2016 Şubat Anneleri

Yav sadece tek taraf şişer uyuşurmu?? Şişiyormuş oğlum çarpraz ters döndüğünden beri sag tarafıma baskı yapıyor demekki sadece sag ayagım uyuşup şişiyor ve acayip agrıyor sabahlarıda sag elim uyuşuk uyanıyorum

Kızlar dün bir isim konusu geçmişti. Biriniz bir erkek ismi paylaşmıştı Kuran-ı Kerim de geçen anlamı güzel bir isimdi ...ren le bitiyordu sanırım. Geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım neydi acaba kimin yazdığınıda hatırlamıyorum

Gribim bikacgundur surekli sert bi şekilde hapsirip oksuruyorum simdiye dogmasi lazimdi ayy aman Allah korusun

Gribim bikacgundur surekli sert bi şekilde hapsirip oksuruyorum simdiye dogmasi lazimdi ayy aman Allah korusun

işte bende grip ve öksürük ile hala savaşıyorum ama kabızlık hepsinden kötü
sürekli aklıma geliyor, dün kuzenım hapşırdığımda manyakmısın göbeğini sıkıca tut bebek inmesin diyince
acaba dedim

Amanin öyle bebek iner miymiş ya bende tutayim bari ben o kadar kolay dogurabilecegimizi zannetmiyorum kuzum ya hapsirma tiksirma ya da kabizlikla

Kuzum ben cesaret edemiyorum harem-gebze hattı minibuslerine binmeye hatta annem kartal da Gelebilirsen gel diyor ama.. Bilemiyorum ki
Ay aman alah korusun zaten. firkan ın dediği gibi dolurturlar adamı

Evet mantar kremi ama napim ayaklarımın altı çok acıodu soyuluo gibiydi bende iyi gelir diye sürdüm ayaklarıma

Sen ayakların şişsitiğinde napıyorsun?
Çok şülür heniz şişmedim ama şişersem de tuzu azaltıp su içerdim. Ayrıca yukarı kaldırma veya uzatma yönetemi iyi geliyormuş.

Ahaha iyi yapmışsın. Ama dikkat et kendini takip et nolur nolmaz
Doktorluk bir durumun kalmamış ki. Doktor raporu vermiş. Bu durumu sgk ya sormalısın bence. 170hattından yardımcı olacaklardır.

Yok canım daha neler 8.5 kilo almissin nasıl olacakmış o 20_25 kilo

hepsi son 1 ayda almış, sen kesin alırsın gözüyle bakıyorlar
15 ile kapatırım gibime geliyor ama üstüni bilemiyorum
umarum 100 kg gecmem

Amanin öyle bebek iner miymiş ya bende tutayim bari ben o kadar kolay dogurabilecegimizi zannetmiyorum kuzum ya hapsirma tiksirma ya da kabizlikla

benim bebe keyfine düşkün içimde ki ses 41 - 42 haftaya kadar giderim dio

umudum ol
Ah evet canım çok sağol :) hoşuma gitmişti gerçi biz isime karar verdik kerem diye ama bi erkek kardeşi daha olursa onun için düşündüm eşime söyleyecektim aklıma gelmedi bir türlü. Diyeceksin daha 1 nci gelmedi 2nci ne ara düşündün nedense olursa o da erkek olcakmış gibi hissediyorum :) taktir Rabbimin tabi ki. Ben anlamı güzel isimleri seviyorum o yüzden hoşuma gitti canım.

Kimin yazdığını bende hatırlamıyorum ama arden olabilir mi canım

Kişiden kişiye değişir o.Herkes son ay çok almıyormus ki cnm son ay almayanda var..Yapı meselesi bir nevi..

Arden canım allahın tarlası bereket prensi demekmiş Kuran da geçiyormus benim cok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…