2016 Şubat Anneleri

İnternette de nişan geldikten sonra saatler içinde de doğum olabilir birkaç haftayıda bulabilir yazıyor senin nişan geldikten sonra başka ne gibi belirtiler oldu canım doğuma kadar

Bende nişan geldikten sonra başka hiç bir belirti olmadı valla..taa ki son geceye kadar..yanı 2 hafta sonra da doğum oldu.. :))

Karnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))
Ay bunu benim doktora söylesem odadan kovar git onlar doğurtsun der

Evet canım biraz öyle:)
Dr ço anlayışlı ve güleryüzlü Allahtan kızmaz böyle şeylere hep beni rahatlatır

İyi almışsın cnm. Oda doğumda gider sana.Oldu bitti maşallah.
evet ben de şaşırıyorum kendime. Çok kilo alırım diye düşünüyordum. Amaaan kilo önemli değil ya sağlıklı olsun bebişler... Zaten sonrasında o kilolar yavaş yavaş gider
bünyeden bünyeye değişiyor demekki. Ben de +9 dayım.
için rahatlamış iyi ki sormuşsun canım ben de bi sorayım sivri göbüşüm için
Karnın füze gibi öne Çıkık mı:) sivri duruyor ve bana da erkek diyorlar ama benimki de prenses teyzesi:))
Ay bunu benim doktora söylesem odadan kovar git onlar doğurtsun der
Bana da dün öyle dediler aa kesin erkek bebek, 6-7 aylık mısın vs.. Yok dedim 25 günüm kaldı ve bebek kız teyzelere takılmıyorum hıhh

askiminaskiyim canım askılı kapı süsünü hastanede tülle nasıl birleştirip kullanıcaz biliyomusun ?
Ya da bilen var mı????

Canım ben aslında o tullü gibi olanlardan alacaktım.. Halamiz kendisi yaptığı için bunu bir daha almaya gerek yok diye dusundum. Hastaneyi arayıp sormustum.. Kapıyi biz susluyorus dediler . gerek gormuyorum bende . buda evimizde kalacak ..

Kizlar ikeadan ikramliklar icin bunlardan almayi dusunuyorum

Daha sonra mevlutte, ilk dis dusurdugunde, dogum gununde vs cikarir cikarir kullanirim :))

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 263
  • image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 274
Ayy ne kadar sıkıntılı bir durumlardayiz allahim benimdw bebek onden gidiyo diye sıkıntı yapiyorum 2 hafta once cektiklerim gozumun onune geldi bi an canlarim ya ben 4 hastaneye gittim 2 si egitim arastirma 1 normal devlet biri de ozel sonuc takip ediliyo sizd euzmeyin sakın kendinizi bol bol dua edin icinizin rahat etmesi icin hic tanimadiginiz ama cevrede onerilen bi dr falan gidin oda ayni seylwri soylerse sikinti yaparsin yoksa takma kafana dualarim sizinle

Kizlar ikeadan ikramliklar icin bunlardan almayi dusunuyorum

Daha sonra mevlutte, ilk dis dusurdugunde, dogum gununde vs cikarir cikarir kullanirim :))

Ben de bebek şekerlerini bu tepsiye koydum:) ikeanın bu mum tabaklarına bayılıyorum

Eklentiler

• 20160110_214039.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 173
Normal canım herşey . Seninki de mi geriden geliyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy kacak var aramizda :) canim yaa insanin ici rahat etmez insallah evde tek degilsindir surekli yaninda birileri olsun bari

Benim yogenimin adida Buğlem Ela ☺aklinda bulunsun benden bi fikir ☺Eslem ismide guzel ve cok kimsede yok

cnm benım bebeklerle kıyaslama bızımkıler 31+5 de dogdu... 15 gundur kuvezdelerdı... bugun ıkısıde besıkte 15 gun de boyle dururlar sanırım... ortalama 1 ayımız hastanede gecmıs olcak...
İnşallah tez zamanda çıkarsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…