2016 Şubat Anneleri

Aa dermiyim öyle şey canım ben de şimdiden 2.erkek olursa Asrın istiyorum isminin ilkini. Asrın yiğit mesela :) asrın yiğidi anlamı çok hoş :) kızıma da asrın nisa istedim baştan sonra erkeğe daha uygun dediler asrın için vazgeçtim:) asrın kadını olcaktı anlamı :)

Yok canım bulamadım..
Yasar adı kesindi zaten arden i eşim beğenmedi kerem eren ve yiğit i de istemedi mirza olacak galiba o ismi beğendi

Sevgili anneler benim ilk gebeliğim çok anlamıyorum da yine de sanki hastane çantasına koyduğumuz eşyalar çok değil mi

Yok canım bulamadım..
Yasar adı kesindi zaten arden i eşim beğenmedi kerem eren ve yiğit i de istemedi mirza olacak galiba o ismi beğendi
Ben tek isimle takılıyorum:) nasıl isimlerden hoşlanıyorsun aklıma isim gelirse yardimci olabilirim tabi isimlerde karar kıldıysaniz o başka

Him anladım canım. Sen mirza ismini beğendin mi?
Açıkçası cokiçime sinmiyor ama baska da isim yok aklımda... Ben hep tek isim isterdim o olmayınca uzüldüm... Eski soyadımı hayal ederdim emir olsun isterdim ama özel sorunlardan dolayı bunu dile bile getiremedim uygun olmaz çünkü.. Koyverdim gitti yani

Asrın yiğit güzelmiş gerçekten canım evet düşünüldüğünde asrın yiğidi :)doğru erkeğe daha güzel duruyo asrın :) arden de hoşuma gitti benim kereme biraz uyuyo. düşünüldüğünde kız ismide olabilir gibi geldi bana :) anlamı bolluk, bereket, adaletmiş hoşuma gitti herkese kerem dedik 4 aydan beri şimdi değiştirmekte istemiyorum. 2nciye inşallah hayırlısı bakalım :)

Ay Kıyamam ama sana ya üzülme öyle. eski soy ismini yanına koysan esin tepki gösterir mı ki?

Senindemi dusmedi, iki hafta sonra cati muayenesi yapilcakmis bana.. Bakalim ne olcak..

Yaa bende hep 15le kapatirim diyodum umarim oyle olur :/ Dogumda 8-10 kilo gider zaten geriside muhim degil o kadarda olsun yani

Düşmedi diyor herkes. Hatta var daha senin doğuma diyor. Ama oğlum bir vuruyor vajinam sanki acıliyir. B hafta doktora gideceğim belki çatı muayenesi yapar 37-38 de yaptığını biliyorum .

Karnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Ay ne kdr sacma bi laf
Kusura bakma da sakin bi daha o doktora gitme. Boyle denir mi ya ! Varsayimlar uzerine sacma sapan konusmak.
Son aylardayiz moral vereceklerine ne diuorlar
Benim de doktorum boyleydi son 1 ayim
Olmasina ragmen degistirdim kimse vqzgecilmez degil canim
Sen duani et Allah yardimcin olur insallah hic merak etme sen

Ay Kıyamam ama sana ya üzülme öyle. eski soy ismini yanına koysan esin tepki gösterir mı ki?
Gösterir çünkü ailemle hiç görüşmüyoruz... Zamanında baya sıkıntı yaşamıştık.. Dolayısıyla önermedim bile... Gençkızlığımda hayal ederdim hep kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…