2016 Şubat Anneleri

İnşallah canım benim hepimizden güzel müjdeler gelsin inşallah vakti geldikçe :) aşağı doğru indiğini sen de anlıyosundur artık. Karnının başladığı yere pıt pıt vurduğunda boş gibi bi ses gelir göğsünün hemen altına yani :) benim öyle oluyo doktor da dedi aşağı inmiş bayağ ama henüz yola girmemiş neyseki :)

Kızlar mesele kilo değil ki deformasyon... Çatlaklar... Tek kilo olsa spora bakar gecee gider
ben bu sebebten sabah kahvaltısı yapamıyorum artık,
uyandıktan sonra 2-3 saat gectikten sonra yapıyorum kahvaltıyı o zamana kadar da süt gibi şeyler tüketmeye çalışıyorum
benim yağlı yediğim zaman midem yanar oldu. birde 3 dilim ekmek yediğim zaman kusuyorum. az az yiyorum birde yavaş yavaş

ayyy çok güzel olmuş çok beğendim bende istiyorum bunlardan.....
Daha güzelleri senin olsun canım.
bask

baskılar çok güzell olmuş bayıldımmmmm
ben de nerde yaptırdığını soracaktım demekki dayısı yapmış ne güzell
Dayı degil canım teyze
İnstagram sayfaları var dileyen bakabilir

https://i.instagram.com/cocukcafikirler/

https://i.instagram.com/kesekagitlarim/

https://i.instagram.com/baskilisekerhamuru/

Ben de ilkler arasındayım ben deee :) son 2 haftamız kaldı kiiii :)

Allah zamanında gelen sağ salim doğan hayırlı evlatlar versin.Bir sesle kurtaralım insallah

çok güzel olmuşlar. normalde hiç böyle şeyler yapmayı düşünmüyorum ne gerek var diyorum ama siz burada paylaştıkça beni bile heveslendiriyorsunuz. benim de bir oğlum var zamanında ona yapmadım böyle şeyler şimdi kardeşe yapmak haksızlık olur gibi geliyor ama oğlum benden hevesli "yapalım anne benim için sorun yok ben çikolataları yerim" diyor

Ayy çok güzel olmuşlarr bayıldımm

Doğru dedin dün gibi aklımda hamileligimi öğrendiğim an benimde :) hehe.. Hic umudum yokken.. Kan degerim 3binlerdeydi.. İnanamamistim..
Evet ya... Bence bir anda patır patır dokulucez :) dün aksm eşim diyor ki sen doğumdan sonra tlfnu ister kadınlar kulübüne doğum yaptığını yazArsin diyor :)
Hayırlısı olsun.. Rabbim bir avazda doğum yapmamızı nasip etsin..

Oyyy benim adımda buradaaaaaa :))))))

Canim filmlerdeki gibi olmus biraz. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Amin inşallah canım .. Eşler de alıştı kk takilmamiza :)) geçenlerde bende peçetede çok az kan görmüştüm (önemli bisey yoktu). Eşine söyledim durumu. aşkım kadınlar kulübünde arkadaşlarına sorsana bi diyor o an sinirliydim güya, o cümleyi kurduya gülmemek için zor tutmuştum kendimi

Ben de felaket grip ve oksuruk ile ugrasiyorum canim. Dun aksam kontrolum vardi hic oyle asagi inme falan olmamis. Sadece bebegimin nabzi 170 lerdeydi doktorum dikkat et atesin cikmasin dedi. Benim atesim bebegimin nabzini yukseltiyormus. Bir onceki nst de 30 larda olan sanci dun 15 lerdeydi.

Bu arada 2-3 gündür gündüzleri aşırı uykum geliyor yaa. Şimdi yine geliyor zor duruyorum. Hamileliğin ilk aylarına geri dönmüş gibiyim uykuuu, yorgunluk, yüzde ergenlikteki gibi sivilceler, tahammülsüzlük..

Benimki de ilk baslarda cok sinirleniyordu. Simdi yaa şöyleoldu neden acaba desem kadinlar kulubune bak bakalim diger kisilerde olmus mu normalmiymis diyo

kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri çalışan anne olduğum için bir türlü yazamadım sizlere yılbaşına kadar çok yoğundum zaten şükürler olsun ki şimdi rahatım çalışabilir raporumu da aldım bir kızım var allah izin verirse birde oğluşum olucak. rapor almak için gittiğimde dr.ile doğum ve hastanenin durumunu konuştuk kızım normal oldu ama çok zordu ve doğumda aksilikler geldi başıma korkuyorum dedim. Epidural ile yapıcaz az sancı hissedersin ve ağrın olmaz dedi doğum süresinde kıyafet ve hasta bezi giydiriliyormuş sonra kateter yani belden ilaç yolu açılıyor en fazla 3 doz veriyoruz dedi şimdiden çok telaşlıyım heyecan yapıyorum

Aynen bende oyleyim uykum aymiyo sivilcelerde bas gosterdi karnim sertlesti kaslmalar basladi ama brnim seseryan hakkimizda hayirlisi

ben de uyuyorum gündüzleri

Canimm bayıldım çok çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…