2016 Şubat Anneleri

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mi kaç gundr acayip midem bulaniyo midem boş gbi sanki yemek yesem bile ayni

Canım bende yatakta dönerken çok ağrım ooluyor zorlanıyorum bugün de çok ağrım oldu işyerinde zor dayandım iş çıkışı doktora gittik orda da baya bekledik ağrım geçti orda masada muayene etti ağrı var diye çatı muayenesi mi acaba bu açıklık varmı diye baktı yok dedi o masadan kalkarken kasıklarım çok ağrıdı kızımı zorlamadun umarım kötü hissediyorum kendimi

Yatakta dönme işi benide çok zorluyo sağdan sola dönene kadar dakikalar geciyo yavaş yavaş

Yatakta dönme işi benide çok zorluyo sağdan sola dönene kadar dakikalar geciyo yavaş yavaş
Ben dönerken yari kalkip oyle obur tarafa yatiyorum oyle eskisi gibi bir anda donmek nerdeee ayrica kizlar ben bugün cok kotuyum heryerim agriyo çatim agriyo ayaga kalkarken zorlaniyorum karnimin her yeri ayri agriyo agrilarim cok fazla yatamiyorum kalkamiyorum oturamiyorum bunaldim resmen uff

Ayy kacak var aramizda :) canim yaa insanin ici rahat etmez insallah evde tek degilsindir surekli yaninda birileri olsun bari
Yok cnm yanlız değilim evde yatılı yardimci var saolsun güzel ilgileniyor ama inanki içim çok rahat maşallah bebeğimin tekmeler hareketleri gayet iyi hatta daha sert anne ben burada rahatım dercesine bol bol tekmeliyo beni takip ediyorum allahin izniyle merak etme

Son günler canım ondan oluyo.hep bende gece yatamyrm ter basiyo Bunalyrm sklyrm

O zamn iyi canim ama yine de dikkat et ☺

Kizlaar ogluşumun taki yastigini yaptim. Üstünede babasinin 32/yil onceki bebeklik altinini taktim :) ayh cok güzel bi duygu

Eklentiler

• P_20160111_231944.webp
    11 KB · Görüntüleme: 244
  • P_20160111_231849.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 221
Canım alıyor ama az alıyor kilo. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Bir doktor başka birşey diyor diğeri bambaşka ka
Canım bence doktorunda sıkıntı var benim bebeğim en son 34 haftalıkken gittiğimde 2 kilodan biraz fazla dedi ve boynunda kordon olmasına ragmen akışı felan herşeyi normaldi. Ben az mı kilosu dedim hayır dedi her bebeğin gelişimi farklı ileriki haftalar alacak. Zaten doğumdan sonra toparlanıyorlar dedi. Yani kan akışında bir sorun yoksa bebeğin özelliğinden genetik yapıdan kaynaklanabiliyor. Her bebek az kilolu diye erken doğum mu yapmamız gerekiyor yani? Ve benim doktorum senelerin doktoru bir çok dalda uzmanlıgı var. Takma doktorunu bence aslada aldırma. Az veya cok bunun bir önemi yok o saglıklı olduktan sonra benim eltimde 39 haftalık 2800 bile doğmadı bebeği nerdeyse ilk bebeği 3600 ken yani bu anormal bir durum değil.

Sağlıklı olsunda canım zayıf olsun karın çevresi geriden geldiğini söyledi

Sağlıklı olsunda canım zayıf olsun karın çevresi geriden geldiğini söyledi
Olsun canım o toparlar doğduktan sonra zaten. Kan akışında problem yokmuş sonuçta bu zamana kadar sağlıcakla gelişmiş yine gelişimine de devam ediyo. sen doktorunu aldırma başka doktora gözük bence için rahat etsin. Benim hep haftasıyla uyumlu gidiyordu bir tek 34 te 2200 olması gerekirken 2kilodan biraz fazla dedi. Yani seninki de öyleymiş kan akışıda normalken bunun için sana almamız lazım diyemez sinirlendim doktora..

canlar size bi sorum var, şimdi kullandığım hamilelik programında aksırmaya ve hapşırmaya dikkat edin açılma alabilir yazıyor,

ve ben kabızım her hamile gibi söylemesi ayıptır wc de malesef ıkınıyorum ve zorluyorum
şimdi bu bebeği aşağı itip açılmaya sebeb olar mı ki, doğumu tetikler mi

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mi kaç gundr acayip midem bulaniyo midem boş gbi sanki yemek yesem bile ayni

ben bu sebebten sabah kahvaltısı yapamıyorum artık,
uyandıktan sonra 2-3 saat gectikten sonra yapıyorum kahvaltıyı o zamana kadar da süt gibi şeyler tüketmeye çalışıyorum

ben bu sebebten sabah kahvaltısı yapamıyorum artık,
uyandıktan sonra 2-3 saat gectikten sonra yapıyorum kahvaltıyı o zamana kadar da süt gibi şeyler tüketmeye çalışıyorum
Benimki gün içerisinde hep var ya sanki midem bomboş bisey yememisimde ondan bulaniyoms gbi gttm biraz ekmekle bsyler yedm gecsn diye ama yok

Benimki gün içerisinde hep var ya sanki midem bomboş bisey yememisimde ondan bulaniyoms gbi gttm biraz ekmekle bsyler yedm gecsn diye ama yok

gün içerdede var ama çok değil, ben de yiyeceğim ama mide yanmalarım başladı,
bende elimden geldiğince süt, sora ayran tüketmeye calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…