İnşallah canım benim hepimizden güzel müjdeler gelsin inşallah vakti geldikçe :) aşağı doğru indiğini sen de anlıyosundur artık. Karnının başladığı yere pıt pıt vurduğunda boş gibi bi ses gelir göğsünün hemen altına yani :) benim öyle oluyo doktor da dedi aşağı inmiş bayağ ama henüz yola girmemiş neyseki :)Aynı duygulardaym.tek umudum 14 gün daha durması sabah kalkınca ve gece bel ağrısı kasik agrisi.bitirdi..ekmek almaya gittim kız dedi artık gelirken daha çok zor geldin.Dedim son günlerde ağırlastim.Her yerim agriyor.İniyor sanırım aşağıya vajina ağrısı bile başladı. İnşallah sağ salim alırız kuzularımızı kucagimiza
Kızlar mesele kilo değil kideformasyon... Çatlaklar... Tek kilo olsa spora bakar gecee gider
benim yağlı yediğim zaman midem yanar oldu. birde 3 dilim ekmek yediğim zaman kusuyorum. az az yiyorum birde yavaş yavaşben bu sebebten sabah kahvaltısı yapamıyorum artık,
uyandıktan sonra 2-3 saat gectikten sonra yapıyorum kahvaltıyı o zamana kadar da süt gibi şeyler tüketmeye çalışıyorum
Daha güzelleri senin olsun canım.ayyy çok güzel olmuş çok beğendim bende istiyorum bunlardan.....
Dayı degil canım teyzebask
baskılar çok güzell olmuş bayıldımmmmm
ben de nerde yaptırdığını soracaktım demekki dayısı yapmış ne güzell
Ben de ilkler arasındayım ben deee :) son 2 haftamız kaldı kiiii :)Evet az kaldı güzel bir tatile ihtiyacım var ev keyfi yapcam inş:)
Devlet Hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum canım
Dilerim hepimizinki çabuk geçer canım:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hayırlısı...
Bence ilk @keryneiaargofa ES-ER @kralice
askiminaskiyim @genc-anne-leyla(sen) doğurcaksınız:) sizin haftalar önde canım
Aa evet ya pardon canım unutmuşum aslında imzana da bakıyodum hep:) Allah hayırla kurtarsın hepimiziBen de ilkler arasındayım ben deee :) son 2 haftamız kaldı kiiii :)
Allah zamanında gelen sağ salim doğan hayırlı evlatlar versin.Bir sesle kurtaralım insallahİnşallah canım benim hepimizden güzel müjdeler gelsin inşallah vakti geldikçe :) aşağı doğru indiğini sen de anlıyosundur artık. Karnının başladığı yere pıt pıt vurduğunda boş gibi bi ses gelir göğsünün hemen altına yani :) benim öyle oluyo doktor da dedi aşağı inmiş bayağ ama henüz yola girmemiş neyseki :)
Amin canımmm inşallah hepimizi :) :dAa evet ya pardon canım unutmuşum aslında imzana da bakıyodum hep:) Allah hayırla kurtarsın hepimizi
Çikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..
Nasıl olmuş sizce? Kardeşim bu işi yapıyor. Baskıların hepsini o yaptı
Ayy çok güzel olmuşlarr bayıldımmÇikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..
Aynen yaa.. valla aynısını dün bende eşime söyledim. Yani daha dün hamile olduğumu ogrendik.. ne ara büyüdü bu sipaciklar :) şurda kavuşmaya ne kaldı kii.. bizde 36 haftadayız. O değilde şimdi sırada bebeğine ilk kavusacak kim acaba :)
Evet az kaldı güzel bir tatile ihtiyacım var ev keyfi yapcam inş:)
Devlet Hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum canım
Dilerim hepimizinki çabuk geçer canım:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hayırlısı...
Bence ilk @keryneiaargofa ES-ER @kralice
askiminaskiyim @genc-anne-leyla(sen) doğurcaksınız:) sizin haftalar önde canım
Canim filmlerdeki gibi olmus biraz. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.Aynen cnm.kaçtım valla hatta eşimde koltukta yatiyodu onu bile uyandirmadim hastanede bıraktım hemşirelere gorunmeden çıkıp eve geldim ztn çok gergin ve stresliydim üstünde Grip ve 2 cocugumda ates icinde yaniyo kocam gece gezmwlerinde ben bu halimle sabahin 4ünde hastanelerdeyim ben kasilmimda kimkasilsin eşime çok sinirliydim ztn onuda o yüzden hastanede uyurken bıraktım haketti çünkü
Doğru dedin dün gibi aklımda hamileligimi öğrendiğim an benimde :) hehe.. Hic umudum yokken.. Kan degerim 3binlerdeydi.. İnanamamistim..
Evet ya... Bence bir anda patır patır dokulucez :) dün aksm eşim diyor ki sen doğumdan sonra tlfnu ister kadınlar kulübüne doğum yaptığını yazArsin diyor :)
Hayırlısı olsun.. Rabbim bir avazda doğum yapmamızı nasip etsin..
Ben de felaket grip ve oksuruk ile ugrasiyorum canim. Dun aksam kontrolum vardi hic oyle asagi inme falan olmamis. Sadece bebegimin nabzi 170 lerdeydi doktorum dikkat et atesin cikmasin dedi. Benim atesim bebegimin nabzini yukseltiyormus. Bir onceki nst de 30 larda olan sanci dun 15 lerdeydi.işte bende grip ve öksürük ile hala savaşıyorum ama kabızlık hepsinden kötü
sürekli aklıma geliyor, dün kuzenım hapşırdığımda manyakmısın göbeğini sıkıca tut bebek inmesin diyince
acaba dedim
Benimki de ilk baslarda cok sinirleniyordu. Simdi yaa şöyleoldu neden acaba desem kadinlar kulubune bak bakalim diger kisilerde olmus mu normalmiymis diyoAmin inşallah canım .. Eşler de alıştı kk takilmamiza :)) geçenlerde bende peçetede çok az kan görmüştüm (önemli bisey yoktu). Eşine söyledim durumu. aşkım kadınlar kulübünde arkadaşlarına sorsana bi diyoro an sinirliydim güya, o cümleyi kurduya gülmemek için zor tutmuştum kendimi
Aynen bende oyleyim uykum aymiyo sivilcelerde bas gosterdi karnim sertlesti kaslmalar basladi ama brnim seseryan hakkimizda hayirlisiBu arada 2-3 gündür gündüzleri aşırı uykum geliyor yaa. Şimdi yine geliyor zor duruyorum. Hamileliğin ilk aylarına geri dönmüş gibiyimuykuuu, yorgunluk, yüzde ergenlikteki gibi sivilceler, tahammülsüzlük..
ben de uyuyorum gündüzleriBu arada 2-3 gündür gündüzleri aşırı uykum geliyor yaa. Şimdi yine geliyor zor duruyorum. Hamileliğin ilk aylarına geri dönmüş gibiyimuykuuu, yorgunluk, yüzde ergenlikteki gibi sivilceler, tahammülsüzlük..
Çikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?