Canim sen nasıl oldun merak ettim seni her şey yolundadir umarımAslinda whatsap grubu olusturabiliriz iyi fikir
Ben 11 kilo aldım canmKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
Gribim bikacgundur surekli sert bi şekilde hapsirip oksuruyorum simdiye dogmasi lazimdicanlar size bi sorum var, şimdi kullandığım hamilelik programında aksırmaya ve hapşırmaya dikkat edin açılma alabilir yazıyor,
ve ben kabızım her hamile gibisöylemesi ayıptır wc de malesef ıkınıyorum ve zorluyorum
şimdi bu bebeği aşağı itip açılmaya sebeb olar mı ki, doğumu tetikler mi
Ajandaya yazılmıştır canim dikkat ederimCanim soğan bebekte çok gaz yapiyorMuş aman dikkat edin
Gribim bikacgundur surekli sert bi şekilde hapsirip oksuruyorum simdiye dogmasi lazimdiayy aman Allah korusun
Yok canım daha neler 8.5 kilo almissin nasıl olacakmış o 20_25 kilo85 ile başladım şu an 93,5 kiloyum8,5 kg
ama son ay çok alırsın 20 - 25 ile kapatırsın dediler bilemıyorum
Süpersiniz bişi değil gider dogumla oBen 11 kilo aldım canm
Amanin öyle bebek iner miymiş ya bende tutayim bariişte bende grip ve öksürük ile hala savaşıyorum ama kabızlık hepsinden kötü
sürekli aklıma geliyor, dün kuzenım hapşırdığımda manyakmısın göbeğini sıkıca tut bebek inmesin diyince
acaba dedim
Kızlar dün bir isim konusu geçmişti. Biriniz bir erkek ismi paylaşmıştı Kuran-ı Kerim de geçen anlamı güzel bir isimdi ...ren le bitiyordu sanırım. Geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım neydi acabakimin yazdığınıda hatırlamıyorum[/QUOTE
Arden miydi acaba canım
Ay aman alah korusun zaten.Kuzum ben cesaret edemiyorum harem-gebze hattı minibuslerine binmeyehatta annem kartal da Gelebilirsen gel diyor ama.. Bilemiyorum ki
Çok şülür heniz şişmedim ama şişersem de tuzu azaltıp su içerdim. Ayrıca yukarı kaldırma veya uzatma yönetemi iyi geliyormuş.Evet mantar kremi ama napim ayaklarımın altı çok acıodu soyuluo gibiydi bende iyi gelir diye sürdüm ayaklarıma
Sen ayakların şişsitiğinde napıyorsun?
Ahaha iyi yapmışsın. Ama dikkat et kendini takip et nolur nolmazKızlar bu arada cumartesi gecesi sancim vardı ve cok kötü Grip bulasti bana ikizlerden onların atesini düşüremeyince acile götürdüm gitmişken bende muayene olayım dedim nstde sancim çıktı kasılmalar vardı hemen icapci kadın doğum doktorunu aradılar geldi sabah 5 te alttan Muane ultrason falan derken sabah doğuma alabiliriz seni dedi yatisimi verdi serum taktılar 200 mg progestan fitil alttan uygulandı yatağa yattım ve şeytan dürttü beni sabahki doktoru beklesem adamı tanıyorum 35 den Sora gelecek bebeği durdurmam doğsun demişti bnmde en korktuğum yeniden prematüre bir bebekle ugrasmak ben doğurmam şimdi dedim ve hastaneden damar yolunu söküp kaçtım evime geldim kalıp bekleseydim eğer dün bebeğim doğmuştu kararliyim bu kez suyum gelmeden günüm dolmadan öyle açılma var sancı çıktı dmesiyle doktorların doğum yapmicam
Doktorluk bir durumun kalmamış ki. Doktor raporu vermiş. Bu durumu sgk ya sormalısın bence. 170hattından yardımcı olacaklardır.çalışan arkadaşlar. şimdi ben öğretmenim. 32. haftada dr gidemedim. 33. haftada gittim çalışır raporu aldım. raporda 33. hafta olduğum ve 4 hafta çalışlır olarak yazıyor. dr bana boşuna 1 haftan gitti dedi. benim mantığım almıyor. sonuçta raporda 33 yazdığına göre ben 32. hafta çalışmışım. yani onu aktaramıyacakmıyım. dr tekrar açmam gerek konuyu ama emin olmak istedim
Süpersiniz bişi değil gider dogumla o[/QUOTE
teşekkür ederimvalla gider mi hepsi ben 5 _6 kilo gider diye düşünüyordum
Yok canım daha neler 8.5 kilo almissin nasıl olacakmış o 20_25 kilo
Amanin öyle bebek iner miymiş ya bende tutayim bariben o kadar kolay dogurabilecegimizi zannetmiyorum kuzum ya hapsirma tiksirma ya da kabizlikla
Kimin yazdığını bende hatırlamıyorum ama arden olabilir mi canımKızlar dün bir isim konusu geçmişti. Biriniz bir erkek ismi paylaşmıştı Kuran-ı Kerim de geçen anlamı güzel bir isimdi ...ren le bitiyordu sanırım. Geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım neydi acabakimin yazdığınıda hatırlamıyorum
Kişiden kişiye değişir o.Herkes son ay çok almıyormus ki cnm son ay almayanda var..Yapı meselesi bir nevi..hepsi son 1 ayda almış, sen kesin alırsın gözüyle bakıyorlar
15 ile kapatırım gibime geliyor ama üstüni bilemiyorum
umarum 100 kg gecmem
benim bebe keyfine düşkün içimde ki ses 41 - 42 haftaya kadar giderim dio
Evet canım Arden :) teşekkür ederimKimin yazdığını bende hatırlamıyorum ama arden olabilir mi canım
Arden canım allahın tarlası bereket prensi demekmiş Kuran da geçiyormus benim cok hoşuma gittiKızlar dün bir isim konusu geçmişti. Biriniz bir erkek ismi paylaşmıştı Kuran-ı Kerim de geçen anlamı güzel bir isimdi ...ren le bitiyordu sanırım. Geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım neydi acabakimin yazdığınıda hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?