2016 Şubat Anneleri

genc-anne ayy ben de eşimle akşam yemeğini yedikten sonra oturma odasına geçince hemen telefona sarılıp burayı okuyorum beni hiç mi özlemedin amma meraklıymışsın kadınlar kulübüne diyo sanki özlesem nolcak adam 28.haftada bıraktı o işi önceden de yeni oyuncağını buldun öyle mi diyodu ahahahhha

Cok sirinler tatlimm.. bide abiyide unutmamissinizz, oda sevinir bunlari gorunce canim benim :)

TIRMIK Canm randevu için aradm hastaneyi ayın 18nde en erken diyo Sen kaç gün önce randevu alıyosun yada nasl alıyosun

Ben hamişliğimin başından beri özel bi hastaneye ve aynı doktora gidiyorum kızlar ve Allah izin ederse orda doğum yapıcam bugün aradım sordum doğum ücretini, normal doğum ve sezeryan aynı fiyat 1500 tl(1 gece yatak ücreti dahil, eğer 2 gece olursa ekstra 100 tl 1 gece yatak ücreti), zaten öyleydi, yeni yıl nedeniyle zam olmamış şükür ben de korkuyodum artar diye
devlet memuru olduğum için sendika üyesiyim bu vesileyle hastanede %25 indirim var

Doğum ücretini 1125 tl ödeyecekmişiz, sevindim ekstra yatak ücreti de 75 tlye geliyo

Ben süt icmeyi bıraktım yogurt yiyorum bu aralar. Annem evde mayaliyor tadi cok güzel. Bi seferde iki kase yiyorum daha da yerim de neyse
Ben de haftada 2kg.dan mayaliyorum ama yetmiyor bize. Tanidik birinden aliyoruz sut cok guzel daha fazla verse haftada 4kg ancak yetecek ama kadin tum mahalleye sut dagitiyor vermiyor daha fazla

Kızlar bebek sekerlerini birlestirmeye başladım ama hiç içime sinmedi keşke hiç baslamasaydim diyorum şuan yapmadan önce çok hevesleniyorum bi hevesle basliyorum ama sonra istediğim gibi yapamayinca pişman oluyorum

Eklentiler

• IMG-20160112-WA0000.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 277
Cnm imzan 38. Haftadasin diyor Allah yardimcin olsun.
Aslinda benim olay cok karisik. Sat'i bilmiyorum hos zaten bu yuzden hamileyim ya :)) .. detayli ultrason'a girdigimde doktora taklibi ne zaman dogum diye sordugumda bana 1 subat demisti ve bende imzami degistirdim.. oysaki kendi doktorum 8 subat olarak hesaplamisti.. hala bir hafta onden gittigi icin bende degistirme geregi duymadim.. zaten tam tarihinde dogmayacak cokta kasmaya gerek yok :)

Canm gayet güzel olmuş neden içine sinmedi ki ..

Arkadaşlar biz 36 haftalık olduk. Tek eksiğimiz bebek arabası kaldı. E-bebek mağazasına chicco lite way baston bebek arabası almak için gittik ama satıcı ısrarla bu üründen dolayı çok problem yaşandığını, ön tekerlerinin arızalandığını söyledi ve Joie Nitro baston bebek arabasını almamızı tavsiye etti. biz de eşimle karar veremedik. Bana yardımcı olur musunuz?

Canim benim damarimda direnc cikti ve hala kullaniyorum.sanirim 36. Haftaya kdr devam edecek.
Bu hftasonu kontrolum var sorucam doktora.
Sen neden kullaniyorsun peki ? oznur65

Canim joie e bebek in kendi markasi oldugu icin ordaki personel surekli onu oneriyor. Ben cok arastirdim tercihlerimde 1. Siraya casual cadillac geliyordu 2. Ye chicco liteway. Ama bize cadillac in kumas kalitesi daha iyi geldigi icin onu aldik.

Ama suan
ama suan ztn baston icin erken bn chicconun travel sistemini aldim cok arastirdik e bebekten aldik

Canm gayet güzel olmuş neden içine sinmedi ki ..
Bilmiyorum ama hepsini tek tek kestim üstelik keceler kalın olduğu için kesmesi de özellikle yapistirmasi da çok zor oluyor (yada beceriksizligim üzerimde bilmiyorum ) şimdi okadar emeğe bakınca sanki yapamadım gibi geliyo

canım neden beğenmedin gayet güzel olmuş bende kızım ile hazırladım bir ara paylaşayım hem fikir olur sizlerede

Clexane ve coraspin kullanan arkadaslar!!! Kacinci haftada birakacaksiniz? Ne dedi doktorunz?
coraspin değil bebe aspirini kullandım 8. haftada kanamam olduğu için dr bıraktırdı daha da kullanmadım claxen doğuma kadar kullanıcam. pıhtılaşmam var.

Kizlar artik hergun soruyolar dogurmadin mi sancin var mi falan diye :) sancilar kacti gitti diyorum guluyolar :) benim kiz cikisa geldi kararsiz galiba neyse dursun bakalim ne kadar dursa o kadar iyi
Senin minik hepimizi korkuttu Daha zamanı var demekki hayırlı vakitte gelir inşallah
Bazıları kendi yaptığı şeyleri beğenmezler sende de öyle olmş canm gayet hoş duruyor ben çok beğendm şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…