz hallolur kuzum bebegin Allahtan ufak degil.. Icini ferah tut, saglikli dogucak o..İki doktor a gözüküyor um canım başka doktorda gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?